Keulen, 8 mei: Een overwinning voor de vrijheid van meningsuiting!

Ongeveer 1000 politieagenten waren er op 8 mei in Keulen nodig om de regels van de Duitse rechtsstaat tegenover geïmmigreerde en geconverteerde Salafisten te handhaven. Heel Köln-Ehrenfeld leek op een vesting, toen de islamkritische burgerbeweging PRO-NRW voor de in aanbouw zijnde grote Ditib-moskee opnieuw Mohammed-karikaturen liet zien.

Tegen de grondwet in had daarvoor de Minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen Jäger (SPD) onder druk van gewelddadige islamisten opnieuw geprobeerd de karikaturen te verbieden. Pas de administratieve rechtbank in Keulen had in een spoedproces dit achteruitdeinzen van de rechtsstaat en vrijheid van meningsuiting op het laatste moment verhinderd.

Wanneer treedt deze schandaalminister eindelijk af? Hij zou nu al zeker een zaak voor de binnenlandse veiligheid moeten zijn na ongeveer een dozijn ongrondwettelijke ministeriële decreten, mits het er bij de binnenlandse veiligheidsdienst met 100% correcte maatstaven aan toe zou gaan…

Ongeveer 40 PRO-NRW-activisten en andere moedige islamcritici kwamen ondanks salafistische dreigementen in het voorveld naar het “crisisgebied”. Waterkanonnen, de nodige gepantserde eenheden, politie te paard en met honden. De staat had met het oog op de mediale belangstelling deze keer bijna alles uit de kast gehaald wat ter beschikking staat. Geheel in tegenstelling tot Bonn, waarop grond van de volledig onderbemande politieaanwezigheid honderden Salafisten bijna een bloedbad konden aanrichten.

Aan het hoofd van de PRO-verkiezingsmanifestatie stonden deze keer de voorzitter Markus Beisicht, diens secretaris-generaal Markus wiener, de FPÖ-parlementariër Susanne Winter en de toerleiders Lars Seidensticker en Jörg Uckermann. In hun toespraken thematiseerden ze de gevaren van de islamisering, van het Salafisme, maar ook van de salamitactiek van de Turks-islamitische unie Ditib, die als “vijfde colonne van Ankara” midden in Duitsland zou ageren.

Provocaties van tegendemonstranten werden door de PRO-activisten geduldig ondergaan – zonder met stenen te gooien of op de politie los te gaan. Zowel smakeloze antichristelijke karikaturen alsmede het provocerende optreden van de Groene parlementsafgevaardigde Volker Beck werden met de geboden gelatenheid en tolerantie geduld. Zelfs een salafistisch camerateam kon zich ongestoord in de demonstratie bewegen en interviews houden met bijvoorbeeld Markus Beisicht. Echt “gevaarlijke neonazi´s”, deze PRO-beweging…Pas later bleek, dat de bebaarde interviewer niemand minder was dan de Egyptenaar met een Duits paspoort Reda Seyam. Hij geldt als een van de sleutelfiguren onder de islamistische hardliners (zie actueel bericht uit de “Focus”: “Schwere Panne bei Pro-NRW-Kundgebung – Mutmaßlicher Drahtzieher der Bali-Anschläge trickst Polizei aus”)

Afgezien daarvan deed de politie deze keer prima werk. Uitgerust met het nodige personeel en materieel werden gewelddadigheden van tegendemonstranten al in de kiem gesmoord. Er werden tientallen verdachte islamisten gecontroleerd en gefouilleerd, er werden ongeveer tien gearresteerd. De politieagenten gedroegen zich ook professioneel en neutraal tegenover de vrijheidslievende demonstranten van de PRO-beweging. Een modelvoorbeeld voor correct Duits ambtenarenschap!

Als conclusie van de afsluiting van de “Vrijheid in plaats van islam”-toer  op een symbolische plek kan worden vastgesteld: PRO-NRW heeft deze dagen voor alle islamcritici een stuk bewegingsvrijheid hervochten – de mohammedanen echter hebben deze dag hun in het voorveld aangekondigde “laatste slag” verloren. Dankzij de hardnekkigheid van de PRO-activisten en PRO-advocaten konden de rechtsstaat en de democratie een grote overwinning behalen tegenover de gewelddadige islam. Duitsland is nog geen Absurdistan, zolang er moedige mensen zijn die voor onze waarden opkomen!

Bron:

http://newpi.wordpress.com/2012/05/08/koln-8-mai-ein-sieg-fur-die-meinungsfreiheit/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Islamkritiek, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

39 reacties op Keulen, 8 mei: Een overwinning voor de vrijheid van meningsuiting!

 1. Ad zegt:

  In ieder geval een mooi begin om op verder te bouwen.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de Europese Unie..!!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Tegen de grondwet in had daarvoor de Minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen Jäger (SPD) onder druk van gewelddadige islamisten opnieuw geprobeerd de karikaturen te verbieden.

  Deze minister is van hetzelfde kaliber als onze voormalige minister Hirsch Ballin. Hun Dhimmi gedrag grenst aan het onwaarschijnlijke en elke Natie die aan dit soort bestuurders is overleverd gaat haar grondwettelijke ondergang tegemoet.

  Like

 4. Ze proberen ook alle uithoeken wat te bouwen die kaaie zangers,
  De wereldmoeten ze veroveren.Maar dat laten wij niet gebeuren
  zoang zij moqen bouwen des te meer wij ze moeten neerhalen .
  Mosqees zijn toch om te bidden~! Waarom laten we ze doorgaan hier .
  Of zijn het inlichtingen bijeenkomsten voor kwaad te sprijden.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Misschien begint daar, in Keulen, voor ons de Victorie? Ik heb respect voor deze demonstranten, die netjes en beschaafd hun punt hebben gemaakt. Het valt mij op dat het steeds weer de ISLAMOFASCISTEN zijn die de ROTZOOI trappen uiteraard met de ROOIE HULPTROEPEN!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds, en weet U Guus, dat de club van Hirsch Balinn, het CDA moslims aan het werven is. Als we willen overleven, dan moeten we in ieder geval GEEN VVD,CDA,PVDA,Demonen 666,GL,CU en SP stemmen. Dat zijn de echte verraders van volk en vaderland, zij stemmen in met het GEDROCHT EU, de communisten van BRUSSEL brengen zij aan de macht, en deze idioten zullen waarschijnlijk ook voor het ESM-de eurobonds- stemmen. Dat betekent dat nederland een wingewest wordt, net als de andere europese landen, van het COMMUNISTISCHE REGIME EU! Mensen weet wat U kiest 12/9.

  Like

 7. Speciaal voor moslims
  ******************************
  Er uit en neem je straat tuig mee naar Marrokko en extrimisten op flikkeren we willen jullie ook niet hebben we haten jullie ,waarom willen jullie zoveel veranderen in ons land en ons trachten te vermoorden als je de kans heb Jullie zijn de slakken van de wereld als je vermoord word is er niets aan de hand VOLGENS jullie Is je eigen land niet groot genoeg voor jullie moslims
  in die 40 jar dat julliehier zijn hebben jullie nog niets geleerd om je eigenland op te bouwen .
  Rot op naar je eigenland .Als je toch niet volgens ons manier mee kan doen .
  Boerka’s weg gooien hoord hier niet in ons holland thuis.
  Zo denk ik van ze .
  En als wij ons ware ” mening” niet durven spreken tegen de vijant, dan zijn we zelf ook Land verraders.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Bart, zo is het maar net. Moslims komen niet om zich hier aan te passen, maar om ons land te veroveren, dat moet van hun koran!

  Like

 9. Columnist zegt:

  Ik snap werkelijk niet waarom de Europese regeringen zich laten intimideren. Een olieboycot zou namelijk ook de moslims in Europa treffen. Gelukkig zullen sji’ieten en soennieten elkaar vernietigen, tenzij ze zich tot een derde godsdienst bekeren. Als ze zich niet bekeren, zullen zij eeuwig in de hel branden.

  Like

 10. frank de vries zegt:

  Iedere keer probeer ik autochtoon vrouwelijk Nederland te wijzen op hun voor mij onbegrijpelijk zwijgen over de voortgaande islamisering in Nederland (en in de rest van Europa), waarbij juist zij de eerste zijn, die alle verkregen gelijke rechten aan de man weer zullen gaan verliezen en nog erger tot absolute slaaf van elke (moslim)man zullen worden gemaakt.
  Het trieste is, dat (behalve Wilders van de PVV) geen politieke partij en geen enkel TV-programma het lef heeft om Nederland voor te lichten over de Sharia (het wetboek der Islam geinspireerd op de dwingende teksten in hun heilige Koran, waar iedere moslim aan moet gehoorzamen op straffe van de dood!
  Want hierdoor hebben de meeste Nederlanders geen notie wat de moslims hier willen en wat zij van de Islam hier MOETEN GAAN DOEN!
  Een ding doen zij al tientallen jaren beter dan wij vrije westerlingen en dat is heel veel moslimjongetjes maken! De verhouding in kindertal is al evenzoveel jaren 1 (bij ons) : 8 (bij moslimvrouwen)!
  Realiseer daarbij, dat er een aantal dwingende Koran-wetten zijn, die de positie van alle vrouwen en (zeer jonge) meisjes op een voor ons mensonteerde wijze wreed en onbeschaafd discrimineren!
  Als vrouwelijk Nederland (en in alle landen van Europa en in de niet-Islamitische landen) zich met hun zwijgen en de andere kant opkijken realiseren, dat zij daarmee de navolgende Sharia-wetten ondersteunen, dan kan ik mij niet voorstellen, dat westerse vrouwen hieraan mee willen werken.
  De meest vrouwonvriendelijke zijn:
  Koran Hfst. 4 vers 23 – 25: Het is toegestaan om anders gelovigen als seksslaven te hebben.
  Koran Hfst. 4 vers 34: Lijfstraffen voor vrouwen is toegestaan.
  Koran Hfst. 65 vers 4 : Het kinderhuwelijk is toegestaan. (Maagdelijkheid is verplicht!).
  Koran Hfst. 24 vers 13: Verkrachting is toegestaan. Om dit voor de Sharia rechter te krijgen zijn vier getuigen nodig.
  Koran Hfst. 33 vers 50: Alleen Mohammed mag een onbeperkt aantal meisjes/vrouwen trouwen.
  Anderen mogen vier meisjes/vrouwen trouwen.
  Voor vrouwen is het hebben van meer mannen een doodzonde.

  Koran Hfst. 2 vers 1: Moslims mogen niet twijfelen aan de Koran!
  Koran (naar Boukhari 4: 52: 260) : Moslims, die de Islam verlaten MOETEN worden vermoord!
  Citeert Mohammed: “” als een moslim zijn religie verlaat, DOOD HEM/HAAR!”
  Dit voor al die dwaze naieve westerse vrouwen, die met een moslim moeten (willen) trouwen.
  Dwaas en naief ook voor hen, die zich niet willen voorlichten, dat alle moslims! (Zie Koran Hfst. 3 vers 28 en Hfst. 16 vers 106) MOETEN liegen tegen anders gelovigen (WIJ!) om de Islam te helpen
  overwinnen en ze mogen ons nooit in vertrouwen nemen!
  Geloof dus NOOIT een moslim! Hij MOET ons terroriseren, bestelen en beroven omdat dat in de Koran als “GOEDE DAAD” wordt beschreven (Koran Hfst. 8 “De Buit”).

  Kortom, de Islam is een Staats- en mensvijandige sekte, die absoluut uit onze samenleving verwijderd moet worden!
  Meisjes en vrouwen stemt PVV op 12 september! Het is nog Uw enige kans op behoud van de vrijheden in dit land , die U nu nog heeft! ALLE ANDERE POLITIEKE PARTIJEN DURVEN DE ISLAM NIET AAN TE PAKKEN EN ZIJN DUS VROUW-VIJANDIG, DIERONVRIENDELIJK EN WILLEN DE JODEN (NET ALS HITLER!) WEER LATEN UITMOORDEN!

  Links- en Christelijk politiek Nederland gedraagt zich al jaren als de NSB-landverraders t.o.v. Nazi-Duitsland voor- en tijdens de Tweede Wereldoorlog!
  HET IS EN BLIJFT SCHANDALIG!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Welkom hier, Frank! Wat hapklare brokken als welkomstgeschenk:
  http://www.ex-moslims.nl
  http://tinyurl.com/cwh2agd
  Meezinger: http://tinyurl.com/7b8zcc2
  Deze is ook héél nuttig: tinyurl.com/3mepfoc

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Frank, helemaal mee eens, behalve dat U de SGP vergeten bent. Samen met de PVV hebben die TEGEN de verraders motie HALSEMA gestemd. De rest van uw betoog is grandioos!

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Frank zoals je ziet ben je op een thuishaven geland.
  Idd. welkom hier en maar proberen uit te dragen bij de moslimvriendelijke pers van de MSM.
  Nog eens mooi op een rij een lijstje van punten uit de islam waar we de dhimmys niet genoeg over kunnen informeren.

  Like

  • frank de vries zegt:

   Hallo Louis,
   Dank voor je (voor mij) bemoedigende reactie.
   Hoewel er (blijkbaar) een (naar ik vurig hoop) groeiend aantal Europeanen is, dat het ware gezicht van de Islam lijkt te gaan inzien, is het merendeel nog steeds (politiek en maatschappelijk) ongeintresseerd en egoistisch kortzichtig bezig met uitsluitend zijn eigen kleine kringetje, waarin gemakzucht de hoofdmoot is.
   Met het vele gemeenschapsgeld wordt volgens “oude politieke afspraken buiten ons om” vooral de VARA (indoctrinerende en volksverlakkende spreekbuis van de PvdA) gesponserd (P & W worden nog steeds boven de Balkenendenorm betaald!) en hebben iedere dag de kans om moegewerkt Nederland (kinderen naar bed) elke avond “voor te lichten”.
   Daar kunnen jij en ik niet tegenop.
   Het enige voor ons is “onze boodschap een zo groot mogelijke verspreiding te geven” en gewoon door te gaan.
   Helaas heb ik al gemerkt, dat de Telegraaf mij niet meer wil hebben en OPZIJ ook niet meer.
   Zoals ik al schreef: “Ik begrijp al jaren niet waarom er niet iedere dag door vrouwenorganisaties op het Binnenhof wordt gedemonstreerd tegen de Islam!”
   Nu heb ik van 1993 tot 1998 op het Binnenhof gewerkt en heb daar heel wat demonstraties voorbij zien komen. De “politici” keken even naar buiten en zeiden dan “Oh, laat ze, dan hebben ze wat te doen!” Zolang er geen bom in de Trève-zaal gegooid wordt zal het ze “worst zijn”.
   Onze politici (Socialisten en Christenen) zijn totaal wereldvreemd, hebben geen specifieke beroepskennis meer en kijken alleen vlak voor de verkiezingen naar hun kans op het pluche.
   Verkiezingsprogramma’s en hun beloftes zijn leugens, omdat deze na de verkiezing zijn “verdwenen in het ondemocratisch besloten “Regeerakkoord”.
   Invoering van de Islam is zoiets, de Euro idem dito, toetreding tot de EU is gewoon parlementaire dictatuur geweest!
   Het nieuwe bezuinigingsplan van de huichelachtige maar vooral ondemocratische Kunduz-coalitie is ook totaal kiezersbedrog (waar de PVV uiteindelijk niet meer aan mee wilde doen!).
   Vergeet NOOIT dat alle politici hun vorstelijke “einduitloop” in Brussel zien.
   (Daarvoor is de politieke EU verzonnen! Handelstechnisch was dat niet nodig. Wisselkoersen zijn ook met de Euro blijven bestaan) .
   Het Koningshuis mocht van mij al jaren geleden opgeheven worden.
   Vooral na de (politiek links gesoufleerde) publieke uitspraak van allochtone Maxima: “De Nederlander heeft geen identiteit!”
   Een allochtoon blijft generaties lang een allochtoon! Dat bewijzen ook de Nederlanders in het buitenland. Maar……. ik heb daar geen probleem mee ZOLANG die allochtonen in het land waar ze zich willen verstigen GEWOON zich in eigen onderhoud kunnen voorzien, een nuttige bijdrage aan hun nieuwe gastland leveren en zich openbaar conformeren aan de wetten, normen en waarden van hun gastland!
   Alleen…… leiders der socialisten en Christenen leven al eeuwen van arme onwetende mensen EN LIEFST ZO VEEL MOGELIJK (dus creeren zij in hun politiek “ZO VEEL MOGELIJK ARME MENSEN, DIE ZIJ UIT DE ZAKKEN VAN WEL HARDWERKENDEN BURGERS EEN AALMOES GEVEN EN ZICH OP DIE MANIER AAN HEN BINDEN!).
   Elke dictatuur bedient zich AL EEUWEN van deze traditionele methodiek en daardoor is de Nazi-parij van Hitler ook “gewoon” een ordinair Linkse (Nationalistische Socialistische) dictatuur geweest! (De politieke Islam werkt al eeuwen met de zelfde methoden!).
   Sorry, Louis, dat ik WEER ben uitgeweid. (Toch stukjes te lang voor de Telegraaf?)
   H. gr.
   Frank

   Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  En die redactiePRUTSERS van de Telegraaf leren het ook nooit: het moet zijn: Noord-Rijn Westfalen, oftewel: Nord-Rhein Westfalen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12100187/__Merkel_vreest_verkiezingen__.html

  Like

 15. lucky9 zegt:

  De vrijheid kan alleen bewaard worden door een onophoudelijke en ononderbroken reeks daden die getuigen van individuele moed.
  Zo lang de meerderheid van ons te laf is om bij elke gelegenheid de meerderheid onze eigen nationale politici uit te schelden voor wat ze zelf daadwerkelijk zijn namelijke crypto-fascistische islamofielen, zullen onze volkeren het loon der lafheid blijven oogsten.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @lucky9 om 11.25. uur, daar heeft U de nagel op de kop geslagen. Zo lang als de bevolking zich massaal laat inpakken, door Pauwel en Wauwel, DWDD,De TELEGRAAF,DE NRC,VOLKSKRANT DE LIMBURGER, i.s.m. de RODE TV, veranderd er geen barst. Onze volkeren zullen derhalve moeten bloeden voor eigen laksheid!

  Like

 17. Tom Hendrix :
  *****************
  Bedank voor die steun ,
  “Dat boek van hun geloof wil ik de schuld niet geven ”
  Het is volgens mij, om het verkeerde te verkondigen,
  wat er volgens mij niet instaat .of lezen zij tussen de regels door !!!
  Straks zijn er meer buitenlanders in ons land, en dan toch niet toegeven dat het een matige groeop is hier .het is allemaal een en doen zij niet wat de islam hun beveeld dan gaan ze er aan.
  Ik ben in het buitenland opgegroeid antillenheb het liever met hun te doen dan met lui uit het Oosten .Het ergste is dat dit moslim groep en aanhang van Islamiten TUIG extremisten mij beheersen.
  Waneer komt de tijd dat tuig die hier rond lopen er uit gezet worden.
  De tollerantie van ons werkt niet tegenover hun, ze trekken zich er geen MOER van aan .
  Als het verdrag van brussel en het oosten afloop dan begint de rotzooi pas .
  Het is mij een wonder dat hier zo vriendelijk blijven tegenover onze aards vijanden van het Oosten .
  Er is toch wat regeltjes bij gevoegd
  Waar ik nu net aan denk is : “sirrié waar gister weer honderden doden zijn gevallen
  dit is niet voor niets hoor! wij zijn de gene weer die de slachtoffers moeten helpen”
  en die hier weer komen worden weer voor het karetje geplaat om meer islam rekruten op te bouwen in het westen ,anders werkt het niet toch..
  en dat willen we niet zien juist..
  goed tot mails
  Bart

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bart, ik ben blij dat U er wat aan heeft gehad. Ik ben graag bereid mijn stukje bij te dragen om te ontmaskeren wat onze eigen politici ons aandoen. Weet U verbonden met velen in ons nederland, die het gedoe met de moslims en de EU ook mijlenver “de strot”uitkomt. Hartelijk gegroet.

   Like

 18. We willen allemaal Regeren, maar doen het verkeerde voor eigen land.
  Massaal op Geerd Wilders stemmen .
  dat is de enige moto.
  Bart

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Testosterongesteuerte Rechtgläubige… Zo kunnen ze ze alleen in Duitsland verzinnen…!!!
  http://www.pi-news.net/2012/05/munchen-aggressive-moslems-am-stachus/

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Pauwel & Wauwel…. Die hou ik erin!

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl, hij is fijn hé. Groet: Tom.

  Like

  • frank de vries zegt:

   Niet specifiek en reactie op het voorgaande, maar een constatering.
   Waar blijven de reacties van “onze betere helften”?
   Ik lees alleen maar stukjes van mannen.
   Zoals ik al schreef: “In de hele Islam-problematiek zijn juist alle westerse gelijkberechtigde meisjes en vrouwen als eerste alles kwijt bij invoering van de Sharia”.
   Dit is niet van vandaag op gister.
   Waar blijven al die dolle mina’s, die in de eind zestiger jaren politiek actief demonstreerden voor gelijke rechten op de arbeidsmarkt, in de relatie tussen man en vrouw, gelijke beloning voor gelijk werk, gelijke opleidingskansen, gelijke verdeling tussen man en vrouw in het huishouden, vrije anti-conseptie (is praktisch zelfde rechten op seksueel gebied) en geen dubbele moraal meer.
   Kortom, al die wensen zijn in de afgelopen halve eeuw wettelijk , maatschappelijk en moreel geaccepteerd en praktisch gemeengoed geworden. (Op WEER de religie-machthebbers na!) .
   Via wettelijke scheiding van Kerk en Staat was de Christelijke religie in ons land geen echte bedreiging meer en was teruggedrongen in hun verenigingshuizen (Kerken).
   Moeten trouwen was een fenomeen geworden evenals ongewenst zwanger.
   Meisjes kregen dezelfde (seksuele) informatie als jongens.
   Het geboorte overschot maakte plaats voor een besef dat “Overbevolking de basis was van veel armoede en ellende EN dat de voortgaande overbevolking in derde wereldlanden TOT EEN ECHTE RAMP ZOU LEIDEN! (Dit nog steeds gestimuleert door Socialisten, CDA-ers, SGP-ers , de Paus, derde wereld dictators en allen, die daar hun boterham mee verdienen (gesubsidieerde hulp-organisaties!).
   Wij beseffen nog steeds niet, dat het grote gevaar van de overbevolking in Afrika, Zuid-Amerika en in alle Islamitische landen uitsluitend door achterlijke Machthebbers (gesteund door de VN) wordt gestimuleerd, omdat “het ontwikkelingsgeld in hun zakken doet belanden” van naief gehouden westerse landen, die “het zo zielig vinden”!
   VB: Ik liep bijna zestig jaar geleden als lagere schooljongen met een collectebus voor SIMAVI.
   Op school zagen we een zwart-wit film van negerkinderen met frambusia en vliegjes rond de ogen.
   Dat hebben wij hier nooit gekend! Dus dat was “zielig”.
   Dus haalden we geld op voor de arme negertjes!
   Nu zie ik die zelfde fimpjes nog steeds op TV en in advertenties. Al die miljarden hebben dus NIETS veranderd en zijn in de vele zakken van hulp-organisaties en hun vriendjes in de betrokken landen terecht gekomen! EN DAT GEBEURD NOG STEEDS!
   Soms zien we een filmpje met een klein nieuw gebouwd schooltje in een Afrikaans land.
   “Wat een sukses!” zeker als een BN-ambassadeur daarvoor 1ste klas naar dat land is toegevlogen!
   Laten we daar eens wat aan doen!
   Wij willen best “helpen”, maar eerst moet het politieke en sociale systeem in zo ’n land veranderen.
   Geen controle op die verandering? Geen geld!
   Geen onderwijssysteem voor meisjes en jongens? Geen geld voor schooltjes.
   EN Elk jaar een bewijsbare financiele verantwoording en bewijsbaar onderwijssysteem.
   De Socialist Pronk stelde veertig jaar terug “dat hij allang blij was als 5% van ONS ontwikkelingsgeld bij de betreffende doelstelling terecht kwam!” (Dat is zinloos Sinterklaas spelen van andermans geld! Dat is Socialischme tot de dag van vandaag! Schandalig!).
   Nu doen deze Socialisten en Christenen nog steeds herzelfde want die leven al eeuwen van armoede en ellende van onwetend gehouden mensen! En dat willen ze graag zo houden!
   WEG MET DEZE EGOISTISCHE ZAKKENVULLENDE MENTALITEIT!

   DIT zal in de “derde” wereld moeten worden nagestreefd:
   Invoering AOW (ouders niet meer afhankelijk van groot aantal kinderen voor oude-dags voorziening.
   Invoering belastingheffing (naar omstandigheden ter plaatse) voor publieke werken.
   Invoering algemeen onderwijs.
   Invoering emancipatie en vrije verkrijging van anti-conceptie middelen!
   Dit laatste zal nog de meeste problemen opleveren (zelfs in 2012!)
   Buiten Noord-west Europa zijnde meeste mannen tegen condooms en tegen gelijkberechtiging van vrouwen! (Zie ook de Islam!).
   U ziet, dat de Islam ONS terugzet naar het niveau van een derde wereld land!
   Alle leiders in dit soort “dictaturen” zijn walgelijk rijk en de rest wordt dom en arm gehouden!
   Dat soort leiders noemt zich hier “Elite”.
   WEG ERMEE!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Frank de Vries, ik heb hetzelfde mee mogen maken. In de jaren 50 van de vorige eeuw, kwamen missie paters ons vertellen over de arme zwarte negertjes. Dus als het weer eens zo ver was, moest er weer zilverpapier gespaard worden. En dan spreekmik over de jaren 1955 t/m 1963.
    Erna werd het er niet beter op, constant op tv en in de pers, en vanaf de kansel dat we vooral MOESTEN geven, voor de arme mensen in Afrika, en we zijn nu 60 jaar later en er is geen fluit veranderd. Alleen de gutmenschen van links-en rechts, met hun baantjes in de zieligheidsindustrie varen er goed bij. Deze Elite zoals U ze noemt zijn intrensiek BOOSAARDIG en SLECHT, ze praten velen een SCHULDGEVOEL aan en voelen zich ver verheven boven ons de doorsnee burger.

    Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Spreekmik moet natuurlijk zijn: spreek ik.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Héé dames, waar blijven jullie nou..???

  Like

 24. Tom Hendrix
  +++++++++++
  Onze Regering moet eens hard overhoop gegooit woden !
  En de rotte peren en appels er uit gooien,
  Wat wij nodig hebben is wel geschoolden, die er wat van weten .
  En mensen die er wat aan willen doen, die er zo genoeg
  van hebben van al dat islamisering er uit er mee.
  vooral die gewapend zijn geen 2 jaar maar
  10 jaar in de nor gooien en dan deporteren
  naar waar ze vandaan kwamen.
  durf te zeggen wat je denk.

  Wat denk u er van
  groeten Bart .

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Bart, daar kan ik mij veel bij voorstellen. Helaas zijn veel nederlanders onwetend van wat de politici in Den Haag en Brussel ons aandoen. Het beste wat we kunnen doen Bart, is in onze eigen omgeving zoveel mogelijk mensen laten weten hoe we belazerd zijn geworden. Groet Bart en veel succes.

  Like

 26. Columnist zegt:

  Het mislukken van de multiculturele samenleving is voornamelijk de schuld van de atheistische haat tegen ritueel slachten en de christelijke haat tegen polygamie. Atheistisch dierenactivisme en christelijke monogamie hebben geleid tot de Holocaust.

  Like

 27. frank de vries zegt:

  Deze “Columnist” (niets voor niets een laf speudoniem) demonstreert met zijn one-liner een absolute aanhanger van (o.a.) de Nationaal Socialist Hitler te zijn gebleven.
  Waarom?
  Hij geeft voor alle (politieke) miskleunen de schuld aan één (minderheids)groep in de samenleving.
  Dat doen alle dictators als mens en als bestuurder van een (belangen)groep.
  Hij deelt hiermee zijn symphatie met de anti-westerse Islam-machthebbers (Mohammed-geldverdieners), die “gewoon” ALLE niet-moslims als zondebok in hun Middeleeuws wreed (mens en dier) en discriminerende samenlevingsvorm hebben aangewezen.
  Onze Christelijke machthebbers hebben dit ook eeuwen (ongestraft) kunnen volhouden, doch vallen nu (eindelijk!) openlijk door de mand met hun evenlange (seksuele) machtsmisbruik op hun weerloze (en verplicht aflaatbetalende ) zondaar-volgelingen.
  (NB: Dit verplichte lidmaatschap is volledig in strijd met art. 20 van de Universele Rechten van de Mens, die OOK (huichelachtig) door Nederland is ondertekend!).
  Verder vind ik hem in mijn ogen een ordinaire vooral laffe dierenbeul.
  In de (NB politieke) discussie hoeveel pijn het slachtdier onder het halal-mes zou ondervinden HEEFT HIJ ZICH (evenals alle politici) NOOIT ALS PROEFKONIJN WILLEN OPGEGEVEN!
  Dit is het kenmerk van onwetendheid, wreedheid, lafhartigheid en zich dom verschuilen achter een fossiele (en wetenschappelijk achterhaalde) tekst in een tweeduizend jaar geleden door OOK ordinaire dictators verzonnen “Geschrift met HUN locaal profijtelijke wetten”.
  Zijn “haat” tegen ALLE NIET-GELOVIGEN (Atheisten) deelt hij met alle mensen op Aarde, die hun macht en inkomen bazeren op verplicht (betalend) lidmaatschap van hun (met geweld onderdrukte) onderdanen.
  (De Communisten in het voormalige Oostblok hebben dat ook ruim een halve eeuw op hun werkende arbeidersklasse kunnen toepassen).
  Hij zou voor mij een Duitse Kampcommandant hebben kunnen zijn, die lachend naast de lange rij ruw onthaarde vrouwen en kinderen stond, die (in opdracht van zijn baas!) op weg waren naar hun gasovens en massagraven, OMDAT DIE STAKKERS DOOR ZIJN BAAS DE AANGEWEZEN “VIJAND” WAS!
  Deze “Columnist” is met zijn opmerking de representant van de domme Uebermensch, die niet zelf denkt, maar voor zich laat denken en ten koste van “ALLES” medogenloos alle bevelen van “zijn baas” (in welke vorm dan ook) uitvoert.
  Dit soort mensen zijn de “Hitlers en Mohammeds” onder ons.
  Straks zien wij hem terug met een bedekt gezicht (alleen lafaards doen dat!) met een verborgen mes onder zijn kleding “Jihad-schreeuwend” ongewapende “Atheisten, homo’s, meisjes zonder hoofddoek en verder ALLE mensen, die HIJ door zijn politieke- en religieuze bazen aangeprezen “Vijanden van het Multiculturischme, Vijanden van het wreed onverdoofd slachten van miljoenen weerloze dieren per dag, net zo laf met zijn verborgen gezicht met zijn verborgen mes anoniem mag vermoorden, zodat hij zich (zo dom als hij zich als niet-Atheist opstelt) een “martelaarsplaats in zijn Walhallah heeft veroverd” en daar (nog stopzinniger) eindelijk de door zijn “bazen” beloofde 77 maagden mag verkrachten, onder het genot van een glas wijn.
  Beschaving onder het mensdier is nog ver te zoeken in deze wereld!

  Like

 28. louis-portugal zegt:

  frank ik ben sinds ongeveer 2 jaar aan het reageren.
  De goeie boodschap is dat ik bij alle “positieve” blogs telkens nieuwe namen zie.
  De meeste verwondering voor mij is een punt dat jij ook aansnijdt nl.,
  Hoe kunnen de feministen met OPZIJ voorop accepteren wat de islam en vooral in Nederland de moslims uitvreten met hun vrouwen???
  Van besnijdenis tot eerwraak en je hoort ze niet gillen zoals in het verleden met hun baas in eigen buik enz. enz..
  Het zal zo moeten zijn.
  Links zal zijn eigen soortgenoten nooit aanvallen al moorden ze.

  Like

  • frank de vries zegt:

   Beste Louis.
   Ik heb altijd het standpunt gehuldigd, dat ieder mens (man en vrouw) de vrijheid heeft om te doen en te laten wat hem/haar goedunkt…. MITS, je daarbij geen ander hindert in de meest brede betekenis van land en cultuurgebonden “hinderen”.
   Ik heb zelfs minder moeite met religieus opgedrongen monogamie en/of polygamie ….. MITS dit voor beide seksen in vrije keuze geldt.
   MAAR dan kom je plotseling de dictatuur, de onvrijheid , de discriminatie en de dubbele moraal tegen van “Wat de een mag mag de ander niet!”
   DAAR KOM IK TEGEN IN OPSTAND!

   Louter funktioneel kan de ene mens (uitsluitend in zijn werkomgeving) zich meer veroorloven als een ander, maar in het verkeer heeft iedere automobilist (directeur of arbeider) zich aan dezelfde regels te houden!( In zwembroek op het strand heeft iedereen dezelfde rechten en plichten).

   Daarom wil ik niet zien, dat een Minister of een prins, die zijn chauffeur de maximumsnelheid laat overtreden gewoon zijn boete moet betalen! Indien Justitie hem geen boete geeft is dat ordinaire discriminatie!
   Corruptie is daarom een zwaar misdrijf, omdat de basis ordinair machtmisbruik is!
   Verkrachting evenzo, omdat ook hier altijd sprake is van macht- en krachtmisbruik.
   Misdaden met lichamelijk geweld tegen elk ander mens MOET daarom veel zwaarder gestraft worden dan het nachtelijk beroven van een Bank.
   Het beroven van een “rolstoeler” MOET eigenlijk standaard levenslang opleveren!

   Bij de veroordeling van elke crimineel dient zijn straftijd overeenkomstig te zijn met de “hersteltijd” van zijn slachtoffer (ook in materieel opzicht).
   Afkoop en/of op borgtocht is een schandalige bevoordeling van beter gesitueerden!
   Bij meerdere verdachten bij een strafzaak dienen (Ongeacht de daadwerkelijke uitgevoerde handeling) zonder aanziens des persoons ALLE medeverdachten dezelfde hoogste straf te krijgen.
   (“Samen uit; Samen thuis!” zal een hoop georganiseerde misdaad aanzienlijk verminderen!)

   Zet elke misdadiger direct met naam, foto en woonplaats in elke krant en op TV. Hij heeft al bewezen geen enkel respect voor de privacy van zijn slachtoffer te hebben gehad!
   Rectificatie en rehabilitatie kan altijd later (met een realistische som aan smartegeld) op dezelfde wijze! (Zo vaak zal dat niet voorkomen en stimuleert tevens Juridische zorgvuldigheid, omdat deze schadeloosstelling uit alleen de begroting van het Min. v. Justitie betaald moet worden.

   In dit steeds meer voor het normale burgerslachtoffer rechtenloze Nederland moet nog heel wat veranderen, voordat we niet iedere dag een moord zien, waarbij politie en Justitie alleen maar “geschokt toezien”, dat nabestaanden en buurtbewoners wel hun kaarsjes veilig branden en een bos bloemen neerleggen, zonder dat dit de verkeersveiligheid in gevaar brengt.
   Tussen de omstanders staan de meestal direct vrijgelaten daders alweer te gniffelen!
   “Die stomme Nederlanders! Wij criminelen kunnen ons alles veroorloven in dit dwaze land!”
   Hoor ik daar politici, die zeggen dat ik alleen maar leugens vertel?

   Like

 29. Columnist zegt:

  Door te ageren tegen ritueel slachten dwing je de Joodse gemeenschap een duivelspact met moslims te sluiten.
  Alleen onder christelijke druk hebben de Joden in Europa polygamie opgegeven.
  Voor veel Joden is een nieuw Khaybar nog altijd beter dan een nieuwe Holocaust.

  Like

  • frank de vries zegt:

   Het halal/kosjer slachten zijn beiden een fossiel overblijfsel uit een tijd, dat EN er helemaal geen “dieren-liefde” (kennis van en over dieren) bestond EN elk dier alleen werd bekeken als een “slaaf” en “voedsel”. (Helaas is het grooste deel van de wereldbevolking nog niet verder).

   Wij (westerlingen) leven NU EN in 2012 EN WIJ weten nu veel meer over dieren en hun (gevoels)leven, dat in grote lijnen (zeker wat betreft zoogdieren) met dat van ons mens(dieren) overeenkomt, dat het bij bewustzijn en onverdoofd de hals doorsnijden niet alleen normale PIJN veroorzaakt, maar ook het leegbloeden een totaal onnodige en (te) langdurige pijn-ervaring oplevert.
   Dat is niet alleen bewezen door deskundigen, maar is daardoor ook al jaren WETTELIJK verboden op basis van de hier geldende(?) Wet tegen Dierenmishandeling.

   Het is (politiek en maatschappelijk!) schandalig, dat ELKE (westerse) regering en elke politieke partij. die deze wet WEL heeft ondertekend zich er NIET AAN HOUDT! (Zelfs een Partij voor de Dieren houdt LAF hun mond) tegen het onverdoofd MOETEN slachten door moslims en joden, omdat dit in een TOTAAL UIT DE TIJD ZIJND woestijn-boekje staat!

   Wat ik al die laffe politici en (belangen)organisaties verwijt is, dat zij blijkbaar AL ONZE (GROND)WETTEN ONDERGESCHIKT MOETEN MAKEN AAN DE (z.g.) VRIJHEID VAN GODSDIENST!
   Terwijl huichelachtig elke (nieuwe) politieke partij en/of organisatie op een Juridisch weegschaaltje wordt gewogen of de inhoud van hun programma en doelstellingen wel/niet “Staatsgevaarlijk” zijn, KAN ELKE (z.g.) GODSDIENST BLIJKBAAR ONGESTRAFT ZIJN IN- EN EXTRERNE MACHTSMISBRUIK, PUBLIEKE AGGRESSIE, (zie anti-westerse verwensingen schreeuwende moslim-demonstraties)
   IN- EN EXTERNE DISCRIMINATIE, (in kleding en primaire vrijheden)
   RECHTSONGELIJKHEID, (vrouwen versus mannen versus ALLE “anders-gelovigen”)
   HAAT- EN DOODSBEDREIGINGEN NAAR ALLE “ANDERS-DENKENDEN”, (Koranwetten)
   SLAAFSE ONDERWORPENHEID VAN GEDWONGEN VOLGELINGEN, (seksueel misbruik)
   VERBOD OP SCHOLING EN VRIJE WETENSCHAPSBEOEFENING, (geen meisjes-onderwijs)
   VERBOD OP (ZELF)KRITIEK ( Geen vrije meningsuiting)
   VERBOD OP LIEFDE (uithuwelijking, verkrachting en verplichte dieren mishandeling).

   BEPERKING VAN ECONOMISCH WENSELIJKE- EN NOODZAKELIJKE ACTIVITEITEN VOOR HET WELZIJN VAN ALLE “ANDERS-DENKENDE” EN VEELAL GOEDWILLENDE (WERELD)BURGERS (ONGEACHT WELK LAND, CULTUUR EN/OF LOCATIEGEBONDEN EN DEMOCRATISCH AANVAARDE GEWOONTEN) onbeperkt en NB wettelijk beschermd aan IEDEREEN blijven OPDRINGEN!

   Neem het openlijke en al jaren durende anti-ALLES Islam-terrorischme.
   (Arabische landen presteren(produceren zelf ) NIETS wat voor “ons” gewenst of nuttig is
   Alleen hun grondstof “olie”, die praktisch uitsluitend door en via “ons” wordt gewonnen, verwerkt en gedistribueerd wordt, geeft hen recht op een centje per “liter ruwe olie”.
   ZE HOEVEN ZELF NIETS TE DOEN .. OM IN (extreme, doch ordinaire ongelijke derde wereldland verdeling ervan) RIJKDOM EN VERSPILLING TE LEVEN.

   Juist door deze extreme rijkdom kunnen zij alle extreme (Jihad-)groeperingen financieel steunen met uitsluitend wapens en fondsen om in “andere landen” hun moskeen op te richten en bij (Westerse) links-Christelijke (politieke) organisaties z.g. “Goodwill” te kopen.

   Alleen een verdwaasd domme ongeletterde gelovige geeft braaf gevolg aan de opdracht van zijn kwakzalverige prediker, die zelf NOOIT vooraan in de strijd zal gaan staan, om zich letterlijk op te blazen voor de macht- en inkomenspositie van zijn “baas”!
   En net zoals bij elke religie-leider wordt hem/haar daarvoor “Een nooit te bewijzen mooi leven na de dood beloofd!” ER IS GEEN RELIGIE-LEIDER, DIE DIT OOIT ZELF HEEFT ONDERZOCHT!

   Alle concentratiekampverhalen bewijzen, dat het wanhopig vasthouden aan “zijn leven” de mens tot het ondergaan van de meest gruwelijke mishandelingen in staat stelt.

   De z.g. “Columnist” is zo ’n type, die uiteraard laf VOOR ANDEREN uitmaakt, dat zij zich liever willen laten uitmoorden, dan een aanpassing wensen van een “historisch opgedrongen leefgewoonte”! Hij bewijst daarmee weer een ordinaire wrede Middeleeuwse dictator te willen zijn, die voor anderen uitmaakt wat goed voor hen is ALS HET MAAR GOED VOOR ZIJN MACHT EN INKOMEN IS!
   Geen wonder dat dit soort laffe lieden (net als Jihad-terroristen met hun “Arafat theedoek voor hun gezicht”) hun naam liever niet openbaar maken!

   NB:TEN BEHOEVE VAN DIT SOORT “VREDELIEVENDE GELOVIGEN EN HUN ANTI-WESTERSE- EN (VROUWEN)HAATVERSPREIDENDE DICTATORS”
   IS NU IN HET NOG WESTERS VRIJE EUROPA EEN STRAFWET IN DE MAAK, OM U ALLEN EN MIJ ALLE KRITIEK OP DIT SOORT GEVAARLIJKE SEKTEN EN HUN (POLITIEK) LEIDERS
   ONMOGELIJK TE MAKEN!

   HET IS GEWOON NIET TE GELOVEN, MAAR HET IS ZOVER!
   MET DANK AAN HOOFDZAKELIJK ALLE LAFFE EN (KORTE TERMIJN) INHALIGE SOCIALISTISCHE- EN CHRISTELIJKE POLITIEKE LEIDERS EN GESUBSIDIEERDE EIGEN ZAKKEN VULLENDE ORGANISATIES, DIE DIT (WEER!) ACHTER ONS RUG HEBBEN BEKOKSTOOFD! …

   EN …… ALLE ZWIJGENDE EUROPESE BURGERS EN VOORAL VROUWEN, DIE ‘NOG STEEDS DE ANDERE KANT OPKIJKEN” , DIE DIT ONDEMOCRATISCHE BELEID TOT LETTERLIJK EIGEN ZELFVERNIETIGING MET HUN GEMAKZUCHTIG TRADITIONELE POLITIEK KEUZE BLIJVEN ONDERSTEUNEN.

   Stem DUS op 12 september 2012 op de PVV!
   Er is HELAAS tot nu toe geen enkele andere politieke- en of maatschappelijke mogelijkheid om onze kostbare vrijheden en letterlijk onze kwetsbare nek tegen het Middeleeuws wrede Islamitische halal-mes te beschermen!

   Like

 30. Columnist zegt:

  “Neem het openlijke en al jaren durende anti-ALLES Islam-terrorischme.
  (Arabische landen presteren(produceren zelf ) NIETS wat voor “ons” gewenst of nuttig is
  Alleen hun grondstof “olie”, die praktisch uitsluitend door en via “ons” wordt gewonnen, verwerkt en gedistribueerd wordt, geeft hen recht op een centje per “liter ruwe olie”.
  ZE HOEVEN ZELF NIETS TE DOEN .. OM IN (extreme, doch ordinaire ongelijke derde wereldland verdeling ervan) RIJKDOM EN VERSPILLING TE LEVEN.”

  En wie heeft ons “afhankelijk” gemaakt van die olie?

  Like

  • frank de vries zegt:

   Ofschoon mijn reactie hierop niets afdoet aan mijn kritiek op de Islam moet ik beamen, dat die “afhangkelijkheid van de olieaanvoer” door eigen (kortzichtige- en zakkenvullende) Haagse politici samen met alle (inter)nationaal betrokken olie-verdieners en de via de autoindustrie afhankelijk gemaakte automobilist, is veroorzaakt.

   De Overheden vanaf Den Uyl, die onze kolengrondstof verruilde voor een z.g. schone EN vooral minder arbeidsintensieve (Socialisten zijn er voor de arbeiders!) gasexport industrie (na de vondst van de gasbel in Slochteren).

   In plaats van (zoals elk OPEC-land WEL doet!) deze eigen “schone” brandstof voordelig aan het eigen volk aan te bieden (In Lybië betaal je NB maar 9 eurocent per liter benzine!) werd het voor politiek Den Haag een Staatsexport artikel, waarbij de eigen bevolking werd gedwongen de Wereldprijs te betalen (NB later nog lukratief gekoppeld aan de wereld olie-prijs!).
   DIT NOEMT POLITIEK DEN HAAG NOG STEEDS TROTS “ONZE VOC-MENTALITEIT”!

   Normale mensen noemen dit “Maten naaien!”.
   Daar is “de Nederlander” blijkbaar de beste in!
   Zelfs als ze in hun (daarbij behorende) kortzichtigheid zichzelf ook op wat langere termijn politiek/maatschappelijlk gruwelijk in de vingers snijden!

   Ondanks, dat Nederland BV zich al een halve eeuw ook een ordinair (G)PEC-land kan noemen, heeft elke (“VOC”)regering tot nu toe absoluut ondemocratisch geweigerd onze eigen (gas)bodemschatten primair ten gunste van zijn burgers aan te wenden.
   Daardoor Nederland minder afhankelijk kunnen maken van de politiek instabiele Islam-dictaturen in het M.O.

   Zelfs een (NU) samenwerkingsvorm om al de in Europa gevonden gas en olie primair aan de E.U ten dienste te stellen en daarmee die Arabische olie minder politieke (chantage) invloed te geven, wordt tot nu toe niet eens ter sprake gebracht.

   Er zijn WEL opeens snelle ontwikkelingen in de autoindustrie, die daardoor met minder olie kunnen, maar het blijft OLIE-afhankelijk!
   Ook al die zwaar gesubsidieerde z.g. milieu-drammers hebben daar nog nooit op gewezen!

   Ik rij BV al vanaf 1974 op LPG. (Zelfs tot nu toe een schonere brandstof genoemd!)
   Onze Overheid heeft van begin af aan de Nederlandse LPG rijder GESTRAFT met extra wegenbelasting! (Stel je voor dat die VOC-ers minder belastinggeld uit hun burgers kon trekken!)
   Terwijl in Duitsland het rijden op (ook ONS geexporteerde ) Aardgas een normaal alternatief is en daar al meer Aardgas-pompstations kent dan in ons z.g. AARDGASLAND(!), weigert Den Haag om deze kans ook profijtelijk aan onze transportsystemen aan te bieden!

   KORTOM: Als ik dus een kort antwoord op de vraag van de Columnist zou moeten geven is dat:
   U heeft gelijk! Het zijn onze domme, kortzichtige, korte termijn zakkenvullende- en matennaaiende VOC-Nederlanders, die daarvoor hun juiste (eigen bevolking uitzuigende) politici in Den Haag hebben neergezet. (CDA, PvdA en VVD).

   Ze doen het nu weer tav de Islam, ze doen het tav de PVV, kortom ze doen het tav hun eigen vrijheid en ze staan straks (als het WEER te laat is) samen met hun laffe en z.g. selectief politiek-correcte “leiders” in Den Haag bang te schreeuwen: “Amerika, kom ons aub snel helpen tegen onze wrede dictatoriale bezetters!”
   “Deze vredelievende bezetters dwingen ons nu al om een “Jodenster” te dragen!”

   De geschiedenis zal zich wel weer gruwelijk herhalen!
   Nu dank zij de Haagse – en Elitaire “VOC-mentaliteit”, waardoor al deze “leiders” straks als eerste het zinkende “ss Nederland” hebben verlaten naar hun belastingvrije villa’s in eh ….
   was het niet dat arme nu Communistische Griekenland?

   Like

 31. Columnist zegt:

  frank de vries zegt:

  17 mei 2012 om 13:42

  Goed stuk. Het is wel waarschijnlijk dat onze ‘leiders’ kortzichtig zijn, maar bij hogere niveau’s, zoals de NWO, is dat vrij onwaarschijnlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s