VIDEO: Pedofilie in de islam – In Saoedi-Arabië wordt 25% van de kinderen verkracht

De video spreekt voor zich. En wie het verband niet ziet: Daar is pedofilie alleen verwerpelijk m.b.t. invloeden uit het Avondland. M.b.t. de islam is pedofilie een natuurlijke daad, want de profeet zelf heeft aan pedofilie gedaan. Zo zouden de juristen van het Avondland – zie het proces tegen Elisabeth Sabaditsch-Wolff – niet de daad zelf willen betwisten, maar diens verwerpelijkheid als deel van het islamitische dogma in relatie tot de mohammedaanse biografie. Geen jurist zou ooit bestrijden, dat Aisha 9 jaar was toen ze door Mohammed seksueel werd misbruikt. Alleen de benoeming als “pedofilie”, dus als een criminele daad – en daardoor de criminalisering van het dogma zelf – werd door de Oostenrijkse rechtbank verboden.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/15/padophilie-im-islam-ein-viertel-der-kinder-werden-in-saudi-arabien-vergewaltigt/#more-33440

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het  Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamkritiek, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Pedofilie in de islam – In Saoedi-Arabië wordt 25% van de kinderen verkracht

  1. Columnist zegt:

    Maar hoe kan sex met kinderen nou pedofilie zijn als Allah daar zelf opdracht toe gegeven heeft?!

    Like

  2. Linsky zegt:

    In de UK ook;
    Weer moslimbende opgerold die Britse meisjes tot prostitutie dwong

    Like

  3. Columnist zegt:

    “Weer moslimbende opgerold die Britse meisjes tot prostitutie dwong”

    Nogmaals, welke kleur hebben die meiden die de Pakistanen misbruikt hebben? Indien alleen blank, dan is de hoofdschuldige Links, niet de Islam.

    Like

  4. Ahhydv zegt:

    Wat is dit nou voor onzin!? pedofilie is helemaal niet toegestaan in de islam! De profeet heet aisha helemaal niet seksueel misbruikt! Een profeet die dat doet? Alsjbelieft zeg hoe haal je het in je hoofd!!! Aisha werd behandeld als de dochter van Mohammed en hij zorgde voor haar!! Haar vader had haar uitgehuwelijkt omdat hij niet meer voor dr kon zorgen! De profeet heeft nooit seks gehad met haar hij had respect voor haar en het was netals zn dochter zoals k al zei!!! De pers kan soms beter gewoon helemaaaaal niets zeggen ****

    Like

  5. E.J. Bron zegt:

    @Ahhydv

    Wil je zo vriendelijk zijn om die “islam is vrede” propaganda ergens anders te gaan spuien!!??
    “De profeet heeft Aisha helemaal niet seksueel misbruikt”. Hoe noem je dat dan, wanneer je een kind op 9-jarige leeftijd verkracht?

    Nog één zo´n stompzinnige opmerking en het is einde oefening.

    Webmaster

    Like

Plaats een reactie