Hamas & Co. kunnen opgelucht ademhalen: EU blijft Palestijnse terreur tegen Israël financieren

Screenshot_99

Terroristen van het “Volksfront voor de Bevrijding van Palestina” (PFLP).

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is een onvervalste schande voor Europa: de EU onder de voorzitter van de Europese Commissie, Ursaula von der Leyen, blijft aan terreur gelieerde instellingen in de “Palestijnse gebieden” ondersteunen, die aanslagen en acties tegen Israël plannen en financieren – en dat ondanks een nieuwe antiterreur clausule van de gemeenschap. Een vertegenwoordiger van de EU bevestigde dit tegenover terreur-NGO´s, die bang zijn hun geldschieter kwijt te raken.

journalistenwatch

Tot de terreurcellen die met de door de EU betaalde NGO´s samenwerken, behoort bijvoorbeeld de PFLP (Volksfront voor de Bevrijding van Palestina), die in augustus vorig jaar een bomaanslag op een joods gezin pleegde. Daarbij kwam de 17-jarige Rina Shnerb om het leven, haar vader en haar broer raakten zwaargewond.

De verbinding met meerdere Palestijnse NGO´s werd tijdens het latere onderzoek door Israëlische veiligheidsautoriteiten onthuld; de aanvoerder van de terroristen werkte als boekhouder en chef financiële zaken van deze NGO´s, die aanzienlijke financiële middelen uit Brussel krijgen.

Volgens de “Bild-Zeitung” had de EU begin december 2019 de financiële ondersteuning van NGO´s afhankelijk gemaakt van bepaalde antiterreur regels: de door de EU ondersteunde NGO´s moeten ervoor zorgen dat “hun medewerkers of organisatoren van workshops” niet op de EU-terreurlijst staan. Omdat echter Hamas, de Al-Aqsa Martelarenbrigade, de Islamitische Jihad en de PFLP op de EU-terreurlijst staan, zijn de desbetreffende NGO´s bang hun miljoenen uit Europa te verliezen.

Voortgezette financiering ondanks “antiterreur clausule”

Maar deze zorgen werden nu door bedachtzame, in feite handlangers van de gezworen Jodenhaters in de EU-bureaucratie van hen weggenomen: eind maart schreef Sven Kühn von Burgsdorff, de EU-vertegenwoordiger in de “Palestijnse gebieden”, sussend en slaafs officieel aan de overkoepelende organisatie van de Palestijnse NGO´s (PNGO): men zou zich geen zorgen hoeven maken, de EU zou Palestijnse NGO´s “blijven subsidiëren zoals tot nu toe”.

Daaronder bevindt zich overigens ook de NGO “Health Work Committees” onder haar financieel directeur Walid Hanatsheh, die een vooraanstaand lid is van de terreurbeweging PFLP. Er zal dankzij de EU dus joods bloed blijven vloeien in het Midden-Oosten, terreur tegen Israël plaatsvinden en islamitische haat in Arabische oren gegoten worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", "Westelijke Jordaanoever", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, collaboratie, demoniseren, Dhimmitude, EUSSR, Gazastrook, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hamas & Co. kunnen opgelucht ademhalen: EU blijft Palestijnse terreur tegen Israël financieren

 1. karton zegt:

  Leuk bericht. Dat mens van Quag ligt te soppen in de echtelijke sponde.

  Geliked door 3 people

 2. vangie1206j zegt:

  De EU is een nest zeer giftige zwarte mamba’s.

  Geliked door 3 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Dat EUSSR is terreur!!!
  Dat die EUSSR lieden pro Hamas is weet ieder kind van 12 jaar, en dat is in 1975 in Straatsburg beslist!!
  Tijdens de oliecrisis in 1973 zat de EEG met de vraag, steunen we Israël?
  Maar omdat de Arabische wereld de olie kraan dicht deed, ging de EEG overstag.
  Men steunde de Arabische wereld!!
  De EEG lieten de mensen uit Arabische wereld gelijk toe, ging mee betalen aan de bouw van Moskeeën, les in het Arabisch op scholen.
  En de rest!!
  Het was ook oil for immigration!!!
  Dat EUSSR word later EURABIA!!!
  Héél Europa zoals we dat nu kennen, is straks verleden tijd!!
  De autochtonen worden verjaagd!!
  Héél Europa is straks islamitisch!!
  Vergeet nooit wie dat op zijn geweten heeft!!
  U kunt ze nog stoppen!!!

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   De overgrote meerderheid is te stom om dit te snappen !

   Geliked door 2 people

  • Nachtkaarsje zegt:

   Als de laatste autochtoon geslacht is, is het einde verhaal voor een kalifaat in het Europese werelddeel. Ze begrijpen niet dat er hard gewerkt moet worden om een zekere mate van beschaving te ondehouden. Ziekenhuizen gaan dicht. Brandweerkazernes sluiten. Politiebureau’s verworden tot corrupte bastions van geweldadige corrupte ambtenaren tegen hun eigen medegelovigen. Er is geen intelligent mens meer om een sterk bedrijf op te zetten, want wees eerlijk, moslims produceren niks, ze leechen alleen maar op anderen hun vruchtbare arbeid. Energie wordt niet meer geleverd, net zoals water, want ze hebben geen idee wat te doen met een land wat constant dreigt in de zee te verdwijnen. Wegen worden niet meer onderhouden en dijken zullen gaan doorbreken. Eerst bij de rivieren en dan bij de zee. Dan wordt het koud, en zeker in de winter wanneer er geen energie is om je te warmen. Want eerlijk is eerlijk, een echte winter zoals die hier eigenlijk gewoon zijn hebben ze in de afgelopen 30 jaar niet meegemaakt. Dan gaan ze weg. Terug naar hun landen van melk en honing in het oosten en zuiden, terug naar de zandbakken waar de corruptie nog vele malen groter is. Terug naar hun roots waar ze allemaal jammerlijk aan hun einde komen. En dat laatste is ze van harte gegund.

   Geliked door 4 people

  • Bob Koster zegt:

   Dr Heinz, wat zou er gebeurd zijn als de EEG niet overstag was gegaan? Heel simpel, dan zouden we nu geen auto kunnen rijden. Hebt u dat er voor over?

   Like

 4. oprechtegeus zegt:

  Bij de dodenherdenking staan ze met hun schijnheilige koppen 6 miljoen joden te herdenken. Onderwijl geven ze financiële steun aan de belagers en moordenaars van de joden in Israël. De verwoestende linkse tsunami gaat gewoon door totdat hij hand in hand met de moslims de hele wereld heeft platgewalst.

  Geliked door 4 people

  • Bob zegt:

   oprechtegeus;
   De dodenherdenking is zolangzamerhand een herdenking
   van de dades geworden. Het herdeken van de miljoenen slachtoffers
   doe op jom hasjoa.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  De ene terroristische organisatie (EU) spekt de andere terroristische organisatie (HAMAS).
  In Brussel zitten gewoon een stel smeerlappen die in de gevangenis thuis horen !

  Geliked door 4 people

 6. Lost Johnny zegt:

  Palestijnen die zichzelf opblazen worden behalve martelaar ook inkomstenbron, de erfgenamen ontvangen namelijk een uitkering van de Palestijnse staat omdat hun “kostwinner” gestorven is voor het systeem. Heel kort gezegd kun ke stellen dat een deel van de EU gelden worden gebruikt om families van dode terroristen te steunen en in een welvaarts positie te zetten tegenover de andere bewoners van het Palestijnse conglomeraat…de EU financiert dus terreur. Als inwoner van de EU heb ik daar nooit toestemming voor gegeven en zal dat ook nooit doen. Maar mijn stem is net als miljoenen andere stemmen uiteindelijk niets waard. Mijn stem word pas iets waard als ik het krukje onder de galg van het EU parlement mag wegtrappen.

  Waarom er geld uit de EU naar andere landen gaat, selectief moslim landen en oorden waar christenen worden afgemaakt is mijn een compleet raadsel, maar ik vermoed dat het alles te maken heeft met corruptie en “vrienden” diensten waarbij de gelden van de unie worden geruild tegen persoonlijk gewin voor de persoon in beslissende positie en aanhang.

  Het zou beter zijn de politici in complete lockdown en quarantaine te zetten, dat zou levens redden en een hoop ellende besparen. De echte ziekte is corruptie, waardoor het Islam virus kan toeslaan. En dat is stukken dodelijker voor de mens dan welke ziekte dan ook.

  Maar goed, wat heeft het voor zijn om erover te schrijven als niemand het leest, als de woorden van vandaag morgenochtend oud nieuws zijn.

  We zijn consumenten van nieuws, maar daardoor niet langer participanten in het leven….

  Like

 7. Bob zegt:

  De EU steunt in de VN (verenigde nazzis) alle motie die
  anti Israel zijn.

  Like

 8. verwardeman zegt:

  @ Dr. Heinz
  Knettergoed verhaal en zo ontzettend WAAR !
  Jopie den Uylezijk heeft ons toen ” verkocht ” .
  FUCK LINKS FOREVER AND EVER .

  Like

 9. H zegt:

  Brussel is er niet voor europa het zijn gewoon linkse pionnen daar neer gezet
  met maar een doel overname van landen en iedere socialist werkt daar aan mee.
  Het is bull om over links te praten net zo,n bull als denken dat een sociaal democraat
  iets met sociaal en democratie temaken heeft, noem het beestje bij zijn naam!
  Landverraaders!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s