EU-bureaucrate eist militaire inzet om de bevolking te vaccineren

(Vertaling: E.J. Bron)

Een invloedrijke bureaucraat van de Europese Unie heeft de regeringen in de wereld ertoe opgeroepen niet langer “de wetenschap” aan hun burgers uit te leggen. In plaats daarvan zou men het leger moeten inzetten voor de vaccinatie van de bevolking.

Verliezen de lobbyisten van de farmaceutische industrie hun geduld?

De voorzitster van de Europese onderzoeksraad (European Research Council, ERC), Maria Leptin (foto), die eveneens, weinig verrassend, deelneemster aan het World Economic Forum (WEF) is, verklaarde nu dat de poging om de burgers uit te leggen waarom ze zich zouden moeten laten vaccineren tijdens de vogelgriep-pandemie al mislukt zou zijn.

Deze uitspraak is meer dan veelzeggend, want de farmaceutische industrie en haar lobbyisten “beklaagden” de destijds “mislukte vogelgriep-pandemie”.

Tijdens een WEF-podiumdiscussie verklaarde Leptin dat regeringen ermee zouden moeten ophouden het publiek van de noodzaak van de vaccinatie te overtuigen en in plaats daarvan het leger en het “religieuze establishment” daarbij te betrekken.

Aan de podiumdiscussie namen behalve Leptin ook Stéphane Bancel, CEO van Moderna, Shyam Bishen, lid van het uitvoerende comité van het WEF, Seth F. Berkley, voormalig CEO van Bill Gates´ GAVI en mede uitvinder van COVAX, evenals Michelle Williams van de Harvard Universitiy deel.

Je zou bijna de indruk kunnen krijgen van de kant van de farmaceutische industrie en haar lobbyisten dat men het geduld met de steeds “vaccinatie onwilliger” wordende bevolking verloren zou hebben, zodat nu “het leger aan de bak” moet en de kerken ingeschakeld worden.

Dwang in plaats van uitleg heet het devies

Men is echter van mening dat de wetenschap achter de vaccins niet uitgelegd zou moeten worden en dat de burgers in plaats daarvan door hun regeringen tot de vaccinatie gedwongen zouden moeten worden.

Volgens Leptin zouden vaccinatiecampagnes niet met geïnformeerde toestemming uitgevoerd moeten worden. In plaats daarvan zouden ze door manipulatie of dwang aan de bevolking opgedrongen moeten worden, aldus de niet gekozen Eurocraat.

Deze tactiek zou waarschijnlijk het nuttigst zijn wanneer de op evidentie gebaseerde wetenschap “de wetenschap” niet zou ondersteunen en de bevolking deze waarschijnlijk zou betwijfelen.

Terwijl ze haar zaak uiteenzet, verklaart Leptin dat de landen met de hoogste vaccinatiecijfers die landen zijn waarvan de regeringen er geen tijd aan verspillen om “hun burgers ertoe te brengen de wetenschap te begrijpen”.

Voorbeeld Bhutan en Portugal

“Een van deze landen is Bhutan”, zei ze. Het Zuid-Aziatische land zou de invloed van het “religieuze establishment” hebben gebruikt om druk op de publieke opinie uit te oefenen. “Ze kregen een fantastische berichtgeving, de wetenschap werd niet uitgelegd”, merkte ze op.

“Het andere voorbeeld dat ik ken, is Portugal, waar de campagne werd toevertrouwd aan een gepensioneerde generaal. En de generaal behandelde het land als zijn troepen en trommelde het samen.

Hij verklaarde het tot een oorlog, die het land in patriottische hartstocht gezamenlijk wilde bestrijden. En ze waren daar geloof ik de eersten in Europa, zo niet zelfs in de wereld. Dus geen wetenschap. Daaraan zouden we moeten denken.”

In feite dus voorbeelden uit autoritaire regimes en “op oorlog lijkende” campagnes, die voor het WEF en Big Pharma tot het doel moeten leiden.

Elites strijden om “het voortbestaan” van de pandemie

Het nieuws komt op een moment, waarop de globale elite de Covid mRNA-vaccinatie verder bespoedigt, hoewel de pandemie voorbij is. Regeringen, gezondheidsfunctionarissen en niet gekozen globalisten dringen aan op hoge vaccinatiepercentages, terwijl de publieke belangstelling merkbaar vermindert.

Met “Air Vax” rechtstreeks in de longen

Zoals “Slay News” bericht, heeft een groep vooraanstaande Amerikaanse wetenschappers onlangs een nieuw “Air Vax” gepresenteerd, waarbij de mRNA-vaccins via aerosolen in de lucht rechtstreeks in de longen van de mensen ingebracht kunnen worden. Het nieuwe systeem werd ontwikkeld door onderzoekers van de Yale University.

De wetenschappers hebben “Air Vax” ontwikkeld om de vaccinatiemoeheid tegen te gaan, want de nieuwe methode omzeilt de noodzakelijkheid van injecties, omdat het in de lucht gepompt kan worden en ervoor gebruikt kan worden grote hoeveelheden mensen tegelijkertijd via de ademlucht te vaccineren. Dit alles uiteraard zonder de noodzaak van een toestemming door de bevolking.

Het mRNA in “Air Vax” is ingekapseld in polymeer-nanopartikelen. Na een onderzoek op muizen verklaarden de wetenschappers dat deze “nieuwe methode van toediening de manier waarop mensen gevaccineerd worden radicaal zou kunnen veranderen”. Air Vax heeft geen naald en spuit nodig en maakt zo ook een grotere reikwijdte van de vaccinatie mogelijk.

De wetenschappers gaan er van uit dat de methode de regering zal helpen om mensen in afgelegen gebieden in de wereld van vaccins tegen Covid-achtige en andere virussen te voorzien, luidt daarover natuurlijk de “mensvriendelijke” officiële spreekwijze.

Ze zou er dan “op nuttige wijze” ook aan bijdragen de lage vaccinatiepercentages bij mensen, die zich niet willen laten vaccineren, te verhogen.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op EU-bureaucrate eist militaire inzet om de bevolking te vaccineren

  1. bobzelf zegt:

    good morning friends .yes yes fuck you too

    oom mocro friend

    Geliked door 8 people

  2. leeuw7 zegt:

    Gewetenloze satanische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s die stuk voor stuk de doodstraf verdienen!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze levensgevaarlijke WEF-BILDERBERGER boevenbende!!

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    mijn advies is. ??

    HET WORDT TIJD OM DOOR DIT SOORT MENSCHEN EEN RIEDELTJE KOGELS

    TE SCHIETEN OP HAAR VERJAARDAG ,

    OOM HAPPY BIRTHDAY MSS MENGELE

    Geliked door 7 people

  4. Julia zegt:

    Er is maar 1 injectie nodig om van dit soort smerige misdadigers tegen menselijkheid voor goed af te komen. Hoogste tijd voor een grote schoonmaak onder het WEF schorem dat flink zakken vult en het liefst het hele leven van de burgers in handen willen nemen. Hoop dat het WEF schorem geen lang leven meer beschoren is en door miljoenen mensen keihard worden afgerekend. .

    Geliked door 4 people

  5. E.J. Bron zegt:

    Waar komen al deze gekken toch plotseling vandaan?!

    Geliked door 6 people

    • bobzelf zegt:

      DHR MENGELE FIGUREN WAREN ER ALTIJD AL BERT ..

      HUGGIE BOBZELLUF

      Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ E.J.Bron op 1-12-2023 om 09.14 u.
      Wáár die gekken vandaan komen is niet geheel duidelijk, maar dat de “leiding” van de EUSSR er mee gevuld is, is wel duidelijk.
      Als “prachtig” voorbeeld zien we Fransje Timmermans.
      Hier zien we communisme in optima-forma !

      Geliked door 1 persoon

    • J.v.d.Heijden zegt:

      Leptin kan m’n rug op en m’n buik af,
      als ze schone voeten heeft.
      VERZET,VERZET en nog eens VERZET tegen deze
      verdomde prik-TERREUR.

      Geliked door 2 people

    • Henk der Niederländer zegt:

      Daar is vrij simpel een atwoord op te geven Bert.
      Ter vergelijking als er een narratief gecreeerd is of gecreeerd moet worden.
      Een zak geld doet dan dikwijls wonderen uiteraard, maar helaas is niet iedereen te koop en kun je achter de schermen kijken.
      Als vergelijking hier een stukje van waar het een beetje fout loopt bij de spindocters.
      Danny Trejo laat zien hoe zo iets werkt alleen hij was er niet vatbaar voor zoals al die anderen die naar Zelenskii reizen om de orlog te promoten.
      EEN NIEUW SCHANDAAL IN OEKRAÏNE. ZE STELEN ABSOLUUT OVERAL
      https://www.bitchute.com/video/qU6oH7BRaxeo/
      Bij de vaccinindustrie werkt het precies hetzelfde en wordt met geld gestrooid dat met die vergifspuiten verdiend is om nog meer poen te genereren.
      Je kunt eenvoudig zeggen dat het op ieder niveau gebeurd, want kijk naar Dubai op dit moment.
      Wat is daar aan de hand zou je je af kunnen vragen, want een van de grootste olieboeren ter wereld gaat een klimaattop organiseren om zogenaamd van de afscheid te gaan nemen van de olie en aardgas af te geraken.
      Een hele grote winkel vol met Fake om op termijn de branstofprijzen verder op te drijven.
      Hetzelfde zie je dus met de zogenaamde experts die uit alle hoeken en gaten komen gekropen om de spuiten aan de mensen op te dringen en al wat ze te vertellen hebben is al twee jaar of meer ontmaskerd als de grootste leugen in de wereldgeschiedenis.
      Er wordt wel eensgeroependat de leugen regeert en dat is inderdaad het geval

      Geliked door 2 people

      • bobzelf zegt:

        HENK IK DENK DAT IK DE BEDOELING WEET

        HET SCHIJNT . DAT DUBAI . ZEER DUN IN DE OLIE ZIT

        AL LANGERE TIJD HOOR .. ..

        DUS HEBBEN DIE HET PLAN OPGEVAT OM ZO VEEL MOGELIJK DE TOERISTEN KANT OP TE GAAN

        MET DUIZENDEN FLATS. BUNGALOWS. PARKEN

        PALM EILANDEN etc etc

        om de klap op te vangen . voor als de olie dus echt opraakt

        want van konijnen schieten net als vroeger kunnen ze niet leven

        WEL VAN KAMELEN RACEN WHAHAHAHAHA

        dus toerisme . de maffia. en coke dealers hebben het land ook al overspoeld .DIE ZIJN MET BUSSEN VOL UIT MARBELLA VERTROKKEN

        dus . vandaar dat ze dat zooitje hoerenlopers uitgenodigd hebben

        die zijn te stom om staande te neuken

        OF ZIE JE OME FRANS HET STAADE DOEN OP ZIJN HONDJES

        IN DE BADKAMER ?????

        DUS SLIMME ZET. ZO MAAK JE VRIENDEN MET GAJUS EN gespuis en geteisum ER ZIJN ER EEN 70.000 NAAR TOE

        ALS IK DAT GELOVEN MOET EN MAG

        DUS DE VASELINE BOER DRAAIT OVER UREN BIJ DE DAMES

        ALLE GATEN VERZAMELEN EN GOED INVETTEN MEIDEN

        GEGROET VOOR VANDAAG

        TOT MORGEN

        BOBZELLUF

        Geliked door 1 persoon

    • boorzalf zegt:

      Uit het gekkenhuis.

      Geliked door 1 persoon

    • BosscheBol zegt:

      Uit de onderste hel.

      Geliked door 1 persoon

  6. leeuw7 zegt:

    Demonisch geïnspireerde psychopaten uit het rijk der duisternis!!

    Geliked door 3 people

  7. Sobieski zegt:

    “De Wetenschap” is de nieuwe Inquisitie, alleen nog veel erger, omdat ze veel meer middelen ter beschiking heeft om haar kwade wil er doorheen te drukken. Bij de historische katholieke Inquisitie waren de meeste uitvoerders bovendien nog heilig overtuigd van hun zaak, ook al deugde die van geen kant. Het huidige “wetenschappelijke” establisment wordt echter gevormd door cynische egoisten die alleen hun eigen ego, carriere en geldbuidel in het vizier hebben, zodat ze, zonder dat ze het vaak zelf beseffen, als agenten van de kwaadaardige agenda van de elite optreden, waartoe o.a. het WEF, de WHO, de Rothchilds, Rockefellers, Soros, Gates etc behoren.
    De Hegeliaanse dialektiek toont aan, dat phenomenen die ooit tot stand kwamen om de Mensheid vooruit te helpen, in hun diametrale tegenpool omslaan zo gauw ze hun historische taak vervuld hebben. Na dit tijdstip worden ze overgenomen door de kwade elite die de Mensheid al eeuwenlang probeert te beheersen, en dus eindigen ze vaak als destructieve krachten waarvan men zich dient te bevrijden.
    Het wordt dus hoog tijd dat mensen massaal “de wetenschap” gedag gaan zeggen, op dezelfde wijze waarop men dat reeds met de kerken en met politieke ideologieen gedaan heeft.
    Het is hoog tijd voor iedereen die nu leeft, om eindelijk ZELF kritischer na te gaan denken, en daarbij ook de eigen observaties, verworven levenservaring en aangeboren intuitie niet te schuwen.
    Onze Westerse traditie, die al meer dan 2500 oud is, is rijk aan denkers die niet gecorrumpeerd waren, en wiens werken ons daarbij kunnen helpen. Ik ga nu geen namen noemen, want het is aan iedereen zelf om te bepalen wie voor hun de meest inspirende denkers zijn.
    Als we met zijn allen opstaan, massaal en wereldwijd, kunnen ze ons niets meer opdringen, geen “multi-culti”, “lgbt”-cult, “climate change” agenda, “vaccinaties” etc.

    Geliked door 1 persoon

  8. Harry zegt:

    Als je die foto boven het artikel bekijkt , dan ga je toch steeds meer vinden dat Baudet gelijk had met zijn reptielentheorie .
    Er zitten toch heel veel engerds tussen .

    Geliked door 3 people

  9. hw.rademaker zegt:

    internet is het orakel verteld geen leugens

    zie DRAAI CRITERIA PANDEMIE TERUG

    zie ZO WERD HET VIRUS DAT DE SPAANSE GRIEP
    VEROORZAAKT OPGESPOORT

    VERKLAARDE LEPTIN
    WEF PODIUM DISCUSSIE

    dit mocht schijnbaar uitlekken
    vraag tiimmer frans lijkt mij een voorganger van het
    WEF weet van de hoed en de rand

    frenske is op de solo tour in opdracht
    ursula von der leyen vaste klant bij klaus kwalm
    hij kan niet tegen zijn verlies en probeert chaos te creeren
    corona is er nog steeds vacinatie envelop in de deur
    het medicijn is een verbeterde versie
    ik ben een wappy neem liever een wisky
    ik zie nog corona patienten op de buik liggen aan de zuurstof
    lijkt mij niet zo,n verstandige positie
    later werden ze op de rug gelegd
    [maar corona komt van vleermuizen]

    Like

  10. scherpschutter1943 zegt:

    kapot schieten die teringlijers. Doen ze bij jou ook maar dan met machtsmisbruik en subtielere manieren maar het resultaat is hetzelfde. Morgen wordt je bestoven met een zogenaamd medicijn en als dat goed gaat , zonder morrende bevolking, is het de volgende keer met blauwzuur gas of mosterdgas. Hebben ze afgekeken van Assad in Syrie, die deed dat ook met tegenstanders (zijn eigen bevolking)

    Geliked door 1 persoon

  11. droevige mof zegt:

    Het aantal extreem impopulaire Duitsers is met nog iemand uitgebreid, Maria Leptin, Universiteit van Keulen, Instituut voor Genetica. Toen ik haar foto hier zag, was ik geschokt. Ik zag deze vrouw onlangs hier in de supermarkt, ze was volkomen normaal. Ze leeft duidelijk ook niet in de Bubbel, het was in de Aldi. Dat maakt het er niet beter op, er zijn dus mensen die zich helemaal kunnen losmaken van de werkelijkheid en compleet gekke dingen in hun hoofd hebben die ze vervolgens tot basis van terreur willen maken. Wat moet ik zeggen als ik haar weer tegenkom bij de kassa? Om eerlijk te zijn, ik weet het niet.
    https://de.wikipedia.org/wiki/Maria_Leptin

    Like

  12. johannes zegt:

    tja wanneer wetenschap religie wordt……….

    Geliked door 1 persoon

  13. jantjeuitnl zegt:

    Vuur met vuur bestrijden.

    Geliked door 1 persoon

  14. Blaffertje zegt:

    Goh, waar duurt mijn dit toch aan denken 🤔
    Kim Jong Poen

    Geliked door 1 persoon

  15. Ravian zegt:

    Die “WEF-podiumdiscussie” was dus een soortement “Wannseeconferentie 2.0”.

    Zullen we ze dit keer ophangen VOORDAT ze hun misdaad tegen de mensheid daadwerkelijk hebben kunnen uitvoeren?

    Het is maar een idee…

    Geliked door 1 persoon

  16. WEF macho's met een klein pietje zegt:

    WEF SLET! Onverkozen en dan zo’n mond durven opzetten om mensen te vermoorden…. het verbaast mij dat er niemand op deze aardkloot is die het urgente gevoel heeft zichzelf op te blazen in het bijzijn van zo’n monsters. Gaat volgens mij toch gebeuren in de toekomst, de WEFFERS verbergen het ook niet meer, heeft alles met mind-setting te maken, het volk klaarstomen voor wat komen zal.

    Like

  17. adbos15460 zegt:

    K o l ere !!!!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  18. Groene Leeuw zegt:

    Het wordt tijd voor het plegen van aanslagen op WEF-politici

    Like

  19. karton zegt:

    Het lijkt mij een véél beter plan om het leger in te zetten teneinde het soort “mensen” als deze Maria Leptin op te ruimen.

    Like

Plaats een reactie