Jongerenwatch – Vrouw uit Nijmegen voelt zich onveilig vanwege ”’jongeren”’ – schrijft open brief

Screenshot_338

Signalementloze ”’jongeren”’, want in Nijmegen moet je niet de verkeerde politici in de kaart spelen

Zoals u weet gaan nogal wat Nederlandse vrouwen gebukt onder seksisme. U leest zelden of nooit over dit soort seksisme in kwaliteitscouranten en keurige weekbladen. (Daar leest u hoe seksistisch het is dat Jan, Klaas en Piet zomaar een deur openhouden voor een vrouw.) Nee we hebben het over het seksisme van ”’jongeren”’ die meisjes en vrouwen bijvoorbeeld nafluiten tot ze er gek van worden.

Een van de vrouwen die genoeg heeft van het apengedrag is Myrte uit Nijmegen. Ze schreef een open brief aan de burgemeester omdat het zo niet langer gaat.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Jongerenwatch – Vrouw uit Nijmegen voelt zich onveilig vanwege ”’jongeren”’ – schrijft open brief

 1. Gienekehado zegt:

  Vetkwab Bruls was onlangs bij de NPO-radio. Wou zich niet mengen in de aanpak van de rel”JONGEREN” in Den Haag, Utrecht, Scheveningen etc. en bracht e.e.a. in verband met……. Corona!! Zou die Minkukel wel weten dat zonder ONZE MILJARDEN “zijn” stadje 1 groot BANLIEUE wordt en dat “zijn” stadje vol met (wapen)TUIG zit??? Types als Bruls zijn het VERGIF dat ONS LANDJE naar de VERDOEMENIS geholpen heeft!!

  Geliked door 4 people

 2. Marc zegt:

  Ja Myrte, je geeft zelf al aan niet veel te verwachten, noch van de politie, noch van de politiek. Defunden is hier al helemaal niet meer nodig: het apparaat werkt sowieso al niet.

  Dus wat let je het recht in eigen hand te nemen?
  O, dat wil je niet? Omdat dat niet democratisch en fascistisch is?

  Nah, … veel succes dan, Myrte.

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Maar ja Nijmegen ik heb daar vroeger gewerkt zonder ellende.
  Maar nu hebben ze een ,,sterke” man genaamd burgermeester Bruls.
  De naam zegt genoeg hij brult alleen tegen fatsoenlijke mensen.
  Is dat niet die veiligheids coördinator COVID 19.
  Jou probleem zal hem een rotzorg wezen.
  Dat rapalje is niet zijn probleem.
  Het enige watje nog kan en moet doen is je bewapenen en lak hebben aan de wet.
  Want die wet heeft ook lak aan Jou.

  Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  En die vetnek gaat die brief lezen, vergeet het maar. Die gaat gelijk de papier versnipperaar in.

  Like

 5. Lekke Fietsband zegt:

  Lieve Myrte, wat vervelend nu toch voor je.

  Maar ja, dit gedoe komt omdat jij en je naive ouders al hun hele leven lang op de verkeerde clubs stemmen in het linkse bolwerk Nijmegen. Daarnaast, de “fijne” Brulls zit er echt niet voor jou, hij wil alleen maar autochtonen opsluiten zonder reden en uit pure machtswellust, dus die mafkees gaat het echt niet voor je oplossen.

  Je zou ook met een kopvod op kunnen gaan lopen, dan willen al die “jongeren” ineens met je trouwen. Stel je voor, moet je toch niet aan denken toch??

  Je zou misschien naar Adam kunnen verhuizen, naar de stad van ene Femke, maar dan moet je wel 100% voor BLM zijn, anders wordt het ook daar niets.

  Rdam zou ook een optie kunnen zijn, maar daar zit het neefje van Brulls en verplicht iedereen tot een muilkorf zonder reden, dus dat is ook niets.

  Moraal van het verhaal: vluchten kan niet meer omdat vele gigantisch oooooo zo domme naive dames in de rij stonden om mooie welkoms liedjes te zingen voor de “jongeren” waar jij nu tegenaan loopt. Ook is het merendeel van de Hollandse mannen tot watjes gemaakt door de veel te ver doorgeschoten emancipatie, dus zul je het zelf moeten uitzoeken.

  Geliked door 4 people

 6. M. zegt:

  Ze gaan Nijmegen veiliger maken door nog meer import.

  Nog niet door dat dit land opzettelijk naar de klote geholpen word en dat de eigen bevolking opzettelijk in gevaar gebracht word door de omgekeerde bijbelclub van bloedzuigers?

  Like

 7. Gienekehado zegt:

  p.s. Ik herinner mij ook nog dat Bruls geen verband zag tussen de zware mishandeling van een 55 jarige plaatsgenoot en de rellende “JONGEREN” Den Haag, Scheveningen etc. Bruls heeft 2 jonge dochters, 20ers. Opdat zij gevrijwaard mogen blijven van de gevolgen van hun WERELDVREEMDE LAFFE WEGKIJKENDE vader!!

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Denk je nou echt dat die lompe Bruls iets aan die problemen van die arme vrouw gaat doen ? Echt niet ! Van Rutte gaan de burgemeesters steeds meer macht krijgen om ons te kunnen onderdrukken. En dan kan Rutte naderhand zeggen; zie je nu wel, dit alles komt niet uit mijn koker. Jullie zult je eigen burgemeester moeten aanspreken op zijn gedrag, die op zijn beurt alle brieven verscheurt die vanuit de burgerij naar hem toegestuurd worden. Er is EEN groot probleem met machthebbers; alle extra macht die zij verkregen hebben geven zij nooit meer af ! Komt de burgerij niet in verzet, dan zuchten wij over drie jaar hier onder de complete dictatuur !

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Bruls heeft meer verstand van virussen dan van Mocro tuig.

  Like

 10. Helena zegt:

  Die bolle gaat zich hier niets van aantrekken! Hij gaat wel te keer als een olifant in een porseleinkast, tegen de autochtone bevolking wel te verstaan, want daar valt nog wat te halen! Hij is uitermate geschikt bevonden: klop klop MITKOMMEN !!! Befehl ist befehl Goede typecasting van marx prutte, pipo met de schoenen en hun pedante vrindjes, Grapperhaus komt kennelijk ook uit hetzelfde rariteitenkabinet! Man man man!! – diepe zucht –

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Myrte Nowee is volgens mij een diversiteits meisje dat op een ongemakkelijke manier met de neus op de feiten is gedrukt.

  Seksisme is volgens haar een nationaal en internationaal probleem. Ik herken ze op afstand dat links volk. lekker alles algemeen maken. Alle culturen zijn immers gelijk.

  Myrte Nowee stemt groenlinks en misschien ook D66.

  Myrte Nowee is lekker progressief omdat het goed voelt.

  Myrte gaat tijdens haar studenten tijd tussen de allochtonen wonen om later te kunnen vertellen dat ze niet discrimineert. Straks gaat Myrte Nowee weer tussen ons eigen soort volk wonen.

  Myrte is boos want haar wereldbeeld gaat wankelen.

  Myrte schrijft een open brief aan de grootste LUL van Nederland.

  Myrte Nowee is onderdeel van het probleem want ze somt in haar brief niet de rugnummers op.

  Het zijn gastjes, het zijn inbrekers en jongeren op scooters.

  Stel je voor Myrte schrijft op het is Mocro tuig. Dan kan ze haar studie aan de “Katholieke Universiteit Nijmegen” op haar buik schrijven.

  Myrte kijkt wel uit.

  Myrte was net ongesteld en ze werd nagefloten door een gastje. De emmer liep over en ze schreef een brief. Eindelijk een beetje opgelucht. Ze heeft de brief eerst laten controleren door haar vriend. Hij is toch niet racistisch, hij toch niet xenofoob, hij is toch niet islamofoob. Stel je voor.

  Myrte moet nog aan haar toekomst denken.

  Myrte hou je epistels voor je of hang ze op de WC.

  Geliked door 2 people

 12. delamontagne zegt:

  Wie herinnert zich nog Nijmegen 2010, 2 schooterrijders rijden voetganger dood.
  Omdat ze geblesseerd waren, werden ze door politie naar ziekenhuis gebracht.
  Daar trommelden ze via Smartphone familie/bekenden op.
  Binnen de kortste keren +_ 30 aanhangers van de mocro’s schreeuwend en tierend in ziekenhuis……….

  Scooterdrama Nijmegen 2010: tot 4 jaar celstraf na doodrijden voetganger
  OMROEP MGELDERLAND
  BRON:https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2111998/Scooterdrama-Nijmegen-2010-tot-4-jaar-celstraf-na-doodrijden-voetganger

  Geliked door 3 people

  • Gienekehado zegt:

   Dank voor het plaatsen. Ik heb het even heel snel doorgelezen, eigenlijk ook geen trek in al deze ellende, zo voor het eten. Dit soort berichten haalt het ‘laagste van het laagste’ bij je naar boven. Dit VULLES leeft LEVENSLANG op onze portemetnix! Mijn wens; dat er eens iemand van die KUTTTENT op Het Binnenhof PLATGEWALST wordt!! Het TUIG van Het Binnenhof is medeschuldig aan bovenstaand drama!!

   Geliked door 1 persoon

 13. Alex Delarge zegt:

  Tsja. Het heet niet voor niets Havanna aan de Waal.

  Like

 14. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1579846597/irakees-die-zijn-friese-vrouw-voor-ogen-van-hun-kinderen-doodde-alweer-vrij

  Irakees die zijn Friese vrouw voor ogen van hun kinderen doodde alweer vrij

  DRACHTEN – Een asielzoeker die in 2016 in zijn geboorteland Irak zijn Friese vrouw vermoordde is alweer op vrije voeten.

  De man, Raffi A., werd in Irak tot tien jaar cel veroordeeld omdat hij zijn uit Drachten afkomstige vrouw voor de ogen van zijn drie jonge kinderen doodschoot. Dinsdag kreeg de moeder van het slachtoffer, Dina Meijer, via foto’s op Facebook te zien dat de moordenaar alweer is herenigd met zijn familie. Hij kreeg gratie van de Iraakse autoriteiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s