58%! Absolute meerderheid van de Duitsers voelt zich door de “respect”-kanselier niet gerespecteerd

Campagneaffiche van Olaf Scholz uit 2021.

(Vertaling: E.J. Bron)

In de verkiezingsstrijd in 2021 heeft Olaf Scholz het hele land met zeven letters dichtgeplakt: Respect! Het is hét woord van zijn kanselierschap en dient zijn imago te belichamen: de regeringschef, die respect voor de prestatie van de burgers heeft.

Het probleem: de absolute meerderheid van de Duitsers voelt zich überhaupt niet gerespecteerd door de “respect”-kanselier! Dat blijkt uit een representatieve peiling van INSA in opdracht van “NIUS”. De exacte vraag luidde: “Heeft u over het algemeen de indruk dat bondskanselier Olaf Scholz de burgers (eerder) respecteert of niet respecteert? 58,1% van de mensen zeiden: nee, zij voelen zich niet gerespecteerd. Slechts 29,9% merken respect, 12% weten het niet of geven daarover geen informatie.

Opmerkelijk: de absolute meerderheid strekt zich over alle leeftijdscategorieën uit. Bij de 18- tot 29-jarigen zeggen 53,6% dat zij zich niet gerespecteerd voelen (33,5% voelen zich gerespecteerd) – hoe ouder de groep des te duidelijker de meerderheid. Bij de 50- tot 59-jarigen is het resultaat 64,1% (26% voelen zich gerespecteerd).

In het oosten (inclusief Berlijn) is het resultaat duidelijker (63,4% tegenover 26,9%) dan in het westen (56,8% tegenover 30,7%).

Scholz kan nog steeds in zijn eigen kamp scoren: 71,4% van de SPD-kiezers voelen zich gerespecteerd (20,0% niet). Bij de coalitiepartner FDP voelen zich nog maar 55,7% van de kiezers gerespecteerd, bij de Groenen is er nog een meerderheid (47,9% voelen zich gerespecteerd, 35,0% voelen zich niet gerespecteerd).

Bron:
nius.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op 58%! Absolute meerderheid van de Duitsers voelt zich door de “respect”-kanselier niet gerespecteerd

  1. bobzelf zegt:

    EVEN OM GEEN MISVERSTANDEN TE KRIJGEN !!!!!!!!!!!!!

    NEEM DUS ”GEEN ENKEL RISICO ””

    OOM DE SEX MANIAC HAD DUS GEWOON ZIJN HELE LEVEN AL GELIJK

    Geliked door 4 people

  2. loekie zegt:

    58%….arm duitsland…arm europa

    Like

  3. BosscheBol zegt:

    Nu maar hopen dat dan ook 58% van de Duitsers op de AfD gaan stemmen. En niet dat ze de Nederlanders na gaan doen en de AfD heel groot maken met 25% zodat na een hoop kippengekakel de overige partijen samen “gewoon” verder regeren alsof er nooit iets is gebeurd.

    Als ik even mijn fantasie mag gebruiken: Scholz zal zeggen dat hij de boodschap van de kiezers heel goed heeft begrepen en nu echt serieus zal kijken naar de kiezers die zich niet gehoord voelen. Dat hij zal verbinden en verenigen en zeker niet dwars tegen alles in de linkse programmapunten er doorheen zal drukken. Hij zal dit zonder te lachen van zijn briefje voorlezen en twee weken daarna zal hij de AfD verbieden.

    Like

  4. BosscheBol zegt:

    – vervolg –
    … Als ik even nóg een keer mijn fantasie mag gebruiken: Timmermans zal zeggen dat hij de boodschap van de kiezers heel goed heeft begrepen en nu echt serieus zal kijken naar de kiezers die zich niet gehoord voelen. Dat hij zal verbinden en verenigen en zeker niet dwars tegen alles in de linkse programmapunten er doorheen zal drukken. Hij zal dit zonder te lachen van zijn briefje voorlezen en twee weken daarna zal hij omroep ON en de PVV en FvD verbieden.

    Like

    • droevige mof zegt:

      Alle zogenaamde onregelmatigheden bij de laatste federale en deelstaatverkiezingen waren in het nadeel van de AfD. En het is aannemelijk dat slechts een fractie daarvan aan het licht is gekomen.
      Degenen die Duitsland sinds het einde van de oorlog regeren, zullen niet toestaan dat er een partij aan de macht komt die de Duits-Russische betrekkingen wil herstellen en uitbreiden. Het zijn strategische machtsbelangen die achter de maatregelen tegen de AfD zitten.
      Voor Nederland is het probleem van desertie uit het Atlantisch bondgenootschap geen zorg. Het FvD wordt klein gehouden en de PVV is vooral pro-Israël en dus sceptisch tegenover Rusland. Bovendien wordt Nederland ingericht als het NAVO-hoofdkwartier van Europa met Rob Bauer en Mark Rutte als opperste krijgsheren.

      Mijn gewaagde voorspelling voor Nederland is een verliezerscoalitie met Timmermans als premier, die hard zal optreden tegen alles wat zijn rust en orde verstoort.
      In Duitsland zal het geld van de AfD worden geblokkeerd, de staatsfinanciering zal worden stopgezet en de bankrekeningen van de AfD in alle steden en gemeenten zullen worden opgeheven. Dat is genoeg om elke partij te ontmantelen.
      Sombere voorspelling van een droevige mof. Ik heb het graag mis.

      Geliked door 1 persoon

  5. bobzelf zegt:

    WORDT HET NIET EENS TIJD OM DIE HELE PLEURIS USA ASHOLES

    NU EENS IN 1 KEER VAN DE AARDBOL AF TE PLEUREN ????

    IK VRAAG DIT EVEN VVOOR ONZE KGB LOVER HIER WHAHAHAHAH

    ⚡️ Woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken Maria #Zakharova’s commentaar op Amerikaanse aanvallen op Irak en Syrië
    💬 De Amerikaanse strategische bommenwerperaanval op #Irak en Syrië, waarbij tientallen faciliteiten zijn verwoest en beschadigd en talloze burgers zijn omgekomen, heeft de wereld opnieuw het agressieve karakter van het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten en de totale minachting van Washington voor het internationaal recht aangetoond.
    De gehoorzame deelname van de Britse Royal Air Force aan de Amerikaanse aanval mag niemand de illusie geven dat een ‘internationale coalitie’ actie onderneemt. #Londen moet zich nog verantwoorden voor zijn ijverige steun aan de provocaties van zijn bazen in Washington.
    ☝️ Het is duidelijk dat de luchtaanvallen specifiek bedoeld waren om het conflict verder te laten escaleren. Door meedogenloos de faciliteiten van zogenaamd pro-Iraanse groepen in Irak en #Syrië aan te vallen, hebben de Verenigde Staten doelbewust geprobeerd de grootste landen in de regio bij het conflict te betrekken.
    Zeker van zijn straffeloosheid blijft #Washington chaos en vernietiging zaaien in het Midden-Oosten. De grootste Amerikaanse luchtoperatie in de regio sinds 2003, door Joe Biden gepresenteerd als een “daad van vergelding” voor een onbekende UAV-aanval op een Amerikaanse basis in Jordanië, kent geen rechtvaardiging. De pogingen om hun krachten te bundelen om de politieke situatie in de Verenigde Staten te beïnvloeden, evenals hun wanhoop om het mislukte internationale beleid van de huidige Amerikaanse regering in de context van de aanhoudende verkiezingscampagne te redden, leiden tot een verdere escalatie van internationale conflicten. spanningen en een verdere ondermijning van de Amerikaanse geloofwaardigheid in de Arabische wereld.
    👉 De recente gebeurtenissen hebben bevestigd dat de Verenigde Staten niet op zoek zijn naar oplossingen voor de problemen in de regio, en daar ook nooit naar hebben gezocht.
    👉 Washington is altijd tevreden geweest met een situatie waarin de chronische meningsverschillen in het #Midden-Oosten alleen maar erger werden.
    Het gaat niet eens om de gebruikelijke onverschilligheid van Amerikaanse strategen tegenover de ambities of belangen van de regionale staten; het is eerder hun obsessie met het creëren van broeinesten van spanning, van Finland tot het Suezkanaal, van Libië tot Afghanistan, ver van hun eigen grenzen, dichter bij hun ‘tegenstanders’, maar ook dichter bij hun loyale bondgenoten in de #NAVO en de #EU .
    ❗️Wij veroordelen met klem deze nieuwe schandalige daad van Amerikaans-Britse agressie tegen soevereine staten. Wij dringen aan op de dringende overweging van deze situatie door de #VN-Veiligheidsraad.

    Geliked door 1 persoon

    • de barbaar zegt:

      tjonge jonge zeg wat een retoriek bobbbbb…wat een mooie vrouw is dat zeg…ik heb het ff van groter bekeken maar whauuuuuw …blond/blauw-ogig en heerlijke prammmmmmmmmm,n…ohh sorry werd even afgeleid!

      Like

  6. Harry zegt:

    Maar uit de resterende 42 % hebben ze dan toch nog heel veel idioten weten te destilleren om te protesteren tegen het AFD .
    Wát een geteisem toch , die linksen !
    Hier wilde ze O.N. en het FvD verbieden , in mofrika het AFD !
    Het wordt hoog tijd voor de tegenaanval !
    Ze hebben toch wel genoeg op hun geweten om ze te verbieden ?

    En ik heb een elektrisch takel , kan er iedere vijf minuten vier ophangen !

    Geliked door 1 persoon

    • Henk der Niederländer zegt:

      Die protesten tegen de AFD in Duitsland zijn makkelijk te verklaren Harry.
      Elke linkse partij en elke NGO en alle beroeps protesters hebben hun achterban opgeroepen om de straat opte gaan tegen de AFD want ze zijn als de dood zo bang dat het politieke spectrum verschuifd naar rechts, want dan is de kans groot dat er in de subsidies gesneden wordt en dus een groot aantal zakkenvullers werk moet gaan zoeken en dus de handen uit de mouwen moet gaan steken.

      Geliked door 1 persoon

  7. bobzelf zegt:

    DEZE MAG U BIJ RUTTE OP ZIJN VOORHOOFD TIMMEREN

    DE SPIJKERS VAN ..VAN LEEUWEN

    Geliked door 2 people

  8. bobzelf zegt:

    OOM ”’HEBBIEUM ???””

    Geliked door 2 people

    • Blaffertje zegt:

      Dit is jou vast ook bekend Bob, zo’n slinkse verwijzing.
      Het alziend oog (Horas oog) van de Illuminati op dollar biljetten.

      En dat dubieuze clubje waar alle presidenten van Amerika bij hoorden ‘ Skull and bones’

      Hoe duidelijk moet het nog worden dat de ware macht iets heel anders is dan ons word getoond.
      Rockefeller, Rothschild, Krups etc. delen de lakens uit en de regeringsleiders zijn de puppets die het volk moeten verneuken zodat die er in geloven.

      Het is een vies systeem wat in het boek van Jim Mars ‘Regeren vanuit het duister’ met bewijzen haarfijn word uitgelegd.

      Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        JA WOEFFFFFFFFFFFFFFFFF
        DAT MOETEN HELE ENGE MENSEN ZIJN
        DIE OOK HELE ENGE DINGEN MET KINDERTJES DOEN

        IK ZOU ER MAAR NIET TEVEEL AANDENKEN
        DAN GA JE ER NOG WAKKER VAN LIGGEN OOK

        LATEN WE MAAR HOPEN DAT DE BRICS. EN OOM VLADIMIR MET ZIJN VRIENDEN HET GEKKENHUIS

        GESLOOPT KRIJGEN ..

        WANT VAN ONZE VRIENDEN HIER , DE ANUS EL KWAK . DE RUTTE PEDOFIEL EN HOMO . DE PIETERTJES DUS AL DIE ENGNEKKEN ZULLEN WE HET NOOIT MOETEN HEBBEN

        DIKKE KUS. MEISSIE WOEFFFFFFFFFFF

        Like

  9. bobzelf zegt:

    TOEN IK ”MICHELLE ” LIET ZIEN . MET EEN SNIKKEL VAN 32 CM ..

    WILLDE U MIJ NIET GELOVEN ??????

    NU WEL MISSCHIEN ??

    OOM STEEK HEM MAAR IN JE ”ARIE ”

    Geliked door 2 people

  10. bobzelf zegt:

    IK STEUN GRAAG DE BOEREN …OOK VANDAAG WEER ..

    OOM WELTERUSTEN EN TOT MORGEN

    Geliked door 2 people

  11. Andre zegt:

    Duitsland de motor van de EU. jaja voor een 3e wereldland hoef je alleen maar even de grens over te gaan. Wat een failliete bende en armoe. Daklozen x 2,5!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie