Turkije: aparte kampen voor christelijke en islamitische vluchtelingen uit Syrië

Screenshot_16

De islamitische samenleving moet noodgedwongen het racisme en de segregatie praktiseren. Ook als de woordvoerders van de islamverenigingen in onze media glad als snot de islamitische Taqiyya praktiseren en zonder met de ogen te knipperen politiek correct exact datgene zeggen wat de linkse antiracisten willen horen, weten ze zelf dat de islam racistisch is, dat een islamitische samenleving zonder de racistische scheiding tussen moslims en niet-moslims niet kan bestaan, omdat de moslims de christenen, de boeddhisten en alle andere niet-moslims naar het leven staan, omdat de mensen zelf niet bereid zijn de gelijkheid met de niet-moslims te praktiseren.

Dat geldt ook voor de zogenaamde seculiere of gematigde islamitische samenlevingen zoals Turkije. De Turken beweren weliswaar in Duitsland dat er geen verschillen zouden bestaan tussen hen zouden bestaan, maar in Turkije kent men deze verschillen wel degelijk. Daarom bouwt de Turkse staat een apart vluchtelingenkamp voor de christenen uit Syrië:

Turkije wil een apart kamp voor christelijke vluchtelingen oprichten, berichtte de “Today´s Zaman” donderdag onder verwijzing naar een hoge official van het Turkse directoraat voor rampen en noodtoestand management.

Er wordt een kamp gebouwd voor circa 4000 Syriërs en christenen in de buurt van het klooster Mor Abraham in Midyat. Het andere kamp wordt op staatsgebied in de regio Midyat gebouwd voor circa 6000 Syriërs en eveneens voor Koerden en Arabieren, zei “Today´s Zaman” onder verwijzing naar de anonieme official.

RiaNovosti

Waarom horen we hier niets over in de westerse media?

De reden voor de aparte vluchtelingenkampen zouden islamitische fatwa´s kunnen zijn, volgens welke moslims christinnen mogen verkrachten. Maar je kunt er van uitgaan dat Turkije zelf de christelijke vluchtelingen verwaarloosde. De aanwijzing van de Turkse regeringswoordvoerder naar een “catastrofe” duidt hierop.

Weet iemand hier meer over?

Het Italiaanse persbureau ANSA-Med zei dat de christenen door de soennitische moslims bedreigd worden (dezelfde als in Turkije) en dat de kloosters in het gebied van Gaziantep in het zuidoosten van Turkije nu al overvol zijn.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/11/turkei-separate-lager-fur-christliche-und-muslimische-fluchtlinge-aus-syrien/#more-44096

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Islam, Mensenrechten, soennieten, Syrië, Turkije. Bookmark de permalink .

18 reacties op Turkije: aparte kampen voor christelijke en islamitische vluchtelingen uit Syrië

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Glaub’ mir: Sie* hat sie seit lange Zeit nicht alle.
  http://www.pi-news.net/2013/04/merkel-fordert-respekt-fur-turkische-migranten/
  *Und Sie ist bestimmt nicht die einzige! http://tinyurl.com/3dr8puh

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Sorry klepzeiker, ik gebruik uitsluitende DEZE zoekmachine: http://www.startpage.com
  En dan nu wat algemeen nieuws… O, dus u dat ’t nog niet door dat ons sociale vangnet aan de lopende band wordt uitgehold? Wellicht dat het NU tot u doordringt.
  http://www.estateplanningnieuws.nl/2013/04/kinderbijslag/

  Like

 3. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  Zou me niks verwonderen als die christenen ‘per ongeluk’ van een brug of rots vallen met een kogel in het hoofd of ‘per ongeluk’ verdwalen in de woestijn. Dat schijnt in Turkije een veel voorkomende doodsoorzaak te zijn onder deze bevolkingsgroep.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Volgens timmermans was het toetreden van Turkeije slechts een sinecure. Hij noemde de toetreding op zich “”GEEN GROOT DING””. Je moet de arogantie maar hebben.voor dit soort uitspraken. Wanneer zijn er weer verkeizingen?

  Like

  • Henk.V zegt:

   Toen bekend werd dat de VVD en de PvdA samen het bed indoken was het mij meteen duidelijk dat Timmermans de nieuwe Minister van Buitenlandse Zaken zou worden en dat Nederland politiek bezien een treurigstemmende ommezwaai zou maken: pro Europa, nog meer pro islam en zeker toenemend anti Israël.
   Deze man heeft ten aanzien van de toetreding van Turkije tot de EU geen enkele reserve. Hij is de totaal verkeerde man op de zeer verkeerde post in mijn ogen.
   Tegen de tijd dat er weer landelijke verkiezingen komen zal de PvdA af en toe een kritisch geluid over de multiculturele samenleving laten horen, of ze gaan de suggestie wekken dat ze meer willen opkomen voor Nederland, de gladjakkers.En dan zijn er vast nog wel wat dombo’s die de PvdA weer zien zitten.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 16.50. uur. Gerrit, weet je dat asielzoekers van christelijke origine, hier in nederland, in de opvang zelfs DAAR niet veilig zijn voor het islam TUIG. En dat heb ik meer als 1 keer vernomen. En de achterlijken in DEN HAAG maar buigen en knikken voor deze UITVRETERS van moslims, en zo gaat onze sociale zekerheid naar de donder. O ja, de RODEN van de EUSSR doen daar vrolijk aan mee hoor. Voor mij mag de regering optiefen!

  Like

 6. nicolazien zegt:

  Helaas zelfs hier foutief gebruik van het woord racisme, moslim is geen ras, evenmin als christen. Ras betreft aangeeboran kenmerken van een persoon (blank, zwart etc.),, tot een ras kan je je niet bekeren (wat je wel kan tot de islam of het christendom)!

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Zoek argument op startpagina : separate refugee camps in turkey

  Ongeveer 100.303 resultaten (0.18 seconden)

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Installeer : do not track me

  Het is gratis.

  https://www.abine.com/how-donottrackme-works/

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 16.39. uur. ” Die Frau hat nicht alle Tasse im schrank”, is ook wel toepasbaar Gerrit.
  We worden geregeerd hetzij door criminelen, hetzij door gekken. ( vertwijfeld aan haren op het hoofd trekt).

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Overal waar zich vluchtelingen centra bevinden,zijn de christenen niet veilig. De reden daarvoor is hier al genoemd.De enige oplossing voor deze mensen is dat het ”christelijke” westen hen gaat opvangen en asiel verlenen.
  Ik ben absoluut tegen ”import van mensen” uit het Midden Oosten, maar voor de christenen die voor honderd procent in hun thuislanden vreselijke agressie wacht MOETEN een uitzondering op de toelatingsstop worden.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 18.02. uur. En daar ben ik het helemaal mee eens. Wat er als voorstel bij gedaan zou kunnen worden is: het maroc- en aanverwant moslim volk wat zich NIET wenst aan te passen, een enkele reis naar NOORD-AFRIKA. Win-win situatie toch? Maar ik vrees het ergste Henk.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Kort en goed, waar Moslims zitten zijn andersdenkenden niet veilig. Zelfs niet in vluchtelingenkampen waar, zou je toch zeggen, de gedeelde oorlogservaringen voor enige verbroedering zouden moeten zorgen. Niet dus. Maar ja, de linkse media draaien zelfs dit wel weer zó dat het altijd aan de andersdenkenden ligt, dat zul je zien.
  Hopeloze gevallen, die Moslims.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Het vervelende is dat die hufters op het moment aan de macht zitten, en overal hun inzichten verbrijden.op de TV Kranten en politiek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s