De ontmaskering van de NOS-update

Screenshot_168

(Door: Jan Roos)

De NOS is een propagandamachine, niets meer en niets minder. Mensen die iets verder dan het journaal kijken weten dat al heel erg lang. Zo is het bij de meeste mensen op twitter bekend dat oud-hoofdredacteur Hans Laroes een buitengewoon nare extreemlinkse man is met denkbeelden die in een totalitaire staat passen. Zo roept hij zonder problemen op om een politicus een half jaar te negeren. Die demonisering van politici in zijn tijd als baas van het journaal kennen we maar al te goed.

Screenshot_169Maar zonder Laroes is het niet minder geworden bij de NOS. De nieuwe zetbaas Marcel Gelauff doet ook precies wat van hem wordt verwacht. De multiculturele samenleving geslaagd, EU heel goed voor ons, islam een positieve toevoeging, het klimaat heel erg stuk, Trump heel erg stom, Frans Timmermans een held en ga zomaar door. Het bekende grachtengordelpraatje, waar je echt heel diep je hoofd voor in het zand moet steken om het als waarheid te presenteren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op De ontmaskering van de NOS-update

 1. karton zegt:

  Het NOS-journaal is om in lachen uit te barsten; ik kijk er alleen maar naar als ik m’n dag met meewarige glimlach wil afsluiten.

  Like

 2. verwardeman zegt:

  NOS = Volksempfanger , und wer nicht fuhr uns ist , ist gegen uns !

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Het logo en de juiste muziek. Zum kotzen.

  Like

 4. M. zegt:

  NOS …voor als u wilt weten wat uw vijanden uitvreten of waar ze plannen toe hebben.

  Like

 5. Jan zegt:

  Net een kort stukje gezien van het programma na het NOS-nieuws waarin een ventje van een jaar of 17 zei het terecht te vinden dat enorme boetes werden uitgedeeld als iemand die 1.50m niet in acht nam. Man, man, wat een nsb’ertje en zo zijn er beslist meer. Dat dit door de NOS-nazi’s geënsceneerd was is wel duidelijk, maar dat iemand zich hiervoor leent is veelzeggend en zegt ook alles over het geestelijk niveau van het gehersenspoelde volk.
  Ruttejugend

  Like

 6. malsion zegt:

  Het is verhelderend dat aangetoond wordt dat de NOS ‘ bewust’ fake news verspreidt. Ook dat het nieuws van de NOS voor een groot deel LINKS nieuws is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s