Vijf rare feiten van de islam

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

De wereld van de islam is vol wondere zaken. Het nieuwe gratis islamboek van Cultuur onder Vuur neemt ze onder de loep. We hebben vijf treffende zaken uit Islam en de zelfmoord van Europa voor u hieronder op een rijtje gezet.

  1. De Koran bevat tal van tegenstrijdigheden;
  2. 164 koranverzen roepen op tot jihad;
  3. Adolf Hitler bewonderde de ‘religie van de vrede’;
  4. Theologie van de verkrachting;
  5. Polygamie. Mohammed heeft een streepje voor.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vijf rare feiten van de islam

  1. Hovawart zegt:

    De religie, dat meer wegheeft van een ideologische aandoening, heeft meer bewonderaars dan men mag aannemen, waaronder kerkvorsten en vorsten, politici en bestuurders, allemaal grote fans van Mo…..Het combineert zo lekker met hun socialistische visie….Daarom open grenzen en massa-immigratie van uitsluitend islamietjes.

    Geliked door 1 persoon

  2. Blaffertje zegt:

    Stond vanmorgen in de Telegraaf.
    Is helaas een premium artikel en mag maar twee alinea’s plaatsten anders komt Bert in de problemen, dus hoop ik dat het voor jullie te lezen is.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/127343557/tijdbom-in-is-gevangenis-die-gasten-gaan-uitbreken-en-komen-terug-naar-europa

    “AMSTERDAM – Terwijl al maandenlang alle ogen gericht zijn op jihadbruiden met kinderen en heimwee, raakt bijna vergeten dat er ook nog honderden Europese IS-mannen in de gevangenis zitten in Syrië. Ook vijftien Nederlandse jihadisten zitten daar in de cel. De Europese Syriëgangers die Sinan Can in de zwaarbewaakte Hassakah-gevangenis interviewde voor de documentaire ’Retour Kalifaat’, zijn nog even radicaal en tonen geen greintje spijt. Ze trappelen om vrij te komen of uit te breken en terug te keren naar Europa.

    Verminkte lichamen
    De 25-jarige Antwerpenaar Adel reisde naar Syrië samen met een landgenoot die op propagandavideo’s gevangenen doodschoot. Adels eigen stiefzoontje van drie speelt ook een gruwelijke hoofdrol in een executiefilm. Het kind drukt op een knop waarna op de achtergrond een auto met drie gevangenen ontploft. De verminkte lichamen vliegen door de lucht, maar Adel is niet onder de indruk van de beelden, hij lijkt het grappig te vinden. „Aan dat kind is verteld dat-ie gewoon op een knopje moet drukken”, zegt hij berustend. „Een kind van drie drukt nou eenmaal graag op knopjes.”
    Wat Adel zelf heeft uitgespookt in het kalifaat, laat hij met een glimlach fijntjes in het midden. Heeft hij gevochten? „Ik pas voor die vraag.” Mensen gedood? „Pas.”
    ————————————-

    In de rest van het artikel staat hoe ze ons verachten en dat ze zich van ons niets aantrekken en alleen de sharia wet erkennen.
    Vrouwen mogen gestenigd als ze overspel plegen, handen afgehakt omdat het zo in de koran staat.

    Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    IK ZLA NOOIT EN TE NIMMER DE ISLAM , DAN WEL DAT KUT BOEK
    DE KORAN GOEDPRATEN
    WAT EEN VRESELIJK ENG BOEK OOK ..
    MOORD EN DOODSLAG ,

    MAAR LATEN WE HET OOK EFFE HEBBEN ,

    OVER DE LULVERHALEN, IN DAT EFTELING BOEK, “”ER WAS ER EENS ”

    MET AL DIE GEINIGE HUMOR EN GRAPPEN ???????????????

    DE BIJBEL

    PFFFFTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    IS ER IEMAND DIE DAAR ANTWOORD OP KAN GEVEN ??

    DIE GRAPJAS UIT DIE MOSKEET. KOK, VAN PEPPIE EN KOK ????? MISSCHIEN

    OOM BOBZELF FAN VANDE GROTE MANITOU !!

    Geliked door 1 persoon

  4. jantjeuitnl zegt:

    De koran is een groot “wij van wc-eend” verhaal.
    Geschreven of laten schrijven door Mohamed, om zijn eigen gruwelijke wandaden goed te praten.
    Totaal het tegenovergesteld van het nieuwe testament.

    Geliked door 2 people

    • De Koran, het griezelige boekwerk geschreven door een Islamitische “geleerde”. Ik stell voor om Islamitische “geleerden” altijd tussen aanhalingstekens te zetten, om belediging van echte geleerden te voorkomen. Echte geleerden hebben meer dan één boek gelezen.

      Like

  5. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr stond bekend als schizofreen dus lijkt het mij volstrekt LOGISCH dat de Koran zichzelf constant tegenspreekt. Dus als u dat weet, ziet, dit goedpraat, verklaringen en/of uitvluchten zoekt en de Koran TÒCH volgt bent u pas echt gestoord! Ik zie hier overigens een grote overeenkomst met de hedendaagse ‘nieuwe wereldorde’ en zijn lege-ogen-‘leiders’ en hersenloze-volgers… die momenteel hun eigen landgenoten verraden en onderdrukken en dat nog heel normaal vinden ook

    Geliked door 2 people

  6. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nou heren, misschien wordt het tijd om ons te bekeren, laat je baard staan en je mag meerdere vrouwen ‘trouwen’, scheiden is heel makkelijk, drie keer zeggen dat je van haar af wilt en het is gebeurd, het weigeren van gemeenschap is voor vrouwen verboden dus je kunt je uitleven bij nacht en ontij.
    Is ze vervelend of loopt ze te zeiken dan geef je gewoon een knal voor haar kop want dat mag van Mo.
    Lelijk zijn is ook niet langer een probleem, dan betaal je gewoon iets meer aan je schoonfamilie
    Het houden van slaven is toegestaan dus werken hoeft niet meer, dat doen anderen voor je.
    Is iemand het niet met je eens dan snij je hem/haar de kop af en zeg je dat het een ongelovige was of een homo al naar gelang het meest geloofwaardig is.
    Liegen is toegestaan dus wie doet je wat!
    Goh dat ik daar nooit eerder op gekomen ben 🙂

    Like

  7. Jackholland zegt:

    Graag crowdfund oprichten voor dit boek. Zodat met dit geld iedereen een gratis exemplaar kan krijgen . Uitdelen bij moskeeen scholen op straat kortom overal. Discussies uitlokken tv programma zendtijd kopen . Kortom iedereen moet op de hoogte gebracht worden over de inhoud van het gore smerige mensonwaardige islamitisch gedachtengoed. 90 % van de mensheid denkt dat het allemaal zon vaart niet zal lopen en denken ach het is maar een geloofje. Niets is minder waar iedereen dient op de hoogte te zijn van deze vuiligheid . Ik ben graag bereid te doneren.

    Geliked door 1 persoon

  8. Klaas zegt:

    Like

  9. Jan zegt:

    Toch nog iets te lachen bij dit weerzinwekkend wijf
    video
    https://twitter.com/i/status/1442897028917317633

    Like

  10. Jan zegt:

    Hoe de islam Christus verminkt
    Door Raymond Ibrahim
    Niet alleen claimt de islam Abraham, Mozes en Jezus; het claimt blijkbaar ook post-bijbelse figuren, zoals Sint-Joris. Zo staat in een recent artikel over My London, waarvan het echte punt blijkbaar is om christelijke en islamitische “gemeenschappelijkheden” te beweren. Dus, “op Sint-Jorisdag, die in het oosterse christendom op 6 mei wordt gemarkeerd, sluiten moslims in het gebied [van Nazareth] zich aan bij christenen in hun verering van de heilige.”

    Het jodendom vindt ook zijn weg naar dit artikel over religieus syncretisme. Dus, “volgens sommige soefi-tradities zijn de [Hebreeuwse] profeet Elias, Al-Khidr [een personage in de Koran] en Sint-Joris allemaal dezelfde persoon. Ze geloven dat Elias op verschillende momenten in de menselijke geschiedenis onder verschillende namen terugkeert om de getroffen gelovigen te helpen in tijden van crisis.”

    Het hele artikel is een getuigenis van de wijdverbreide overtuiging dat, omdat het jodendom, het christendom en de islam veel van dezelfde karakters delen, toenadering tussen de drie religies niet alleen gemakkelijk is; het is het meest natuurlijke om te doen.

    Buiten deze berekening wordt het allerbelangrijkste feit weggelaten dat de islam bijbelse karakters niet behandelt zoals het christendom dat doet. Christenen accepteren de Hebreeuwse Bijbel, of “Oude Testament”, zoals het is. Ze voegen niets toe, nemen niet weg of verdraaien de verslagen van de aartsvaders waar Joden ook op vertrouwen.

    Omgekeerd, terwijl de islam ook vertrouwt op de cijfers van het Oude en Nieuwe Testament – voor het gewicht van de oudheid en het gezag dat aan hun namen wordt gehecht – herschikt de islam ze volledig op een manier die zichzelf valideert en het jodendom en het christendom ongeldig maakt.

    Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van Jezus door de islam (‘Isa’ in de Koran). Niet alleen ontkent de islam het zoonschap van Christus aan God heftig, een nieuw boek over islamitische bronnen onderstreept onbedoeld het feit dat ‘Isa’ in feite de antithese is van Jezus – zijn dubbelganger.

    Hoewel moslimbronnen uit de kruisvaardersperiode door professoren James E. Lindsay en Suleiman Mourad vol staan ​​met belangrijke historische documenten uit die tijd, waaronder eerste vertalingen, de geschriften van Ibn ‘Asakir (1105-1175) – een invloedrijke islamitische geleerde die was ook de auteur van de populaire Veertig Hadiths voor het aanzetten tot Jihad — over Jezus, gebaseerd op gevestigde hadiths, zijn relevant voor ons onderwerp. Van begin tot eind gebruikt Ibn ‘Asakir, net als alle andere moslimgeleerden voor en na hem, Jezus om de islam te valideren en het feitelijke geloof dat door Christus is gesticht, ongeldig te maken.

    Volgens deze moslimverslagen zal Jezus inderdaad terugkeren – christelijke ‘bruggenbouwers’ tot de islam kunnen daar blij mee zijn – maar alleen om ‘de kruisen te breken, de varkens te slachten, de jizya-belasting in te voeren op niet-moslims, oorlog te voeren tegen de mensen van het boek (bijv. joden, christenen, zorastriërs, enz.) en anderen…” (p. 158) Kortom, de Jezus van de islam is een jihadist op gelijke voet met ISIS.

    Hier zijn een paar selecties uit Ibn ‘Asakir’s “biografie” van Jezus/’Isa’ (uit moslimbronnen uit de kruisvaardersperiode):

    Hij citeert Mohammed, bewerend dat wie hem, Mohammed, de gelijke van Christus, wil maken, en ook de oudste christelijke geloofsbelijdenis (1 Kor. 15: 3-7) tegenspreekt, naar de hemel zal gaan:

    Wie getuigt dat er geen god is dan God, alleen zonder partner, en dat Mohammed Zijn dienaar en boodschapper is, en dat Jezus Zijn dienaar en boodschapper is, de zoon van Zijn dienaar, Zijn woord dat hij aan Maria gaf, en een geest van Hem, die zal Allah tot het paradijs toelaten omdat hij dat heeft gezegd (p.159).

    Wanneer een vrouw tegen Jezus zegt: “Gezegend is de baarmoeder die u heeft gebaard en de borst die u heeft gezoogd”, antwoordt een geschokte Jezus: “Nee, maar gezegend is hij die de Koran leest en volgt wat erin staat” (p. .159).

    In verschillende van deze hadiths lijkt Mohammed erop uit te zijn zichzelf tot Jezus’ gelijke te maken. Dus, wanneer zijn kind-bruid, Aisha, aan de profeet vraagt: „Als ik u overleef, zou u dan toestaan dat ik naast u begraven wordt?” “Nee”, antwoordt Mohammed: “op die plaats is alleen ruimte voor mijn graf, voor het graf van Abu Bakr [de metgezel en opvolger van Mohammed, of eerste kalief], voor het graf van ‘Umar [de metgezel van Mohammed en de tweede kalief], en voor het graf van Jezus, zoon van Maria” (p.160).

    In een ander verslag zegt Mohammed: “De bijbelse profeten zijn broers en zussen van dezelfde afstamming. Ik en Jezus zijn ook broers en zussen omdat hij mij heeft geprofeteerd en er zijn geen profeten tussen mij en hem (p.161).”

    In nog een ander verslag stelt Ibn ‘Asakir Jezus voor als “biddend achter” nog een andere kalief (Muawiya I): dan, “nadat Jezus zijn gebed heeft beëindigd, zal hij zijn lans pakken, naar de Antichrist gaan en hem doden. Dan zal Jezus sterven en de moslims zullen hem wassen en begraven” (p.161).

    Dat is de transformatie – of verminking – die Jezus heeft ondergaan in de moslimtraditie. En christenen worden verondersteld dit te zien als een mogelijke ‘brug’ naar de islam, een bron van ‘gemeenschappelijkheden’?

    Hetzelfde geldt overigens voor andere bijbelse personages. Denk aan Abraham (Ibrahim), naar wie deze hele ‘Abrahamitische’ beweging is vernoemd. Terwijl joden en christenen zich op verschillende aspecten van Abraham concentreren – de eersten zien hem als hun patriarch in het vlees, de laatste als hun patriarch in geloof of geest (bijv. Gal 3:6) – vertrouwen ze allebei op hetzelfde woord verslag van Abraham in Genesis.

    Het moslimverslag introduceert en illustreert echter de haat die moslims jegens niet-moslims moeten hebben: “Je hebt een goed voorbeeld in Abraham en degenen die hem volgden”, informeert Allah moslims in Koran 60:4; “Want zij zeiden tegen hun volk: ‘Wij verloochenen u en de afgoden die u naast Allah aanbidt. Wij doen afstand van u: vijandschap en haat zullen tussen ons heersen totdat u alleen in Allah gelooft.’”

    In feite is dit vers het hoeksteenvers dat alle “radicale” moslims, vooral van de Islamitische Staat, aanhalen als bewijs dat moslims alle niet-moslims moeten haten. Met andere woorden, in plaats van te dienen als een brug tussen de islam en het jodendom en het christendom, gebruiken de islam en de koran Abraham om moslims te leren joden en christenen te haten.

    Men kan doorgaan: volgens islamitische tradities is Maria, de moeder van Christus, Mohammeds ‘vrouw’ in de hemel – nog een andere typering die nauwelijks ‘bruggen’ lijkt te bouwen.

    Voor alle duidelijkheid: de toe-eigening door moslims en de daaropvolgende verminking van bijbelse figuren zijn een bron van problemen, geen oplossingen. Het is alleen de seculiere denkwijze, die niet verder kan komen dan het oppervlakkige feit dat drie religies dezelfde cijfers claimen — en dus moeten ze uiteindelijk allemaal “met elkaar overweg kunnen” — die het niet begrijpt en nooit zal begrijpen. Het Saint George-artikel in My London — dat een buitensporige hoeveelheid tijd besteedt aan het maken van grappen over drinken in pubs — is een perfect voorbeeld.
    https://www.americanthinker.com/articles/2021/11/how_islam_mutilates_christ.html

    Like

  11. Jan zegt:

    Voor een moment verbijsterde Asda-shopper, 22, zegt dat ze werd gevraagd om de winkel te verlaten nadat ze werd geconfronteerd met een mannelijke werknemer die haar vertelde dat ze ‘in wezen naakt’ was hoewel zij een hoodie, crop-top en joggingbroek droeg

    Medewerker is geitenneuker
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10190213/Moment-stunned-Asda-shopper-22-told-basically-naked.html

    Hier haar Instagrampagina
    https://www.instagram.com/jaiahfern/?hl=nl

    Achter die gehele toestand zit volgens mij het volgende. Jaiah Fern heft zich opgetuigd als Nicki Minaj en die is fan van Trump en Trump is iemand die geitenneukers ongezouten de waarheid vertelt als het moet.

    (ik vind die meid er niet uit zien met al die smurrie, maar geitenneukers voelen zich bedreigd door vrouwen die een eigen mening hebben)

    Like

Plaats een reactie