Verrassing! Progressieve, eurofiele D66’er Alexander Pechtold spreekt “regelmatig” met nep-VVD’er Rutte

Screenshot_96

(Door: Michael van der Galien)


Het zal helemaal niemand verbazen, maar toch: Alexander Pechtold zegt in De Telegraaf dat hij “regelmatig” contact heeft met zijn oude makker, Mark Rutte. Gezellig!

Screenshot_97Gevraagd met wie Pechtold tegenwoordig het meeste contact heeft, nu hij zelf niet meer actief is in de politiek, antwoordt hij: “Heel regelmatig met Rutte. Die belt eens in de zoveel tijd om te vragen hoe het met me is. Ik stuur hem ook wel een sms’je als hij nachtenlang met zijn Europese collega’s in Brussel zit te onderhandelen.”

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, D66, Linkse Kerk, Rotzakken, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

13 reacties op Verrassing! Progressieve, eurofiele D66’er Alexander Pechtold spreekt “regelmatig” met nep-VVD’er Rutte

 1. delamontagne zegt:

  Heeft niet direct met onderwerp te maken, wel met ’t feit dat steeds meer vrouwen [ ook in NL ! ], hier mee te maken gaan krijgen.
  “Meneer” zelf luchtig gekleed ( Maroc ) scheldt vrouw in Amiens uit omdat ze te luchtig is gekleed,
  ( het is hier al dagen [ in Z-Fr al 2 weken ] boven de 30 gr….]
  / * / *
  ” Uit ’t leven gegrepen !………..”
  Een vrouw in korte broek te Amiens ( Noord -Frankrijk. = onderhand meer allo’s/mohammedanen dan oorspronkelijke Fransen… )
  Hoer…….HOER……..SMERIGE HOER….wesh….wallah…etc
  Lastig gevallen op straat.
  Omdat dit in de stad Amiens, N-Fr gebeurde en wij meer-en-meer berichtjes krijgen van vrouwen die worden lastig gevallen, laten we U dit Videootje zien van een inwoonster van de stad.
  Het gebeurde pal voor het GEMEENTE-HUIS………..

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Heulen met de vijand.

  Like

 3. karton zegt:

  Rutte & Pechtold……………………………Dief & Diefjesmaat.
  Pechtold zal hem de fijne”kneepjes wel willen bijbrengen van wat hij, Pechtold dus, flikte met z’n Meppelse maîtresse : kindje maken……..kindje wégmaken !!
  Criminelen blijven áltijd criminelen en zullen elkaar ook áltijd blijven opzoeken.
  De één werd door een enkele blinde vink zelfs “staatsman” genoemd en de ander is zo corrupt als de neten, de gek zei dat hij een appartementje gratis én voor niks had gekregen !! Hier begint de alom geprezen Belastingdienst natuurlijk niet aan maar wél aan burgers die, buiten hun schuld, door diezelfde dienst a.d. bedelstaf zijn gebracht.
  Nederland is in een totale chaos gedompeld en zal daaruit niet opstaan met “leiders” als Pinokkio, Segers, Jetten, Quag of Ollonkreng.
  Ruimen dat zootje !!!!!
  (’t is zaterdagmorgen, verschrikkelijk warm en ik ga me verder vandaag niet meer “druk” maken)

  Geliked door 3 people

 4. Dr. Heinz zegt:

  Ja die Rutte…..
  Die Rutte die Nederland en haar inwoners helemaal kapot maakt, met zijn geschifte plannen die door de EUSSR bevolen zijn.
  En Rutte wou voor dat hij tot partijleider werd gekozen, al opgaan in dat DDR66.
  Dat had hij samen met Melanie Schultz Verhagen bedacht, en dat was voor 2007.
  Dus…

  Like

 5. Harry zegt:

  Eigenlijk is Rutte een soort Pechtold-light .

  Een linkse visieloze volksverradende leugenaar .
  Wie gaar daar nou nog op stemmen ?

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  De zogenaamde ‘power behind the throne’ zoals men het kabinet wel eens betiteld is niets meer dan een lachwekkende schijnvertoning, met clowneske politieke karikaturen die de Pays-Bah gegijzeld houden in een Kafkaëske bureaucratie.
  De politieke ondermijning die het leven in al haar facetten in de Lage Landen afbreken en verlagen om aan de EU-Gleichschaltung te kunnen voldoen, door het opdringen van belachelijke regeltjes en afspraken, verkwanselt men elk gevoel van vrijheid. Behandel daarom volwassenen niet langer als kinderen, want wanneer de politiek volwassenen als kinderen gaat behandelen die niet helemaal voor zichzelf mogen denken, dan is dat precies hoe ze zich ook zullen gedragen. Dat is de reden waarom de meeste mensen ophouden voor zichzelf te denken, nieuwe dingen uit te proberen of kansen te nemen,……en precies worden zoals de politiek het wenst,…..waarom geen referendum meer, waarom nog stemmen,…..maak het volk onmondig, dat is tenslotte het ‘nieuwe normaal’ van voorop willen lopen in de EU-dictatuur van het kabinet Rutte, en het uiteindelijke streven van de Brusselse Bolsjewieken.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Hoe geloofwaardig kan iemand nog genomen worden, wanneer men als echte democraat probeert echt letterlijk en figuurlijk iedereen en alles te naaien, zelfs z’n eigen partijleden en D66-raadslid, en na daarbovenop gelegen te hebben vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid toont, niet wil participeren aan de opvoeding van zijn ‘ongelukjes’, zelfs geen financiële bijdrage leveren,….typisch geval van Haagse Bluf, slap eiwit in de bessensap afgeserveerd met lange vingers, want jatten is ze met de paplepel ingegeven, geven ho maar, pappen en nahouden.
  Maar wel een beetje organen roven van jonge mensen die vechtend voor hun leven op het randje liggen..de Dr Jekyll and Mr Hyde van Doodscultus66.

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Mark Rutte en Alexander Pechtold zijn beiden bezoekers van de Bilderbergconferenties….

  Like

 10. Jan zegt:

  Die slome en zelfvoldane rotkop van dat stuk drek, ik ga over mijn nek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s