STOP!

De inzet van de corona-pas voor toegang tot het maatschappelijk leven is discriminatie (apartheid) en is ongrondwettelijk. Artikel 1 in onze Grondwet: er mag niemand, op welke grond dan ook, worden uitgesloten. STOP discriminatie/fascisme in Nederland!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op STOP!

  1. Henk der Niederlánder zegt:

    Quote: STOP discriminatie/fascisme in Nederland!
    Dat zal niet gebeuren zo lang de regering bestaat uit adepten en leerlingen van de school van Klaus Schwab.

    Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    Men beseft nog steeds niet dat we nu gezamenlijk op een tweesprong staan, rechtsaf terug naar de vrije democratie of linksaf en onze kinderen een communistische EU-dictatuur toewensen……
    De echte Linksche Looney Brigade wensen hun bloedeigen kroost een leven in grote armoede toe, onder het juk van een regime, waar vrijheid niet bestaat,…..om het falen van hun eigen bestaan en hun tekortkomingen/teleurstellingen, ook in de opvoeding, aan andere factoren te kunnen wijden….
    want stel je eens voor dat hun kroost een niet-socialistische levenswijze gaat leiden, quelle horreur. Elk weldenkend mens gunt zijn nageslacht een beter leven, maar de Groene Gekte waar we nu mee te maken hebben sturen onze kinderen enkel dieper het eu-moeras in, terug naar de middeleeuwen, als de moderne Aardappeleters, in een Micro-woning onder een energiezuinige eettafellamp, mogen niets meer, bezitten niets meer, leren niets meer, hebben zelfs geen wensen en dromen,….maar moeten gelukkig(er) worden.

    Like

  3. Hovawart zegt:

    Men maakt zich in Brussel niet druk om een paar artikeltjes in een Hollandsch Wetboek, die lieden staan zelf boven elke wet, zijn nog beschermt en onaantastbaar ook….maar hebben het allerbeste met ons en onze kinderen voor………….

    Like

  4. Vrijheid zegt:

    De enige manier om dit te stoppen is er massaal niet aan mee te werken. Hoe meer mensen de gif prik weigeren des te gemakkelijker het wordt om stand te houden. Dus hou vol mensen. Als morgen alle Chinezen zouden besluiten niet meer mee te werken aan het sociale krediet systeem, Dan valt het systeem nog die dag ineen! Het is allemaal gebaseerd op angst. Angst voor mogelijke straf als je niet meedoet, maar daar moet je dikke schijt aan hebben.

    Geliked door 2 people

  5. koddebeier zegt:

    Het kabinet heb schijt aan de grondwet en de Nep rechters ook !!

    Like

  6. Julia zegt:

    Helaas deugen veel van onze rechters niet allemaal in dienst van de politiek en dus partijdig. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/filmpje-gideon-van-meijeren-fvd-vernietigt-de-onafhankelijke-rechtspraak-haha-in-nederland/ Burgers die tegen de Staat procederen hebben dus geen enkele kans de rechter zal in Nederland altijd uitspraak doen ten gunste van de Staat waar politieke criminelen zoals o.a. Rutte vanwege de toeslagaffaire niet eens worden vervolgd. We hebben allemaal gezien hoe het proces van Wilders was beïnvloed door de politiek. Kortom onze rechtstaat is verweven met de politiek.

    Like

  7. Julia zegt:

    Dan moeten we wel onafhankelijke rechters hebben en die zijn er in Nederland niet meer de rechtstaat is zwaar verweven met de politiek. Burgerrechten en mensenrechten zin per 21 september 2021 afgeschaft en discriminatie is in het vervolg toegestaan.

    Like

Plaats een reactie