Democratisch Zaanstad stuit op speciale regeling voor Turkse dienstplichtige ambtenaren

Screenshot (42)

Democratisch Zaanstad is gestuit op een al jaren bestaande regeling in de arbeidsvoorwaarden van de gemeente die bepaalt dat ambtenaren met (ook) de Turkse nationaliteit een maand van hun dienstplicht in Turkije hun salaris doorbetaald krijgen en de rest van die periode moeten afkopen, waarvoor de gemeente renteloze leningen beschikbaar stelt. Die ene maand die cadeau wordt gedaan, is inclusief buitengewoon verlof en toeslagen.

Dit extra verlof wordt uitsluitend gegeven voor het vervullen van een verplichte militaire opleiding bij een vreemde mogendheid, zo ontdekte fractievoorzitter Juliëtte Rot. Zij vraagt het college nu waarom niet iedereen, ‘of misschien toch simpeler niemand’ een extra maand buitengewoon verlof inclusief alle toeslagen kan claimen. ‘Is dit een Zaans fenomeen? Is deze regeling algemeen bekend? Zo ja, waar kunnen wij deze vinden?’ DZ vindt het maar raar dat Zaanstad ‘een buitenlands regime financiert door middel van de verstrekking van deze renteloze leningen’.

Lees verder>>>
(h/t “Erik”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Bureaucratie, cultuurrelativisme, gezond realisme, Graaien, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Democratisch Zaanstad stuit op speciale regeling voor Turkse dienstplichtige ambtenaren

 1. bozeoudeman zegt:

  Uit Zaanstad is VVD mevrouw Barbara Visser afkomstig, zat daar in de gemeenteraad en deed het blijkbaar zo goed voor bepaalde lieden dat zij werd gepromoveerd tot staatssecretaris ter demotivering van de Marine?

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Ja Juliëtte, ik deel jouw mening. Heel juist dat je hierover vragen hebt gesteld aan het College !

  Geliked door 1 persoon

 3. Ben zegt:

  Racisme in het linkse zaanstad, wie had dat ooit gedacht.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Smerig is dit zeg!!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Je zou verwachten dat deze rel ook door de landelijke dagbladen zou worden overgenomen maar daarvan is tot nu geen sprake, te vrezen valt dus dat meerdere gemeenten vergelijkbare regelingen treffen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s