Foto´s . . .

Screenshot_28

Een van deze twee is slachtoffer van islamitische homofobie. De ander is medeverantwoordelijk voor het voortwoekeren daarvan in onze samenleving.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Marcus_G Ziet Het Zo“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, homofobie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Foto´s . . .

  1. Rensk. zegt:

    Ach ja Jetten heeft er geen last van. Die loopt gewoon in het buitenland daar waar het wel kan hand in hand met zn mannetje. Hij zit dus niet in Den Haag voor deze doelgroep, maar voor zijn eigen ¨carriere¨ Dat de homogemeenschap hem nooit aanspreekt op zijnhypocriete uitspraken is verbazingwekkend!

    Geliked door 2 people

    • ruud beijer zegt:

      Nee Remsk hij gaat naar islamistische landen met zijn vriend. Om de boel te misleiden nemen ze twee vrouwen (lesbiennes) mee.
      Zo schijnheilig als een valse nicht..Helaas stemmen veel homo,s en lesbiennes,s op.demonen 66 óf groen slinks

      Geliked door 1 persoon

  2. guusvelraeds zegt:

    Maar alle twee stemmen D66

    Like

  3. andre zegt:

    Als ik die Rob Jetten in het echt tegen kom dan geef ik hem toch een beuk op die rotkop van m.
    En dat is dan echt geen agressie maar gewoon om te kijken of er een barst in komt.

    Geliked door 1 persoon

  4. loNe zegt:

    ^^^^ keurig voorbeeld EJ over de gevolgen van het eten
    van ‘de boom van goed en kwaad’ — beide opties zijn net zo ranzig .
    net als “Democrats VS Republicans”
    of “nazi-rechts VS antifa”
    … dit ‘kwaad VS goed’ heeft niets met (het paradijselijk) goede te maken

    Like

  5. top of flop zegt:

    Het doet me ongelooflijk veel pijn, dat het gedrag van Rob Jetten haaks staat op dat, waar onze samenleving naar toe zou kunnen gaan. Politici zoals Jetten verbloemen de huidige werkelijkheid.

    Geliked door 1 persoon

  6. Bas zegt:

    Iets anders, je komt nóóit van de marokkaanse nationaliteit af…..

    Like

  7. Hovawart zegt:

    De politiek en de journalistiek vertellen enkel nog verhaaltjes, zoetsappige verhaaltjes voor het slapen gaan, om de harde waarheid maar te verbergen, het monster onder het bed is niet langer een imaginaire angst, het is de harde dagelijkse realiteit. De media schroomt steeds vaker om de stijgende lijn aan incidenten te benoemen, en de politici kijken liever weg, maar dat de maatschappij verhard en de gewelddadige aanvallen nu dagelijks worden ondervonden is een duidelijk signaal dat de politiek een andere weg bewandelt als dat de westerse samenleving afglijdt en opgaat………..in rook en lege hulzen.

    Like

  8. Claudia Millenaar zegt:

    Raad eens wat, mw. Ollongren doet een balletje opgooien om de verkiezingen misschien uit te stellen… https://nos.nl/artikel/2334695-uitstel-verkiezingen-vanwege-corona-niet-uitgesloten.html
    GS heeft er ook een gezellig topic over… https://www.geenstijl.nl/5153587/ollongren-verkiezingen-uitstellen-kan-ook/#cid_248407441

    Nu snap ik het wel hoor, uit deze hoek vandaan… Ik hoop dat ze gedecimeerd worden!

    Like

Plaats een reactie