Imbecielen

Screenshot_117

(Door: “George1984”)

De goedgelovige kudde makke comateuze schapen staan straks in de rij voor een vaccin en zijn reuze blij dat ze op anderhalve meter mogen winkelen, eten, recreëren en leven. Zij vinden het wat fijn dat de staat voor ze denkt, want zij kunnen dat niet. Natuurlijk wordt de corona-app onder het mom van ‘veiligheid’ voor totale controle geïnstalleerd en bellen ze de kliklijn van de Stasi als er meer dan 10 mensen bij de buren in de tuin zitten of kinderen lekker binnen anderhalve meter aan het spelen zijn of als stelletjes samen dicht tegen elkaar op een bankje zitten. In de openbare ruimte krijsen ze, voorzien van mondvod en paniekerige ogen, hysterisch tegen je dat je voldoende afstand moet houden. ’s Avonds kijken ze naar het staatsjournaal, de staatsomroep en RTL om zichzelf lekker in slaap te laten sussen of compleet in paniek te raken bij de dagelijkse corona-toto. Hoeveel doden en besmettingen zijn er vandaag weer? Hopelijk komt voor deze comatueuzen ooit de dag dat ze beseffen dat ze wakker worden in een onleefbare wereld. Een onleefbare wereld, waarvoor zij zelf verantwoordelijk zijn door hun compleet gestoorde, imbeciele en hysterische gedrag.

Door:
“George1984”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Imbecielen

  1. Cathja zegt:

    Gelukkig behoor ik niet tot de hierboven genoemde groep makke en willoze schapen, want ik vertik het om welk nieuwsbulletin dan ook te raadplegen over hoe ‘we’ er voor staan met het aantal nieuwe besmettingen, het aantal nieuwe IC-opnamen en het totale aantal ‘Corona’-doden (er worden gemakshalve veel meer mensen in het hokje “Corona” geplaatst dan waaraan mensen werkelijk zijn overleden…), dus daarom laat ik me niet gek of blij maken door allerlei maatregelen van de overheid. Ik leef gewoon mijn leventje, en dat is het.

    Het wordt tijd dat het gewone leven weer terugkeert. Niet het ‘nieuwe normaal’ van Rutte, maar het ‘normale normaal’ van voorheen, van ons allemaal.

    Geliked door 12 people

    • guusvelraeds zegt:

      Groot gelijk Cathja, maar weer wordt er een groep als jij geëxcommuniceerd en buiten de samenleving geplaatst. Ik zie ruzies ontstaan in supermarkten binnen families waarin mensen tot ergernis blijven roepen hou afstand hou afstand. De kuddedieren zijn in de meerderheid en zullen de spelregels gaan bepalen en de mensen met twee benen op de grond doen niet meer mee. Vandaag in de Telegraaf Viroloog Eric van Gorp van het Erasmus UC citaat: Wat we nu zien is eigenlijk een natuurlijk verloop van een verkoudheid virus, wat covid 19 ook is. We zitten nu in mei en dooft de verspreiding van zo’n verkoudheid virus langzaam uit. Net zoals we dat zien bij de griep – infuenza. Daar zien we ook altijd de introductie van het virus en de verspreiding opkomen in oktober en rond deze periode uitdoven. Het virus zegt hij verder kan vanaf oktober weer opnieuw opkomen mogelijk in een nieuwe variant en waarschijnlijk milder. Dit staat niet op de voorpagina in chocolade letters maar op pagina zes onderaan (in de hoop dat velen erover heen lezen) Uit deze woorden kun je opmaken dat de lockdown veel vraagtekens heeft en moeten we dan nu elk jaar 3 maanden een lockdown gaan invoeren structureel. Als we dat niet doen dan is de lockdown van 2020 geheel overbodig geweest. In 2018 bij de griepgolf 11000 griep doden. Niemand heeft toen geroepen om een lockdown.

      Geliked door 4 people

      • Cathja zegt:

        @guusvelraeds

        Goed gezegd Guus!

        Het lijkt wel of veel mensen diep gewortelde angst hebben gekregen voor Covid-19. En wie draagt daar de verantwoording voor? Onze overheid. Wij kregen de meest vreselijke scenario’s te zien, zoals in Italië, waar ze bijna lijkkisten tekort hadden om alle doden in af te voeren, en we zagen mensen die aan dikke beademingsslangen lagen, en ja, dat komt wel binnen bij de bevolking. Zoals gepland?

        Ik hoop in de komende tijd eens wat meer broodnuchtere mensen tegen te komen, in betrouwbare magazines en zo, die allerlei onzin en bijgeloof m.b.t. dit virus eens van tafel vegen.
        Het is droevig om te zien hoe veel mensen gemanipuleerd zijn, en in de grote leugen geloven.
        Ik heb het hier al vaker gezegd…, ik weet dat er ernstig zieke mensen op IC hebben gelegen, maar volgens mij komt dit vaker voor in een griepseizoen. Deze variant was blijkbaar extra pittig, maar om daarvoor nou een heel volk ‘op te hokken’…?

        Terug naar het echte normaal graag.

        Geliked door 4 people

      • willie zegt:

        @Cathja”Ik hoop in de komende tijd eens wat meer broodnuchtere mensen tegen te komen, in betrouwbare magazines en zo, die allerlei onzin en bijgeloof m.b.t. dit virus eens van tafel vegen.”
        Kijk hier eens rond http://niburu.co

        Like

      • George1984 zegt:

        Deze groep die nu anderen excommuniceren en anderen schandalig de les lezen, daarvan zullen straks velen zo hard vallen als zij merken dat zij zich hebben laten misbruiken en misleiden door de staat en de gelijkgeschakelde media. Dan is het ook voor hen te laat maar de realiteit zal bij deze schapen keihard binnenkomen. Ik heb geen medelijden met ze.

        Like

    • fleckie zegt:

      Jammer genoeg is het boek’ Goebbels, de man achter Hitler’, ( propagandist, !!!!! indoctrinatie), .. van Dr. Rudolf Semmler, uitg. Bigot.& Van. Rossum, NV. Amsterdam, niet wat meer bekend geraakt( maar het is dan ook van. (vlak). na de oorlog, …….‘Nederlandse Vertaling Mej. N. van Rossum…….. op ej.bron 2.6.2018, …onder. NIEUW. MAZISME, ( no. 40) . …….<~<~<~<~<~<~<

      Like

    • Gienekehado zegt:

      Hier idem. Ik volg ook geen persco’s / toespreken oid. Ik leeft ook mijn eigen leventje, maar geniet wel extra van de rust op straat. Wel neem ik Corona serieus en wil geen volk over de vloer. Gelukkig is mijn omgeving ook niet zo van het ‘op visite gaan’.

      Like

    • ronjaspers zegt:

      Cathja.Ik ben op deze website brenger van slecht nieuws.Ik zie het als mijn plicht om mensen te waarschuwen als ze in levensgevaar zijn,en dat zijn miljoenen mensen.Er komt helaas geen normaal meer,die corona hoax (staatsgreep) wordt gebruikt om onze mensenrechten,vrijheden af te pakken en ons financieel kapot te belasten.Dan hebben we nog dat monster kill bil gates,die wil 7 miljard mensen vaccineren met zijn vergif + chip.De satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden dat zijn ongeveer 7 miljard mensen.

      Geliked door 3 people

      • Tistochwat zegt:

        ronjaspers 7 mei 2020 om 20:00

        Er is geen weg meer terug. Het plan moet en zal doorgang vinden, zo snel mogelijk.
        Ik voel me de hele dag ellendig vanwege hetgeen ons te wachten staat onder de communistische dictatuur.
        We worden echt straatarm.
        Wee degenen die oud en hulpeloos zijn.
        Een hond heeft meer kans op een ‘humane’ dood dan een mens, een slaaf van de satanische NWO-‘elite’!

        EN NEE, IK BEN GEEN COMPLOTDENKER!

        Geliked door 3 people

      • vangie1206j zegt:

        Ron en TISTOCHWAT wij zijn machtiger dan je denkt.
        Nu zijn we nog in de minderheid maar hoelang?
        Er zullen bij steeds meer mensen de ogen geopend worden en zullen dan 1 HELE GROTE VUIST maken tegen dicht schorem.
        Tistochwat ik schrijf dit ook speciaal aan jou omdat je schrijft ik voel me ellendig, niet doen!!!!
        Vecht voor je recht er heeft nog nooit een dictator of tiran gewonnen.
        Vroeg of laat leggen ze het loodje.
        En straatarm helemaal niet een koper staking geen luxe meer aanschaffen alleen eerste lijn behoefte zoals voedsel.
        Ik ben zelf redelijk onafhankelijk heb altijd gezegd tegen mij zelf heb genoeg financieel voor je oude dag en dat heb ik.
        Tis. ga niet bij de pakken neer zitten daar heb je zelf niets aan.
        DENK REGEL EN VECHT.
        Heel veel sterkte toegewenst aan een ieder alhier.

        Geliked door 4 people

      • willie zegt:

        @ Ron , t zelfde voor jou, kijk hier maar , http://niburu.co

        Geliked door 1 persoon

      • Cathja zegt:

        @ronjaspers op 7 mei om 20:00 uur

        Beste Ron, ik begrijp de onrust van jou en vele anderen echt wel. Zoals ik hierboven al schreef neemt onze overheid een ontoelaatbaar risico, door mensen de stuipen op het lijf te jagen, en ze de meest erge scenario’s voor te stellen. Waar is het gezonde verstand? Waar waren deze paniekverhalen in de winters 2017/2018 en 2018/2019? Circa tienduizend mensen per winter zijn er overleden, en NIEMAND die er meer dan normale aandacht aan besteedde. NIEMAND had het over vaccinaties, mondkapjes en andere goed bedoelde en niet werkende troep. Eindelijk heeft het RIVM nu toegegeven dat mondkapjes weinig verschil maken, dus behalve in het openbaar vervoer, die dingen beter niet gebruikt kunnen worden.
        Wat moeten wij dan met een vaccin die we misschien over een paar maanden in kunnen zetten, terwijl de Covid-19 dan al (bijna) weer verleden tijd is? Denk aan de griepprikken van voorheen, waartoe de huisartsen de 60-plussers ieder jaar opriepen. Die werkten niet, want waarvoor ze ontwikkeld waren, dát virus ging nou nét niet rond….! Gevolg: velen werden ziek, JUIST vanwege de griepprik! Waaronder mijn echtgenoot.
        Bij ons dus nooit een vaccinatie meer. Mijn echtgenoot gebruikt gewoon ouderwetse levertraan, elke morgen 1 dessertlepel. Drie winters op rij is hij geen dag ziek geweest, terwijl soms wel 40% van zijn collega’s ziek thuis zaten.
        Er is geen arts die ons een vaccin kan verplichten. Er zijn inmiddels al zóveel mensen die vaccins wantrouwen, waardoor ik de overtuiging heb gekregen dat er heel wat moet gebeuren eer we onder dwang gevaccineerd gaan worden.
        Mijn moeder had tijdens haar leven een verstandige lijfspreuk: “een mens die lijdt het meest, door het lijden dat hij vreest”. Zij leefde bij de dag, en was een blijmoedig mens.

        Ik hoop, beste Ron, dat je de situatie van nu wat kunt relativeren. Het beste is om niet al te bang te zijn, want daarmee speel je de overheid in de kaart. Een angstig volk kun je namelijk het beste in het gareel krijgen.

        Ik wens je sterkte Ron!

        Geliked door 4 people

      • Tistochwat zegt:

        vangie1206j 8 mei 2020 om 11:59

        Ik ben zelf redelijk onafhankelijk heb altijd gezegd tegen mij zelf heb genoeg financieel voor je oude dag en dat heb ik.

        Het trieste is dat de dictators straks ook beslag leggen op het spaarrekeningetje van de burger. Dan hebben we niet eens geld meer om eten te kopen.

        Geliked door 1 persoon

      • vangie1206j zegt:

        Dus wat doen we als het dreigt te gebeuren en eigenlijk al eerder

        Like

      • Tistochwat zegt:

        Cathja 8 mei 2020 om 11:05

        Mijn moeder had tijdens haar leven een verstandige lijfspreuk: “een mens die lijdt het meest, door het lijden dat hij vreest”.

        Dat is ook toevallig. Mijn vader (R.I.P.) zei altijd:
        “Een mens lijdt het meest onder het lijden dat hij vreest
        maar dat nimmer op komt dagen.
        Zo heeft hij meer te dragen dan God te dragen geeft.”

        Maar ik vrees dat hetgeen wij vrezen, nu écht heel binnenkort zal gebeuren.

        Geliked door 2 people

  2. vangie1206j zegt:

    Het laatste wat ik zal doen is de bevelen van die staats-aards leugenaar aantrekken.

    Geliked door 2 people

  3. karton zegt:

    Wat is dat toch voor waanzin : het z.g. “nieuwe normaal”. Ik,doe daar NIET aan mee.
    Die dwaze Rutte + vazallen zijn stapelgek geworden.
    Rutte blèrt van Dissel wat na maar weet werkelijk niet waarover hij ’t heeft.
    Kappers gesloten tot maandag 11 mei ? Niks ervan, ik ben vorige week nog bij mijn kapper geweest, hij knipte zoals hij altijd al deed n.l. prima.
    Ik laat mij door de Haagse Bende niet ophokken en hun cijfers volg ik niet meer, want anders wordt een mens nét zo gek als Rutte. En wie zou dát willen ??

    Geliked door 3 people

  4. Tistochwat zegt:

    Is er dan NIEMAND, behalve wij hier, die het grote, duivelse spel doorziet?
    Rutte blijft volgend jaar opnieuw aan de macht en voert met perverse machtswellust de opdrachten uit die hij van zijn meesters krijgt. Er wacht deze ‘elitaire’ nuttige idioot een grootse beloning van de superrijken, die deze aarde hebben ingepikt.

    Ik ben nog nooit zo bang geweest voor de staatsterreur als nu. Ik voorspel jullie dat we straks ook worden verplicht om thuis de hele dag verstikkende ‘mondkapjes’ (ik noem het altijd paardenvoerzakken) te dragen, en dat hierop streng zal worden gecontroleerd door de NSB’ers.
    Nog slechts een korte tijd, en we hebben totaal niets meer te zeggen over ons eigen ‘leven’.

    Dat Bill Gates-vaccin zal ons onder dwang worden toegediend, evenals die chip van die smeerlap.
    Zonder chip geen eten, drinken, verwarming en medische zorg meer.
    We gaan afgrijselijke tijden tegemoet. Ik word misselijk als ik al die tevreden, makke schapen om me heen zie, die Rutte aanbidden als de Messias.

    Om te beginnen zal ons levensonderhoud nu al onbetaalbaar worden, want de krankzinnige groene gekte verslindt al ons belastinggeld. Het verschrikkelijke is dat het allemaal schadelijke waanzin is; er zou zo veel nuttigs met ons geld kunnen worden gedaan.
    We zouden allemaal een zorgeloos leven kunnen hebben, maar dat gunt de ‘elite’ ons niet.

    Ik kan al die achterlijke coronamaatregelen niet meer verdragen; de duivelsknechten willen ons kapotmaken door ons te dwingen om ons tegennatuurlijk te gedragen. Het merendeel van het dociele klootjesvolk schijnt dat wel prettig te vinden, maar ik kan er niet tegen.
    Daarvoor ben ik veel te opstandig: liever lekker dood, dan leven onder een communistische, satanische dictatuur.

    Geliked door 2 people

    • vangie1206j zegt:

      Daarom TISTOCHWAT we moeten in opstand komen zoals jij schrijft ons tegen natuurlijk dwang beleid van die gek.
      Ik ben dan wel oud maar geestelijk nog erg agressief tegen dat gepeupel.
      En ik ben bereid daar voor geweld te gebruiken als zij mij tegen mijn zin deze achterlijkheid opdringen.
      Gelukkig woon ik niet meer in Nederland dus hoef mijn handen aan hen niet te bezeren bevuilen.

      Geliked door 3 people

  5. koosv8 zegt:

    Maar we zijn zwaar in de minderheid denk ik.
    Er wordt door het nep nieuws alweer verkondigt dat 75% het met deze maatregelen eens is, het is gelijk aan al de volksverlakkende tactieken, klimaat fantasie verhalen, stikstof/CO2 leugens, U moet kapot, waarom? Omdat de banken falliet zijn, maar alles is leugens. De Duitsers waren voor de oorlog ook een goed draaiende natie. En ze schopte de banken er uit, maar dat mag niet het gaat u te goed dus OORLOG. Irak geen MASSA vernietigings wapens. LIBIË, Ghadaffi deed het erg goed, dus weg die man. EN NU ALLEMAAL EEN RESET? HAHA HA, PAS OP VOOR HET VIRUS, HET IS ZO GEVAARLIJK DAT U ER BANG VAN WORDT, EN DAT IS NOU PRECIES DE BEDOELING!!!!

    Geliked door 4 people

  6. verwardeman zegt:

    @Cathja
    LIKE + xxx + niets aan toe te voegen !

    Like

  7. Gienekehado zegt:

    Waarschijnlijk zullen veel criticasters (amateur-virologen) hun mond wel houden als ze zelf Corona hebben (gehad) of een dierbare!! Ik weet het, ziek-worden en doodgaan is heel normaal, maar toch.
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/mijn-moeder-werd-maar-58-jaar-maar-heeft-alles-uit-haar-leven-gehaald/ar-BB13JJax?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

    Like

    • George1984 zegt:

      Laat ik als eerste vooropstellen dat het natuurlijk vreselijk is om aan wat voor soort ziekte te overlijden. Waar het mij om gaat en waar ik mij hele grote zorgen over maak is dat de totale relativering weg is en er ook niet naar het grote plaatje gekeken wordt. Dit mede mogelijk gemaakt door de media en de staat. Jouw reactie is precies wat ik bedoel. Als het jouw of je naasten overkomt dan zul je je mond wel houden. Nee dus.

      Like

      • koosv8 zegt:

        Alles wat leeft kan doodgaan, en er staat echt helemaal geen leeftijd voor, mijn eigen vader was 43jaar, pats boem weg. ik was 11jaar toen. Ik heb heel vaak de dood van dichtbij meegemaakt, ik zat ook nog bij de reddingsbrigade vroeger, bij ons aan de stranden in de zomer. Ook niet altijd leuk. MAAR…. gaan we de halve wereld failliet laten gaan voor een ophol geslagen zelf verzonnen virus? sorry daar ben ik tegen, en zijn de lieve oude opa’s en oma’s nu ineens opgesloten om ze te beschermen, ze zitten al 2 maanden in eenzame opsluiting. Geen kinderen, geen kleinkinderen, ze sterven van verdriet en zijn hun laatste verjaardag misschien in eenzaamheid aan het vieren.
        En ze zeggen dan altijd als er TE voorstaat is het niet goed, nou als het er achter staat ook niet. BEDANKT RUT-TE!!!!!

        Geliked door 1 persoon

  8. pepo Copyright zegt:

    https://www.dumpert.nl/item/7905395_319b1c05

    Ja, hier het bewijs.
    Als ik vooral deze reacties lees van dumpert dan zie ik echt geen toekomst meer in Nederland.
    Beseffen ze dan niet dat ze straks 24/7 worden gecontroleerd tot in je eigen huis toe met 5 g.
    In alles wat je zegt én doet
    Als je strak zelfs in je eigen huis 1,5 meter afstand moet houden kijk ik niet meer van op.
    Als je je strak via de 5g, smart cameras én satellite word gecontroleerd of je wel 1,5 meter afstand houd.
    Zo niet wordt dit automatisch van je punten telling afgetrokken, net zoals in China.

    Good luck.

    Geliked door 3 people

    • Tistochwat zegt:

      pepo Copyright 7 mei 2020 om 19:56

      Als ik vooral deze reacties lees van dumpert dan zie ik echt geen toekomst meer in Nederland.

      Dat bedoel ik nu als ik zeg dat wij ver in de minderheid zijn.
      Rutte blijft aan de macht.

      Geliked door 1 persoon

      • vangie1206j zegt:

        Als lees als men ons injecteert met zo,n chip is die onklaar te maken met een EMP.
        EMP staat voor Electro Magnetische Plus. daarmee kan je high tech electronica mee vernietigen.
        Ik kan mij verder niet voorstellen dat de massa zich aan de elektronische ketting laten leggen.
        Gluiperts van D66 en Groen links misschien en natuurlijk CU.

        Like

      • Cathja zegt:

        @Tistochwat op 8 mei om 12:50

        Jouw lieve vader had het goed. Ook mijn moeder sprak deze spreuk vaak in z’n geheel uit, maar beperkte zich ook nogal eens tot het eerste gedeelte. Mijn moeder was een gelovige vrouw, die wist dat toeval niet bestond. Ze had vertrouwen in haar Schepper.
        Helaas mocht zij zelf maar 46 jaar worden, dus op 17-jarige leeftijd was mijn steun en toeverlaat er niet meer.
        Maar nog iedere dag denk ik op enig moment aan haar. Ze zit in mijn hart. De beste plek om de liefde voor je ouders te bewaren!

        Sterkte Tis. Ik begrijp dat je deze tijd ellendig en angstig vind, maar probeer toch maar om je niet geheel en al te laten meeslepen door allerlei uitspraken hier en daar. De tijd zal ons leren hoe het verder gaat.

        Geliked door 1 persoon

      • Tistochwat zegt:

        vangie1206j 8 mei 2020 om 12:54

        Ik wil sowieso geen enge voorwerpen onder mijn huid!
        Onklaar te maken of niet!

        Like

  9. vangie1206j zegt:

    Vertrouw geen banken en geen overheid dus als je dat hebt berg het dan veilig op in je huis of als je een beter idee hebt.
    Ik heb altijd mensen vertrouwd totdat ze het tegendeel bewezen.
    Nu is dat andersom.
    En nogmaals laat je niet klein krijgen vecht met alles wat je hebt.

    Like

Plaats een reactie