“Al dat gelul over die vrijheid van meningsuiting”

(Tekst en vertaling: Peter Rissing)

Onderstaande zaak is primair aangespannen tegen Pfizer namens de staat Texas. Gezien de bewijslast geformuleerd, kan dit leiden tot jurisprudentie die Pfizer in de hele Verenigde Staten en mogelijk in de Westerse wereld in een ‘ongunstig daglicht’ zal stellen. Dit zal waarschijnlijk resulteren in toekomstige juridische stappen tegen de leiders van Pfizer, alsmede tegen alle experts en politici die samenspanden om een moorddadige misdaad te verdoezelen. Prominente figuren in het Covid-drama zoals ‘wetenschapper’ Marion Koopmans, (“Al dat gelul over die vrijheid van meningsuiting. See where that got us. . . “), Dracula von der Leyen en natuurlijk onze Nationale leugenaarMarkRutte, zullen dan ook gehoord worden!

Het lijkt erop dat Covid nog vele jaren lang rechtbanken wereldwijd zal blijven infecteren met talloze moreel verwerpelijke aanklachten. Daartegen bestaat geen vaccin. Zowel ik als de vele duizenden anderen die werden bestempeld als ‘Wappies’ begrepen (zonder virologische expertise) dat het onrealistisch was voor Pfizer om binnen twee maanden een volledig betrouwbaar serum te ontwikkelen. Daarom kozen we ervoor om het twijfelachtige geneesmiddel niet te gebruiken.

De sociale en financiële schade die is toegebracht aan ons, de heldere Antivaxers, degenen die logisch redeneerden, verdienen een rechtvaardige vergoeding. Wij waren destijds de ‘tot asociaal gemaakten’, wij werden ooit bestempeld als parasieten die anderen in gevaar brachten. Rutte en De Jonge (Min. v. Volksgezondheid !) beloofden “van deur tot deur te gaan”, ze “zouden ons weten te vinden”, ze “zouden niet aarzelen”. Tijdens onze reizen, in ons sociale leven en op ons werk werden wij behandeld als paria’s, omdat we niet beschikten over die vervloekte QR-code. (Die trouwens nog steeds niet is afgeschaft en direct weer kan worden gereactiveerd!)

Elke Anti-vaxer moést zich destijds alsnog laten inspuiten. De vrijheid van meningsuiting én het recht op zelfbeschikking over het eigen lichaam (Nb. en daarmee de bescherming tegen onvrijwillige medische experimenten: Art. 8, EVRM) werden vrolijk verkracht onder het motto ‘Befehl ist Befehl’. Voornoemde paljassen en de meerderheid van Westerse corrupte wetenschappers, regeringsleiders en politici die hun democratische en ethische plicht verzaakten, zullen aan de Anti-vaxers tenminste hun excuses moeten aanbieden en compensatie voorstaan. Ik zie de rechtszaken tegen Pfizer, Astra Zenica, Moderna, Janssen e.d., die ongetwijfeld hetzelfde spel speelden, met groot genoegen tegemoet.

Persbericht:

Procureur-generaal Ken Paxton van Texas klaagt Pfizer aan voor het verkeerd voorstellen van de werkzaamheid van het Covid-19-vaccin en het samenspannen om openbare discussies te censureren.

Pfizer heeft zich schuldig gemaakt aan valse, misleidende en bedrieglijke praktijken door ongegronde claims te maken over de effectiviteit van het Covid-19-vaccin van het bedrijf. Dit in strijd met de Texas Wet op misleidende handelspraktijken (FDA).

De wijdverspreide bewering van het farmaceutische bedrijf dat het vaccin 95% effectief zou zijn tegen Covid-infecties was uitermate misleidend. Deze claim was gebaseerd op de methode van “relatieve risicovermindering” tijdens de eerste twee maanden van Pfizer’s klinische onderzoek. De FDA heeft aangegeven dat deze statistiek misleidend is en de consument op een onaanvaardbare manier beïnvloedt. Pfizer was op dat moment ook op de hoogte gesteld dat de bescherming van het vaccin niet nauwkeurig kon worden voorspeld voor een periode langer dan twee maanden. Ondanks dit feit bleef Pfizer de indruk wekken dat de bescherming langdurig was en hield het informatie die deze bewering ondermijnde achter voor het publiek.
Hoewel het klinische onderzoek niet kon vaststellen of het vaccin ook bescherming bood tegen overdracht, voerde Pfizer een campagne om het publiek onder druk te zetten het vaccin te gebruiken als een essentiële maatregel, ook ter bescherming van hun omgeving.

Echter, het product van Pfizer voldeed niet aan de beloften. Het aantal Covid-19-gevallen nam toe na grootschalige vaccinatie, waarbij in sommige gebieden het percentage sterfgevallen onder de gevaccineerde bevolking hoger was dan onder de niet-gevaccineerden. Toen het falen van het product duidelijk werd, probeerde Pfizer kritische onderzoekers de mond te snoeren door intimidatie, samenzwering en censuur.

“Hoe reageerde Pfizer toen duidelijk werd dat het vaccin faalde en de levensvatbaarheid van hun product en melkkoe in gevaar kwam?”, vraagt de aanklacht. “Door intimidatie, samenzwering en het censureren van critici.” Pfizer bestempelde degenen die feiten over het vaccin verspreidden als ‘criminelen’, beschuldigde hen van het verspreiden van ‘nepnieuws’, en dwong (sociale) mediaplatforms om prominente deskundigen het zwijgen op te leggen.

“Voor de inwoners van Texas die door dwingende vaccin-mandaten werden gedwongen een ondeugdelijk product te gebruiken dat verkocht werd door leugens, streven we naar gerechtigheid,” aldus procureur-generaal Paxton. “De feiten zijn overduidelijk. Pfizer heeft niet de waarheid verteld over zijn Covid-19-vaccins. Dit terwijl de regering-Biden de pandemie gebruikte om illegale volksgezondheids-decreten op te leggen en farmaceutische bedrijven te verrijken. Ik zal alle middelen gebruiken die ik heb om onze burgers te beschermen tegen de misleidende en schadelijke acties van Pfizer”.

Zie HIER het persbericht van de procureur-generaal van de Amerikaanse staat Texas.

Tekst en vertaling:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Al dat gelul over die vrijheid van meningsuiting”

  1. leeuw7 zegt:

    Vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid zou de doodstraf een passende straf zijn voor de gewelddadige,gewetenloze klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia misdadigers-vaccinazi’s-psychopaten-misleiders -incompetente meeheulende politici-gezagsdragers en beleidsmakers !!

    Het is absoluut geen optie om weg te kijken bij deze levensgevaarlijke van overheidswege georganiseerde boevenbende!!

    Wegens het ontbreken van een onpartijdige (rechtspraak),rechterlijke macht,zijn onafhankelijke volkstribunalen een must!!

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om Sion wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Daarbij komt dat in duitsland een grote rechtzaak is aangespannen tegen 599 bestuurders waarbij de schoentjes wel eens heel erg nauw zouden kunnen worden.
    https://www.ninefornews.nl/aanklachten-tegen-599-duitse-politici-en-rechters-wegens-misdaden-tegen-de-menselijkheid/

    Geliked door 6 people

    • Henk der Niederländer zegt:

      Overigens niet dat zo iets op korte termijntot veroordelingen zouden komen maar het maakt duidelijk dat het genoeg is geweest met hun gezever over vrijheid van meningsuiting waarbij de zogenaamde wappies de mond gesnoerd moesten worden, die achteraf op alle fronten gelijk hebben gekregen

      Geliked door 1 persoon

      • Peter Rissing zegt:

        Ja-ja, mijn standpunt werd bij familie en vrienden zeker niet gedeeld. En ik heb in die tijd wat internationale reisjes gemaakt, moest dan steeds van die stomme testen doen vlak voor vertrek. Heeft mij honderden €’s gekost + tijd en ergernis. Was totaal nutteloos, want even met een drankje je mond spoelen en je test was zeker negatief.

        Like

  3. joojootje zegt:

    Dit is te mooi om waar te zijn, zal hoogstwaarschijnlijk uitdraaien op niets.

    Geliked door 5 people

  4. Peter Rissing zegt:

    En dan is er ook nog dit 18 minuten durende verslag over dit heikele onderwerp: https://www.blckbx.tv/corona/bonus-tijs-van-den-brink-en-de-verboden-npo-beelden

    Like

  5. leeuw7 zegt:

    De huidige Nederlandse overheid is vanwege het ontbreken van een integere,onafhankelijk recht sprekende rechterlijke macht het beste te vergelijken met een schaamteloze,nietsontziende criminele organisatie zonder enig moreel kompas!!

    Diegenen die deze van overheidswege georganiseerde criminele organisatie hebben gefaciliteerd zijn de meerderheid van de vorige tweede kamerleden en waarschijnlijk ook momenteel de meerderheid van de eveneens onbetrouwbare huidige ruggengraatloze tweede kamerleden!!

    De enige oplossing voor het verwijderen van deze van overheidswege georganiseerde criminele ambtelijke organisaties zijn onafhankelijke volkstribunalen!!De huidige van overheidswege georganiseerde ons kent ons boevenbende zijn te nauw met elkaar verweven om aan onafhankelijke waarheidsvinding te kunnen doen!!

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen, YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ.

    Like

  6. leeuw7 zegt:

    https://www.kla.tv/27601&autoplay=true

    De ons kent ons criminele satanische overheden houden elkaar wereldwijd angstvallig een hand boven het hoofd!!

    De overheden misbruiken de belastinginkomsten die met pijn en moeite zijn opgebracht door hardwerkende burgers, om deze burgers met leugens en bedrog schaamteloos te schofferen!!

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde,destabiliserende ,demoraliserende,machtsmisbruikende FAILED State Nederland !!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  7. leeuw7 zegt:

    De Medicijn Maffia Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad Big Pharma!!

    Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ’met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie.

    Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken.

    ’Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden’, aldus Gøtzsche.

    Onafhankelijke waarheidsvinding,en erkende klokkenluiders zijn absoluut niet gewenst bij de van overheidswege georganiseerde criminele organisaties!!

    De huidige onbetrouwbare Nederlandse overheid maken te pas en te onpas gebruik van het geldverslindende louche instituut landsadvocaat om met gerechtelijke procedures hun eigen criminele activiteiten af te kunnen dekken!!

    Als niet gesubsidieerde onafhankelijke rechtspersoon heb je bij de criminele Nederlandse overheid ook geen schijn van kans!!Het is een ongelijk speelveld!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 2 people

  8. “We streven naar gerechtigheid voor de mensen in Texas, van wie velen door tirannieke vaccinatiemandaten gedwongen werden om een gebrekkig product te gebruiken dat door leugens werd verkocht,” zei procureur-generaal Paxton. “De feiten zijn duidelijk. Pfizer vertelde niet de waarheid over hun COVID-19 vaccins. Terwijl de regering Biden de pandemie als wapen gebruikte om illegale volksgezondheidsdecreten op te leggen aan het publiek en farmaceutische bedrijven te verrijken, zal ik elk middel gebruiken dat ik heb om onze burgers te beschermen die misleid en geschaad werden door de acties van Pfizer.”
    Geweldig nieuws. Mijn vriendin Sheila Wilkinson woonachtig te Texas, moest met leverklachten opgenomen worden in het ziekenhuis. Ze was niet geprikt en wilde dit ook niet, maar voor opname ziekenhuis gedwongen tot de prik. Twee dagen later liet haar dochter Anna weten dat ze was overleden. Ik hoop dat ze dat zooitje moordenaars allemaal voor een tribunaal zullen halen,…. of dit ook echt zal gebeuren?

    Geliked door 3 people

  9. stradivotsi zegt:

    Weet U nog dat men zich tegen claims al had ingedekt vóórdat de
    prik rondes van start gingen? De aanvankelijk missende informatie
    op de bijsluiters die naderhand beetje bijgesteld werden?

    Weet U nog? De eerste waren tekenen van trombocyten, dan de
    hartziekten, de bevruchtings problemen, de auto immuun ziektes.

    Dat zegt meer dan genoeg, dat alles met voorbedachte rade is
    gepleegd en misdaan jegens de volkeren.

    Hunzelf namen hun eigen cocktail van gif niet eens en dat beweer
    ik. De medewerkers idem. De politieke kaste idem.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie