Briljant! IJskonijn Ollongren lijstduwer! Op naar de nul zetels

(Door: Arthur van Amerongen)

Arthur van Amerongen over het nieuws dat Kajsa Ollongren lijstduwer wordt van D66: “De lange arm plus gebalde vuist van Alexander Pechtold is nog steeds voelbaar in het poepertje van D66, want wie anders kan zo’n briljante strategische zet verzinnen?”

Wat een feestelijk begin van de dag, lieve mensen, en dan moet het weekeinde in de zonovergoten Algarve nog beginnen! Ik denk er hard over na om de VrijMiBo er al op het moment van schrijven in te hakken, want wat is het toch zalig om in het laatste paradijs van Europa te wonen en bovendien zit de tien hier reeds in de klok.

Alle strandtenten zijn open, net zoals de visrestaurants en de knusse winkeltjes met bric-à-brac en snuisterijen voor moeders de vrouw en bejaarde nichtenstelletjes. Met Kerst en Oud en Nieuw is het hier bal, met traditioneel vuurwerk en een op volle toeren draaiende horeca. Maar laat ik u niet lastig vallen met deze faits divers.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Briljant! IJskonijn Ollongren lijstduwer! Op naar de nul zetels

  1. karton zegt:

    Nederland is verzeild geraakt in een komische opera met een Zweedse troll en een Palestijnse terror-lover in de hoofdrollen.

    Geliked door 2 people

  2. OlKreng is net zo goed met de van mij afgejattte centen in de weer en werkt actief mee aan de SLOOP van Ons Landje in het Griezelkabinetje van Babbelkous!! Zodoende is deze dame ook GOED FOUT in mijn ogen!! Met de ha(r)telijke Coronawensen aan je collega Ferdje 1,5Meter!!

    Like

    • karton zegt:

      Ik heb de foto van die beffert laten bestuderen door een échte deskundige, zijn conclusie :
      Deze foto is gemaakt plm. 10 dagen nadat haar dood is ingetreden !!!!
      Mijn verdere conclusie ; zij moet tijdens het beffen zijn overleden gezien de open stand van haar mond.

      Like

  3. Boike zegt:

    De freule gaat er met de dag beter uitzien. Zou dat het gevolg, of een bijwerking, zijn van genetische manipulatie ??? Of zijn het de 66 genderse demonen ???

    Geliked door 1 persoon

  4. Laten we in ieder geval hopen dat Arthur gelijk krijgt en deze ondemocratische “democraten” zo veer de nietjes in gaan dat we nooit nog iets van ze horen.

    Like

  5. Hovawart zegt:

    De deftige dame die met een royale referentie plots een pluche zetel kreeg voor de Domoren66 blieft wel als stemmenlokster een vorstelijke vergoeding op te strijken en wat lintjes doorknippen, een paar praatjesprogramma’s te verblijden met haar aanwezigheid, om voor het gepeupel de schijn op te houden dat men in de Pays-Bah een democratie nastreeft………wij weten inmiddels beter,….want wat van ver komt is niet lekker, maar stapelgekker….zullen we even wuiven?
    Daag Kaag en Ollongren…..

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    Kutja ollongkreng is heel close met (nazi) beatrix van amsberg.Nep prins bernhard (nazi/sser) is medeoprichter van de (nazi) bilderberg groep,beatrix is decennialang voorzitster van de bilderberg groep.kutja ollongkreng is net als mark kutte door de bilderbergers geselecteerd om nederland en de nederlanders te slopen.

    Like

  7. Bob zegt:

    Alle demonen aantreden.

    Like

  8. koddebeier zegt:

    Als je op stemt ben volslagen krankzinnig !!

    Like

  9. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Enig gevoel voor humor kun je ze niet ontzeggen, ze hebben nu 19 zetels in het parlement en staan al maanden op zwaar verlies, volgens de laatste peiling verliezen ze 7 zetels (!!) en komen uit op 12 zetels…….
    Maar op de vandaag gepresenteerde lijst met kandidaten staan er maar liefst 40 (!!)

    Like

  10. Harry Willemse zegt:

    U zal versteld staan van de domheid der gemiddelde Nederlander. Als ik in mijn kennissen kring vraag of en zo ja waarom men op dit ongelofelijke antidemocratisch vehikel stemmen blijkt dat men daar geen onderbouwd antwoord op kan geven. Feiten doen er totaal niet toe. Zij stemmen 66.

    Like

  11. Harry zegt:

    Ze lijkt hier op een voortvluchtige , die al drie weken zich niet gewassen en verzorgd heeft .
    Uitgemergeld , oververmoeid en op het punt te capituleren en zichzelf aan te geven wegens corruptie en machtsmisbruik .
    Onbegrijpelijk , een soort van elitaire afkomst en dan zo’n ordinaire smoel !
    Hoe is het toch mogelijk in dit land ?

    Ons beeld van de “ upper class “ ,
    met de nodige beschaving en chique is hiermee volledig uitgewist .
    Opdonderen met dat tuig !

    Like

  12. Julia zegt:

    Tjonge wat ziet dat mens er uit vreet het land en volksverraad zo hard aan dit gewetenloze kreng.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie