Voorstanders vaccinatiedwang roepen hardst om zelfbeschikkingsrecht in relatie tot abortus: “Ronduit hypocriet”

(Door: Robin de Boer)

Fractievoorzitters en bewindslieden buitelden over elkaar heen om hun afschuw uit te spreken over het schrappen van het recht op abortus in de Verenigde Staten door het Hooggerechtshof aldaar. Ook in Europa zijn er stromingen die ons het liefst terugbrengen naar de Middeleeuwen, twitterde GroenLinks-leider Jesse Klaver.

D66-fractievoorzitter Jan Paternotte sprak van een ‘enorme dreun’. Zorgminister Ernst Kuipers (D66) schreef: “Schokkend nieuws.” Minister Sigrid Kaag: “Pijnlijke stap terug in de tijd. Aan iedereen in Nederland: blijf strijden voor keuzevrijheid.”

Opmerkelijk genoeg stemden zowel D66 als GroenLinks tegen de motie Van Houwelingen over het uitsluiten van een vaccinatieplicht voor Covid-19. Dan geldt keuzevrijheid dus kennelijk niet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Voorstanders vaccinatiedwang roepen hardst om zelfbeschikkingsrecht in relatie tot abortus: “Ronduit hypocriet”

 1. droevige mof zegt:

  Dat is geen tegenspraak, maar absoluut consequent. In beide gevallen gaat het om bevolkingsreductie.

  Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  Dus als ik het goed begrijp willen ze zowel baby,s als volwassenen vermoorden.

  Geliked door 1 persoon

 3. jungleelephant zegt:

  D666 en Gr links genieten van moorden!Weet toch iedereen?Onder het mom van “legaal”!Of het nu senioren zijn,een deel van de bevolking of baby’s,maakt hen niet uit!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Het begint al met de insinuatie dat abortus nu in de VS verboden zou zijn, niets is minder waar.
  Het enige dat er verandert is dat is dat de bevoegdheid aangaande abortus wetgeving nu terugkeert naar de individuele staten.
  Met andere woorden, de “progressieve” (grote steden) staten bepalen nu niet meer het abortus beleid van de “religieuze” (platte land) staten.
  En linkse mensen (in grote steden) gillen dan meteen moord en brand, als ze andersdenkende de wet niet meer kunnen voorschrijven.
  Wat verder ook mooi buiten beeld gehouden wordt is de werkelijke aanleiding voor deze actie van het hoge gerechtshof, dat de “progressieven” doende waren een sowieso al veel te soepel “abortusrecht” uit te breiden tot 28 dagen NA de geboorte.
  Daar praat men niet over, omdat men heel goed weet dat men dan alle publieke sympathie in één keer kwijt is.
  Het publiek wordt dus gewoon weer eens genaaid door de linkse politiek en media.

  Geliked door 2 people

 5. LUCIA zegt:

  Logica wordt duidelijk vervangen door Agenda…. beide eindigen op een A, zal vast een reden zijn want deze mensen zouden, als ze hun hersens te luchten leggen op de keukentafel, dan het raam moeten dichtdoen….. anders waaien ze weg!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s