Mona Eltahawy gearresteerd voor aanvallen van pro-freedom blogger…..

Voorstander van islamitische suprematie en journaliste Mona Eltahawy werd vandaag gearresteerd na mishandeling van een verdediger van de vrijheid die haar betrapte op het vernielen van een van de AFDI pro-Israël advertenties in de New York Subway stations. Dit bewijst nogmaals hoe de islamitische racisten en het linkse tuig de vrijheid van meningsuiting willen afschaffen . Anti-Israël advertenties werden in het hele land lange tijd aangeplakt zonder gemor of protest, maar deze pro-Israël advertentie was nauwelijks een uur opgehangen of fascistisch tuig zoals Eltahawy ging aan het werk om ze te bekladden.

Op 12:42 op dinsdag, 25 september twitterde  Eltahawy: “Vergaderingen gedaan; roze verf tijd. # ProudSavage # FuckHate . “

Kort daarna stond ze op het punt om verf te sprayen op AFDI’s pro-Israël advertentie in een metrostation waarbij freelance journalist en pro-vrijheid blogger Pamela Hall tussen haar en de advertentie ging staan. Eltahawy bespoot daarop Hall met verf; Eltahawy werd gearresteerd en Hall diende een aanklacht in. De aanval werd gezien door Georgette Roberts van de New York Post. We kijken uit naar het volledige NY Post bericht, omdat Roberts getuige was van dit hele incident.

Dit crimineel gedrag en fascisme zal worden geprezen in linkse kringen. Eltahawy’s gedrag is een veelzeggende indicatie van hoe meedogenloos de linkse en de islamitische racisten zijn als het gaat om de vrijheid van meningsuiting en hoe wanhopig ze proberen te voorkomen dat pro-vrijheid, anti-jihad-berichtgeving naar buiten komt.

De AFDI-advertentie luidt: “In een oorlog tussen de beschaafde mens en de wilde barbaar, steun de beschaafde mens. Steun Israël. Versla de  jihad.”

Eltahawy’s gedrag is des te meer ironisch gezien het feit dat ze vorig jaar smerig werd aangerand door “demonstranten” op Cairo’s Tahrirplein en vervolgens een indringend stuk schreef over de vrouwenhaat die inherent is aan de islamitische wet. Maar ze werd ronduit aangevallen door haar collega schrijvers die  islamitische overheersing voorstaan, juist vanwege dat artikel en ze ging daarna volledig op de terugtocht. Nu, in een klassiek geval van het Stockholm Syndroom, verdedigt ze dezelfde wilden die haar wreed aanvielen op het Tahrirplein.

AFDI roept de NYPD op om Eltahawy voor haar aanval op Pamela Hall te vervolgen in de ruimste zin van de wet en de pro-Israël advertenties te beschermen tegen verder links / islamitisch vandalisme.

Video:

 

Lees ook:

http://www.nypost.com/p/news/local/manhattan/video_exclusive_woman_defaces_anti_3xZ5mGVAGc1b6KUMFKGseK

Bron:

http://www.jihadwatch.org/2012/09/mona-eltahawy-arrested-for-assaulting-pro-freedom-blogger-while-defacing-afdi-pro-freedom-ad.html

Auteur: Robert Spencer

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Islam, Islamisering, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, Vrijheid van meningsuiting, VS. Bookmark de permalink .

30 reacties op Mona Eltahawy gearresteerd voor aanvallen van pro-freedom blogger…..

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Als ik in Hall’s schoenen had gestaan had Elthawy een ontieglijke dreun voor de harses gehad!
  Dat is nl. de enige taal die binnen haar FASCISTENbeweging wordt verstaan.
  http://tinyurl.com/cyjy63
  FITE DEM BACK..!!!!

  Like

 2. vlieger zegt:

  Deze dame heeft de aanranding in Egypte zeer prettig gevonden als dank of loon dit werk.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Variant op de draad: onze god is de beste…
  Al jaren een heikel onderwerp bij onze Oosterburen: betalen voor gebakken lucht, want dat is godsdienst, het is en BLIJFT gebakken lucht, omdat ’t VERZONNEN is.
  Daarnaast blijf ik me toch afvragen: als alle Duitsers zich al lid laten uitschrijven is het probleem van de Kirchensteuer toch opgelost??
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12995753/__Belasting_kerk_verplicht__.html
  Carlin nog maar een keer:
  http://tinyurl.com/8oo5opn

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Haar zie ik liever dan bv. Mariëtte Hamer van de pvda in gala-tenue…!!!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend! Politie Den Haag + O.M. bekeerd tot de islam..!!!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12995087/__Gemeente_laat_haatimam_begaan__.html

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Zoek me de klere naar dat filmpje waarin Rutger een moskee naast een politiebureau probeert te filmen… kannievinde… Daarom deze maar even: eet smakelijk…

  Like

 7. Ik denk dat je deze bedoeld:

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Ja we hebben al verloren, de hermandad heeft al partij gekozen ! weg met ons !

  Like

 9. Ohh maar dat was mij de afgelopen 10 jaar allang duidelijk geworden en het werd nog duidelijker toen de politie moslims als diender aannam en vrij snel ook iftar-maaltijden ging organiseren waar alle Dhimmi’s lekker naast hun meesters zaten te halal-vreten!
  Zie http://wp.me/p2x6V2-m2 en http://wp.me/p2x6V2-ho

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  Opties
  1) bid 5 maal per dag met je hol omhoog
  2) vecht
  3) vlucht

  Like

 11. Max zegt:

  Ik hoop dat alle Palestijnsen en moslims ooit bevrijd zullen worden van de islam,van deze dodelijke ideologie, die al 1400 jaar bestaat….De enige Arabieren in het Midden-Oosten die echt vrij zijn, zowat 1 procent van alle Arabieren, wonen zonder uitzondering allemaal in Israël. Lang leve Israël.

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  A Ha u wilt dus tegen uw eigen burgers vechten die hier democratisch voor gekozen hebben, ik zie dat als en onmogelijkheid buiten de praktische problemen.

  Like

 13. vederso zegt:

  Originalton Tundra Tabloids: Not just some random bitch…

  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/26/making-islam-look-bad/

  Like

 14. vederso zegt:

  @ Joop Klepzeiker, deze Youtube video kende ik niet, inderdaad goed om ze naast elkaar te zien.
  Bedankt!

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Deckzeijl is een buitengewoon betrokken mens, een nijvere bij die ons ruimhartig voorziet van zeer veel goede links, waarvoor dank :-). Hij heeft daar een neus voor en dat is uitstekend !!
  Verder voelt hij af en toe een bijna onbedwingbare drang om zijn angeltje in elke religie te plaatsen, in de hoop dat die een ballon blijkt te zijn en door zijn prikjes zal leeglopen 🙂
  Zo heeft ieder zijn zendingsopdracht in het leven.
  Ach, we hebben de degens wel eens gekruist en ik vergeef hem zijn atheïstische dadendrang, want hij is hoe dan ook een ruimhartig mens en loyaal.
  Wat ik bewonder is dat hij strijdend tegen één foute ideologie impliciet de instandhouding van het fundament van onze westerse samenleving verdedigt: de joods-christelijke en humanistische grondslag van onze beschaving.
  Ook die eerste twee componenten zijn zeer religieus geïnspireerd en volgens Deckzeijl in zekere zin dus ook gebaseerd op gebakken lucht, maar toch staat hij pal voor onze beschaving, ons land!
  Dat is flexibel zijn!
  Maar ik heb het al eens gezegd: elke politieke overtuiging, maar dan ook elke, kan eveneens tot een pure religie worden! En daarmee een potentieel ontwrichtende kracht!
  Wij hier, op deze zeer politiek incorrecte site komen uit verschillende achtergronden geloven allen samen ook nog in iets anders en in de verdediging van dat geloof gaan wij heel ver.
  De kern van dat geloof is dat wij een zeer tolerante maatschappij tolerant willen houden en voor iedereen leefbaar.
  Dat er geen dwang op ons wordt uitgeoefend in ons denken.
  Dat ons niet wordt voorgeschreven hoe wij moeten denken. Wat wij goed moeten vinden en wat niet. Wij willen vrij zijn en onze maatschappij intact laten, want er is geen noodzaak tot ”verbetering” door middel van dubieuze experimenten!! Nee, dank u!
  Dit artikel gaat over een mallotige vrouw, Mona Eltahawy,. Eigenlijk is zij rijp voor een verblijf in een rustgevend oord waar veel mensen in witte jassen rondlopen.
  Zij ondervond eventjes de ware spirit van de Arabische lente en omdat de lente in Egypte in de lucht zat werden sommige mannen daar zeer biologisch gestimuleerd. Men is jong en men wil wat en zo en in dit geval wilde men Mona.
  Ziedaar.
  Een leerrijke ervaring zou je zo denken.
  Mona zocht naderhand de vrijheid weer op, een plek waar zij in alle rust weer vrouw kon zijn zonder gevolgd te worden door sperma spuwende oogjes en grijpgrage handen (nogal wiedes dat vrouwen zich in de bepaalde landen in een zwarte tent over straat moeten verplaatsen).
  Mona is weer in het vrije westen waar het leven goed is.
  Zij ziet posters waarop men voor Israël opkomt (BRAVO!!) , een land waar het leven ook goed is, want het is het enige westerse land in het Midden Oosten. Ook daar behandelt men bijvoorbeeld vrouwen met respect en men is buitengewoon verdraagzaam

  En deze moderne moslima, die opkomt voor rechten van vrouwen
  (http://www.foreignpolicy.com/articles/2012/04/23/why_do_they_hate_us)
  slaat bij het zien van de pro Israël posters volkomen op tilt!
  De boodschap van de posters was dat men: als men moet kiezen tussen barbarisme (Hamas) en beschaving (Israël) altijd de kant van de beschaving moet kiezen.
  Nogal logisch, lijkt mij.

  Mona die het beschavingsniveau van ontketende islamitische sexbeluste primitivo’s had ondervonden slaat op tilt.
  Het bestaan van Israël en de AFSCHUWELIJKE misdaden die het land ONOPHOUDELIJK begaat tegen de weerloze Palestijnen overstijgt elk kwaad. ISRAËL, HET ULTIEME KWAAD.
  En deze kortsluiting treedt op in de geest van een moderne, westers ogende moslima.
  Een in het westen geïntegreerde moslima…
  En , wanneer zij vergezeld was geweest door geestverwanten uit het politiek correcte linkse kamp , dan was het niet bij één spuitbus gebleven. Je had toch ook wel wat spuitwerk willen verrichten, Anja M.? Voor de goede zaak?
  De les is duidelijk: bij Mona was het vermogen tot redelijk denken teruggebracht tot nul.
  En dat brengt mij tot mijn conclusie : waar men zich ook door laat leiden in het leven: wanneer men de redelijke maat der dingen loslaat en het verstand uitschakelt dan slaat de waanzin absoluut toe. Ongeacht waarin men gelooft, ongeacht in wie men gelooft..

  Like

 16. Joop Klepzeiker zegt:

  A Ha Henk wil met een redelijke maat ( de rede ) de waanzin bestrijden, ik wens hem dan ook veel geluk en sucses toe.
  Hij schijnt nog steeds niet door te hebben dat we die strijd al heel lang geleden hebben verloren !
  Ik geloof daar dan ook niet meer in, maar ja ik ben dat ook een hardcore atheïst !

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  De waanzin om een strand op te stormen on het nazisme ten val te brengen onder het luid uitroepen van dat nooit meer en dan komt Henk daar aan , met zijn niet doen hoor, laten we er over praten je weet wel de rede !

  De new speak van het pacifisme en het gebroken geweertje !

  Daarom zie ik vechten tegen deze ellende als een onmogelijkheid, er zijn teveel kippen zonder kop !

  Geef mijn portie maar aan fikkie,

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Henk V 16.57. uur, en het meest opmerkelijke is dat er in NEDERLAND maar 2 partijen opkomen voor onze joods-christelijk-humanistische samenleving Henk, te weten de SGP en de PVV. De rest was akkoord met de MOTIE VOOR ISLAMISERING van de LANDVERRAADSTER HALSEMA!
  Flikkerde dat hele linkse ZOOITJE en de zandhappers maar op!

  Like

 19. Ko Lumbus zegt:

  Duidelijk van godt los, die Mona.

  Like

 20. Martien Pennings zegt:

  @ G.Deckzeijl om 14:53.
  Dat filmpje “naast die moskee” (dat vlak onder jouw comment door Pieter Veenstra is geplaatst) is in elk geval niet gemaakt door Rutger van GeenStijl.
  Ik ken de maker persoonlijk en die wil anoniem blijven.

  Like

 21. Henk.V zegt:

  @ Joop Klepzeiker ( 17:08 en 17:14)

  Sorry, Joop! Niet uit je nek gaan staan kletsen en mij zo maar iets in de mond leggen. Gewoon even hier en daar op de site nalezen wat ik schrijf, bijvoorbeeld , onder andere over idioten die vóór het ”gebroken geweertje” waren en waar dat toe leidde..
  Ik zet onze opvattingen uiteen en ik wil dat velen begrijpen wat wij denken en waarom.
  Als het uiteindelijk tot noodzakelijk handelend optreden zou moeten komen om ons recht te halen, dan is het namelijk wel zaak dat het aantal mensen dat MET ons voor de vrijheid wil optrekken ZO GROOT mogelijk zal zijn. Dat bereik je door hen te overtuigen, door duidelijk te maken waarvoor wij staan.
  Ik probeer geen kwaadwilligen te overtuigen, want die zijn niet te redden,maar ik richt mij op mensen die de situatie nog niet doorhebben en JA:!! als wat ik zeg NIET redelijk mag zijn dan is elk woord dat ik zeg een woord teveel geweest,Joop.
  Ik hou ervan mijn verstand te gebruiken. Dat doe ik al heel lang.
  Zo zit dat..
  Het is simpel: jij bereidt je voor op de toekomst op jouw manier, ik op de mijne..En wat respect tegenover elkaar kan daarbij geen kwaad.
  Ik leg mij bij geen enkele multiculturele, politieke idioterie neer ,die mij iets opdringt wat ik niet wens te accepteren.en zoiets als de strijd opgeven staat niet in mijn woordenboek.
  En ik denk niet dat ik tot de ”niet doen, jongens” club behoor en niet voor niets breng ik daarom mijn stem uit op een bepaalde partij.
  Wat je verder van mijn opvattingen vindt is verder helemaal voor jouw verantwoording.
  Verder wil ik mij ook niet verduidelijken Alles wat ik tot dusverre hen geschreven is namelijk volstrekt helder en maar voor één conclusie vatbaar…
  Neem daar maar eerst nota van en praat in redelijkheid verder met mij of helemaal niet.
  Aan jou de keus.

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter, 15:14
  Hartelijk Dank..!!! Mijn archief is wederom up to date!

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Dat de maker van “islamisering politie Amsterdam” anoniem wil blijven, is me geheel duidelijk.
  De kijker via dit blog weet dat ook niet, maar die verdomde islamitische tapijtvreters weten het wel, sowieso de jurkendrager die z’n camera uit z’n handen wilde slaan.(dat hattie mij niet moeten flikken) Daarnaast herkende ik iemand die ook fel anti-islam is en da’s maar goed ook.
  Trouwens, wat is er zo supergeheim aan een islamitische HAATBUNKER?
  Iemand al eens uitgezocht waarom die niet gefilmd mogen worden?
  Is het soms omdat op iedere baksteen het bedrag aan arabische dinar staat wat ’t gekost heeft?
  (dit omdat het zo goed als zeker is dat al die HAATBUNKERS in de EU door arabische geldschieters werden gefinancierd, zoals bv. de Rotterdamse Essalam-haatbunker.)
  FITE DEM BACK!! http://tinyurl.com/cyjy63
  Einde van deze gratis les maatschappijleer…

  Like

 24. Joop Klepzeiker zegt:

  Oke, Henk met alle respect maar ik zie geen enkele realistische conclusie

  Like

 25. Joop Klepzeiker zegt:

  Sorry Henk als mijn pragmatisch realisme de droom van een breed gedragen succesvolle volksopstand verstoord !

  Sorry ik kan niet anders, ik ben een atheïst kan dus niet geloven in waandenkbeelden.

  De rede en logica ook zeg, jammer ik lijd daar nogal aan, heb medelijden met mij !

  Kom ik terug op het puntje respect, natuurlijk heb ik respect voor het feit dat jij een mening hebt en die uitdraagt dat zal ik dan ook verdedigen, maar dat houd niet in dat ik respect zou moeten hebben voor de inhoud van die mening an sich, dat zijn 2 verschillende zaken.
  Maar net zoals jij je mening hier mag uitdragen mag ik dat dus ook en wil mij dus niet neerleggen bij elke idioterie , net zoals jij dat vind.

  Wanneer ontaard een droom of een geloof in iets in een onwerkelijkheid !

  Dus zoals je nu kan begrijpen doe ik dus niet mee aan onwerkelijke niet pragmatische dromen, die vind ik namelijk idioterie !

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  @Henk V., 26-9, 16:57
  Blij dat er nog iets van me wordt gelezen, waarvoor mijn hartelijke dank!
  Ik ga door!
  Terug in de tijd, ze hadden het bijna voor elkaar…
  http://tinyurl.com/yavklqm

  Like

 27. Jan zegt:

  Schorem meent dat zij een speciale behandeling krijgen:
  Muslim Brotherhood President Morsi asks Egyptian Consulate to “monitor Eltahawy case”
  The Muslim Brotherhood figures that with their man in the White House, Islamic supremacism is the order of the day.
  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/09/muslim-brotherhood-muslim-brotherhood-president-morsi-presidency-asks-egyptian-consulate-to-monitor-.html

  Overigens, ik was al weer vergeten dat dit wijf (geen vrouw) in Egypte door het moslimtuig was verkracht. Nu verdedigt zij haar verkrachters. Geeft te denken wat onder haar schedel plaats vindt:
  Mona Eltahawy, Islamist Savages and Rapist Beasts
  http://frontpagemag.com/2012/dgreenfield/mona-eltahawy-islamist-savages-and-rapist-beasts/

  Like

 28. Pingback: MUZIEKVIDEO: MO MO MO MO MONA! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s