Matteo Salvini: Friuli-Venezia Giulia zal niet nog meer illegale migranten opnemen!

Screenshot (63)

Matteo Salvini.

(Vertaling: E.J. Bron)

Gouverneur Massimiliano Fedriga van de LEGA gaat als voorbeeld voorop en verklaart zijn autonome regio, Friuli-Venezia Giulia, tot “welkomstvrije provincie”. Alle andere gouverneurs van de LEGA evenals de kandidaten voor de komende regionale verkiezingen willen zich bij hem aansluiten en verklaren dat hun regio´s in geval van een overwinning “welkomstvrij” zullen zijn.

Mitteleuropa

Wanneer de regering dit wil verhinderen, dienen lokale burgermilities (zoals naar Hongaars voorbeeld) aangeworven te worden om een door de teugelloos agerende minister van Binnenlandse Zaken, Luciana Lamorgese, ondersteunde invasie desnoods ook lichamelijk tegen te gaan.

(Bron: “VoxNews”)

Daarover de voormalige minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, op Twitter:

Heilige woorden! M. Fedriga: “Friuli-Venezia Giulia is niet bereid om nog meer irreguliere migranten te verwelkomen. Ik hoop dat dit duidelijk was!” Applaus voor de gouverneurs van de LEGA – ik ben trots op ze.

De vicegouverneur van de regio, Riccardo Riccardi, heeft vandaag in zijn functie als commissaris catastrofebescherming in overeenstemming met gouverneur Massimiliano Fedriga de vroegtijdige waarschuwingstoestand voor het gebied van de regio Friuli-Venezia Giulia ondertekend.

De vandaag in werking tredende vroegtijdige waarschuwingstoestand vindt plaats, omdat Friuli-Venezia Giulia al meer dan een week door een sterke toestroom van migranten uit Pakistan, Afghanistan, Bangladesh, Sri Lanka en andere niet-Schengen-landen wordt getroffen, waarin de coronavirusepidemie woedt; deze migranten dringen via de “Balkanroute” Italië binnen, terwijl de Balkan zelf ondertussen een gebied met extreem hoge besmettingsaantallen geworden is.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Lega Nord, Linkse Kerk, Matteo Salvini, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

6 reacties op Matteo Salvini: Friuli-Venezia Giulia zal niet nog meer illegale migranten opnemen!

 1. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/25/austria-presents-vienna-declaration-against-illegal-mass-migration/

  Oostenrijk presenteert ‘Verklaring van Wenen’ tegen illegale massamigratie

  De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer heeft een “Verklaring van Wenen” ingediend ter bestrijding van massa-illegale migratie.

  De verklaring werd overeengekomen door 18 landen die de tweedaagse conferentie bijwoonden, waarbij Nehammer zei dat de overeenkomst in strijd was met zijn eigen verwachtingen.

  “Hiermee kunnen we vandaag niet alleen constructieve gesprekken aankondigen, maar ook een politiek akkoord”, zei Nehammer.

  De nieuwe verklaring zal zorgen voor nauwere samenwerking op het gebied van illegale migratie en illegale smokkel tussen de landen die op de conferentie vertegenwoordigd zijn, zoals Duitsland, Griekenland en Kroatië. Het zal worden gecoördineerd via een nieuw kantoor in Wenen, meldt Kronen Zeitung.

  “We hebben effectieve bescherming van de buitengrenzen van de EU nodig, we zijn allemaal partners in grensbeveiliging”, zei Nehammer

  Like

 2. Bas zegt:

  https://amalek.news/2020/07/22/oostenrijk-multikulti-is-een-nachtmerrie-geworden/amp/?__twitter_impression=true

  Oostenrijk: : Multikulti is een nachtmerrie geworden

  Uit een studie van het Oostenrijkse Integratiefonds is gebleken dat veel Oostenrijkers zich niet meer veilig voelen in hun leefomgeving. De FPÖ-leider van Opper-Oostenrijk, Manfred Haimbuchner, presenteerde een 5-puntenplan om de veiligheid te herstellen.

  Zoals de opiniepeiler Rudolf Bretschneider ontdekte, ziet 70% van de ondervraagden sociale brandhaarden waarin ze niet graag verblijven.

  Studie: negatieve gevolgen voor het samenleven in Oostenrijk

  Elke tweede persoon ziet hotspots in het openbaar vervoer, ziekenhuizen, kantoren en onderwijsinstellingen. Vooral ouderen vermijden steeds vaker gebieden van het openbare leven uit angst voor geweld. Bovendien vrezen de Weners dat buitenlandse conflicten in de toekomst nog meer door immigranten zullen worden uitgevochten.

  Meer dan 70% van de deelnemers aan de studie ziet de favoriete gevechten tussen Turken en Koerden als een conflict dat in het buitenland is ontstaan. Bovendien vrezen de geïnterviewden voor negatieve gevolgen voor het samenleven in Oostenrijk. De deelnemers, die werden geïnterviewd in wetenschappelijke focusgroepen, zagen een groot potentieel voor problemen in de radicale islam en drugsconflicten die de hotspots kenmerken.

  Bij 4 van de 10 respondenten kon een drastische verslechtering van hun subjectieve gevoel van veiligheid worden vastgesteld.

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Allemaal mooie plannen van de diverse regeringen maar daar komt niets van terecht. De terreur van de EU zal dat met alle middelen verhinderen want de omvolking moet doorgang vinden. Het enigste paardenmiddel dat ons nog de vrijheid kan geven is een totale burgeroorlog met alle middelen.

  Like

  • Julia zegt:

   Scherpschutter. Inderdaad mooie plannen maar de uitvoer en aanpak van de regeringsleiders is bewust soft om de omvolking volledig te realiseren. Mooie praatjes vullen geen gaatjes. Helaas krijgen we onze vrijheid niet meer terug en kunnen we alleen maar dromen dat burgers zich zullen in zetten omdat zij al jaren geloven en het er blijkbaar mee eens zijn dat zij zich over niet al te lange tijd als onderdanige slaaf moeten onderwerpen.

   Like

 4. Jan zegt:

  De stand Italië-Afrika is alvast 1-0

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s