Afleiding . . .

Altijd als er sprake is van een groot verhaal in de media, zoek dan naar het verhaal waarvan ze de aandacht proberen af te leiden.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Afleiding . . .

 1. Bas zegt:

  Thierry Baudet
  Waarom ga je 5000 Boa’s opleiden om QR code’s te scannen, terwijl het een tijdelijke maatregel tot november is? Antwoord: OMDAT HET NIET TIJDELIJK IS. Het heeft niets met volksgezondheid te maken. Dit is het begin van een social creditsysteem. Volksgezondheid is het voorwendsel.

  Geliked door 7 people

  • Julia zegt:

   Bas helemaal mee eens men moet toch wel een betonnen plaat voor het hoofd hebben om dit smerig spel niet door te hebben. Het blijft niet alleen voor een toegangsbewijs voor de horeca hoe gelooft men nog in het belang van de volksgezondheid dit is het begin van jarenlang een toegangsbewijs die zich uitbreidt tot aan toegang van supermarkten aan toe en alles wat er tussenin zit. 1,5 meter loslaten maar wel een toegangsbewijs voor het uitgaansleven hoe krom is het en om welke virus gaat het nog. Ook het jaarlijks griepprikje wordt nu ontwikkelt en getest gebaseerd op de RNA technologie. Pfizer meldt dat het testen doet met een griepvaccin op basis van de RNA-technologie, dezelfde als in het coronavaccin. Benzine wordt onbetaalbaar dit om de vrijheid van reizen per auto zoveel mogelijk in te perken. Dus de vraag is hoe dom is de massa als het muntje nu nog niet valt. De macht over uw lichaam wordt nu bepaalt door de Big Pharma waar het gaat om het miljarden verdienmodel en machtsmisbruik door onderdrukking van van vaccins.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Niets zo permanent als een tijdelijke maatregel. Zie bijv. het Kwartje van Kok.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Jan zegt:

   Die BOA’s zijn de SA van de Rutte-maffia

   Like

 2. Bas zegt:

  Uit Juli 2020, regeren is vooruitzien

  Handleiding CO2 register:
  Omzetten inloggen naar QR code-app

  https://pbs.twimg.com/media/FAPdd6pUYAkgdVZ?format=png&name=900×900

  Like

 3. Wim zegt:

  Klopt. Zoiets als een aanslag op Rutte. (Moest even kijken of het geen 1 april was…)De perfecte afleiding van het feit dat hij wild om zich heen slaat…

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  BREAKING: Johnson & Johnson: kinderen hebben het ‘f*cking’ COVID-vaccin niet nodig omdat er ‘onbekende gevolgen zijn’ … willen niet-gevaccineerde volwassenen ‘straffen’ en ze in ‘tweederangs burgers’ veranderen omdat ze zich niet aan de regels houden zoals voorgeschreven

  [https://youtu.be/hNIj83XNNeE]

  Like

 5. bobzelf zegt:

  dus ????????????????????????
  VVD = 4 ZETELS

  OOM WERELDWIJSHEID

  Like

 6. Seb zegt:

  Binnenkort ook hier?
  23 miljoen chinezen mogen niet meer reizen omdat ze te weinig ‘punten’ hebben…

  https://pbs.twimg.com/media/FAS1MQwVIAwLoIW?format=jpg&name=medium

  Like

 7. Bob zegt:

  Als Rutte zijn criminele broeders
  financieel wil aftroeven, hebben zij de gewapende troef.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Een goed voorbeeld,de nep aanslag op peter r de vries als afleiding om corona op de lijst van meest dodelijke virussen te zetten.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Een goed voorbeeld,de nep aanslag op peter r de vries als afleiding om corona op de lijst van meest dodelijke virussen te zetten.

  Like

 10. Jan zegt:

  De totalitaire staat in wording, Israël

  Een proefprogramma voor het testen van elektronische armbanden die zijn ontworpen om inkomende reizigers tijdens hun quarantaine te volgen, is maandag van start gegaan op de luchthaven Ben Gurion.

  De armband biedt een alternatief voor een verplicht verblijf in een door de staat beheerd hotel tijdens de quarantaineperiode. In plaats daarvan kunnen reizigers de verplichte isolatietijd van hun huis afwachten.

  “Toen ik binnenkwam, vroegen ze me of ik naar huis of naar een hotel wilde, dus ik zei dat ik naar huis wilde. Ze zeiden dat als je naar huis wilt, je de bewakingsarmband moet gebruiken”, zei Soliman, een reiziger die arriveert op het vliegveld.

  “Het is een zeer goede beslissing, we kunnen thuis zijn en het is geweldig”, zei Hadas, een andere aankomende passagier.

  (!כלבה טיפשה)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s