Aan Sjoerd W. Sjoerdsma

(Door: Jan Dijkgraaf)

Sjoerd,

Er waren mensen die dachten dat jouw rol binnen D66 wel was uitgespeeld na de affaire-Remkes. Dat D66 ergens toch nog integer genoeg is om te snappen dat iemand die de kabinetsinformateur probeert te beschadigen door hem valselijk te beschuldigen van drankmisbruik naar de achterste Kamerbankjes dient te worden verbannen.

Met een paar flutportefeuilles. In afwachting van de volgende verkiezingen. Maar zo integer is D66 natuurlijk helemaal niet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan Sjoerd W. Sjoerdsma

  1. J.v.d.Heijden zegt:

    Niet on topic, maar wel belangrijk voor iedereen met een PC thuis:
    https://www.telegraaf.nl/financieel/944278404/niet-klikken-wachtwoord-in-porno-afpersmail-pure-bluf

    Like

  2. J.v.d.Heijden zegt:

    Als deze kerncentrale onverhoopt wordt opgeblazen….
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/822998151/live-problemen-bij-europa-s-grootste-kerncentrale-blijven-aanhouden
    …. zal de ellende vele malen groter zijn in de EU dan toen de kerncentrale
    van Tsjernobyl op 26-4-1986 de lucht in ging…!!!

    Like

  3. Boike zegt:

    Het Ollonkreng gender is kennelijk van mening, dat Nederland onbeperkte financiële middelen heeft, om aan de corrupte Zelensky te doneren, om zelfs gebieden die hij jaren geleden heeft verloren, terug te veroveren.
    Dat is dus wel Nederlands belasting geld. En de Nederlanders mogen van haar kennelijk stikken in de komende armoe, kou, honger en ellende. Wat een onbenullige satanische gender van “Weg Met Ons”.

    En als ik de foto van Sjoerd zie, lopen de rillingen over mijn rug. Wat een engerd !!! Ik zou hem niet graag ‘savonds in een donker steegje tegen komen.

    Like

  4. J.v.d.Heijden zegt:

    Volgens sommige politieke nitwits zou stikstof zich aan grenzen houden…
    Nu beweren ze dat van lucht ook…
    https://www.knmi.nl/over-het-knmi/nieuws/meetcampagne-brengt-uitstoot-van-broeikasgassen-en-luchtverontreiniging-in-steden-in-kaart
    Het wordt echt steeds gekker in dit land.

    Like

  5. Hovawart zegt:

    Een zesje is goed genoeg! , de partij van de zesjes, de zesjescultuur, de zesmincultuur of zesjesmentaliteit,,…..Nederland is er het slachtoffer van.
    Oud-premiertje Balkenende deed ooit de volgende uitspraak: “Waarom genoegen nemen met een zesje? Waarom middelmatigheid tot deugd verheffen?” Onze Sjoerd is als een modern calculerend middelbaar scholiertje dat zich minimaal inspant om een minimaal cijfer te halen. Is onze Sjoerd geestelijk uitgedaagd of heeft hij motivatieproblemen? Of ‘verheft hij in de politiek dan toch middelmatigheid tot deugd’? Dacht het niet.
    Dat het volk dit kabinet nog een voldoende durven te geven zegt al meer dan genoeg over haar verwachtingen, want het zesje is eigenlijk een dikke vijf, Nederlanders die prijzen geen zesje. met een zesje zijn ze niet tevreden, en als regering wil je toch geen zesje zijn……..

    Like

  6. oliedom zegt:

    SSjoerdsma moet men voor een vuurpeloton zetten.😤
    Eigenlijk dat hele Dictators clubje 66.

    Like

  7. Toch begint links en rechts het groene en D66 narratief deuken te vertonen.
    Daarbij zijn de gutmenschen die zo nodig een veel te dure electrische auto moesten kopen nou zoethesaan een dief van hun eigen portemonee.
    ELEKTRISCH OPLADEN DUURDER DAN TANKEN? GAAT ER AL EEN LAMPJE BRANDEN?

    Even voor de gedachtenvorming

    De gemiddelde stroomprijs is van 22c in de afgelopen jaren, naar nu 76c per kWh uur gegaan. Bron: http://www.Overstappen.nl

    Nu weet ik wel dat de laadpalen clubs niet meteen alle elektra prijsverhogingen doorberekenen en er een paar gelukkigen zijn die hun zonnepanelen voor het opladen kunnen gebruiken, maar die prijsverhoging staat er structureel wel aan te komen. De winter moet nog beginnen!

    Een elektrische auto verbruikt ca 20,7 kWh per laadbeurt voor gemiddeld 100km Bron ANWB Dat zou dan nu ca € 15 per laadbeurt en 100km zijn.

    Een benzineauto rijdt met gemiddeld 6,59 liter benzine ook 100 km.

    https://www.vrijspreker.nl/wp/2022/08/elektrisch-opladen-duurder-dan-tanken-gaat-er-al-een-lampje-branden/

    Like

  8. Hans M zegt:

    Ik draag hem voor als politieke engnek van het jaar. Verder moet hij zich maar aansluiten bij het Azov-bataljon.

    Geliked door 1 persoon

  9. R Thomasson zegt:

    Sinds wanneer staat D66 voor integriteit? Het is vanzelfsprekend dat mensen die zich bij D66 melden, worden gescreend op …een vals karakter! Dat is voor D66’ers een eis. Mensen die niet vals genoeg zijn, komen er niet in.

    Like

Plaats een reactie