Duitse epidemiepaus Drosten: Na corona komt horrorvirus “Mers”!

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl het systeem Merkel de volgende fase van de coronamaatregelen besluit, maakt diens chef-epidemioloog Christian Dorsten (foto, zeg maar: de Duitse Jaap van Dissel) zich er al zorgen over voor welk virus we hierna bang zouden moeten zijn. Hij heeft al een idee.

Wie aangenomen heeft dat na Covid-19 Covid-20 zou komen enz., zou zich wel eens vergist kunnen hebben. De epidemiedeskundige van Merkel, Christian Drosten, heeft tegenover het economische tijdschrift “Capital” nu verraden wat er komt wanneer voor thema corona niemand mee ruit zijn luie stoel komt: “Alles wat daaraan gedaan moet worden, doet al iemand”.

Dodelijke luchtwegeninfectie

“Als het gedoe voorbij is, zal ik met een kleine werkgroep een nieuw thema opbouwen”, aldus Drosten in het gesprek met het tijdschrift. En wel het thema Mers-CoV. Een virus, dat dodelijke luchtwegeninfecties zou kunnen veroorzaken. Mers betekent “Middle East Respiratory Syndrome”.

Ook de WHO schijnt met het virus de volgende epidemie te plannen en zou de hoogste prioriteit gegeven hebben aan dit thema. In Duitsland zouden al drie gevallen zijn geweest met de nieuwe superstar onder de virussen.

Het virus is niet nieuw, het werd al in 2012 ontdekt en wordt eigenlijk alleen maar van dieren (vooral dromedarissen in het Midden-Oosten) op de mens overgedragen. Desondanks zouden er hier en daar besmettingen van mens op mens voorgekomen zijn.

Nog lang niet zo succesvol als corona

Het “Duitse Centrum voor Infectieonderzoek” (DZIF) gaat er echter van uit dat er op dit moment “geen verhoogd risico voor de besmetting met Mers-CoV” in Duitsland bestaat. Drosten moet dus nog het nodige overtuigingswerk verrichten tot we rijp zijn voor de volgende epidemie en al die nevenschade en tegenmaatregelen.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Duitse epidemiepaus Drosten: Na corona komt horrorvirus “Mers”!

 1. Peter zegt:

  Trump blijft president,en al die globalisten kunnen hun vergaande plannen in de vuilnisbak gooien.
  Media wordt steeds stiller rond de verkiezingen in Amerika ,omdat ze ook precies weten hoe het zit,en Biden geen kans maakt .Niet de media maakt uit wie er President wordt maar het hooggerechtshof in Amerika.
  En voor alle lezers van de Donald Duckbladen,en kanalen,kijk eens wat verder dan je neus lang is,en laat je niet alles wijsmaken.

  Geliked door 4 people

 2. Julia zegt:

  Ook dat nog maar we halen tot op heden nog duizenden woestijnratten ongecontroleerd binnen. Nou mensen zet u maar schrap nu nog een mondkapje straks een gasmasker verplicht. En vooral hooguit nog 10 minuten luchttijd buiten in de open lucht gevangenis. Het nu werkelijk ongeloofwaardig en ongehoord wat er in de smerige elitaire kapitalistische agenda 21/30 NWO staat gepland. Hoogste tijd voor een wereldwijd massa verzet omdat de waanzin alle grenzen heeft bereikt en de dictatuur en misdaad tegen de menselijkheid door een stel smerige kapitalistische machtswellustelingen (de grootste misdadigers sinds WOII) niet meer kan worden getolereerd. Wat verwachten die smerige elitaire misdadigers dat zij levenslange gevangenschap kunnen opleggen.Tijd voor een keiharde en en terechte afrekening oppakken en voor een oorlogstribunaal dagen. Het kan toch niet zo zijn dat miljoenen mensen haar vrijheden nog langer laten afpakken en al de tegenstrijdige maatregelen ongegrond zijn nog langer op te volgen en laten we het dan ook nog niet hebben over het verplicht vergiftigen van een vaccin waar uitwerkingen en bijwerkingen totaal niet van bekend zijn en er toch wel enigszins een zwarte sluier over hangt v.w.b. de samenstelling en het duidelijk is dat het om een miljarden verdienmodel gaat. Niets is bewezen en daarbij is al toegegeven dat na het vaccineren de maatregelen nog van kracht zullen blijven.

  Geliked door 3 people

 3. LUCIA zegt:

  Weg met al die Mengele’s en weg met die Virale chantage, weg met de mensen die ons op onze knieën willen dwingen d.m.v. doodsdreigingen, eens moeten we zeggen genoeg is genoeg… iemand moet ze een halt toeroepen!!

  Geliked door 3 people

 4. Sinyo zegt:

  https://bijbeloptiek.weebly.com/de-machten-koningen-van-de-opgang-der-zon-openbaring-16-12.html.
  In mijn jeugd (al ver terug in de vorige eeuw) werd door mijn (gelovige inheemse) grootmoeder altijd gewezen op het gele gevaar. Ook dat WOIII zal beginnen in het MO zei zij. God hebbe haar ziel.
  Ik heb er altijd mijn schouders voor opgehaald. Hoe kunnen die Chinezen overal hun soldaten neerpoten in gans de wereld, Maar blijkbaar zijn er andere methoden effectiever het heft in handen te krijgen.
  Dan nog wat. Wie ontdekte Amerika? De Vikingen (Erik de Noorman met Winonah, Svein Langtand en Pum-Pum), Zheng He de chinese admiraal of Christopher Columbus?

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Wie ontdekte Amerika?”

   Vergeet Kapitein Rob niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Sinyo zegt:

    Ja haha met zijn trouwe hond Skip. Rob was zelf geen hond, maar dat was wel die valse professor Luipaard. Voor wat Amerika(nen) betreft. Pas ná de bevrijding in 1945 koos Rob het ruime sop ien zijn zeiljacht De Vrijheid noemde. In de strip gingen wel eens lieden de pijp uit, maar niet die pijp, die hij in zijn mond had hangen.
    Met de hoed in de hand
    Kom je door het ganse land.
    Maar Rob met de pet op zijn test
    Kwam Rob er op zee ook best.

    Like

 5. GT zegt:

  Ja er komt een nieuw Virus, het terror Virus tegen de Elite met om gekende omvang met totale lock down voor het Europees parlement, geen een politicus mag nog van of naar hun huis of zich vertonen op straat, i.v.m zeer ernstige gevolgen dit Virus is zeer agressief.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Zeg mij dat dit FAKE is..!! Zoiets verzin je toch niet? Hebben we al niet meer dan genoeg ellende over ons heen gehad?
  Maak geen smerige grappen meer over dodelijke ziektes, want in mijn ogen ben je dan duivels bezig!

  Geliked door 1 persoon

  • Ruben zegt:

   Genoeg ellende? Het moet nog allemaal echt beginnen (helaas). Ontkomen zal niet gaan.
   We kunnen alleen ons tot God/Christus wensen.
   Voor ons zelf en de naaste.
   Is niet anders.
   De mensheid heeft dit zelf over haar afgeroepen.
   Natuurlijk niet ieder persoon persoonlijk, maar wel in zijn geheel.
   Er zal pas een einde komen na de driedaagse driedaagse duisternis en de wederkomst van Jezus Christus.
   Voor nu kunnen we alleen bidden om Gods barmhartigheid.
   Het gaat niet alleen om de vernietiging van onze lichamen en geest, maar ook om het allerbelangrijkste: onze onsterfelijke zielen.
   De mensen begrijpen vaak niet, ook onder de zogenaamde ‘ wakkeren’ .

   Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Het MERS-virus veroorzaakt dezelfde symptomen als het Merkelsyndroom, heeft een vergelijkbare bron van herkomst, en de gevolgen zijn idem………..probeer daar maar eens vaccin voor te ontwikkelen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Blaffertje zegt:

  “welk virus we hierna bang zouden moeten zijn. Hij heeft al een idee.”

  Hoeveel bewijs moet er nog komen dat het allemaal vooropgezet is?

  Iets plannen kan alleen als je er controle over hebt.

  Geliked door 3 people

 9. Gienekehado St. zegt:

  Moedertje Natuur slaat terug, mijn zegen heeft ze! Als er in baby’s ook al plastics worden aangetroffen, dan is er iets flink mis!! Begin van het einde????

  Geliked door 1 persoon

 10. droevige mof zegt:

  Bill Gates sprak in een van zijn lezingen over het feit dat we ons binnenkort moeten voorbereiden op biologische wapens. Misschien, als je hem laat. En Herr Drosten’s proefschrift ontbreekt, niemand heeft het gezien. Nee, het is er ineens, vers gemaakt in de zomer van 2020, maar je kunt dit meesterwerk niet lenen.
  Maar toch heeft hij 50.000 euro van de overheid gekregen voor zijn wetenschappelijk werk. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen.

  Geliked door 2 people

 11. delamontagne zegt:

  Geliked door 4 people

 12. Peter zegt:

  Mers betekent “Middle East Respiratory Syndrome”
  Oftewel plan B

  Geliked door 1 persoon

 13. Bob zegt:

  De VN(verenigde nazi’s) afdeling WHO
  heeft al de volgende endemie aangekondigd.
  Het hele alsMengele’s experimenten blok.

  Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Bill Gates “profeet van de duivel” heeft al, breed lachend, aangekondigd dat in Februari een “vreselijk” virus de wereld zou treffen waardoor iedereen heel graag zijn vaccccccccin zou willen hebben…….. dacht het niet crimineel!!!!

  Geliked door 1 persoon

 15. Qvic zegt:

  Niemand behoeft bang of angstig te worden voor virussen en helemaal niemand gaat daar dood aan. Het is helemaal niet eens besmettelijk voor elkaar. Hoe extreem deze allemaal niet worden genoemd door het WHO en regeringen e.d.. Wat in de volksmond een virus wordt genoemd zijn in wezen exosomen/nRNA deeltjes deze hebben de functie in jou lichaam om vergiftigde cellen juist te ontgiften. Het zijn de opruimers van vergiftigen, wat in de volksmond ziektes worden genoemd. Het is jou natuurlijke immuunsysteem. Door misleiding/chantage en propaganda willen de farmaceutische bedrijven iedereen doen geloven dat alleen zij de wijsheid impact hebben om deze ziektes te kunnen bestrijden. Deze zeer machtige bedrijven hebben de meeste regeringen in hun zak en bepalingen achter de schermen het beleid. Alle nu voorkomende ziektes als kanker, aids, suikerziekte, autisme alzheimer, ALS etc…etc. zijn alle het gevolg van vaccins die we vanaf onze geboorte ingespoten krijgen. Zogenaamd voor onze gezondheid volgens de overheid. Dit is enkel een mega verdienmodel voor de farmaceutische bedrijven. Wij zijn veel beter af als we dat massaal zouden weigeren. Overal waar veel geld te verdienen valt en daardoor macht ontstaat, zal altijd corrupteren en hoe langer zij die macht hebben, hoe extremer het wordt. Logica en feitelijke bewijzen van waarheden vervagen en enkel hun wil wordt als enige waarheid beschouwd en uitgedragen naar de consumenten via propaganda, wat in de volksmond reclame wordt genoemd. Want alles zal in teken staan van massaal geld verdienen en daaraan verbonden macht vergaren. Iedereen die hun verdienmodel in de weg staat wordt gewoon monddood gemaakt en/of beschuldigd van fake informatie. In het ergste geval worden deze mensen zelfs berecht door de overheden of gewoon koud gemaakt. Want aan de echte waarheden heeft iedere machtige organisatie een broertje dood aan en zullen zij dat actief dat in de kiem willen smoren, met al hun middelen waar zij over beschikken. Want dat kan hun macht aantasten en daarmee komt hun verdienmodel in gevaar. Angstig mensen schakelen over naar hun instinkt van overlevingsmodus, hierbij kunnen zij niet meer helder denken ( in een fractie van een seconde maken zij de keus tussen vluchten of vechten) en zijn in wezen prooi geworden van deze corrupte machtige organisaties en de meeste mensen kiezen voor vluchten en klampen zich aan iedereen die hen het idee geven, dat zij hun willen redden van hun angsten. Dat zien we terug bij de farmaceutische bedrijven, de politiek, de voedingsindustrie, de banken, etc.. Alle mega bedrijven zijn in handen van een paar families over de wereld en streven naar het alleen recht over alles en iedereen. De mens wordt gezien door hen als een virus, wat uitgeroeid moet worden.

  Geliked door 3 people

 16. BigLJohn zegt:

  Het massaal bang maken en op het verkeerde been zetten van de bevolking is gelukt. Vandaar dat deze horrorfilm een vervolg krijgt met MERS. Weer zal iedereen er in trappen terwijl allerlei overheden ons steeds verder zullen gaan onderdrukken. En hoe meer teststraten, hoe meer vreugd voor de overheid. Het aantal geregistreerde besmettingen zal daardoor zo hoog gaan uitvallen, dat extra harde maatregelen zullen worden ingevoerd. Straks met zijn allen thuis in quarataine met een enkelband om die een elektrische schok gaat geven als je buiten je toegestane gebied gaat komen. Iedereen een basisinkomen en een puntensysteem gelijk als in China voor het aantal goede en slechte daden. Je zult beperkt gaan worden in het beetje vrijheid en inkomen wat je hebt bij teveel strafpunten. Alleen de doden kennen nog vrede. En in dit kader bezien zullen er velen zijn die zelf een eind aan hun leven gaan maken.

  Geliked door 1 persoon

 17. BigLJohn zegt:

  Deze Drosten kan voor mijn part sterven aan zijn eigen laboratoriumvirussen. Ik heb liever die lekkere chocoladepastilles van die andere Droste, daar is tenminste niks mis mee.

  Geliked door 1 persoon

 18. saddy zegt:

  Covid 19 is Sars Cov 2, Mers is Mers Cov ? (Geen idee welke versie ze mee bezig zijn). Beide een luchtweg-infectie.
  Op de site van WHO kun je zien dat er al meerdere uitbraakjes zijn geweest in het midden oosten, goed te behandelen en onder controle te krijgen.
  Sars Cov 1 was hier in 2004, is geluidloos aan het publiek voorbij gegaan.
  Zonder de aangestuurde en verplichte media-idiotie was sars cov 2 ook geluidloos voorbij gegaan. Er zijn bv landen met een lagere sterfte dan normaal.
  (Waarom hebben Mormonen geen last van Covid 19?
  Antw: Ze hebben geen TV)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s