CITAAT Mark Twain

“Als stemmen enig verschil zou maken, dan zouden ze het ons niet laten doen.”

(Mark Twain)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CITAAT Mark Twain

 1. toetssteen zegt:

  Waarheid als een koe!

  Geliked door 3 people

 2. BigLJohn zegt:

  Deze waarheid waart al langer rond op dit forum. Maar het werkt altijd zo; Ze roepen ons op om toch maar te gaan stemmen omdat het er toe doet, omdat er iets te kiezen valt (Uitspraak Rutte, voor de laatste verkiezingen). Het verschil wat word gemaakt is dat de zittende kliek maling aan de kiezers heeft en zichzelf op het erepodium plaatst. Na de verkiezingen schoffeert Rutte de kiezers door te verklaren; Bedankt kiezers dat u allemaal uw stem hebt gegeven aan de VVD waardoor wij de grootste zijn geworden. D66 die op het punt stond om te verdwijnen werd opeens 3x zo groot. En voor diegenen die nog steeds willen gaan stemmen wil ik zeggen; Blijf weg uit dat stemlokaal, u kunt uw tijd wel beter gebruiken !

  Geliked door 5 people

 3. Bas zegt:

  https://www.wyniasweek.nl/benzine-189-euro-bedankt-klimaatlobby/

  Benzine 1,89 euro. Bedankt, klimaatlobby!

  Aan de snelweg kostte de benzine deze week 1,89 euro, een record in de Nederlandse geschiedenis. Daarvan gaat 1,15 euro naar de overheid.

  Ook deze week kwam De Telegraaf met het nieuws dat het modale huishouden dit jaar 200 euro meer gaat betalen voor energie. Dat is nog ongerekend de 60 euro per huishouden die de energiebedrijven gaan doorrekenen voor de dure kabels van de nieuwe windmolens in de Noordzee.

  PvdA en GroenLinks kijken alleen naar Nederland
  Als dan ook nog een partij als de PvdA in de regering komt, gaan belastingen en energiekosten nog veel meer omhoog, onder andere om de landbouw en veeteelt geforceerd naar het buitenland te verplaatsen. Nog eens 8,1 miljard extra lasten vanwege het milieu, dat is bijna 1000 euro extra per huishouden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/politiek/regeerakkoord-moet-draaien-om-duurzame-economie-en-inclusieve-samenleving~ab4db0ee/

  Regeerakkoord moet draaien om ‘duurzame economie’ en ‘inclusieve samenleving’

  Informateur Mariëtte Hamer wil in het regeerakkoord plannen opnemen voor een ‘duurzame economie’, een ‘inclusieve samenleving’ en ‘digitalisering en internationalisering’. Dat staat in een stuk dat alle fractievoorzitters van Hamer hebben gekregen. Conservatieve oppositiepartijen spreken over een ‘linkse agenda’.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Gesprek met de minister-president is een televisieprogramma van de NOS op NPO 1 waarin elke vrijdagavond (tegen 18.30 uur, direct na EenVandaag) een politiek verslaggever een kort gesprek houdt met de Nederlandse minister-president of, als die verhinderd is, de vicepremier, over politieke gebeurtenissen van de afgelopen week. De interviews vinden plaats in een studio in Den Haag en de opnames vinden enkele uren voor de uitzending plaats.

  De gewoonte om de minister-president elke vrijdagavond met de pers te laten praten, in zowel een persconferentie als een studiogesprek voor radio en tv, stamt uit 1970 en was een initiatief van Piet de Jong (premier van 1967 tot 1971).[1][2]

  In 2017 besloot de NOS de interviews te laten afnemen door eigen presentatoren; voordien ondervroegen ook interviewers van andere omroepen (zoals Paul Witteman, Karel van de Graaf, Tijs van den Brink, Sven Kockelmann en Pieter Jan Hagens) de minister-president.[3] De huidige presentatoren zijn (afwisselend) Rob Trip, Ron Fresen, en Arjan Noorlander.

  Ook op de radio is er een wekelijks gesprek met de minister-president dat wordt uitgezonden in het programma Met het Oog op Morgen op NPO Radio 1. Wilma Borgman is de vaste presentator.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Gesprek_met_de_minister-president

  Zo zat ik ook weleens te luisteren, wist wel iets over gebakken lucht.

  Wim Kok maakte het helemaal bont, kon lekker lullen maar zei niks, noppes, nada, nooit niet.
  As je voor een dubbeltje bent geboren zal je nooit het kwartje van Kok worden.

  Sorry, ff ventileren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s