CARTOON

Rutte is door de Nederlandse bevolking voorgedragen voor een onderscheiding, namelijkde slechtste braadworst van de afgelopen 10 jaar!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A. de H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op CARTOON

  1. Monalisa zegt:

    Het is toch niet de AFD Braadworst??

    Like

  2. Julia zegt:

    Ondertussen dat smerig demissionair kabinet in actie https://www.telegraaf.nl/nieuws/1399285582/kabinet-werkt-aan-terughalen-meer-is-vrouwen Dit demissionair tuig dient rechtstreeks van de formatietafel opgepakt te worden en afgevoerd naar een gevangenis in afwachting van een veroordeling door een tribunaal. Alles maar dan ook alles is kapot aan van gezondheidszorg tot aan het onderwijs https://www.telegraaf.nl/nieuws/60038566/bond-slaat-alarm-plofklassen-en-vierdaagse-schoolweek-door-lerarentekort Hoe kan de samenleving in Nederland nog verder kapot worden gemaakt door een demissionair mislukt zooitje dat niet meer in staat is om enkele verantwoordelijk te nemen voor de door hun gecreëerde chaos in ons land. Het enige waar die pscyhopaten nog mee bezig zijn is met blauwe bandjes en toegangsbewijzen en meer en meer dwang uitoefenen om het volk massaal te dwingen voor een experimenteel experiment en meer dan een miljoen mensen van de samenleving buiten te sluiten. Daarbij worden we nu van alle kanten financieel uitgekleed door onverantwoorde prijsverhogingen door de door onze strot geduwde klimaathysterie dat nu al een grote mislukking is, tekort aan gas en torenhoge brandstofprijzen. De agenda van het WEF dus. Ik snap echt de Nederlanders niet meer zijn ze massaal zo dom of steken ze van angst en ellende de kop in het zand en denken wij niet meer aan o.a. de toekomst van onze kinderen en zijn we ook nog zo laf om prikbussen voor scholen toe te staan en jonge gezonde kinderen bloot te stellen aan dat smerig experimenteel vaccin. Herinner niemand de uitspraak van Rutte waarom zal ik mij laten testen als ik geen klachten heb. Wedervraag waarom zal ik mij dan vaccineren als ik geen klachten heb of een discriminerende ausweis tonen als ik geen klachten heb? Dan staat die jojo Rutte nog voor de camera te vertellen dat hij ook al een aantal malen zijn QR code heeft moet laten tonen gelooft u dat zelf. Kortom de politiek luistert niet meer naar het volk en smijt dit gewoon terzijde net als de grondwet en de Neurenberg code dan is onze plicht is om keihard massaal op te staan tegen deze enorme demissionaire politieke Haagse chaos.

    Geliked door 2 people

    • Henk der Niederlánder zegt:

      Nog erger Julia.
      Johan Remkes heeft nu voorgesteld om Rutte 3 een Rutte 4 te maken en Kaag heeft haar verzet opgegeven tegen de CU.
      Nou dan weet Ik het wel.
      Nederland wordt in de komende 4 jaar verder afgebroken.
      Nederland krijgt de komende 4 jaar nog veel meer gelukzoekers.
      Nederland krijgt nog veel meer windmolens om de datacenters van Google van stroom te voorzien, want Cloud vraagt nou eenmaal wat energie nietwaar.
      Nog wat meer bomen opgestookt omdat het CO2 teruggedrongen moet worden.
      Links en rechts nog wat corrupte rechters op de juiste plaats neerzetten.
      De lasten voor de vooral Nederlandse burgers omhoog (kijk naar de energieprijzen en brandstofprijzen) want de opvreters die het land binnen komen moeten onderhouden worden.
      Dat kost dan wel wat maar dan heb je ook NIKS.
      Links en rechts nog wat leugens ertegenaan om de schapen het idee te geven dat het allemaal goed gaat en uiteraard de omroeplasten omhoog want de leugen moet nou eenmaal regeren nietwaar.
      Nederland is hartstikke kapot.

      Geliked door 1 persoon

    • Ton Ruygrok zegt:

      Dit ventje is 1 van de slippendragers van Claus S. en aan verwante geesten. Gelooft heilig in alles wat hem daar en elders voorgeschoteld wordt zoals de klimaat theologie enz. en derhalve levens gevaarlijk voor een ieder die hem daar in weder staat.
      En zeg nou niet zo erg is het niet, alle tekenen wijzen er op dat het stap voor stap die kant op gaat.
      Leuker kunnen we het niet voorstellen wel erger.
      Hoop van harte dat ik het mis heb.., maar denk van niet.
      Ton Ruygrok.

      Like

  3. Julia zegt:

    De grootste prutsers willen de macht. Rutte, De Jonge, Grapperhaus, Kaag, Ploumen, Segers, Hoekstra zelfs vriend Biden waar Nederland ook zo mee weg liep is een grote prutser https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/prutsende-joe-biden-blijkt-ramp-te-zijn-shutdown-vs-dreigt/ Het enige waar die psychopaten mee bezig zijn is de algehele wereld naar de klote te helpen. Kijk naar ons land wat er nu huist om de formatietafel en dat moet een regering gaan vormen? Nee die smeerlappen van D66 gooien nu met bagger naar Remkes. D66 betichtte ‘warrige’ informateur van drankgebruik. Het grootste politieke tuig Kaag en Jetten zetelen onder D66 maar laten we de club van CDA ook niet over het hoofd zien De Jonge en Grapperhaus alsmede Hoekstra de politieke misdadiger die op de hoogte was van o.a. de toeslagaffaire alsmede met Rutte die duizenden gezinnen kapot hebben gemaakt. Welke weldenkende democratische Nederlander spuugt dit politieke onheil nog niet uit. Dan nog die half Marokkaan Klaver die niet meer weet hoe hij de vernietigende klimaathysterie door onze strot denkt te drukken. Ja dan staat Nederland er diep en diep triest voor en zal de komende vier jaar als een zinkend schip ten onder gaan.

    Geliked door 1 persoon

  4. Julia zegt:

    https://www.ninefornews.nl/gideon-van-meijeren-het-kaartenhuis-van-leugens-begint-in-elkaar-te-storten/ Graag morgen nog oppakken die leugenaars en in het openbaar verantwoording laten afleggen daarna afvoeren naar een donkere kerker en opsluiten.

    Geliked door 1 persoon

  5. Henk der Niederlánder zegt:

    Die Braatworst lijkt me anders meer op de lul die hij in werkelijkheid is

    Geliked door 2 people

  6. Jean zegt:

    Als die vent een geweten zou hebben dan was die comedie al maanden “verleden tijd”.

    Geliked door 1 persoon

  7. guusvelraeds zegt:

    Ik mis twee gehakt ballen. De grootste lul van de afgelopen 10 jaar.

    Geliked door 1 persoon

  8. ronjaspers zegt:

    Die cartoon is een compliment voor die vrijmetselaar,bilderberger en satanist.

    Like

  9. ronjaspers zegt:

    En psychopaat.

    Like

  10. Bas zegt:

    Effe tussendoor…
    Premier rutte heeft de vogelgriep!

    Like

  11. Bob zegt:

    Je wordt afgeleid voor de plannen
    die ontwikkeld worden.
    Wat zijn de echte hoofd zaken???

    Like

Plaats een reactie