Nieuw boek van Heidi Mund: “De dappere Duitse”

Screenshot_79

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Strijdster voor vrijheid en tegen islamisering

In tijden van beginnende onderdrukking, de opkomst van totalitaire ideologieën en de beperking van de vrijheidsrechten is er vraag naar dappere mensen, die opstaan en tegenspreken. Heidi Mund uit Frankfurt is een van deze mensen. De naam “the brave german woman – de dappere Duitse vrouw” kreeg ze in de VS, toen ze de aandacht trok door haar opzienbarende acties tegen een demonstratie van Salafisten in Frankfurt en een optreden van een imam in de Dom van Speyer. De tv-zender CBN nodigde haar zelfs uit voor een interview in het legendarische programma “Club 700”.

PI News (2)

Heidi heeft dit boek uit liefde voor Duitsland geschreven en droeg het op aan de ontelbare slachtoffers van de ongecontroleerde massa-immigratie en hun familieleden. Ze vertelt daarin over haar eigen heel persoonlijke ervaringen als docente en lerares met het thema “Islam”, haar interventie in de Gedächtniskirche van de Reformatie in Speyer en hoe ze de dramatische veranderingen in ons land ervaart. Daarbij beschrijft ze haar strijd als christelijke en politieke activiste om het behoud van de Duitse identiteit en voor een noodzakelijke verwerking van onze geschiedenis.

In 2011 werd mijn aandacht voor het eerst op Heidi gevestigd. Een video uit Frankfurt deed op internet de ronde, toen ze bij een manifestatie van de Salafist Pierre Vogel te midden van moslims moedig aan de Duitsers appelleerde om op te staan en niet langer passief toe te kijken bij het doen en laten van radicale moslims, maar iets tegen de islamisering te doen. Opdat zich in Duitsland niet zulke toestanden zouden ontwikkelen zoals in de landen waar ze vandaan komen.

Twee jaar later was er opnieuw een spectaculaire video te zien, toen ze op het oksaal van de Gedächtniskirche van Speyer protesteerde tegen de ontwijding door het opzeggen van koranverzen door een imam. Met een Duitse vlag in handen en in de stijl van Maarten Luther: “Ik sta hier en kan niet anders”.

In de daaropvolgende jaren was ik vaak samen met haar bij manifestaties tegen de “politieke islam”. Ik zal nooit de 9e maart 2015 vergeten, toen we samen met 30 andere onbuigzame mensen blootgesteld stonden aan de “hel van Frankfurt”. Gewelddadige linkse extremisten bekogelden onze Pegida-demonstratie met deels vuistgrote stenen, het was net burgeroorlog. De huidige EU-parlementariër van de AfD, Christine Anderson, werd door een steen aan haar hoofd geraakt, wat een grote bloedende wond veroorzaakte. Maar wij allemaal zetten onze tocht voor de vrijheid ontgeïntimideerd voort tot het einde. De politie probeerde ons daarbij zo goed mogelijk te beschermen.

Vrouwen zijn de eerste slachtoffers van de islamisering. Daarom is het belangrijk dat juist zij het woord nemen en betrokken raken bij het verzet. Heidi is voor hen een lichtend voorbeeld, want zij was een van de eersten die openlijk de aandacht vestigde op het grote gevaar dat op ons land afkomt. Haar diepe geloof geeft haar de kracht, die voor deze controverse met de gevaarlijkste ideologie die ooit op onze planeet ontstond belangrijk is. De “politieke islam”.

Het boek van Heidi Mund kun je hier bestellen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Verzet. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nieuw boek van Heidi Mund: “De dappere Duitse”

 1. Jan zegt:

  Waar de prioriteiten van Merkel liggen

  Groko betaalt 8,5 miljoen Euro voor „eco-energie“ in 102 moskeeën in Marokko!
  https://afdkompakt.de/2020/08/29/groko-bezahlt-85-millionen-euro-fuer-oeko-energie-in-moscheen-in-marokko/

  Like

 2. Roni zegt:

  Moedige vrouw. Hoe zij destijds tekeer ging in die kerk, ongelofelijk. Amen. Gelukkig hoor ik weer van haar. Was dit ook die blonde vrouw die op een plein vol met moslims tekeer ging tegen de islam ? Zonder aangevallen te zijn ?
  Het laatste wat ik van haar gezien heb destijds was haar debuut in Amerika in de talkshow waarbij ze aangaf dat ze een herboren gelovige is geworden en ook nog een interview met haar op een balkon waarbij ze schuld bij de msm legde. Gigantische opkopers!
  Hoor graag meer van haar…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s