Ongeoorloofde dwang . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Marjo Vrij“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ongeoorloofde dwang . . .

  1. M. zegt:

    Ze hebben uiteraard geen gedwongen vaccinatie maar u kunt gewoon verplicht gepest worden en het leven onmogelijk gemaakt worden met de naar believen in te vullen ‘wet’ in de hand om u wat te motiveren.
    Dat het allemaal ongeoorloofd is weten ze als geen ander maar daar vegen ze hun reet mee af omdat u dat allemaal goed vind dat ze hun reet er mee afvegen.
    En anders hebben ze genoeg makke met de tv gehersenspoelde schapen die vrijwillig in de rij staan om hun reet te likken en mee te helpen de mensen met gezond verstand ook reet likkend te krijgen.

    Geliked door 4 people

  2. BigLJohn zegt:

    Artikel 10 en 11 van de grondwet is hier zeer duidelijk in. Het is de overheid verboden zich te bemoeien met de leefomgeving van de burger. Deze kan ook geen dwingende voorschriften uitvaardigen hoe de burger zich moet kleden. Hier vallen de mondkapjes dus ook onder. Dat de noodwet artikel 10 en 11 van de grondwet kan uitschakelen is rondweg schandalig te noemen. De noodwet is tijdelijk zegt men dan in den Haag, maar wel eentje die tot in den treure verlengd kan worden.

    https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vkugbqvdtjx0/artikel_11_onaantastbaar_heid_lichaam

    Like

  3. ronjaspers zegt:

    De communistische N.W.O./great reset agenda in de hoogste versnelling.En bijna niemand die ziet dat we richting de afgrond gaan.

    Like

Plaats een reactie