Spanje krijgt een platform voor de vrijheid

Weken na mijn aankomst in Spanje krijgt het land zijn eerste Counterjihad politieke partij. Natuurlijk is dit puur toeval. Josep Anglada, de leider van Plataforma per Catalunya (PxC), heeft aangekondigd dat zijn partij, tot nu toe alleen gericht op Catalonië, nu zal uitbreiden naar de rest van Spanje onder de naam van Plataforma por la Libertad (PxL) Platform voor de Vrijheid.

Anglada legde het doel van de partij uit: “Een antwoord van de autochtone Spanjaarden op het plunderen, het in de steek laten, de financiële dictatuur en de destructieve werking van het politieke establishment.”

De PxC is een op identiteit gerichte, nationalistische beweging met een sterke focus op het verzet tegen de islam. Het eerste “verkiezingsuitje” buiten Catalonië zal in juni in Asturië zijn. Dit is toepasselijk, want het was in Asturië dat de autochtone Spanjaarden standhielden tegen de Mohammedaanse hordes die de rest van Spanje hadden overlopen, waar ze langzaam hun krachten verzamelden tot ze tenslotte in staat waren hun land te heroveren. In het slechtste geval kan Europa in de toekomst een vergelijkbare aanpak nodig hebben.

Bron:

http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/05/spain-gets-platform-for-freedom.html

PxC vraagt om politiebescherming

Robert Hernando, de secretaris-generaal van het Plataforma per Catalunya (PxC),dat zich momenteel verder uitbreidt over heel Spanje in de vorm van het Plataforma per la Libertad (PxL), heeft officieel verzocht om politiebescherming voor haar vertegenwoordigers, in het bijzonder voor partijleider Josep Anglada.

Hernando verklaart dat “het onjuist is dat in een democratische staat de voorzitter van een partij met meer dan 70 officiële vertegenwoordigers voortdurend blootgesteld staat aan bedreigingen van ongewenste (vreemdelingen) die zijn fysieke integriteit in gevaar brengen.” Hij vroeg om “continue bescherming voor Josep Anglada en zijn gezin, gezien het feit dat de situatie veel ernstiger is dan waar de publieke opinie van op de hoogte is.” In de brief merkt hij ook op dat hij het ongelooflijk vindt dat er geen arrestaties zijn verricht in verband met het brute pak slaag dat PxC-raadslid Alberto Sanchez op klaarlichte dag kreeg van 20 gemaskerde linkse activisten en dat dit “een indruk van straffeloosheid creëert.”

Het lijkt erop dat als je de islam in Europa vandaag uitdaagt je bereid moet zijn om in een sfeer van constante bedreiging te leven. En men zal je niet toestaan om wapens te dragen om jezelf te verdedigen.

Zie tevens:

https://ejbron.wordpress.com/2012/04/14/wij-verwelkomen-de-nieuwe-uitbreiding-van-de-regionale-partij-platform-voor-catalonie-pxc/

Bron:

http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/05/pxc-asks-for-police-protection.html

Auteur: Cheradenine Zakalwe

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Counterjihad, Islamisering, Spanje. Bookmark de permalink .

4 reacties op Spanje krijgt een platform voor de vrijheid

 1. Tom Hendrix zegt:

  Als in Spanje Generaal Franco nog aan de macht zou zijn, was deze invasie van Muzelmensen in de kiem gesmoord. Verder is het wel duidelijk dat geheel LINKS in Europa, een groot GEVAAR is voor onze VRIJHEID. Ik wens deze mensen heel veel succes!

  Like

 2. nederlands verzet zegt:

  als ik dit soort berichten lees of hoor, krijg ik toch heel sterkt het gevoel dat wij in een stille religieuze oorlog zitten. en dat de vijand gewonnen hebben en ons bezetten .
  en dat wij ons snel zou moeten organiseren om naar goed voorbeeld van de tweede wereld oorlog een goed ondergrondse verzet heroprichten .
  en ding is zeker na het heroverwinning van ons land en cultuur moet er een nieuwe Nerenbergproces komen

  Like

 3. Bert zegt:

  Geen proces, alle die verantwoordelijk zijn voor de import van de Islam en het verkwanselen van onze vrijheid tegen de muur, geen genade voor deze landverraders!!!!

  Like

 4. Sjun Demartelaere zegt:

  Er lijkt inderdaad verzet georganiseerd te moeten gaan worden waarin mensen getraind worden voor de eindoverwinning. En dat begint dus bij gedegen voorlichting, oefening van de pen en bildung van de mindset opdat er een cultuur ter navolging uitgedragen kan worden. In 1568 werd een begin gemaakt met een eigen koers die land en volk met dank aan tactische troepeninzet uiteindelijk geen windeieren legde. In dezelfde geest wordt het weer tijd voor verzet tegen vreemde overvraging van de solidariteit. Europa en islam kunnen worden omgevormd tot belangrijke thema’s voor een reformatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s