Nu gaat het in Berlijn om veel meer

Screenshot_53

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Verdediging van de vrijheid als individuen en als volk

Als het de bedoeling van de raddraaiers in de Duitse regering en in de Berlijnse Senaat was om met hun verbod van de vrijheidsdemonstratie aanstaande zaterdag de nieuwe volksbeweging te intimideren en te splijten, dan hebben ze zich compleet misrekend. Voor zover nu te zien is, is het tegendeel het geval, want uit veel kelen is te horen: Nu pas echt!

PI News (2)

En wie zich tot nu toe heeft afgevraagd wat voor zin zo´n massale demonstratie in de Duitse linkse hoofdstad eigenlijk heeft; of man en vrouw werkelijk aan de zijde van mensen door de straten zouden moeten trekken die hele andere ideeën en doelen in het hoofd hebben – de SED/SPD Senator Binnenlandse Zaken Andreas Geisel heeft met zijn aankondiging van een verbod en de dreiging met politiegeweld evenals de verwijzing naar de verdediging van het “systeem” duidelijke taal gebezigd.

Het gaat zaterdag in Berlijn dus niet meer in de eerste plaats om de kritische reactie op een medische bedreiging, die ooit waarschijnlijk als “Fakedemie” zal kunnen worden geclassificeerd. En het gaat ook niet langer om het maximale politieke misbruik van multimediaal aangewakkerde angsten en zorgen van miljoenen inmiddels gedwongen gemaskerde mensen en vele geruïneerde existenties. Het gaat nu om de verdediging van de meest elementaire democratische mensenrechten en om niets minder dan om onze vrijheden als individuen en als volk. Bij deze verdediging mogen en kunnen geen compromissen worden gesloten, ook geen smerige.

Met wie zouden deze compromissen ook gesloten moeten worden? Met leugenaars, die nog steeds zeggen en schrijven dat er op 1 augustus 2020 in Berlijn slechts 17.000 gedemonstreerd zouden hebben? Met gewetenloze angstzaaiers, die een “tweede golf” van het virus bezweren, terwijl alle feiten een compleet andere taal spreken? Met linkse ideologen, die in Berlijn zaterdag maar al te graag zogenaamde “tegendemonstraties” van de gesubsidieerde ”Antifa” toestaan? Met huichelaars, die enorme demonstraties in Wit-Rusland bejubelen, waarin bijna niemand vermomd met een gezichtsmasker te zien is? Nee, met zulke krachten is geen compromis mogelijk, want er bestaat een grondwet, die de Duitsers de vrijheden garandeert die in Berlijn verboden en onderdrukt moeten worden.

De belangrijkste boodschap van de demonstratie zal enkel en alleen al de massa zijn, zal het aantal zijn van diegenen die met hun deelname op zaterdag getuigen van deze vrijheidswil. Wanneer Geisel en de FDJ-streefster het niet lukt om tot zaterdag een muur rondom Berlijn te bouwen, zal het niet te verhinderen zijn dat honderdduizenden de bezienswaardigheden van deze stad een keer met een lange wandeling gaan bekijken. Berlijn verheugt zich immers altijd op gasten. En zaterdag zal het veel gasten krijgen!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rechts geluid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nu gaat het in Berlijn om veel meer

 1. Het zal me niet echt verwonderen als het openbaar vervoer naar Berlijn gefrustreerd zal haan worden en de Invalswegen naar Berlijn afgesloten zullen gaan worden om de demonstraties te stoppen want op dit moment wordt er aan de machtsstructuur gerommeld en dat wil vetkut Merkel niet.
  Dat is wel duidelijk

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Robert F. Kennedy jr, de neef van de vermoorde Amerikaanse president zal deelnemen aan de demonstratie.(Dit bericht werd consequent verborgen gehouden door de MSM)
  Vanuit heel Europa komen duizenden mensen naar Berlijn en voor Merkel wordt het steeds hopelozer om deze mensen het zwijgen op te leggen.
  https://gloria.tv/post/VHXw44Jqdcqj2i6YtvSoDc1nU

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Hoogste tijd om voor goed met het elitaire gif af te rekenen en nu met miljoenen een vuist te maken tegen de schending van mensenrechten en de vermoorde democratie. Elitair tuig dat zichzelf verrijkt, volk uitneemt en zichzelf in de hemel wanen door zich van alles te permitteren maar volk afstraft. Voorbeelden al in eigen land Grapperhaus, WA en Maxima. De EU is een macht en een zucht naar miljarden, een ongekend wanbeleid op de massale import van migranten, discriminatie en tweedeling creëren door volkeren tegen elkaar op te zetten, dictatoriaal machtswellust. Merkel de grootste rat binnen de EU die de aanstichter is van alle ellende in samenwerking met Macron, Timmermans, Verhofstadt en niet te vergeten onze trekpop Rutte dienen voor een burger tribunaal te worden gedaagd en te worden veroordeeld. Afstraffing na jaren misbruik van macht en landen bewust te overspoelen met economische gelukzoekers dat de samenleving heeft ontwricht dient zwaar te worden aangerekend. Ieder land heeft recht op zijn eigen soevereiniteit en er dienen geen regels door de EU te worden opgelegd. Nu hebben bovenop dit onrecht de leugens rondom corona die nog meer onderdrukking oplegt, vrijheden beperkt en een ongekende economische- en maatschappelijke schade hebben aangericht. Ieder weldenkend mens weet dat het het elitair tuig om één ding gaat namelijk de agenda 21/30 NWO te realiseren wat onder het mom van een zogenoemd virus in de achterkamer wordt bewerkstelligd. Hier offert dit elitair tuig een Europees continent voor op en drukt zelfs bewust terreur van Islam zijde door sterker nog zware subsidies worden hieraan verstrekt. Ook Nederlanders zullen eens lef moeten tonen om zich tegen deze misdaad van enorme omvang te verzetten. In ons land moet nu de hypotheekrente aftrek er aan geloven als opoffering voor het zogenoemde corona steunpakket waar aan zuidelijke landen vooral Italië en Frankrijk miljarden wordt geschonken overeind te houden alleen al om een mislukt miljardenbolwerk de EU in stand te houden. Eens verdient dit elitair tuig de eindafrekening en zal recht zegevieren als het volk zich inderdaad hier massaal tegen verzet. Uiteindelijk heeft het volk de macht en zal de eens zo ziekelijke machtswaanzin ten onder gaan. Uiteindelijk zijn er niet voor niets miljoenen mensen gestorven die voor onze vrijheid hebben gevochten en hun leven hebben gegeven. Dit mogen wij nimmer vergeten en dienen dus onze vrijheid in ere te herstellen.

  Like

  • Helena zegt:

   “Eens verdient dit elitair tuig de eindafrekening en zal recht zegevieren als het volk zich inderdaad hier massaal tegen verzet. Uiteindelijk heeft het volk de macht en zal de eens zo ziekelijke machtswaanzin ten onder gaan. Uiteindelijk zijn er niet voor niets miljoenen mensen gestorven die voor onze vrijheid hebben gevochten en hun leven hebben gegeven. Dit mogen wij nimmer vergeten en dienen dus onze vrijheid in ere te herstellen.”
   Chapeau voor je reactie Julia.
   Natuurlijk ben ik het hier hartgrondig mee eens, toch zal de geschiedenis, als het zo doorgaat, worden vergeten en uitgewist, en in het nieuwe ‘normaal’ zal er vooral meer meer meer islam voor in de plaats komen! Het is toch een gotspe dat in Arnhem, notabene een paar honderd meter verwijderd van de John Frostbrug (die ons herinnert aan al die jongens die hun leven hebben gegeven voor ònze vrijheid) een moskee gepland staat in de nieuw te bouwen wijk ‘Het Nieuwe Kade Kwartier’. De huizen waren al verkocht toen de bouwcommissie besloot om ‘transparant’ te zijn en de bewoners op de hoogte te brengen van deze snode plannen.
   Groen slinks jubelde met de imam mee; “Het wordt tijd dat er ein-de-lijk een moskee komt met minaretten zodat ook de gebedsoproep zal gaan klinken!”
   Het is walgelijk, Arnhem gaat steeds verder naar de knoppen zelfs de skyline laten ze niet ongemoeid. Ik word hier zo verdrietig van….steeds vraag ik me af: wanneer staat de zwijgende meerderheid eens een keer op! Hopelijk komt in Berlijn de ommekeer en dan in heel Europa…….

   Like

 4. droevige mof zegt:

  Er is veel hoop gevestigd op deze 29e augustus. Men kan alleen maar wensen dat alles goed gaat.
  https://gedachtenvoer.nl/2020/08/27/gaat-zaterdag-opnieuw-de-berlijnse-muur-vallen/

  Like

 5. Johan zegt:

  Zie ook de boodschap aan Merkel en andere politici: “Wir fahren nach Berlin”.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Geweldig laten er nog meer dan de laatste keer komen!!!!!, en dat mensen zoals Kennedy meelopen, die al een tijd waarschuwt voor het door dictator Rutte zo gewenste met kankercellen vergeven vaccin maken het nog veel moeilijker, de massa wint!!!!

  Like

 7. Bob zegt:

  Als corona echt zo snel om zich heen grijpt en zo gevaarlijk is
  dan zou na de demonstratie op de Dam half Nederland
  in het ziekenhuis moeten liggen.
  Wat wil de zgn elite bereiken??????

  Like

 8. Julia zegt:

  Laten we nu hopen dat al die elitaire zakkenvullers die zitting hebben in het verslindende en vernietigende miljardenbolwerk de EU met haar misdadig wanbeleid vooral op het gebied van migratie voor goed worden aangepakt en voor hun misdaden worden gedaagd voor een Hoog Gerechtshof om verantwoording af te leggen van hun wanbeleid en het bewust binnenhalen van miljoenen gelukzoekers die de samenleving terroriseren en ontwrichten. Het is een schande en een misdaad tegen de menselijkheid om zo een continent als Europa over te leveren aan de Islam en eigen volk in de kou te zetten maar wel flink de vel over de neus haalt om haar waanzinnig elitaire zelfverrijkende droom te verwezenlijken. Het is de hoogste tijd onze eigen vrijheid en soevereiniteit terug te pakken en het voorkeursbeleid ten opzichte van nieuwkomers voor goed de nek wordt omgedraaid en de invasie vanmassale migrantenstroom stopt. Ook voor onze regering telt dat zij eigen volk weer tellen, niet langer uitkleden, niet langer onze gezondheidszorg de nek omdraaien en geen voorkeur meer geeft van woningtoewijzing aan al die nieuw binnengekomen gelukzoekers. Tevens dient de toezegging van de miljarden aan het zogenoemde corona herstelfonds dat voor een groot deel de Zuidelijke landen spekt te worden teruggedraaid om de weggegooide miljarden te gebruiken onze economie zo snel mogelijk te herstellen en onze gezondheidszorg prioriteit 1 te geven zodat een ieder niet meer hoef te lijden vanwege achterstallige gezondheidszorg onder de valse hype van het zogenoemde corona virus. Dus Nederlanders neem een voorbeeld aan al die mensen die vechten voor hun vrijheid en sta op. Laat u niet meer langer misleiden en vooral geen angst meer in zaaien door leugens en bedrog. Rutte is de trekpop van Bilderberg, Soros en Gates, De Jonge is een grote huichelaar die miljoenen aan een vaccin heeft ingekocht waarvan we niet weten of deze helpt maar dit heeft gedaan uit pure belangenverstrengeling alsmede een corrupte medespeler aan de corrupte verkiezingen lijsttrekker van het clubje CDA alsmede die Grapperhaus CDA die riep dat als mensen feestjes thuis vierden zij aso’s zijn omdat zij zich niet aan de coronaregels hielden. Open uw ogen en kijk naar de beelden van zijn eigen bruiloft waar ook een kwetsbare groep ouderen bij aanwezig was zoals de bejaarde dame o.a. Ankie Broekers-Knol die nog glashard dorst te beweren dat tijdens dit feest iedereen zich aan de regels had gehouden. Deze tante vervult zelfs nog de functie van staatssecretaris migratie en asielbeleid. Kortom het is een zooitje willekeur dat ons de regels op legt. Allen die een boete hebben gekregen op 1.5 meter of het niet dragen van een niet goedgekeurde smetlap geld terug vorderen via de rechter. Excuses zoals WA en Grapperhaus zijn genoeg om boetes te seponeren omdat zij totaal niet grondrechtelijk zijn. DOEL VAN MONDKAPJE IS GEDRAGSVERANDERING EN NIET OM BESMETTING

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  De enorme bijdrage van onze minister van Justitie en Veiligheid zal het Rode Kruis enorm steunen en Rutte durft dit nog goed te praten. Hoe arrogant en een huichelaar moet men zijn. Wat zullen WA en Maxima bijdragen misschien 1 jaar geen miljoenen bijstandsuitkering?? Hoe lang laten we ons nog besodemieteren met zoetje koekjes bakken al die elitaire idioten hebben geen enkele vorm van geweten en schaamte. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2077734730/grapperhaus-doneert-aan-rode-kruis-om-gevoel-van-spijt-te-onderstrepen. Denk er om betaal wel uw boete dat wil Rutte een boete die volgens deze leugenaar summier is uitgedeeld!!!!!

  Like

 10. Nathalie zegt:

  Mooi stuk!

  Like

 11. Leo Knotter zegt:

  Diegenen die nu tegen ons zijn, hebben ons hard nodig en zullen achter af blij zijn dat we de dictatuur hebben onderdrukt. Want zij hebben daar ook heel veel last van en problemen mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s