Als linksen regeren: In Italië explodeert het aantal immigranten

(Vertaling: E.J. Bron)

In Italië worden de gevolgen van de linkse ommekeer zichtbaar: sinds er in Rome weer linksen en liberalen onder minister-president Conte regeren, is het aantal landingen van illegale “vluchtelingen” verviervoudigd. Sinds begin 2020 zijn er 32.224 migranten via de Middellandse Zee in Italië aangekomen. Van hen is 38,7% afkomstig uit Tunesië. In dezelfde periode in 2019 waren dit er 9.944. Dat moest de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Luciana Lamorgese, tijdens een vragenuurtje in het parlement in Rome toegeven. Sinds het begin van het jaar zou Italië 2988 migranten hebben uitgezet. 1564 daarvan werden naar Tunesië teruggevlogen, deelde de minister mee.

De meeste Tunesische migranten zouden dit jaar aan boord van kleinere boten op Lampedusa zijn aangekomen. Het zou heel moeilijk zijn om het vertrek van deze boten uit Tunesië te stoppen, zei Lamorgese. Ze sprak zich uit voor het bevorderen van legale manieren van migratie (!) om de business van de smokkelaars actiever te bestrijden. Haar voorganger, minister van Binnenlandse Zaken van de LEGA Matteo Salvini, had daarentegen een strikte grenzen dicht politiek gevoerd, de Italiaanse havens afgesloten en hoge straffen voor de ondersteuning van illegale migratie opgelegd.

Alleen al sinds maandag kwamen er weer 124 migranten met verschillende nationaliteiten aan boord van twee boten op Lampedusa aan. Ze werden in de vluchtelingeninstelling van het Zuid-Italiaanse eiland ondergebracht, waarin zich op dit moment 700 personen bevinden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Als linksen regeren: In Italië explodeert het aantal immigranten

 1. Jean zegt:

  Als wij niet héél snel die linkse én groene troep verwijderen uit onze samenleving dan is er hel snel geen samenleving meer.
  Door die linkse én groene troep zitten wij nu met duizenden gewelddadige barbaren op ons dak met tot gevolg dat wij niet meer durven buitenkomen om te wandelen.
  Nu islam verbieden en de aanhangers van die zwijnerij verdrijven naar islamitische landen.

  Geliked door 3 people

 2. Republikein zegt:

  Ruimt wel lekker op, in Barbarije, schoonschip maken.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Net als die eenogige, een hand met haak, man uit saudi arabie, die in meerdere arabische landen was veroordeeld en toen naar londen is uitgezet. Hij is teruggegaan maar niemand wilde hem terug en werd weer uitgezet naar londen. Wij moeten het doen met hun criminelen, in plaats van dat ze daar zelf voor zorgen. Als ze die niet meer willen, in hun samenleving, dan moeten ze de doodstraf geven, en niet andere landen ermee bevullen.

   Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Stem links of op de kartelpartijen en helpt Uw land en samenleving naar de verdommenis !!
  Stem PVV voor vernieuwing !

  Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  Ik begrijp nog steeds niet waarom minister Salvini weg is, hij zorgde voor minder illegale immigranten, net zoals de vorige paus ook aan de kant is gezet was ook zo vreemd

  Like

  • Republikein zegt:

   Salvini dacht een visje uit te gooien om een haai te vangen, de haai vrat het visje alsook de visser op, dat was de praktijk.
   Over de paus… tja, er zijn veel theorieën.

   Like

 5. Yvonne zegt:

  niet echt op toepassing dit bericht er is sprake van dat mensen die zich niet laten inenten minder mogen, de waanzin
  hebben we in al die jaren met de griepprik deze discussies gehad dat je zonder griepprik niet naar concert ofzo mocht ?

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Valt me eigenlijk nog mee, GeenStijl laat zien dat er bij ons per week 500 naar binnen marcheren, dat is op jaarbasis 26.000! Uitzettingen lukken bij ons slechts zelden.
  Zelfs niet als ze uit bewezen veilige landen als Marokko komen omdat de koning van Marokko zelf ook niet op dat gajes zit te wachten en blij is dat ze opgerot zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Italië overspoeld bakken geld gaat er naar toe vanuit Brussel maar het probleem is dat deze binnenvarende ongecontroleerde invasie over de gehele EU wordt verdeeld. Kijk naar de Canarische eilanden daar logeren ze al gratis in vier sterren hotels zodat een vakantie voor de Europeaan er niet meer in zit omdat het volgeboekt is, kijk naar de ooit zo mooie Griekse eilanden totaal verziekt door de massale toestroom van woestijnratten en zwarten. Kortom het is werkelijk een ongekend wanbeleid waar de gehele bevolking teveel is in meegegaan en het resultaat is een totaal verziekte samenleving. Leve de EU de machteloze Unie die haar eigen wanbeleid niet meer in de hand heeft en de toestroom dagelijks met duizenden onverhinderd toelaat waardoor Europa langzaamaan zijn eigen ondergang heeft getekend. Wat is de EU toch een meerwaarde.Respect voor o.a.Orban die de falende EU het nafluiten geeft en eigen land en volk beschermt tegen dit grote in stromende onheil.

  Like

 8. saddy zegt:

  Er komen vooral losgelaten gevangenen aan. Heel Afrika dumpt de gevaarlijke populatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s