Moslimburgemeester in Ierland: Migratiecritici dienen “in het hoofd te worden geschoten”

(Vertaling: E.J. Bron)

I´d like to see them shot in the head”, zei de islamitische viceburgemeester van Limerick (Ierland), Abul Kalam Azad Talukder, over migratie-kritische demonstranten. Een ontmaskerende ontsporing, die echter symptomatisch is voor de strijd van de Ierse regering tegen haar eigen volk.

De partij “Fianna Fáil” wordt over het algemeen als “liberaal-conservatieve” partij van het midden geclassificeerd. Maar in de afgelopen dagen heeft ze, samen met de regeringspartijen, haar hatelijke, anti-Ierse tronie onthuld. Abul Kazam Azad Talukder, Bengaal, moslim en viceburgemeester van de stad Limerick, reageerde op de migratie-kritische demonstranten in Dublin met de ongelooflijke woorden: “Not even an animal does these kind of thing. It is very shameful and they should get public punishment… I’d like to see them shot in the head or bring the public in and beat them until they die.”

Migrantenhaat

Abul Talukder werd in Bangladesh geboren en is in het jaar 2000 Ierland binnengekomen. Sinds 2019 is hij viceburgemeester van Limerick in het zuidwesten van het land. Daarmee staat hij symptomatisch voor het ressentiment en de haat, die duizenden en nog eens duizenden migranten – ondanks oppervlakkige “integratie” – in zich dragen. Als het tot conflicten en maatschappelijke polarisatie komt, onthullen ze hun haat en hun verachting voor de autochtone gastheren. Door de etnische verkiezing zijn zulke elementen ook al lang in “conservatieve” partijen vertegenwoordigd.

Strijd van de staat tegen het volk

Maar Abul Talukder is met zijn verachting voor het Ierse volk wel degelijk in overeenstemming met de Ierse regering. Want in plaats van de wens van de demonstranten serieus te nemen, wil men daar nu radicaal tegen iedere migratie- en regeringscriticus optreden. De plannen reiken van censuur via gevangenisstraf tot aan het afnemen van sociale uitkeringen van protestdeelnemers. Ierland dient vanuit ideologische motieven in een multiculturele samenleving veranderd te worden – hoewel het mislukken van dit idee zowel in Frankrijk als in Zweden al drastisch en overduidelijk zichtbaar is geworden.

Bron:
heimatkurier.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Moslimburgemeester in Ierland: Migratiecritici dienen “in het hoofd te worden geschoten”

  1. Marc zegt:

    Tja, dat is nou islam.

    Geliked door 4 people

    • Jules Vismale zegt:

      Daarom hoop ik ook dat dit stuk islamstront daar in Ierland ooit een keer door een dolgedraaide hond, varken of wild zwijn in zijn stomme moslimkont wordt gebeten en hier een vreselijke wondinfectie door oploopt, gelijk met het gehate links en andere radicale moslims!
      Zelfs de autochtoonse Ieren zullen het echt niet meer gaan pikken als de gehate multiculture gemeenschap aan hen wordt opgedrongen dus weg daarmee!

      Geliked door 1 persoon

      • Marc zegt:

        Nou ja, rechtsstatelijk gezien heeft die man geen mandaat meer. Voor hem bestaat daarom maar een mogelijkheid: ontslag op staande voet. Hij kan nu gewoon niet meer in functie blijven.

        Blijft hij toch in functie? Dan is Ierland niet langer een rechtsstaat!

        Geliked door 1 persoon

    • memaxq zegt:

      Derhalve dient de islam te worden geschaard onder criminele organisatie en uit art 1 van de grondwet te worden gehaald als zijnde een religie.

      Geliked door 2 people

  2. joojootje zegt:

    Mooi die al oude Keltische cultuur, met hun Druïde tegenwoordig imams genoemd.
    Ook de oude Keltische namen waren aan een poetsbeurt toe en heten nu Mohamed en Hassan, we gaan een fantastische toekomst tegemoet, met regenbogen en eenhoorns.

    Geliked door 4 people

  3. Knalkopje zegt:

    Ik ben vaak naar Ierland geweest en hou van dit land. Zoveel lieve mensen. En nu moet ik aanzien hoe dit land in handen van een stelletje verachtelijke Quislings is gevallen, die hun land aan het fascistische islamisme verraden, net zoals Vidkun Quisling Noorwegen aan de nazi’s verraadde.

    Geliked door 1 persoon

  4. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Leer mij de Ieren kennen! Zijn geen PUSSY’S à la Markje, Robje etc.

    Like

    • karton zegt:

      Die vieze-burgemeester van Limerick, is zo’n smeerlap benoemd of gekozen ?
      Als zo’n goorlap is gekozen dan is er niks a.d. hand; is die pedofiel benoemd dan is ’t different cake natuurlijk.
      In het laatste geval dient deze islamitische crimineel van de hoogste Ierse rots in de zee geflikkerd te worden.

      Geliked door 1 persoon

      • Knalkopje zegt:

        De Cliffs of Moher aan de westkust zijn meer dan hoog genoeg voor dergelijke aangewaaide islamistische smeerlappen om vandaaruit te vliegen. Eerst een zogenaamd zielige vluchteling, nu een extremistisch sharia-varken.

        Geliked door 2 people

    • loekie zegt:

      dan ben ik benieuwd wanneer die de straten letterlijk schoonvegen

      Like

  5. Willem zegt:

    Ik ben verbijsterd, ik hou ook van Ierland. De Ieren hebben jaren tegen de Engelsen gevochten en als ik de Ierse volks aard een beetje begrijp dan gaan ze dat nu ook doen tegen deze islam invasie zoals in heel Europa zal/moet gebeuren. En deze viceburgemeester zwijgt natuurlijk ook over de kinderen die zijn aangevallen en verwond. Meer dan schandalig.

    Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    Oeps, ze zijn on Limerick vergeten de plee door te spoelen, en nu is het uit de pot ontsnapt en vieze burgemeester geworden…

    Geliked door 1 persoon

  7. Pingback: Westerse regeringen en media voeren een oorlog tegen het eigen volk | E.J. Bron

Plaats een reactie