Eind september begint het “feest”. . .

Ik verbaas me erover dat er zo weinig onderzoek gedaan wordt naar wat er écht in Nederland en de rest van de wereld aan de hand is. De meeste mensen slikken de berichten van de NOS nog als zoete koek en denken dat Marc Rutte en Hugo de Jonge eerlijke mensen zijn. In 2007 hebben 167 landen hun handtekening gezet onder een coronaplan van de WHO. Een groot plan, waar nooit een geheim van gemaakt is. Een akelig plan. In 2009 heeft Robert de Ruiter een boek uitgegeven: “Corona”, waarin precies beschreven wordt wat er nu gebeurt.

In 2018 heeft de WHO de onschuldige griep corona aan de A-lijst met zeer gevaarlijke besmettelijke ziektes zoals tyfus, polio enz. toegevoegd. Bij een uitbraak van een ziekte op de A-lijst dient direct groot alarm geslagen te worden. Niemand begreep eerst waarom dit gedaan was.

Zoals ieder voorjaar kwam ook dit jaar de voorjaarsgriep die corona heet. Het virus overleeft echter de 25 graden niet. 16 Maart 2020 was het al niet meer actief. Dat was nog vóór de lock-down. Tóch gingen we in lock-down. Er werden vreemde berichten gegeven en onbegrijpelijke maatregelen genomen en bijna niemand stelde vragen.

Want, waar kwamen vóór corona mondkapjes vandaan? Waarom mochten die bedrijven niet meer leveren en kwam in het nieuws dat er geen mondkapjes waren? Veel van deze bedrijven waren de eerste die failliet gingen.

De ene rare regel volgde de andere op zonder gerust te stellen, zonder adviezen voor je gezondheid. We hebben reeds een half jaar angst moeten slikken. Angst in combinatie met bedreiging.

Nóg een raar punt in de coronageschiedenis is dat er ineens héél veel geld uitgegeven kan worden. We moeten al járen bezuinigen. Kosten voor levensonderhoud rijzen de pan uit, terwijl salarissen al jaren niet verhoogd zijn. En zo, zónder overlegd te hebben met de Tweede Kamer, geeft Rutte achter elkaar miljarden uit. Ons belastinggeld. Niemand vraagt zich af hoe dit kan.

Eén van de maatregelen is: we moeten een mondkapje dragen. Maar het mag geen gecertificeerd mondkapje zijn. Dat is raar. Want een niet gecertificeerd mondkapje heeft geen nut. En iedereen draagt het braaf.

De regering moet de situatie rekken, want de regering heeft in 2007 voor het plan getekend en dat plan dient uitgewerkt te worden. Maatregelen worden onduidelijker, het hele volk baalt, maar iedereen gelooft nog dat corona actief is en dát moet zo blijven, want de noodwet móet erdoor. Met de noodwet zijn we ál onze vrijheden kwijt. Voor altijd. Er komen nooit verkiezingen meer. Want Nederland moet een dictatuur worden. Ieder land dat in 2007 getekend heeft, moet een dictatuur worden.

Het einddoel van het grote plan is dat uiteindelijk de hele wereld geleid wordt door één dictator. Totale macht over mens én natuur. Waarom? Google dat maar.

Trump had het plan snel door. En verzet zich met hand en tand. Poetin had het plan snel door en vecht aan de zijde van Trump. En toen was daar ineens de president van Wit-Rusland. Vers van de pers en voor de WHO klaar om met een aanbod van 90 miljard aan het dictatuurlijstje toegevoegd te worden. Dat liep echter anders. Deze nieuwe president weigert aan het plan van de WHO mee te werken. Paniek! De WHO biedt het tienvoudige. Wat de WHO nooit verwacht heeft, gebeurt. Deze nieuwe president toont geen angst en geeft een persconferentie waarin hij de misstanden van de WHO open en bloot op tafel legt.

Vrije journalisten duiken erin en ontdekken dat alle landen die wél aan het plan meewerken en hun land en volk verloochenen dergelijke bedragen aangenomen hebben. Nederland is één van die landen.

Dát is er aan de hand. Er is geen corona meer. Corona was een gewone griep, zoals we jaren gehad hebben en waar we nooit eerder bang voor zijn geweest.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.vom)

h/t bekend bij de webmaster

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Eind september begint het “feest”. . .

 1. flo zegt:

  8 mensen, onnoemelijk rijk en machtig willen de macht, door middel van de NWO. De Rothschild bankiers.

  Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Goed geschreven…!

  Geliked door 1 persoon

 3. sweetheart zegt:

  Thank you, very good

  Geliked door 1 persoon

 4. Pieter Donker zegt:

  Volgens mij Robin de Ruiter

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het énige dat men bereikt heeft is dat de europese economie finaal kaltgestellt kon worden, de EU moet herschapen worden in één grote dictatuur, geld is macht, daarom zijn de regeringen van veel lidstaten gekocht, op naar het nieuwe communisme van de EU-dictatuur,…….corruptie en hypocrisie zijn ons deel.

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  …..
  Er is ook de vraag waarom China alle binnenlandse vluchten tussen Wuhan (bevolking, 11 miljoen) en Beijing en Shanghai stopzet, maar niet tussen Wuhan en Europa en Amerika.

  Er zijn ook vragen over de rol van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases ‘(NIAID), een divisie van de National Institutes of Health (NIH) onder leiding van dr.Anthony Fauci, bij het sturen van Amerikaanse subsidies aan het Wuhan Institute of Virology en de aard van de experimenten die door financiering werden ondersteund. Daarmee roep ik op tot een onderzoek naar de controversiële NIAID….
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/time-investigation-dr-fauci-niaid-accused-collaboration-china-covid-19-virus/

  Like

  • Lucia zegt:

   @Jan; JA Fauci… meer/erger nog dan foutje bedankt en Obama hebben toch een hoop geld, ik dacht in de vorm van subsidies richting Wuhan gedaan, dit is een groot machtsspel met spelers anders dan landen. Jij en ik weten dat maar zelfs de mensen die wakker worden zoeken nog naar een schuldig land en CHina en de chinese communistische partij zijn vreselijk pure engerds a la Hitler & co inclusief de aldaar vele concentratiekampen.
   Als je op zijn website of op Bitchute.com gaat kijken, dan opent Cyrus Parsa, je ogen voor een deel, voor wat men wil dat gaat komen n.l. de AI wereld en de rol van China er in en hoe gevaarlijk bepaalde “alledaagse ” zaken zijn, hoe je geïnfiltreerd wordt en je mind geprogrammeerd wordt door allerlei gadgets.
   Er is ook de zeer saillante vraag waarom de vluchten vanuit CHina niet door Europa zelf stopgezet worden.
   Over luchtvaart gesproken waarom bewust aanvoerlijnen van goederen anders dan uit CHina bewust opgefokt worden m.n. bederfelijke waren voedsel.
   De vliegtuigen zitten nu aan de grond, het is niet zo moeilijk ze desnoods tijdelijk om te bouwen tot vrachtvliegtuigen, die rol hadden ze toch al gedeeltelijk, nu zou je ook nog de stoelen kunnen verwijderen, schotten plaatsen en daar lichte vracht netjes via de schotten verdelen…. waardoor al die maatschappijen die nu in de problemen komen o.a. onze zwaar gesubsidieerde KLM, toch nog rendabele vluchten zouden kunnen uitvoeren. Ik ken iemand die veel weet op dat gebied en ik had het hierover en ik vroeg denk je dat het technisch haalbaar is en hij zei; ” zou moeten kunnen” .
   Er is zoveel wat niet klopt maar mensen, een groot deel van de gemiddelde althans, gaan nog liever i.c. dood, dan na te moeten denken.

   Like

 7. Bob zegt:

  Een bedrijf van de broer H.J heeft een nieuw
  corona virusgevonden. Het RIVM heeft het goed gekeurd
  de WHO heeft het gepatenteerd.
  Het betreft een virus dat alleen in bepaalde
  lichaams delen voorkomt armen, hart, longen
  enz. Het is nog niet onderzocht maar voor de
  zekerheid wordt een zeer verscherpte lock down
  in gevoerd.
  Konskwentie zal
  zijn dat alleen met verlof naar buiten mag worden
  gegaan.

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  https://www.ad.nl/den-haag/ruim-twee-meter-onder-de-grond-staatssecretarissen-kijken-troonrede-in-nucleaire-bunker~a51fc309/ Het wordt met de dag triester met die overbetaalde politieke corrupte bende. Is het alvast testen waar al die politieke misdadigers kunnen zich veilig kunnen huisvesten als het vuur aan hun schenen komt. Uiteindelijk weet elk gezond mens dat die politieke misdadigers bewust de boel om zeep helpen en de leugens die zij verkopen rondom het coronavirus pure opdracht is van de hogere elitaire machtswellustelingen om de agenda 21/30 NWO af te ronden. Angst en tweedeling zaaien is een bewust doel. Zie weer eens de corruptie rondom de Akwasi deal een corrupt OM officier van justitie die juist haar handtekening moest zetten om die zwarte haatzaaier vrijuit te laten gaan. Gevolg het blanke volk gaat die zwarten meer en meer haten (de bewust gecreëerde tweedeling). Kortom de lijst van corrupte en wanbeleid binnen onze corrupte rechtstaat en de corrupte trekpoppen van de Haagse Maffia is te lang. Het zijn wel dermate ernstige misdadige daden die zo snel mogelijk keihard dienen te worden afgestraft. Wat mij betreft gaat die algehele misdadige corrupte bende 2 meter onder de grond.

  Geliked door 2 people

 9. Htsk day zegt:

  Mooi samengevat.
  Dit is precíes wat er aan de hand is.
  Het is werkelijk ongelooflijk dat het grootste gedeelte van de wereld dit nog steeds niet ziet.

  Geliked door 4 people

 10. M. zegt:

  Georganiseerde misdaad tegen de mensheid dat is wat corona is.
  Een wereldwijde coup van criminelen op de mensenrechten teneinde hun wereldslavernij in te kunnen voeren waarbij alleen mensen die de ballen van de duvel likken nog mogen meedoen.
  En teveel mensen, zelfs als ze opgesloten worden, gemuilkorfd en hun land word gesloopt, zijn nog steeds te lui om zelf te denken of om ook maar iets te onderzoeken wat afwijkt van hun dagelijkse hersenspoeling op tv.
  Je zou verwachten dat die sufkutten wel eens wat onderzoek gingen doen maar al neem je ze het leven af zijn ze nog te lui om zelf te denken en te arrogant om te luisteren naar mensen die dat wel doen.

  Geliked door 4 people

 11. simon70b zegt:

  Ze zijn zo gemeen als Rattenkruid.

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Sleep de schuldige voor een volkstribunaal !!

  Geliked door 1 persoon

 13. Josina Kooren zegt:

  We worden gewoon belazerd al lang Nederland is al een dictatuur geworden en dit word nog erger. Ik snap 1 ding niet we zijn met 15 miljoen mensen, die gelukszoekers reken ik niet mee, die doen niks, ja hand ophouden en rotzooi trappen. Dat wij hier met z,n allen niks aan doen. 15 miljoen mensen tegen die criminelen hoeveel zijn dat er in de kamer etc. 400 ong.? Die moeten wij toch met z,n allen afzetten en…….. Nee wij laten alles toe zoals in 40-45 kom op mensen de barricade op voor het echt te laat is.

  Geliked door 2 people

 14. Htsk day zegt:

  Coronacrisis – het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij – schrijft Robin de Ruiter

  https://www.dlmplus.nl/2020/06/01/coronacrisis-het-einde-van-ons-individueel-zelfbeschikkingsrecht-is-nabij-schrijft-robin-de-ruiter/

  Lees op bovenstaande site ook eens de reactie van Pieter Stuurman.
  _____________________________________________

  Alleen onze massale weigering mee te gaan met de maatregelen, kan dit scenario voorkomen. Het goede nieuws is, dat we daartoe op ieder moment kunnen besluiten. Het eindresultaat wordt dus door ons bepaald.

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   Ik heb het boek besteld en krijg hem dinsdag.
   Mijn schoondochter wil hem ook.
   Zij begint ook de ogen open te krijgen.
   Ik heb haar ook al uit de groene klimaat gekte gered.
   Doe ik toch iets goed, want het is een klus om een SPer van zijn geloof te krijgen.😉

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Htsk day.Deze robin de ruiter heeft ook het boek de 13 satanische bloedlijnen geschreven.Dit zijn de machtigste figuren die de macht hebben op deze aarde.

   Geliked door 2 people

 15. johanvrijheid zegt:

  Zweden toont aan dat dit stukje voor 90% waar is Corona is een wat zwaarder uitgevallen griepvirus waarvan geen vaccin beschikbaar is in het griepspuitje. Deze situatie hebben we ook gehad in de winter 2017/2018 met een oversterfte van 10.000 slachtoffers, daar is toen helemaal geen aandacht aan besteed en iedereen ging zijn gang. Nu in Nederland en ook andere Westerse landen wordt het omgekeerde van verstandig beleid gevoerd. In het begin van de pandemie was alles nog niet zo duidelijk maar maar na 2 Maand was het zonneklaar. Met lockdowns en 1,5mtr regel vertraag je de verspreiding van het virus alleen maar, terwijl het er gewoon is. We moeten de vertraging beperking en het virus de kans geven de gezonde jongere populatie zo snel mogelijk te besmetten met in achtneming van ziekenhuis capaciteit. Het blijkt dat de gezonde populatie milde griepachtige klachten krijgt en en daarna weerstand heeft. Bescherm de ouderen en kwetsbaren met onderliggende kwalen. Stuur alle ouderen & kwetsbaren, of liever mensen in aanmerking komen voor de griepprik, zijn bekend bij de huisartsen en dan heb je de meesten, een pakketje met 50 mondkapjes, telefoonnr van test lokatie en wijs ze er op dat ze in zelf-isolatie gaan. Ook hun jeugdiger familie waarschuwen van alleen bezoek op afspraak met veiligheids waarborgen, anderhalve meter in goed geventileerde ruimtes, en laat de rest van de samenleving zijn gang gaan, elkaar besmetten, feestvieren, werken en met vakantie zoals ze anders ook zouden doen. Gezonde jongere mensen hebben milde symptomen en lopen door de corona besmetting zoals een griep. Dan gaat het virus als een veenbrand door de samenleving en is groeps immuniteit binnen een paar maand geregeld.

  Geliked door 3 people

 16. BigLJohn zegt:

  Citaat uit het stukje; Met de noodwet zijn we ál onze vrijheden kwijt. Voor altijd. Er komen nooit verkiezingen meer. Want Nederland moet een dictatuur worden. Ieder land dat in 2007 getekend heeft, moet een dictatuur worden…..Als dat zo verloopt hoeven ze de stembusfraude ook niet meer toe te passen. Niet dat we daar blij mee moeten zijn. En wat vergeten werd in het stukje; Als inenten tegen de Corona verplicht gaat worden zal bij deze ons lichaam eigendom gaan worden van de Staat die vanaf dat moment alles met ons kan gaan uithalen. Implantatie van chips in de hand of in de hersenen, verplicht donor van organen, en wie weet wat al meer. Dokter Mengele zou willen dat hij vandaag de dag leefde. 40 – 45 komt in een andere vorm weer terug, alleen een heel stuk erger….

  Geliked door 4 people

 17. Bas zegt:

  Iets anders
  Parijs

  Toulouse

  Geliked door 1 persoon

 18. duinsnip zegt:

  Het maakt allemaal deel uit van een sinistere agenda, waarvan velen niet verwacht hadden dat onze z.g. ter goede trouw zijnde democratisch gekozen politici aan zouden meewerken.
  De omverwerping van onze vrijheden wordt ook nog door een meerderheid gesteund.
  Waar gaat dit binnenkort toe leiden?

  Geliked door 1 persoon

 19. Blaffertje zegt:

  Precies.👍
  Ik had niet anders verwacht

  Ik heb vanaf het begin sterk getwijfeld aan het hele Corona verhaal.
  Het enige zekere is dat we nog jaaaaaren met de economische ellende zitten en dat terwijl we de economische crisis van 2008 nog niet 100% te boven zijn.

  En!

  Vergeet niet al die onnodige doden die de maatregelen teweeg brachten omdat mensen niet naar hun huisarts of ziekenhuis konden i.v.m. Corona omdat men daar alleen ruimte en plaats had voor Corona patiënten.
  Op lange termijn vallen daardoor onnodig extra slachtoffers omdat velen van hen niet bijtijds een onderzoek hebben gehad.
  Al het verdriet die de ouderen hebben gehad die onnodig verstoken bleven van familie en vrienden in het verzorgingstehuis omdat het gesloten werd.
  Enz.enz.

  Geliked door 4 people

 20. A. de Koning zegt:

  Nou, ik slik echt niet alles voor zoete koek, maar als je familie hebt meegemaakt die op de IC hebben gelegen dan weet je wel beter, Bij een gewone griep hoef je echt niet naar het ziekenhuis en maak je niet mee hoe benauwd mensen het hebben en zijn de naweeen beslist niet zo ernstig en niet alleen bij oudere mensen maar soms ook bij jongeren. Het is gewoon afschuwelijk.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   A. de Koning; U bent slecht geinformeerd, eerder geindoctrineerd door Rutte en zijn linkse kliek. U zegt; Bij een gewone griep hoef je echt niet naar het ziekenhuis. Laat ik u vertellen dat een griep (influenza) vele malen erger kan uitpakken dan dat idiote Corona. En ik kan er van meepraten. In 1974 werd ik als 26 jarige getroffen door een zeer zware A-griep met bijverschijnselen zoals vocht achter de longen, hersenvliesontsteking en een veel te hoog bloedbezinksel gehalte. De huisarts durfde mij niet verder te behandelen en liet mij snel in het ziekenhuis opnemen. Als 26 jarige liep ik met de gedachte rond; Als ik morgenvroeg nog zo ziek ben of erger, dan wil ik graag dood gaan. De artsen aldaar vreesden voor mijn leven en dienden mij 3x daags 1000 milligram penicilline toe. Wonder boven wonder bleef ik leven, maar een dag verder zat ik onder de rode vlekken van de penicilline zodat ze andere medicatie gaven. Ze verklaarden ook dat anderen die er zo aan toe waren als ik gestorven waren. Ik had dus veel geluk gehad. Toch had ik maanden nodig om te herstellen. Ik was 20 pond afgevallen. Astma en bronchites en soms black-outs heb ik over gehouden aan dit alles.In dat opzicht kan ik u ook vertellen dat er bij mijn moeder thuis twee kleine kinderen gestorven waren aan de Spaanse griep (1918). Ze kregen eerst zwarte vlekken op hun lijfjes en waren binnen een paar uur al dood. Wie verklaart dat Corona een dodelijk en zeer besmettelijk virus is, is iemand die leugenaar Rutte gelooft, of hij is niet goed bij zijn verstand ! Van diegenen (6000 personen) die aan Corona gestorven zouden zijn waren het overgrote deel 70 en 80 plussers die al op omvallen stonden door hun onderliggende zware kwalen. En waar bleef de jaarlijkse griep met zijn duizenden doden ? Slechts 400 doden deze keer omdat afgelopen Maart de Corona leugen naar voren werd geschoven. Vele andere patienten die ernstige ziekten hadden en niet behandeld mochten worden vanwege die Corona patienten, waren gestorven omdat Corona voorrang kreeg….

   Geliked door 6 people

   • A. de Koning zegt:

    BigLJohn, ik ben helemaal niet geindoctrineerd en moet niets hebben van Rutte die ik hier al vaak leugenaar heb genoemd maar ik ga uit van diverse mensen die corona hebben doorgemaakt en op de IC hebben gelegen en die mij hebben verteld wat hen is overkomen en dat het nadat ze beter zijn verklaard nog steeds erg veel klachten hebben en dat heb je bij een gewone griep die ik vaak heb gehad echt niet maar dat wil je niet graag horen want corona moet worden afgedaan als een niemendalletje. Kijk eens hoe het er in Amerika aan toe gaat en hoeveel mensen er al zijn overleden, nou dat is echt geen niemendalletje..

    Like

  • BigLJohn zegt:

   A. de Koning; U moet nog veel leren, maar blijft liever dom helaas. De werkelijke waarheid over Corona ligt zo voor het oprapen op het internet (o.a. Jensen.nl). Hopelijk word u nog eens een keer wakker. Ik wens het u toe. Het is veel gemakkelijker om mensen in een leugen te doen geloven, maar het is bijna onmogelijk om ze aan de echte waarheid te brengen.

   Geliked door 2 people

   • Htsk day zegt:

    @A. de Koning,

    Zo te zien eet u dagelijks zoete koek, alleen heeft u het zelf niet door,.. of u weet niet wat het is.
    U kijkt teveel tv, en leest waarschijnlijk teveel kranten.
    Propaganda… weet u wat dat is, wel eens van gehoord?
    Covid of carona is niets anders dan een gewone griep. De rest is propaganda!

    Natuurlijk kunnen sommige mensen van carona erg ziek worden of overlijden, maar dat is met griep niet anders, lees: BigLJohn op 14 september 2020 om 01:30 nog maar een keertje.

    U schrijft: “Kijk eens hoe het er in Amerika aan toe gaat en hoeveel mensen er al zijn overleden, nou dat is echt geen niemendalletje..”

    Is niet anders dan andere jaren!!
    Doe zelf onderzoek, Google een keertje naar cijfers, en vergelijk griep en corona overledenen met andere jaren, dan zal u zien dat het precíes hetzelfde is.

    Ik wil u, en zoveel mogelijk andere mensen alleen maar bewust maken van wat er werkelijk aan de hand is.

    Maar het zal wel weer verspilde moeite zijn, teveel mensen wíllen het niet zien, of zijn teveel gehersenspoeld door de “media”, en eten teveel zoete koek.

    Geliked door 4 people

 21. hans-e-pans zegt:

  Er zijn nog genoeg mensen, veel te veel eigenlijk, die heilig geloven dat er iets heel ernstigs is gebeurd, Corona/Covid-19, en weer gaat gebeuren, Corona/Covid-20, en weer gaat gebeuren, Corona/Covid-21, en weer gaat gebeuren, Corona/Covid-22, en daar dan ook weer vreselijk ongedefinieerd bang voor zijn.

  Maar als je dan vraagt wat bedoelt u dan, dan kunnen ze geen antwoord geven, dan vertellen verwijzen ze over familieleden of kennissen die in het ziekenhuis werken en daar de afschuwelijkste dingen hebben gezien.

  Geliked door 4 people

 22. Ronald zegt:

  Helemaal eens met dit verhaal!
  Hoef er niets meer aan toe te voegen!

  Geliked door 1 persoon

 23. guusvelraeds zegt:

  Twee dingen hebben ze gedaan:

  1) Ze hebben de definitie van een pandemie gewijzigd van mortaliteit naar infectie percentage.

  2) Ze hebben covid 19 ingeschoven in de lijst van A. ziekten.

  Dus de mortaliteit is niet meer leidinggevend maar de infectie spreiding en of de infectie aandoening op de A lijst staat. In principe is nu elke verkoudheid een pandemie. Alleen dat is niet zo omdat verkoudheid niet op de A lijst voorkomt.

  Ebola heeft een mortaliteit van 80%.

  Pokken heeft een mortaliteit van 50%.

  Covid 19 heeft een mortaliteit volgens de laatste cijfers van 0,028%.

  Het klopt van geen kant.

  Mensen wordt wakker.

  Geliked door 6 people

 24. Geert Jan zegt:

  welk verdrag is dat geweest in 2007 ?

  Like

 25. j.c Akke zegt:

  Heel duidelijk precies zoals het in elkaar zit. Alleen mazr de macht van de grote rijke Bildenbergers en hun smerige vazallen. Alle geld moet naar die smeerlappen Trump en Poetin zijn de weinigen die snappen welk vies spel wordt gespeeld.

  Geliked door 1 persoon

 26. H. WUITE zegt:

  Ik begrijp het en denk idd dat het zo is, en het gaat puur om geld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s