Tweet van Raisa Blommestijn

Moet je je voorstellen dat boeren een schilderij zouden vernielen: meteen politie erbij en in de boeien geslagen, politici die reageren op de “terreur” van “extreemrechts”, kunstlobby over de zeik vanwege vandalisme bij werelderfgoed en uiteraard meteen snelrecht en celstraffen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Raisa Blommestijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tweet van Raisa Blommestijn

  1. Olie bolr zegt:

    Wanneer komt de doodstraf voor zo iets.

    Geliked door 1 persoon

  2. ronjaspers zegt:

    De extreem linkse landverraders worden achter de schermen georganiseerd,gefinancierd en beschermd.Door 1 van de meest gehate figuren op aarde,de extreem linkse multimiljardair,psychopaat en bilderberger george soros.

    Geliked door 3 people

  3. Ravian zegt:

    Het met twee maten meten is inmiddels tot kunst verheven…

    Geliked door 1 persoon

  4. saddy zegt:

    Jammer van de gemiste kansen tot nu toe.

    Je kunt die lui ook zo aan elkaar vastplakken dat het weer kunst wordt.

    Like

  5. Julia zegt:

    Sterker nog die klimaat terroristen krijgen alle podium en aandacht bij de propagandazenders. Sinds die doorgeslagen half gare zool zich heeft vast gelijmd aan de tafel bij Jinek hebben alle propagandazenders het uitsluitend nog over het klimaat. Hoe maffer hoe meer men bereikt in dit zogenoemde gave landje. Die mafkees was wel zo laf dat hij helaas een fake lijm had gebruikt die kwast gleed zo van de tafel. Wat mij betreft had hij voor eeuwig flink vast gelijmd mogen zitten en had het ook tussen zijn lippen een zeer straffe lijm kunnen smeren zodat wij zijn doorgeslagen ziekelijke hysterie niet meer aan hoeven te horen. Die criminelen dienen zwaar veroordeeld te worden en zeer zeker alle schade die zij hebben toegediend tot de laatste cent terug te betalen. Maar helaas valt van kale kippen niet te plukken het zijn hoofdzakelijk uitkeringstrekkers die niets anders te doen hebben. Woke waanzin en klimaat waanzin overheersen de algehele samenleving. Nog zo een linkse geit https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/klimaatdrammers-dolblij-met-hogere-prijzen-ze-zetten-mensen-aan-tot-duurzamer-gedrag Het is te triest voor woorden dat er zoveel waanzinnigen vrij kunnen rond lopen.

    Geliked door 1 persoon

  6. koosv8 zegt:

    En de linkse media houdt zijn bek. Hoezo partijdig, hielelikkers van de macht. Hoelang laten de NEDERLANDERS dit nog over zich heen storten. Na Hilversum meteen maar door naar DENHAAG.
    IK WEET HET. JAMMER, HOOP IS VOORUIT GEZETTE TELEURSTELLING.

    Like

  7. J zegt:

    Ze meten met de verkeerde maten?
    Voor de gek houden de jeugd met de schurken soros, gates en consorten !

    Like

  8. BigLJohn zegt:

    Het is toch erg simpel wat dient te gebeuren. Die plakkers laten zitten tot dat ze dood aan de muur hangen. Laat de media maar moord en brand roepen, daarna is er geen een plakker die zich nog vast wil gaan plakken tot zijn of haar dood er op volgt.

    Like

Plaats een reactie