Turkse jihad-horde bestormt kerk in Wenen

(Door: “DissidentNL”)

Donderdagavond bestormden ongeveer 50 jonge moslims de St. Antoniuskerk in Wenen-Favoriten (foto), terwijl ze Allahu akbar schreeuwden en het interieur vernielden.

In eerste instantie kwamen er ongeveer twintig Turken bijeen op de Reumannplatz in Wenen en riepen “Allahu akbar“. Ze hadden vuurwerk dat ze als wapens gebruikten. De politie ontbond de groep snel, maar de rust zou maar van korte duur zijn: volgens Philosophia Perennis waren de jonge Turken geïnspireerd door een islamitische video die circuleert, die voor meer rellen in de “ongelovige” landen zorgt.

De groep, die na een tijdje was gegroeid tot ongeveer vijftig mensen, bestormde de katholieke Antoniuskerk op de Antonsplatz en hervatte het scanderen van de islamitische oorlogskreet Allahu akbar. De Turken sloopten de doopvont en de biechtstoelen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "omvolking", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Turkse jihad-horde bestormt kerk in Wenen

 1. guusvelraeds zegt:

  Een stuk varkens spek aan de deurklink van een moskee hangen is vele malen erger. Alles wordt dan uit de kast gehaald de dader te arresteren en te bestraffen. Nu roepen de verantwoordelijken vanuit een automatisme dat ze alles zullen doen de christenen te beschermen. Wat ze gaan doen dat zeggen ze niet. Ongelofelijk wat een wegkijkende lafaards.

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Toch herinner ik me dat ( is wel van paar jaar terug ) een burgemeester in een Noord-Italiaanse stad heeft gezegd:”Zodra ze allah-hakkelbar beginnen te schreeuwen, GELIJK NEERKNALLEN”.
  Maar dat was natuurlijk een raciest en nog onder de reg. van Salvini………..
  Langszaam, langazaam begint men ’t door te krijgen, met ISLAM is niet samen te leven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Een Kerk slopen is moskeeën sluiten, lik op stuk beleid, een andere represaille begrijpt men niet,….

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Turken zijn de voorhoede van het Moslim regiment. Turken vallen de kerkgebouwen aan, stoken er misschien ook een paar op, terwijl Moslims ons steeds vaker de kelen doorsnijden. En nog steeds word de Islam als de religie van de vrede voorgeschoteld. Overheidsfunctionarissen die thee gaan drinken met de Imam, die gaan praten met ouders van criminele moslimjongeren, dat alles werkt als een tang op een varken. Moslims lachen ons uit om ons domme gedrag. Een betere benaming voor de Islam zou zijn; De religie van de (rust in) vrede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s