800 “jongeren” vielen politieagenten aan in Frankfurt!

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Wat is er op dit moment in Frankfurt aan de hand? De populaire winkelstraat Zeil wordt bijna dagelijks het strijdtoneel van agressieve meutes en de politie. Zaterdagavond tegen 22.45 uur reed een patrouillewagen routinematig door de straat, toen hij plotseling met stenen, flessen en eieren werd bekogeld. Het duurde niet lang of het aantal chaoten nam toe tot ongeveer 800 personen, die bij elkaar kwamen bij het politiebureau in de buurt van het sneltramstation Zeil.

Het lukte alleen met massale versterking om de situatie uiteindelijk onder controle te krijgen. Er werden negen mannen gearresteerd, waarvan acht in de loop der nacht weer werden vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Er werd zondag maar één al eerder veroordeelde 17-jarige voorgeleid voor de rechter-commissaris. Vrijdag nog escaleerde de situatie toen 25 personen ook in de winkelstraat Zeil politieagenten zo heftig aanvielen, dat deze alleen nog maar konden vluchten.

Het geweld tegen de politie neemt schrikbarende vormen aan. Wat in heel Duitsland wekelijks gebeurt, is alleen maar te omschrijven als absolute verruwing. Dan heeft het geen zin wanneer politiewoordvoerder Alexander Kießling relativerend opmerkt de coronabeperkingen als een oorzaak van de vermeerderde agressie te vermoeden. Waar migranten en de Antifa zich aaneensluiten, is ombuigen gevraagd. In plaats van politieagenten van onbesproken gedraag te belasteren, moet de regering eindelijk tegen gewelddadige chaoten optreden. Anders moet gevreesd worden dat politieagenten in de toekomst bepaalde situaties mijden en zodoende de rechtsstaat verder erodeert.

(Bron: bild.de)  

Bron:
facebook.com/aliceweidel/
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op 800 “jongeren” vielen politieagenten aan in Frankfurt!

 1. vangie1206j zegt:

  Migranten en antifa 2 nutteloze groepen afval.
  Het enige antwoord hierop is gericht kapot schieten en zeker op dat antifa gajes.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Reken er maar op dat er dadelijk onder dat linkse en islamtuig zeker doden gaan vallen en ik zal er geen traan om laten! Het is inderdaad niets anders dan waardeloos afval of om beter te zeggen; een hoop ondankbare en uitvretende nietsnutten die de hand bijten die hen voet en ooit een stevige klap op hun bekken krijgen!

   Like

 2. fleckie zegt:

  Misschien kan madam Merkel. , ( vanwaar ook. DE. L o k r o e p , Europa te komen ‘bevolken’ uitging, en de grenzen als uitnodiging. spannenwijd . geopend werden, een ‘kalmerend woordje’ richten tot de. . ‘ONTGOOCHELDE. MUZELMANNEN’, …….[ of. ‘Heeft zij daar ‘‘GEEN. TIJD. VOOR’!!!!!!!’…..“..WANT. MEN. WEET. MAAR. NOOIT” . !!!…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 3. Julia zegt:

  Agressie vraagt om agressie. Het is toch niet normaal hoe hier ook BOA’s misbruik van macht maken en agenten zich tegen de burgers hebben gekeerd terwijl zij donders goed weten wie de daadwerkelijke oorzaak van de chaos zijn dat zijn namelijk de linkse burgemeesters die teveel verkeerde macht gebruiken. In Frankfurt zijn het nog maar 800 jongeren wat te denken over een aantal maanden als nog meer vrijheden worden afgepakt dan zullen het er wel eens duizenden mensen (dus niet alleen jongeren) kunnen zijn worden die het nu al spuugzat zijn en nog meer het spuugzat worden dat hun leven verder kapot wordt gemaakt en teveel vrijheid is ontnomen zijn en het niet meer pikken.

  Like

 4. techhuis zegt:

  Wanneer gaan ze eens met scherp schieten op dat tuig!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. antiislamnu zegt:

  Dit is nog maar het begin Duitsland is door merkel en vriendje soros definitief naar de kloten geholpen .

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Wie over de straat heerst die heeft ook de macht. Bij Prof. Karel van Wolferen hoofdredacteur van het nieuwe blad gezond verstand (voor iedereen een aanrader) werden als reactie op de uitgave van het blad inmiddels de ruiten van zijn woning ingegooid. De gevestigde kartel politiek schept het klimaat en de voetsoldaten voeren uit. Niet anders als bij de islam.

  https://www.dlmplus.nl/2020/10/29/geen-gezond-verstand-bij-parlementsleden-d66-en-gl/

  Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Ik denk inmiddels niet meer in jaren maar in maanden. En dan zullen die halfautomaatjes niet langer meer voor de show aan hun koppel hangen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Begrijp dat nooit zo goed;
  “Er werden negen mannen gearresteerd, waarvan acht in de loop der nacht weer werden vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs.”
  Vroeger was het toch zo dat iemand twee maal 24 uur kon worden vastgehouden ?

  Like

  • karton zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel. Klopt wat u zegt, maar dat was vroeger , toen waren er nog geen “verrijkers” en extreem-linkse media in de EUSSR. Sinds die twee bestaan is ‘t helemaal mis !!!!

   Like

 9. Bob zegt:

  Het zijn de geheime opruiers de
  worden betaald om onrust te stoken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s