“Bereid jullie voor”: Trump kondigt hernieuwde kandidatuur aan

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij een optreden in Iowa duidde de voormalige Amerikaanse president Donald Trump aan opnieuw te willen kandideren voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij zou het “zeer, zeer, zeer waarschijnlijk weer doen”.

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft opnieuw aangeduid dat hij bij de verkiezingen in 2024 nog een keer voor het Witte Huis zou kandideren. Tijdens een verkiezingsmanifestatie van de Republikeinen donderdagavond in Sioux City in de staat Iowa zei hij:

Om ons land succesvol, veilig en roemvol te maken, zou ik het zeer, zeer, zeer waarschijnlijk weer doen.”

De voormalige Amerikaanse president vulde aan:

Bereid jullie voor, dat is alles wat ik tegen jullie zeg.”

Trump trad als spreker bij de manifestatie op om de Republikeinse kandidaat voor de Congresverkiezingen op 8 november te ondersteunen. Tijdens zijn optreden herhaalde hij de bewering dat de Amerikaanse president de verkiezing niet rechtmatig gewonnen zou hebben. De Republikeinen weigert tot op de dag van vandaag deze verkiezingsoverwinning te erkennen. Sinds Biden´s ambtsaanvaarding duidt Trump steeds opnieuw aan opnieuw voor het ambt van Amerikaans president te kandideren.

Zoals de website “Axios” vrijdag schreef, wil Trump volgens informatie van vertrouwelingen de verwachte wind in de rug van de midterms gebruiken om zijn hernieuwde kandidatuur bij de volgende presidentsverkiezingen officieel aan te kondigen. Dat moet dan de 14e november zijn. Daarna zou er een serie politieke manifestaties kunnen volgen, zegt men onder verwijzing naar geïnformeerde personen. De plannen zouden echter – afhankelijk van de uitslag van de midterm-verkiezingen – nog kunnen veranderen, zei men.

Bij de midterm-verkiezingen in de VS – in het midden van de ambtsperiode van Biden – worden aanstaande dinsdag alle 435 zetels in het Congres en ongeveer een derde deel van de zetels in de Senaat opnieuw verdeeld. Volgens peilingen maken de Republikeinen een goede kans om de meerderheid in het Congres te krijgen. Voor de Senaat wordt een nek-aan-nekrace om de meerderheid voorspeld.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Bereid jullie voor”: Trump kondigt hernieuwde kandidatuur aan

  1. Blaffertje zegt:

    Ik ga een feestje vieren als hij wint.

    Geliked door 1 persoon

  2. BigLJohn zegt:

    Ha, ha die Trump. Ook al weer een soort van gecontroleerde oppositie. Voorstander van de Coronamaatregelen. Laat Ron de Santis maar president worden, dat is pas een echte vent met ballen. Recht door zee. Maar die gestolen verkiezingen zullen er wel weer voor zorgen dat de Democraten wederom aan het roer komen.

    Like

    • LUCIA zegt:

      @ Big john Hij is idd controlled something iedereen denkt dat de man een ongeleid projectiel is maar dat denk ik niet hij is vlgs mij puppet van de bekende 3e partij… the deepstate

      Geliked door 1 persoon

  3. pepo Copyright zegt:

    Na het promoten van de 💉, de chemtrails enz, zit hij bij mij voor een tijdje op de reserve bank.

    Eens kijken hoe hij zich de komende tijd zal gedragen.

    Like

Plaats een reactie