Autoriteiten kijken weg: duizenden moslims belegerden de straten met het einde van de ramadan

Screenshot_162

(Vertaling: E.J. Bron)

Het was weer eens een indrukwekkende machtsdemonstratie van de moslims in heel Europa naar aanleiding van het einde van de ramadan. Want met het zogenaamde “Suikerfeest” belegerden in tientallen steden op het hele continent de “ware gelovigen” openbare plaatsen om er demonstratief te bidden. De lokale autoriteiten, vooral in landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Italië of Frankrijk, hebben deze showvoorstellingen echter niet alleen pro-actief door de “corona-maatregelenversoepelingen” vlak voor het begin van de ramdan bevorderd, maar ook passief toegekeken naar de uitwassen ervan. Terwijl dus de “brave Duitse burger” bij de kleinste overtredingen van de corona-voorschriften door de politie rotgeslagen wordt, genieten moslims opnieuw speciale rechten.

Mitteleuropa

Massagebeden in Duitse steden

Foto´s en video´s uit Essen, Herne, Wetzlar, Duisburg of Berlijn verduidelijken de volledige omvang van de voortschrijdende islamisering. Honderden moslims, deels met mondkapjes, bidden openlijk op hun tapijtjes richting Mekka.

Het zijn massabijeenkomsten, die door de autoriteiten eigenlijk direct verboden of in ieder geval ontbonden zouden moeten worden. Maar de politie is in geen velden of wegen te zien. In Wetzlar werd zelfs de enorme parkeerplaats van de IKEA ter beschikking gesteld.

Een andere foto zou nauwelijks meer symbolisch kunnen zijn. Jonge moslims – deels nog kinderen – liggen met hun tapijtje in een voetgangerszone, op de achtergrond is een kerktoren te zien. Europa 2020:

Screenshot_164

Ook in Italië islamitische massagebeden

Ook uit Italië komen gelijksoortige foto´s. In Palermo op Sicilië kwamen moslims voor het massagebed bijeen op het strand. Op Sicilië dus, dat in de vroege middeleeuwen bijna 250 jaar onder het islamitische juk leed:

Screenshot_165

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Autoriteiten kijken weg: duizenden moslims belegerden de straten met het einde van de ramadan

 1. heksenhiel zegt:

  Alles en alles wordt ook maar toegestaan bij die MOSLIMS. Er wordt ze niets in de weg gelegd. SCHANDAAL 1E KLAS !!! Het gaat echt gebeuren dat wij blanken straks onder hun juk moeten leven, let maar op !!! Dat komt dat wij maar toe blijven kijken en alles toestaan wat ze doen en krijgen daarbij nog alles gratis en werken ho maar, behalve een handje vol dat zich gedraagt. GROETEN.

  Geliked door 4 people

  • Lot zegt:

   Beste heksenhiel, alleen kunnen wij de moslims overwinnen, als wij net zo achterbaks worden als hun en de linkse nsb-ers. Bijvoorbeeld een voor een doodschieten, totdat ze zo genoeg krijgen dat zij het land verlaten. Zorg dat je niet gepakt wordt. Een verdwaalde kogel zodat ze niet weten hoe of wat. voor de landinpikkers.

   Like

   • heksenhiel zegt:

    Ja Lot VOLKOMEN GELIJK !! Maar zijn we niet te laat ?? want er zijn er al veel te veel verspreid over deze AARDBOL dat ik denk dat ze HELAAS niet te soppen zijn en eeuwen geleden is dit al opgezet door 1 of andere Leider die AANSLAGEN EN/OF MOORDEN zou plegen, wat aan aan de gang is.Hoop dat het niet zover zal komen, maar NOSTRADAMUS HEEFT OOK DIT AL VOORSPELD jammer genoeg !! Hoop maar het beste maar zal vechten tot het einde tegen dat TUIG. Goeten LOT

    Like

 2. John van antwerpen zegt:

  Over claimen gesproken. De corona situatie uitbuiten om nog meer ruimte te eisen.
  Waarom horen we trouwens niets over de corona situatie in Iran of Pakistan…
  Men zwijgt daar als het graf.

  Geliked door 4 people

 3. karton zegt:

  Als die parasieten nou de volgende keer allemaal een geel hesje aantrekken, dan zijn de straten in Frankrijk binnen no-time geheel schoon geveegd; laat dat maar aan Macroon over.

  Geliked door 2 people

 4. antiislamnu zegt:

  Het geloof van de vrede met Mohammed de pedofiel hoe lang laten we dit nog toe dit is overduidelijk de politieke islam die hier laat zien hoeveel macht ze al hebben zij bepalen het straatbeeld overal zijn ze steeds meer op de voorgrond ik zeg oprotten met deze zéér foute ideologie die verpakt is in een geloof

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Ik heb het hier al vaker gezegd,het zijn soldaten van allah die door de satanische globalistische elite gebruikt worden voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.Als mensen dit nu nog niet begrijpen dan heb je een dikke betonnen plaat voor je hoofd.

  Geliked door 6 people

  • Lot zegt:

   Waarom wil de satanische elite overblijven met een bevolking van donkere agressieve mensen, in die landen willen ze zelf niet wonen?. Ooit in het verleden hebben ZIJ gekozen om bij ons te komen wonen. WIj zien niet eens meer dat zij anders zijn, want snel trouwden de napoleons romeinen met mensen van hier, maar brachten hun kinderen wel bij dat zij speciaal waren.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Lot.De satanische elite gebruikt/misbruikt moslims voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.Als na jaren van oorlog er niet zo veel mensen meer over zijn wordt de rest afgemaakt door het europeese leger wat de E.U. zo graag wil.

    Like

 6. Rensk. zegt:

  Tja dan zouden christelijke kerken hetzelfde moeten doen, dan kun je kijken wat er gebeurd. Ook buiten een kerkdienst en dan naast de moslims.op dat moment een flinke luidspreker en even keihard de klokken luiden. Overstemmen noemen we dat. Precies hetzelfde gedrag vertonen.Dat is het enige wat zal helpen, omdat het dan niet meer uniek is. Maar ja christelijke mensen staan liever hun plaats af of met andere woorden: keren de andere wang toe. Kan bij moslims niet.

  Ik zeg maar zo: wat men aan verkeerd gedrag zaait zal men oogsten. Wat men aan goed gedrag zaait zal men ook oogsten. Leuker is het niet te maken. Wel simpeler.

  Geliked door 3 people

 7. verwardeman zegt:

  Een walgelijk gezicht , om van te kotsen !
  Wel ideaal opgesteld om eens met een truck overheen te walsen .

  Geliked door 5 people

  • heksenhiel zegt:

   Ja Lot VOLKOMEN GELIJK !! Maar zijn we niet te laat ?? want er zijn er al veel te veel verspreid over deze AARDBOL dat ik denk dat ze HELAAS niet te soppen zijn en eeuwen geleden is dit al opgezet door 1 of andere Leider die AANSLAGEN EN/OF MOORDEN zou plegen, wat aan aan de gang is.Hoop dat het niet zover zal komen, maar NOSTRADAMUS HEEFT OOK DIT AL VOORSPELD jammer genoeg !! Hoop maar het beste maar zal vechten tot het einde tegen dat TUIG. Goeten LOT

   Like

 8. Hans zegt:

  In de openbare ruimtes dus, niet IN de moskeeën. Dit is het signaal: deze openbare ruimtes zijn van ons moslims, net zoals de heer Erdogan ooit iets zei van dat de minaretten van de moskee zijn als bajonetten en de koepel ervan is als de helm van onze soldaten. Beeldspraak maar heel letterlijk bedoeld! Wat je er ook van vindt. In Engeland mogen geen pubs hun deuren openen in de buurt van een islamitische wijk, want zou de (islamitische) samenhang weleens verstoord kunnen worden…!
  Hoe staat het met de verstoring in Duitsland en Italië bijvoorbeeld?
  Gelijk kappen met dit soort islamitische monniken.

  Geliked door 2 people

 9. Willem zegt:

  Vraag aan de heren die hier ook op reageerden. Hoe lang zal het nog duren voordat de islam overgaat naar de volgende fase van de verovering van Europa. De infiltratie ligt op schema, de geboorte golf groeit ook gestaag, het aantal moskeeen neemt met ongeveer 10 per jaar toe, de immigratie gaat ook nog steeds door, oproep tot gebed door luidsprekers etc. Tot wat erdogan al zei, de democratie is als een trein, als we bij onze bestemming zijn aangekomen stappen we uit. Hebben jullie enig idee hoe lang deze rit duurt?

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Hebben de dames hier daar dan geen kijk op?
   Omdat je alleen de heren hier aanspreekt.

   Geliked door 3 people

  • heksenhiel zegt:

   Beste Willem je hebt VOLKOMEN gelijk. We zitten op een schopstoel en NOSTRADAMUS had dit ook al voorspeld, dus maak je borst maar nat met dat MOSLIM TUIG !! Ook de zgn. gematigden zullen mee moeten vechten anders worden de ook onthoofd als ongelovigen. Dat moge duidelijk zijn toch !! Alles wat ze doen wordt gewoon geaccepteerd en niets wordt ze in de weg gelegd. 1 GROTE VERSCHRIKKING. Werken ho maar maar alleen handen ophouden en AANSLAGEN bedenken, daar er hier met die Walgelijke instroom er ook nog eens plm. 200 terroristen mee zijn gekomen die totaal niet in de gaten worden gehouden. GROF SCHANDAAL. Groeten

   Like

 10. Julia zegt:

  We zijn compleet overgeleverd aan de Moslims. Zelfs het doel om op eigen kracht ons land te verdedigen is in gevaar. Nog meer bezuinigingen in het verschiet voor al grotendeels kapot bezuinigd schaarse leger. Daarbij een uitgekleed politiekorps. Maar miljarden voor al het import waar alle grenzen wagenwijd voor open staan. De macht van de overheid en EU is totaal verloren. Alles wordt jaarlijks met miljarden belastinggeld afgekocht om zogenoemd nog de lieve vrede te bewaren dat natuurlijk op een groot fiasco en een op soort Balkan oorlog eindigt. Europa is langzaam in de diepste afgrond aan het wegzakken.

  Geliked door 6 people

 11. Tistochwat zegt:

  We kunnen ons hier bewusteloos schrijven, maar de islamisering en andere krankzinnigheid gaan gewoon door.
  Eind 2024 is het met ons gedaan.

  Het aantal volgers is hier gelukkig wel toegenomen; het hadden er eigenlijk vijf miljoen moeten zijn.

  Geliked door 4 people

 12. koddebeier zegt:

  En zo neemt de islamisering weer een sprong voorwaarts ……….door een bange overheid, bij het wordt moslim schijten ze al in hun broek, ook in Nederigland !

  Geliked door 1 persoon

 13. ruud beijer zegt:

  Wat kunnen we doen?Helemaal niets.
  De Nederlanders kiezen voor de islam en de asielparasieten. Weg met ons@

  Like

  • heksenhiel zegt:

   Beste Ruud Beijer. Het wordt ASIELPARASIETEN is god bedacht !! Want dan zijn ze met grote voorsprong. ALLEEN HALEN en niets brengen, ja alleen hele grote ELLENDE. Groeten Ruud

   Like

 14. scherpschutter1943 zegt:

  De moslims in europa hebben de macht. Dus ook in nederland. Dat is een constatering. Wiens schuld? Onze schuld. Waarom? Omdat wij, kiezers goed vinden dat we door schurken bestuurd worden. Schurken die we zelf hebben gekozen. We komen ook van die schurken nooit meer af. Waarom niet? Omdat zij, de machthebbers, hun vriendjes op alle baantjes zetten. Je kan er alleen met geweld vanaf komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s