“Electoraat is asielbeleid meer dan zat”

(Door: Jan Pronk)

Werkelijk alles wat fout kan gaan, gaat ook fout in ons nationale asielbeleid.

We nemen mensen op in de asielprocedure die daar volgens het Dublin-arrest geen recht op hebben. We hebben het hoogste percentage waar het gaat om het verkrijgen van status en als de procedure te lang duurt krijgen de mensen een mooi geldbedrag van de overheid. Afgewezen asielzoekers kunnen eindeloos procederen op onze kosten bij afwijzing en gezinshereniging is een fluitje van een cent. Dat minderjarigen vooruitgestuurd worden, accepteren we moeiteloos.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Electoraat is asielbeleid meer dan zat”

  1. Alphons Mantel zegt:

    en het kost jaarlijks 24 miljard EURO

    Geliked door 1 persoon

  2. mooinique zegt:

    Waarom denk je dat het kabinet demissionair is geworden?! Dit kunnen ze jaren volhouden. En dat gebeurt dus nu ook. November hebben jullie gestemd. Formatie is lek. Nieuwe verkiezingen wordt nog niet over gesproken. Vermoed dat ze het over de zomer heen tillen. Ik hoop dat ik nergens gelijk in krijg. Maar tot nu toe is alles nog uit gekomen.

    Geliked door 5 people

    • Bas Kievit zegt:

      En dan te bedenken dat de nieuw TK de kans had om Rutte weg te sturen. Deden ze niet. Dan weet je genoeg. Belgie heeft eens 565 dagen zonder regering gezeten. Ging nog nooit zo goed met hen in deze periode.

      Geliked door 2 people

  3. M. zegt:

    Ze brengen de eigen bevolkingen van de westerse wereld opzettelijk in gevaar.
    Daarom moesten we jaren terug al ontwapend worden.
    Het word als wapen gebruikt tegen de westerse wereld.

    Geliked door 1 persoon

  4. R. zegt:

    Het COA maakt van deze mensen asielzoekers, maar al deze mensen zijn buiten Europa al door en langs veilige landen gereisd en zijn dus allemaal migranten….op zoek naar een beter leven…..hebben dus GEEN recht op asiel!!!

    Geliked door 5 people

    • olieklippie zegt:

      Één recht, een dikke trap onder hun kont en retour met dat (alles) zooi😡😡

      Like

    • Ravian zegt:

      Exact, alles wat de Nederlandse grens over komt en geen Duits of Belgisch paspoort heeft kan technisch gezien helemaal geen vluchteling zijn, en kun je op basis daarvan gewoon een asielaanvraag weigeren.
      Dit hele ‘probleem’ is een zuiver gecreëerd ‘probleem’, om tegen de wil van het volk in toch massa’s immigranten (kolonisten) toe te kunnen laten, om de door de ‘elite’ (links tuig) gewenste omvolking mee te realiseren.

      Geliked door 5 people

    • karton zegt:

      @ R. op 9-2-2024 om 18.09 u.
      “Asielzoekers c.q. “vluchtelingen” zijn voor ’t COA hèt verdienmodel.
      Als ál dat gajes ons landje niet zou binnendringen zouden er plots 1000-den COA-medewerkers zónder werk zitten; en wat te denken van ál die zg. “leidinggevenden” bij dat COA ?
      Dus dat COA staat te juichen bij elke “vluchtelingen” die, nadat hij/zij door -tig veilige landen is gereisd, in NL aankomt én op uw én mijn kosten álles gratis ontvangt : zak- en kleedgeld, onderdak, eten naar keuze, onderwijs, zorg enz.

      Geliked door 2 people

  5. BigLJohn zegt:

    Jan Pronk. Ik leg natuurlijk geen link, maar als ik die naam hoor krijg ik die vreselijke PvdA’er in beeld. Hij is nog steeds actief. Na de laatste verkiezingen riep hij links op zich te verzetten. En met die – asielzoekers – gaat het dezelfde kant op als met de EU, de Euro, en het referendum over de Oekraine. En heel recent; de wens van de bevolking naar een rechts kabinet. Maar niets van dit alles. Men ging naar de stembus, men maakte zich blij over de uitslag, en moeten nu constateren dat links weer alle touwtjes in handen heeft. Bereid u er op voor dat Frans Timmermans Rutte gaat aflossen. Al kan dat misschien meer dan een jaar duren. In de tussentijd kan Rutte ons dan nog veel verder gaan pakken.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie