Aan de Tweede Kamer

Screenshot_42

(Door: Jan Dijkgraaf)

Jullie vinden je vakantie belangrijker dan die éne vergadering waarin het kabinet voor het oog van de natie kan worden ‘gecontroleerd’?

Beste Kamerleden.

Het is een grap toch? Alleen de PVV, 50Plus en de eenlingen Van Kooten en Van Haga wilden tijdens het ‘meireces’, van vrijdag 24 april tot en met maandag 11 mei, het wekelijkse corona-debat met premier Rutte en minister De Jonge laten doorgaan zoals Geert Wilders meldt?

De VVD gelooft het verder wel? Het CDA gelooft het verder wel? D66 gelooft het verder wel? De ChristenUnie gelooft het verder wel? Maar ook de ‘oppositiepartijen’ GroenLinks, SP, PvdA, PvdD, SGP, Denk én Forum voor Democratie vinden hun vakantie belangrijker dan die éne vergadering waarin het kabinet voor het oog van de natie kan worden ‘gecontroleerd’? Werkelijk waar?

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Bananenmonarchie Nederland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aan de Tweede Kamer

 1. Rensk. zegt:

  Ach het debat zal er toch geen zak aan veranderen.
  Het coronavirus gaat sowieso los en zelf gok ik er op dat er nog lang geen (goed) vaccin of goed medicijn beschikbaar zal zijn. (voor iedereen dan) Er gaan nog heel veel meer doden vallen uiteindelijk. Mensen willen al weer afspraken maken voor september. Denken dat het dan wel weer voorbij zal zijn. Ik hou me maar op de vlakte, want tegen die tijd word het klimaat weer uiterst gunstig voor dit virus en gaan de volgende klappen vallen. De mensen zijn zo gewend aan een maakbaar leven dat ze zich gewoon niet voor kunnen stellen dat er zaken zijn waar je geen vat op kunt krijgen.

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Als mensen nu nog niet zien dat politici onze vijand zijn.De elite heeft schijt aan de paupers,het plebs,de nutteloze uitvreters.Je moet het wel willen zien natuurlijk.

  Like

  • M. zegt:

   Mensen zijn zo gehersenspoeld door die tv van ze dat ze de waarheid niet eens willen zien zelfs al druk je ze met de smoel op de bewijzen en zelfs als het schuim der aarde er zelf geen geheim van maakt geloven ze het nog niet.
   Nutteloos om met een tv kijker te redeneren.
   Ze poepen allemaal dezelfde shit uit alsof je de tv hebt aan staan.

   Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Een pas op de plaats maken na gedane arbeid, iedereen verdient dat.
  Op de 7e dag zag Hij dat het niet goed was, alles voor niets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s