Westerse regeringen en media voeren een oorlog tegen het eigen volk

(Door: Philipp Huemer – Vertaling: E.J. Bron)

Het schandalige vonnis na een groepsverkrachting in Hamburg, het verbod op rechtse groeperingen na een antiblanke mes-moord in Frankrijk en de totalitaire maatregelen van de Ierse regering tegen migratiecritici laten zien: de westerse landen in Europa voeren openlijk oorlog tegen hun volkeren – en de systeemmedia leveren hun bereidwillige assistentie.

Het masker valt af – elke dag. Toen vorige week een gewetenloze bende Arabische migranten een dorpsfeest in Crépol aanviel en een 16-jarige Fransman met meerdere messteken vermoordde, heerst er in de redactieruimtes van de Franse systeemmedia evenals in het Élysée-paleis doodse stilte. Rechtse politici maakten de zaak bij het brede publiek bekend. Het antiblanke motief van de daad (“We willen blanken doodsteken!”) wordt ondanks duidelijke berichten van ooggetuigen nog steeds ontkend of gerelativeerd.

De staat toont hardheid – tegen rechts

Geen wonder dat de woede van de Fransen zich op straat ontlaadt. In het hele land kwam het als reactie op de brute moord tot protesten van rechtse en patriottische groeperingen. Maar anders dan bij de opstanden van Afro-Arabische migranten bestaat hiervoor van de kant van de politiek en de media geen enkel begrip. De Franse regering treedt keihard op tegen de demonstranten, laat huiszoekingen uitvoeren en meerdere rechtse groeperingen in snelle berechting door een politierechter verbieden. De Oostenrijkse “Standard” heeft direct de ware schuldigen uitgemaakt: “Frankrijks rechtsen instrumentaliseren overval op dorpsfeest voor eigen doelen.”

Falen van de regering kost levens

In Ierland heeft zich vorige week bijna exact dezelfde dynamiek voorgedaan. Vorige week donderdag viel een Algerijn voor een school in Dublin meerdere kinderen en leerkrachten met een mes aan, waarbij een 5-jarig meisje levensgevaarlijk gewon raakte. De Afro-Arabier was al in 1999 binnengekomen, in 2003 werd zijn asielaanvraag voor het eerst afgewezen. Na nog twee vergeefse aanvragen (afgewezen in 2006 en 2008), kon een NGO er uiteindelijk voor zorgen dat hij geduld werd. Later kreeg hij het staatsburgerschap, een reguliere baan heeft hij nooit gehad. Het is falen van de regering dat een 5-jarig meisje wellicht met haar leven moet betalen. Ze zou op dit moment kunstmatig in leven worden gehouden, de politie weigert de familieleden het directe contact met de verantwoordelijke artsen.

Ierland criminaliseert het eigen volk

Nog diezelfde nacht kwam het tot spontane en grote protesten van woedende Ieren, die zich niet langer willen neerleggen bij de vernietigende gevolgen van de migratiepolitiek van hun regering. Ook de bekende vechtsporter Conor McGregor, in Ierland een soort nationale held, liet zich kritisch op de sociale media uit. De gevolgen: de regering wil de sowieso drastische censuur-wetten nog verder aanscherpen, tegen McGregor wordt al een onderzoek ingesteld. Symbolisch voor de onverholen strijd van de Ierse regering tegen haar eigen volk staan de uitspraken van een islamitische locoburgemeester. Abul Kalam Talukder, oorspronkelijk afkomstig uit Bangladesh, becommentarieerde de protesten als volgt: “Zelfs een dier gedraagt zich niet zo. Het is schaamteloos en ze zouden openlijk gestraft moeten worden… Ik zou graag zien hoe ze in het hoofd worden geschoten of dat ze in het openbaar in elkaar geslagen worden tot ze sterven.”

Hate-speech onderzoek na groepsverkrachting

Bondsrepubliek Duitsland: op 20 september 2020 vierde een 15-jarig meisje met haar vriendinnen een feestje in het stadspark in Hamburg. De avond eindigde fataal: in totaal werd ze drie keer door in totaal 10 migranten groepsverkracht. De zaak zorgde na bekend worden voor enorme verontwaardiging en baarde veel opzien. Bijzonder perfide: op het Instagram-profiel van een van de daders werden kort na de daad 30.000 commentaren geplaatst. In 140 gevallen stelt het openbaar ministerie van Hamburg tegen de schrijvers van deze commentaren op grond van “strafrechtelijk relevante haat postings” een onderzoek in. Zelfs een Zwitserse werd op grond van een commentaar wegens “gepoogde bedreiging en gepoogde belastering” veroordeeld tot een boete van 1100 Zwitserse Franken.

Tien verkrachters, eentje komt in de gevangenis

Nu, meer dan drie jaar later, staat het schandalige “stadsparkvonnis” vast: slechts acht van de in totaal tien mannen worden veroordeeld, slechts eentje (!) moet de gevangenis in. De migranten (vier bezitten het Duitse staatsburgerschap, de rest komt uit Armenië, Afghanistan, Koeweit, Montenegro en Egypte) bekenden niet en toonden in de loop van 60 verhandelingsdagen geen enkel berouw. Het meisje lijdt sinds de daad aan posttraumatische stress stoornis en depressies. De oorspronkelijk uit Jordanië afkomstige psychiater Nahlah Saimeh viel met een bizarre expertise over de daders op: De groepsverkrachting zou “identiteit gerelateerd” zijn geweest en voortgekomen zijn uit een “gevoelsmix van woede, machteloosheid, depressie”, waarmee de “benadeelden” (de daders dus) geprobeerd zouden hebben “de eigen ellende de baas te worden”.

Critici “vallen de rechtsstaat aan”

De verontwaardiging over het vonnis is uiteraard groot – op de sociale media maken duizenden hun onbegrip kenbaar. Maar de prulschrijvers van het systeem springen in de bres en snellen justitie te hulp. In het jeugdstrafrecht zou het “opvoedingsidee” en niet “vergelding” of “algemene preventie” de hoofdrol spelen, benadrukt men zeer gedienstig. Een redacteur van de anti-AfD-site “t-online” verstout zich op X/Twitter tot de uitspraak: “In de gevangenis worden opgroeiende mensen eerder slechtere mensen.” De “Welt” ensceneert de verantwoordelijke rechter als slachtoffer van “gewelddreigingen” en de vereniging van rechters dicht critici van het vonnis onverwijld een “aanval op de rechtsstaat” toe.

Wie valt hier eigenlijk wie aan?

Maar wie valt hier eigenlijk wie aan? Is niet het vonnis zelf een aanval op het Duitse volk, wiens justitie met twee maten meet (trefwoord: hiërarchie van de slachtoffers), regeringscritici met huiszoekingen en meningsparagrafen monddood maakt en geweld plegende migranten er zonder kleerscheuren mee laat wegkomen? En zou de binnenlandse veiligheidsdienst niet de verantwoordelijke rechter in de gaten moeten houden in plaats van het spook van “vastgesteld rechts-extreem” gevaar te construeren?

Islamistische” terreuraanslag – rechtse symbolen verboden

Weinig verrassend is ook in Oostenrijk eenzelfde beeld te zien: in maart 2022 zouden vier minderjarige Afro-Arabische migranten een 16-jarige scholiere in de buurt van het hoofdstation in Linz verkracht hebben. De zaak zorgde voor ontsteltenis in het hele land – maar het verantwoordelijke openbaar ministerie is gestopt met het onderzoek, ondanks duidelijke getuigenverklaringen. De reden? De ingrijpende traumatisering van het meisje, die een hernieuwde getuigenis niet mogelijk zou maken. En nadat in november 2020 een “islamist” amok liep in de binnenstad van Wenen, heeft de regering onverwijld het symbool van de Identitaire Beweging en de burgerbeweging De Oostenrijkers verboden.

Ze voeren oorlog tegen ons

Deze zaken uit Frankrijk, Ierland, Duitsland en Oostenrijk laten op indrukwekkende wijze zien: de regeringen en journalisten van de West-Europese landen voeren een oorlog tegen ons. Ze doen alles om het verzet en de wil tot zelfbehoud van onze volkeren te criminaliseren en stuk te slaan. Zij zijn het die het geweld en de demografische verdringing door de geïmporteerde massa´s pas mogelijk maken. Hen moet daarom ook in de eerste plaats ons verzet gelden – vanzelfsprekend vreedzaam en in het kader van de rechtsstaat.

Bron:
heimatkurier.at
Door: Philipp Huemer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Westerse regeringen en media voeren een oorlog tegen het eigen volk

  1. koddebeier zegt:

    Ook in Nederland.

    Geliked door 4 people

  2. hw.rademaker zegt:

    wat moet je als burger daar aan doen
    de verkiezingen zouden een grote rol moeten spelen
    nee dus als de winnaar kiezers bedrog pleegt
    willen ze wel een spelletje doen
    de boel zit muurvast de lakeien van de eu regering willen geen knieval maken
    dus rutten mag ongecontroleerd voor sinterklaas spelen
    dan is er nog een grondwet van 1814 dat is de strohalm
    wat gekoesterd wordt door een draaideur figuur die helemaal geen verandering wil
    zit natuurlijk voor aan in de kerk en neemt af en toe een slok wijwater
    geest verruimend dat het land bestuurd moet worden en dat de rol van de kerk volkomen is uitgespeeld wil hij niet bevatten tijden veranderen
    vroeger zaten de brommers op de pruimen tengenwoordig zitten de pruimen op de brommers en dan hebben we het het poppetje van de vvwc
    zit ook te draaien kan wel lekker zijn wil wel een bepaalde rol spelen
    als het maar geen judas rol is rutten en klaus kwalm zijn 2 handen op 1 buik
    de miljarders club die hebben heel andere plannetjes
    wil je een moslim straffen dan moet je hem castreren geestelijk gestoord
    niks mee te maken lalla lilla hakbaar daar zijn ze als de dood voot

    Geliked door 1 persoon

  3. rene zegt:

    Ik ben er klaar voor Wilders en Fvd als optie zij vechten voor ons .Meer smaken
    zijn er niet .

    Geliked door 1 persoon

  4. Gerrit zegt:

    Er komen voornamelijk jonge mannen naar Europa. De verhouding man/vrouw loopt al aardig uit de hand. En de vrouwen staan niet in de rij om een relatie aan te gaan met een (Islamitische) asielzoeker. Men schept door de open grenzen doelbewust een gevaarlijke situatie.

    Geliked door 2 people

  5. R Thomasson zegt:

    Men glijdt langzamerhand in situatie die Europese landen tijdens de Tweede Wereldoorlog zich bevonden. Waarin patriottische vrijheidsstrijders van de ondergrondse streden tegen de macht die het land bezat en zijn handlangers; inclusief de media. In de Tweede Wereldoorlog was er een sprake van bezetting door een vreemde krijgsmacht (in dat de geval de Duitse). Maar wat voor reden hebben de media en huidige machthebbers vijandig te zijn tegen hun eigen land en volk? Is het geld dat zij van de globalisten krijgen om de Kalergi-plan uit te voeren? Is geld werkelijk waard land en volk op te offeren? Hebben ze niet gezien hoe hun geïmporteerde troetel-ongedierte zich bij ISIS gedroeg? Hebben ze niet gezien op 7 oktober 2023, hoe hun favoriete Derde Wereldkannibalen bij de grens van Israël met Gaza zich gedroegen? Kinderen verkrachten en vermoorden, baby’s onthoofden en in een oven gooien, meisjes verkrachten en mutileren. De hele ISIS ritueel heeft zich in Israël herhaalt EN ZAL ZICH OOK IN WEST EUROPA HERHALEN. De kannibalen van Allah volgen de rituelen beschreven in hun smerige door bloed doorweekte heilige boek. Maar de geschiedenis leert dat VERRADERS zijn meestal aan de verliezende kant. Dat geldt ook voor de VERRADERS anno nu.

    Geliked door 1 persoon

  6. Sobieski zegt:

    Ben bang dat alleen vreedzaam verzet niet meer helpt. Daar is het veel te laat voor. De stuitende discriminatie van autochthonen door onze corrupte roverheden is nu voor allen zichtbaar.

    Geliked door 1 persoon

  7. Frauke zegt:

    Ook in Vernederland (1975) doofpot !

    Geliked door 1 persoon

  8. Ravian zegt:

    “Hen moet daarom ook in de eerste plaats ons verzet gelden – vanzelfsprekend vreedzaam en in het kader van de rechtsstaat.”

    Wat een stompzinnige zin om een heel betoog waarin je aantoont dat de rechtsstaat niet meer functioneert mee te beëindigen….

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Ravian op 5-12-2023 om 00.31 u.
      “vreedzaam verzet, vanzelfsprekend !”
      Ja, wat had je dán verwacht ? Verzet in de vorm van Volkertje v.d.G. ?
      Dát is een privilege van extreem links gajes, zoals je wel weet.
      Dus rechts mag alleen vreedzaam verzet plegen, túúrlijk wel !! 😉😉

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie