Rode Kruis heeft bijna € 50 miljoen nodig voor coronahulp aan armen in steenrijk Nederland

Inzamelingsactie gestart omdat mensen werkloos worden en geen eten hebben

In gaaf land Nederland waar voor elk Akwasi-activisme tegen de gemiddelde burger bakken subsidie klaarstaan, is geen geld om te zorgen voor burgers die door de mazen vallen wegens corona.

Dus schaalt het Rode Kruis de coronahulpverlening in Nederland nog verder op, want dat is nodig omdat er een tweede coronagolf is. Het Rode Kruis krijgt steeds meer hulpvragen. De organisatie ziet een toename in hulpvragen op het gebied van voedsel, medische ondersteuning, onderdak en psychosociale hulp. Daarvoor moet 48 miljoen euro worden opgehaald.

De directeur van het Rode Kruis, Marieke van Schaik, merkt dat de coronacrisis er nu echt hard begint in te hakken. Mensen raken hun baan kwijt, hebben niet genoeg en te eten en soms zelfs geen dak boven hun hoofd.

Bron:
tpo.nl
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Rode Kruis heeft bijna € 50 miljoen nodig voor coronahulp aan armen in steenrijk Nederland

 1. klaas zegt:

  +++
  Een Nigeriaanse president van een internationaal strafhof ? I rest my case.
  +
  https://www.ewmagazine.nl/nederland/achtergrond/2020/11/internationaal-strafhof-staat-bol-van-corruptie-en-seksueel-misbruik-785802/
  +
  Net als de UN & EU is dit internationale orgaan een corrupt verzamelpunt van baantjes zoekers & ex politici.
  +++

  Geliked door 4 people

 2. Cleo zegt:

  Nederland is afgezakt naar een dieptriest niveau onder landverrader Rutte!
  🤬

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Rutte en de rest van de Haagse misdadigers tegen de menselijkheid moeten ogen uit hun schaamteloze kop schamen. Miljarden weggegooid naar de bodemloze putten, miljoenen per jaar aan al dat binnenkomend Islam tuig en gelukzoekers uit Afrika waarvoor de Nederlander zich blauw betaalt, afgeschaalde gezondheidszorg die al meerdere mensen het leven heeft gekost en als klap op de vuurpijl burgers laten stikken en laten verhongeren die banen zijn kwijtgeraakt door ongehoorde desastreuze maatregelen die nu weer tot Pasen zullen gaan duren dat wordt uiteraard geheel 2021 . Wat te zeggen de verhoging van WA en zijn partner eens terug te draaien, wat te zeggen om 1,6 miljoen euro niet uit te keren voor een 18 jarige studente die thuis bij paps en mams woont (dit kan worden uitgesteld tot zeker 21 jaar als madam eens wat gaat uitvoeren t.b.v. de samenleving). Onbeschoft, misdadig en ongekende dictatuur die met de week meer en meer doorgevoerd zal gaan worden. Nu weer de mensen geen kerstvakantie gunnen, volgend jaar überhaupt geen zomervakantie naar het buitenland meer. Wat zijn wij voor een stom onderdanig en laf volk dat wij ons door een stel elitaire machtswellustelingen nog langer in de tang laten nemen met door maatregelen van de in elkaar geslagen die de grondwet schendt. Hoe lang pikken wij nog de totaal faillissementen en het baanverlies wat een ongekende economische schade de komende jaren alleen nog maar verergert. Hoelang pikken wij de niet goedgekeurde fake mondkapjes waarvan de bedoeling is ons gedrag te veranderen en niets met besmettingen heeft te maken. Er moet in Nederland maar één ding worden veranderd en dat is al die Haagse misdadigers met hun desastreus misdadige maatregelen uit hun stoel te smijten. Ze hebben nu werkelijk alle grenzen overschrede en inmiddels heel veel kapot gemaakt.

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Laat lop 17 maart 2021 zien dat het u menens is. Zitte ze erdan nog dan kunnen we latijd iets anders verzinnen om ze te laten vertrekken.

   Like

   • Julia zegt:

    Scherpschutter1943 Ik vrees dat 17 maart al te laat is en we überhaupt geen afwachtende houding meer moeten tonen. De urgentie is heel hoog om veel eerder het vertrek van deze misdadigers tegen de menselijkheid af te dwingen om een einde te maken aan het nog verder economisch, maatschappelijk en sociaal kapot maken. Overigens het kan zelfs mogelijk zijn dat de vlam binnenkort al in de pan slaat kijk eens naar de protesten in de landen om ons heen.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   julia.De haagse misdadigers voeren het N.W.O. beleid uit van de (nazi) bilderberg groep waar ons nep koningshuis vuistdiep in zit. Die zijn de baas in nederland en europa.Als je de slang de kop wil afhakken moet je bij de bilderberg groep zijn.

   Geliked door 2 people

 4. vangie1206j zegt:

  Hè Rutte als dat zwarte schorem en die moslim koppensnellers maar geen eurootje tekort hebben miesbal.

  Like

 5. dutchess43 zegt:

  € 137.700.- is het jaarsalaris van Marieke van Schayk, directeur van het Nederlandse Rode Kruis. Dat moet dus jaarlijks aan giften binnen komen vóórdat het Rode Kruis aan het uitdelen kan. Het Rode Kruis is àltijd fantastisch goed geweest in schooien, vraagt àltijd meer dan ze eigenlijk nodig hebben, alleen om aan de veilige kant te zitten, want ze moeten er niet aan dènken om de gigantische jaarsalarissen een heel stuk naar beneden bij te stellen.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ dutchess43.
   Begrijpt u nou waarom ik nóóit meer 1 cent geef aan zg. “liefdadigheids-instellingen” als ’t Rode Kruis ? Dat doe ik trouwens al enkele jaren niet meer.
   Als je leest wat die zg. directeuren van zo’n club “verdienen” schrik je je kapot.

   Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Triest, een héél triest landje is Nederland geworden onder Rutte.
  (die intussen, vrolijk met z’n graai-handjes wapperend, door Den Haag fietst; jammer dat hij de tram weet te ontwijken)
  Al járen wordt er geroepen dat NL een rijk en gaaf landje zou zijn, Vanaf het begin dat “Den Haag” dit is gaan roepen heb ik gezegd, óók op deze site : “Als een regering maar blijft blèren dat een land gaaf en rijk is, dan is dat gelogen, keihard gelogen; hetzelfde geldt met hun opmerking dat wij in een “democratie” zouden leven. Dat wordt ook te pas en onpas gebruikt omdat het NIET waar is”.
  Gezien mijn leeftijd krijg ik jaarlijks een griep-prik, dit jaar mét een pneumokokken-prik (tegen longontsteking)
  Krijg ik vanmorgen bericht : De prikken gaan NIET door wegens het ontbreken van de vaccins !!!
  Wordt één maand uitgesteld !!
  Wat is dit gvd voor een derde-wereld-land geworden !!!!!!
  Miljarden euro’s naar Italië en Spanje uitgeven maar de mensen in NL, die al dat geld bij elkaar hebben gesprokkeld worden in de kou gezet.
  Hopelijk breekt zeer binnenkort de zwarte-builen-pest uit in politieke kringen, gatver.de gatver. wát een smeerlappen.

  Geliked door 2 people

 7. antiislamnu zegt:

  Toen covid19 er net was werdt er door rutte en consorten 450 miljoen aan Marokko overgemaakt om dat zij ook covid19 hadden.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/wilders-wil-uit-eu-stappen-om-coronacrisis-e450-
  miljoen-voor-marokko-en-e25-miljoen-voor-nederland-nexit/
  Zo wordt ons geld verkwanseld door onze dictators
  https://amazightimes.nl/marokko-koopt-voor-e400-miljoen-aan-franse-wapens/

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig wordt hard gewerkt aan een oplossing voor een verzonnen probleem door onze daadkrachtige leiders.

  Geliked door 2 people

 9. Wim zegt:

  Het Rode Kruis zit diep in de asielindustrie en grijpt nu ook corona aan om het hulpterrein uit te breiden. prima business: je verdient er dik aan en hebt een imago dat niet stuk kan (behalve bij mij dan).. En ze weten ook altijd precies hoeveel euro’s ze nodig hebben… Knap hoor.

  Geliked door 2 people

 10. fleckie zegt:

  Bij DE. aantreding van Rutte, viel meteen een bepaald lachje op, :: toen al kon men gaan denken: ‘die man heeft binnenpretjes, ‘wie weet wat hij uit zijn mouw gaat schudden/ wat hij voor ons ‘ in het verschiet heeft”!. ..maar Balkenende van het. CDA. hoeven wij helemaal niet te vergeten, wat die ons geflikt heeft…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Had het rode kruis niet een verleden met sexueel misbruik van jonge kinderen.Het rode kruis heeft na de 2e wereldoorlog samen met het vaticaan,nep prins bernhard (nazi/sser) en de KLM nazis helpen ontsnappen naar argentinie.Dit noemde ze de rattenlijn/route.

  Like

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Stop eerst maar eens minister Kaag met haar miljoenen donaties aan palestijnse terroristen. Blijft er genoeg geld over om echte nederlanders zelf hun eten te laten kopen . Zijn ze niet afhankelijk van de schijnliefdadigdheid van het nederlandse rode kruis. Die zien arme mensen alleen maar als verdienmodel.

  Geliked door 1 persoon

 13. Frauke zegt:

  luister vooral vanaf 1.00 ! https://vimeo.com/471992380

  Geliked door 1 persoon

 14. Bob zegt:

  Op het NPO nieuws is door een
  vertegenwoordigster van hetRode Kruis
  gezegd dat, als goed luistert, het gaat om
  illigalen. Het nederlandse Rode Kruis is
  al even fout als tijdens WOII.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bob.
   Ik hoorde ook iets dergelijks.
   Ik begreep dat het gaat om 3000 NL’ers die geen eten meer konden kopen én enkele 10-duizenden zónder papieren, dus illegalen.
   Wát is dit landje diep, zéér diep gezonken !!

   Like

 15. Julia zegt:

  De Jonge is de meest opper dictator van Nederland. Waarschijnlijk kan deze idioot het niet verkroppen dat hij een grote leugenaar en smerige politici is dat de club die zelfs al sjoemelt met stemmingen rond de kandidatenlijst CDA langzaam ten onder aan het gaan is. Die waanzinnige dictator stelt zelfs nu om de gehele detailhandel te sluiten. Deze waanzinnige idioot blijkt er genoegen in te scheppen om meer en meer klein bedrijven kapot te maken en heel veel banen verloren te laten gaan en veel mensenlevens kapot te laten gaan. Rutte is een trekpop die vol zit met leugens. Hoeveel horecaondernemers wachten nog steeds op steun, hoeveel ZZP-ers zitten zonder inkomen, de reisorganisaties vallen compleet om, de evenementensector is totaal kapot gemaakt. Hoeveel slachtoffers denken deze leugenaars nog te maken vanwege de afgeschaalde reguliere gezondheidszorg. Durven deze twee dictators nog het woord volksgezondheid in hun mond nemen ze moeten zich werkelijk dood schamen. Het is werkelijk onmenselijk wat zij de samenleving aan doen en werkelijk zum kotzen. Ik kan het niet meer opbrengen om nog naar een persconferentie te kijken en wil de gezichten van deze twee gewetenloze liegende slopers niet meer aanschouwen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s