VIDEO PVV: “Stop de import van geweld!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO PVV: “Stop de import van geweld!”

 1. Leon Theunisz zegt:

  Helemaal mee eens maar we krijgen die veilige landers niet terug gezet. Ankie

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Leon Theunisz. Dan moeten WIJ het initiatief nemen en zorgen dat de veilige landers VAN ONS zouden doodsbang worden- en niet anders om. Dat is niet zo moeilijk als men denkt. Een gezamenlijke initiatief om uiterst vijandige houding tegen hen te nemen, zal ervoor zorgen dat zij op het terrein van de AZC zouden blijven. Zij zouden iedere stap buiten hen veiligheidszone als levensgevaarlijk ervaren. In zo’n land zouden ze zeker niet willen blijven en uit zichzelf wegvluchten.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Moet je eens kijken als hun diplomaten het land uit gestuurd worden en de uitbetaling van uitkeringen naar deze landen wordt gestopt, dan nemen ze heel snel hun burgers terug.
   We worden geregeerd door slapjanussen !!! Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en veroorzaken vele doden !!

   Geliked door 4 people

 2. Gienekehado zegt:

  In Groen-Slinkse Moord en Brandstad Eindhoven geen Zwarte Pieten dit jaar. Begint die BOELSJIT nu alweer??!! Er loopt genoeg zwart volk rond daar, maar dan anders!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/geen-zwarte-pieten-bij-de-sinterklaasintocht-in-eindhoven/ar-BB13sEKs?ocid=spartanntp

  Geliked door 1 persoon

 3. Piet Snot zegt:

  Hoeveel import uitvreters moeten er nog komen, en hoeveel Nederlanders moeten er nog gaan.
  Voordat er hier ooit maatregelen genomen worden.
  Ik ga er niet meer op wachten, ik zorg wel wel voor mezelf.

  Geliked door 2 people

 4. Betty Boob. zegt:

  De vermoorden jongen, was op weg naar zijn baantje in ’n verzorgings- tehuis.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De slinksen zullen roepen dat het een incident is. Maar of inmiddels duizenden incidenten in Europa niet een incident maar een trend is durven ze niet te beantwoorden want dan moeten ze vraagtekens zetten bij hun politiek van de afgelopen 40 jaar. Dan toch liever de andere kant opkijken. Wel medelijden met de “vluchteling” kinderen die door hun ouders gedropt worden bij de Griekse grens. Om de pijn om Rik niet te hoeven voelen verdwijnt Rik gemakshalve onder het kopje “overige” binnen de statistieken. Arme ouders arme familie vandaag nog even in de krant en de volgende week alle aandacht voor IS kinderen die er ook niets aan kunnen doen en die we toch maar moeten opnemen. De volgende Rik komt eraan alleen hij weet het nog niet.

  Geliked door 4 people

 6. M. zegt:

  Nou Geert,dat gaat niet gebeuren want ze hebben het beste met ons voor dus blijft men het geluk importeren en heeft men laatst zelfs nog getekend voor het onbeperkt importeren van geluk.
  Met een inlegvelletje om uw tranen van geluk mee te deppen als u het niet meer droog kan houden.

  Iedereen in den Haag weet wel dat je problemen in je land oplost door nog meer problemen binnen te halen en het liefst onbeperkt.
  Net zoals men brand met benzine blust.
  Daar worden de mensen gelukkig van en zo niet dan verteld elk kanaal van de tv wel dat ze gelukkig zijn en in een gaaf land wonen.

  Geliked door 4 people

 7. Lucky zegt:

  ‘Scheid het hoofd van het lichaam. Allahoe Akbar! ‘

  https://www.breitbart.com/asia/2020/05/01/pakistani-minister-calls-for-beheading-of-those-who-blaspheme-muhammad/

  Pakistani Minister Calls for ‘Beheading’ of Those Who Blaspheme Muhammad

  Pakistan’s Minister of State for Parliamentary Affairs has called for the beheading of people who commit blasphemy.

  “Beheading is the only punishment for those who mock the Prophet Muhammad,” Ali Muhammad Khan tweeted this week in the Urdu language, UCA News reported Friday.

  In his remarks, Mr. Khan was addressing reports that Ahmadis, members of an Islamic revival movement founded in Punjab, had been given representation on a newly established National Minorities Council in Pakistan. Among their beliefs, Ahmadis hold that Muhammad was not the last prophet.

  “Separate the head from the body. Separate the head from the body. Allahu Akbar!” Khan wrote.

  “One cannot be a Muslim unless one considers the Holy Prophet Muhammad (peace be upon him) as the last prophet and the last messenger. Belief in the end of prophethood is the foundation of Islam,” Khan added in another tweet.

  Nl
  De Pakistaanse minister roept op tot ‘onthoofding’ van degenen die Mohammed lasteren

  De Pakistaanse staatsminister voor parlementaire zaken heeft opgeroepen tot onthoofding van mensen die godslastering plegen.

  “Onthoofding is de enige straf voor degenen die de profeet Mohammed bespotten”, tweette Ali Muhammad Khan deze week in de Urdu-taal, meldde UCA News vrijdag.

  In zijn opmerkingen richtte de heer Khan zich op berichten dat Ahmadi’s, leden van een in Punjab opgerichte islamitische opwekkingsbeweging, vertegenwoordiging hadden gekregen in een nieuw opgerichte Nationale Raad voor Minderheden in Pakistan. Onder hun overtuigingen zijn Ahmadi’s van mening dat Mohammed niet de laatste profeet was.

  ‘Scheid het hoofd van het lichaam. Scheid het hoofd van het lichaam. Allahoe Akbar! ‘ Khan schreef.

  “Je kunt geen moslim zijn tenzij je de Heilige Profeet Mohammed (vrede zij met hem) beschouwt als de laatste profeet en de laatste boodschapper. Geloof aan het einde van het profeetschap is de basis van de islam ‘, voegde Khan eraan toe in een andere tweet.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s