Galbakken . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Galbakken . . .

 1. delamontagne zegt:

  De [s]linksen en oprechtheid ……..

  De z.g.n. Linksen in Frankrijk zijn niet anders dan die in Nederland…………..
  De Franse Minister van Justitie.

  DUPONT-MORETTI, hij die ons bedreigt de misdaad van milieu-verontreiniging te begaan, rijdt zelf in een……..BENTLEY

  Het grappige van die LINKSEN is, ze zijn nooit anders dan een en al tegenstrijdigheid.
  Terwijl ze ons nog steeds de indruk geven dat we in de tijd van de marxistisch-communistisch-socialistische klassenstrijd van de vorige eeuw leven, zijn hun slogans niet veranderd: weg met het kapitaal, weg met de rijken, weg met geld!

  Behalve zijn “huis” aan de Cote dÁzure van 300 mètres carrés in Nice, heeft hij een wijngaard in Collioure, de tuin meet 3.5 hectare.
  In Parijs bezit hij een apartement van 200m2 en de helft van een ander in parijs van 107m2.
  Ook nog een klein “zoveelste’ huisje in Italië.

  BRON:
  capital.fr
  https://www.capital.fr/economie-politique/rolex-bentley-bateau-le-luxueux-patrimoine-deric-dupond-moretti-rendu-public-1386794

  Like

 2. johannes zegt:

  En doe als site voor de gein eens een studie naar antisemitisme binnen d666 gifgroenlinks en de meelooppartijtjes , kan je lachen ,……… of beter huilen, maar veel zaken gaan op hun plaats vallen , zeker als je het doortrekt naar wereldpolitiek.
  Maar partijen als fvd die naar mijn smaak letterlijk geïnfiltreerd werden door dit tuig worden juist door hen bestempeld als antisemitisch , bah bah en nog eens bah.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Tja wat moet je hier op zeggen?? De kinderen die wij met zijn allen op de wereld hebben gezet zijn verwende eters, zij gooien hun eigen toekomst om zeep. Dus ouderen als u kind GL of D66 stemt en vvd en cda niet helpen, leef voor u beiden. Het dorre – hout moet eerst op bij deze 4 partijen

  Like

 4. klaas zegt:

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Bovendien moet het afgelopen zijn met mensen hier naar toe halen… vol is vol vandaar dat onzinnige maatregelen zelfs als men erin gelooft z.a. 1.5 meter aanhouden , niet uitvoerbaar zijn we leven in en op mekaar hier.
  Laatst ergens een docu gezien jonge vrouw hollandse, huilend heeft nergens om te verblijven moet uit haar huisje en kan nergens heen ja ..de straat in zelfde programma de nieuwe maan geloof ik, dat gelukszoekers, hier na ik dacht 3 of 3.5 maand een huis horen te krijgen.
  Sorry hr Bron mag ik effe schreeuwen; DIT MOET G.V.D. VOOR DE RECHTER DIT IS FUCKING DISCRIMINATIE VAN HET EIGEN VOLK DAT GERUST 10 JAAR EN LANGER MOET WACHTEN HIEROP.
  Gelden uit onze zorg, worden niet aan de zorg besteedt, maar aan de gelukszoekers, zie Fleur Agema hierover, vandaar alle terugschaling van noodzakelijke kwesties z.a. ziekenhuisbedden ook graag de rechter hierover, want dit heeft geleid tot doden.
  Syrie dat klaagt dat hun mensen hier gehouden worden en verhindert worden om terug te keren, allemaal AGENDA’S WAAR WE NOOIT IEMAND OP VERKOZEN HEBBEN. We moeten ze ook zien te berechten op het feit dat ze allerlei zeer belangrijke, zeker financieel geziene kwesties, tot uitvoering brengen, die nooit in hun verkiezingsprogramma hebben gestaan en nooit aan het volk, de mandaatgever, zijn voorgelegd.

  Like

 6. Harry zegt:

  Goed gezien !

  Kijk maar eens , als je door de polder rijdt , wat die boeren voor mooie omgeving geschapen hebben .
  Boerderijen met grote bomen er om heen , keurige slootjes en landerijen .
  En dat zouden die foute linkse halve zolen willen afpakken van de boeren , met als kul-argument , het stikstof verhaal , om de boel vol te stampen met huizen .
  En we weten wie daar voorrang krijgen om er te wonen .
  Maar als die woningen dan bewoond zijn , is er ook nog dagelijks stikstofproductie .
  Die lui moeten ook vreten .
  Ze hebben allemaal een auto .
  Ze zetten allemaal de verwarming aan , en die getinten gerust op 26 graden !
  Dan moeten ze ook nog iedere maand geld hebben om te verbrassen , dat moet ook weer iemand verdienen .
  En de hardwerkende boeren en visserlui wordt het werken onmogelijk gemaakt !
  De handel en industrie doen het nu ook niet geweldig .
  Dus zal de werkende autochtone bevolking nog verder uitgeknepen worden .

  Er is geen visie , slechts slecht beleid !
  Stem dus niet meer op de laffe VVD , die D66 volksverraders , of die vrome kloten van het CDA !

  Like

  • Wim zegt:

   Eens Harry met je observatie, maar of die slopers geen visie hebben betwijfel ik. Volgens mij hebben ze wel degelijk een lange termijn visie op hoe hun gedroomde maatschappij er uit zou moeten zien. Ze dromen de oude droom van alle mensen gelijk en even rijk (= arm). Alleen sommigen (en daar rekenen ze zichzelf bij) zijn zijn dan minder gelijk daarom ook veel min der arm…
   Verder is de VVD niet alleen maar laf, maar ook zeer verraderlijk en ‘die vrome kloten van het CDA’ zijn helemaal niet vroom, maar schijnheilige opportunistisch.

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Ik, 82, heb nog nooit een regering meegemaakt die zo tegen de eigen bevolking is, er wordt een stroom beleid door onze strotten geduwd die een grote meerderheid beslist niet wil.
  Alleen de PVV blijft nog over als een gezond verstand partij dus; Geert als fractievoorzitter en Martin Bosma als minpres. Ik zou dat duo graag het voordeel van de twijfel geven.

  Like

 8. Republikein zegt:

  We worden nu eenmaal geregeerd door galbakken, we kennen en weten niets anders!
  Nog even wat anders dan de toeslagenfraude, dit speelt ook al jaren.

  De Staatsloterij en het ministerie van Financiën zetten lijn van bedrog voort

  De Staatsloterij heeft zich, sinds de winst van Loterijverlies bij de Hoge Raad, schuldig gemaakt aan een veelheid van corrupte handelingen, samen met onder meer het ministerie van Financiën en de kansspelautoriteit. Daarbij gaat het er bijvoorbeeld om dat de Staatsloterij deed alsof zij wilde schikken terwijl de afspraak met het ministerie van Financiën was gemaakt dat er alleen gereageerd zou worden. Verder deed het ministerie van Financiën alsof zij er niks mee te maken had en een schikking zou toejuichen, aldus Wiebes in de Tweede Kamer. Terwijl Wiebes en consorten aan alle touwtjes trokken en hun schriftelijke akkoord gaven voor de zogenaamde gratis Bijzondere Trekking. Dit alles is in lijn met het onbetrouwbare trackrecord van Wiebes, zoals tevens in de toeslagenaffaire en de zogenaamde afdoeningen van de aardbevingsschade in Groningen.

  https://www.loterijverlies.nl/bedrogen-Staatsloterijspelers%20starten%20individuele%20rechtszaken%20bij%20alle%20rechtbanken.

  Like

 9. Bob zegt:

  De immigrant stoot geen CO2 uit.
  De huizen die voor hen worden gebouwd
  slurpen grote hoeveelheden CO2 op.
  Boeren moeten verdwijnen dan kan bij de
  volgende hongersnood de mens sterven
  van de honger.
  De 7 magere jaren worden gecreerd.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  De PvdA, GroenLinksch en Dom66, de drie partijen van de Linksche Looney Brigade als de bijvoeglijke aapjes van Horen, Zien en Zwijgen……….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s