CAIR stuurt een betuiging van medeleven aan een pro-terroristen journaliste

Screenshot_22

Helen Thomas

(Door: Ryan Mauro)

Het is altijd interessant om te zien waarop CAIR besluit te reageren. Er werd geen woord gezegd in het nadeel van de Egyptische Moslimbroederschap of ter ondersteuning van de miljoenen Egyptenaren die door hen werden onderworpen. De Raad voor Amerikaans-Islamitische Relaties (CAIR), een orgaan van de Amerikaanse moslimbroederschap, heeft een persbericht uitgegeven waarin deze uiting geeft aan zijn medeleven met de dood van de journaliste Helen Thomas, wier carrière in 2010 eindigde toen ze de Joden de opdracht gaf om “als de donder uit Palestina te verdwijnen” en weer terug te gaan naar Polen en Duitsland.

Ze verontschuldigde zich nadat ze de uitspraak gedaan had, maar slechts enkele maanden later zei ze: “Het Congres, het Witte Huis, Hollywood en Wall Street zijn het eigendom van de zionisten. Naar mijn mening is daar geen twijfel over. Ze stoppen hun geld daar, waar ze de daad bij het woord kunnen voegen”.

Toen ze hoorden van de dood van Thomas, luidde het persbericht van CAIR als volgt: “Wij betuigen onze oprechte deelneming aan de familie en de dierbaren van Helen Thomas, wier baanbrekende werk mede vorm heeft gegeven aan het journalistieke beroep. Zij zal liefdevol worden herdacht door de Amerikaanse moslimgemeenschap en door al diegenen die een vrije pers en een transparant bestuur op prijs stellen”.

Kort nadat Thomas de antisemitische opmerkingen had gemaakt, bood het Amerikaans-Arabische Antidiscriminatie Comité haar zijn ‘Courage in Journalism Award’ [onderscheiding voor ‘moed in de journalistiek’] aan. Ongeveer twee jaar later vereerde CAIR Thomas (die van Arabische afkomst is) met een ‘Lifetime Achievement Award’, tijdens het jaarlijkse banket waar Tariq Ramadan een belangrijke plaats innam als centrale gastspreker. Hij is de kleinzoon van Hassan al-Banna, de oprichter van de Moslimbroederschap.

Thomas zal ook niet vergeten worden vanwege haar verklaring in 2009, waarin ze kritiek op de VS had, omdat zij Hamas bestempelden als een buitenlandse terroristische organisatie. Thomas zei: “Ik denk dat je net gelijk wie dan ook, als die in de oppositie zit, een terroristische organisatie kunt noemen – het is een woord dat in het wilde weg gebruikt wordt. Ik geloof dat de mensen in Palestina voor hun land vechten. Stukje bij beetje [het land] bezetten en mensen uit hun huizen schoppen – wie zou zoiets in vredesnaam ooit accepteren zonder daar tegen te vechten? Geen Amerikaan zou dat doen en de Israëliërs waarschijnlijk ook niet”.

De vriendschap was wederzijds: De website van Hamas voor de Ezzedine Al-Qassam brigade publiceerde na haar overlijden een eerbetoon aan haar (zie het screenshot hieronder).

In 2006 zei Thomas tegen Tony Snow, de woordvoerder van het Witte Huis, dat de VS bezig waren met een “collectieve straf tegen geheel Libanon en Palestina” door het offensief van Israël tegen Hezbollah te ondersteunen. Snow antwoordde: “Dank u voor de zienswijze van Hezbollah”.

Screenshot_24

Het is altijd interessant om te zien waarop CAIR besluit te reageren. Het persbericht van CAIR heeft een lengte van 187 woorden. Dat zijn 187 woorden meer dan er worden gebruikt om de Moslimbroederschap te veroordelen of om de miljoenen moslims die tegen de broederschap in Egypte protesteerden te ondersteunen.

Bron:

http://www.clarionproject.org/blog/cair/cair-sends-condolences-pro-terrorist-journalist?ModPagespeed=noscript

Auteur: Ryan Mouro

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op CAIR stuurt een betuiging van medeleven aan een pro-terroristen journaliste

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  weerzinwekkend wijf…

  Like

 2. Dr. Kwast zegt:

  Ze zal de spook spellen in Saoedi. Vandaar de heksen jacht in Saoedi.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Was het inderdaad weerzinwekkende wijf nou zelf een Jodin of niet?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   NEE!!

   Wikipedia:

   Helen Thomas

   Helen Amelia Thomas (Winchester, Kentucky, 4 augustus 1920 – Washington D.C., 20 juli 2013) was een Amerikaanse journaliste en auteur. Zij werkte vanaf 1943 voor de United Press en na 1958 tot 17 mei 2000 voor diens opvolger United Press International (UPI), eerst als correspondent en later als bureaumanager voor berichtgevingen gerelateerd aan het Witte Huis. Vanaf 2000 tot aan haar gedwongen vertrek in 2010 werkte zij als columniste voor Hearst Newspapers, waarvoor zij schreef over nationale kwesties en opnieuw het Witte Huis.
   Thomas was het eerste vrouwelijke lid en vrouwelijke president van de White House Correspondents’ Association en tevens het eerste vrouwelijke lid van de Gridiron Club. Zij schreef zes boeken. Haar laatste, met co-auteur Craig Crawford, heette ‘Listen Up, Mr. President: Everything You Always Wanted Your President to Know and Do’ (2009). Zij nam op 7 juni 2010 gedwongen afscheid van Hearst Newspapers, na controversiële opmerkingen over Israël, Israëlische Joden en het Israëlisch-Palestijnse conflict. Tijdens haar leven interviewde zij tien Amerikaanse presidenten.
   Thomas werd geboren in een Libanees gezin van immigranten. Haar ouders waren afkomstig uit Tripoli in noordelijk Libanon. Het gezin behoorde kerkelijk tot de Grieks-Orthodoxe Antiocheense gemeenschap. Thuis waren Engels en Arabisch gangbaar.
   Haar meeste faam verwierf zij door haar lange staat van dienst als Witte Huis-correspondente. Deze functie bekleedde zij sinds 1960. Thomas sloot lange tijd de persconferenties van de Amerikaanse president af met de woorden “Thank you, Mr. President”. Ook mocht zij jarenlang als oudste journalist bij de persconferenties in het Witte Huis op de voorste rij zitten.
   Zij nam ontslag bij UPI omdat zij vreesde voor de onafhankelijkheid van het persbureau toen het bedrijf werd overgenomen door News World Communications, dat eigendom is van de Verenigingskerk.
   Op haar 89e verjaardag zong president Barack Obama het verjaardagslied Happy Birthday voor haar, vooraf aan een door hem gegeven reguliere persconferentie. Het was tevens zijn eigen verjaardag.
   Op 7 juni 2010 maakte Thomas haar ontslag bekend bij Hearst Newspapers, na uitspraken over de Joden die volgens haar uit Israël moeten vertrekken omdat het gebied aan de Palestijnen zou toebehoren: “Laat ze als de bliksem uit Palestina opdonderen! (….) Bedenk dat deze mensen bezet zijn, dat het hùn land is. (…) Zíj moeten naar huis gaan, naar Polen, Duitsland, de VS en waar ze ook vandaan komen!” Thomas raakte hierdoor in opspraak. Zij bood haar excuses aan voor de uitspraken, maar voortaan werd zij door het Witte Huis en grote media geweerd.
   Thomas overleed na een langdurige ziekte op bijna 93-jarige leeftijd.

   Like

 4. Ze zal haar wel op haar bezemsteel wel hebben gevlogen om de barbaren aan te moedigen!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Het gezicht van mensen zegt veel. Ze ziet er verbeten en boosaardig uit. Antisemitisch wordt je naar ik aanneem op heel jonge leeftijd. Hetzij in je ouderlijke milieu, hetzij in je adolescentie en/of studenten jaren. Je wil je conformeren aan de groep waartoe je hoort. Alleen mensen met een lacune in hun geweten blijven ook op oudere leeftijd antisemitisch. Ze heeft overigens niet altijd een verbeten gezicht gehad.

  Like

 6. Jan zegt:

  Adolf und Eva:

  Like

  • Helena zegt:

   En dat wijf heet dan Helen, net als ik. Dat betekend de stralende, schitterende.
   Schitteren in haat ja.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Helena 22.00u. Ach, Meid ik had laatst hetzelfde aan de hand! Toen ging het over een stomme, linkse duitse goedmens-journaliste die Theresa heette. Misschien dat je je iets herinnert……
    Gelukkig gaan hier op één dag zoveel berichten voorbij, dat iedereen het twee dagen later weer vergeten is.

    Like

 7. Trucker zegt:

  Dat vrouwmens links als de pest en antisemiet (wat ze zelfs niet eens verhulde) was een graag geziene “journaliste” bij de clintons.
  http://www.barenakedislam.com/ laat het ware gezicht van CAIR zien, waar moslimbroeder HUSSEIN barack goede maatjes mee is (met de terroristen supporters van CAIR uiteraard).
  Ik geloof dat dat leugenachtig vrouwmens indertijd ook nog bij cnn heeft vertoefd, ook zo’n links leugenachtig tvstation (zijn er behalve FOXNEWS andere in de USA) waar ze ongehinderd haar gang kon gaan als antisemiet en opvrijver van de terrorist arafat.
  Als een terroristen (islamieten want er zijn geen andere) supports group rouwbetoon uit aan een Westerse “journaliste”, tja dan is er geen verdere uitleg nodig.

  Like

 8. Trucker zegt:

  2010 was moslimbroeder HUSSEIN barack al in het Witte Huis, het zal voor de islamiet een zeer moeilijke beslissing geweest zijn om dat vrouwmens te weren uit het Witte Huis.
  De moslimbroeder heeft staan “zingen op een verjaardagsfeestje” van dat vrouwmens…een islamiet die zingt op een feestje voor een “journaliste”…, denk niet dat hij ooit het meisje Pamela Geller zou uitnodigen want zij is diametraal tegenovergesteld wat het vrouwmens voorstelde (meisje Geller is Joods) en heeft meer ballen aan haar lijf als die HUSSEIN BARACK door oa haar strijd tegen de terorristen supporst group CAIR.

  Like

 9. marijke zegt:

  Helen Thomas brrrrr foei foei

  Like

 10. Tiny zegt:

  Het Witte Huis is sinds Barry vast in de hand en eigendom van de Moslim Broeders, die daar ook gewoon in en uit wandelen.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Tiny zegt: 31 juli 2013 om 00:04
  Het Witte Huis is sinds Barry vast in de hand en eigendom van de Moslim Broeders, die daar ook gewoon in en uit wandelen.

  Niet zo moeilijk HUSSEIN barack heeft er DRIE in zijn administration, vraag me af of de media dat wel weet, ik denk zo van niet en als ze het al zouden weten wordt het verzwegen want ALLE KWAKERS in de media worden nog steeds opgewonden door moslimbroeder HUSSEIN barack te laten horen of zien.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Trollen bestaan wel.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Zo één fossiel opgeruimd, hier in nederland hebben we er ook nog een paar.

  Like

 14. Lucie zegt:

  Hopelijk krijg ik geen nachtmerrie nadat ik dat gezicht gezien heb.
  Het zou zomaar familie van Gretta Duivelberg kunnen zijn.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  IK heb genoeg over CAIR gelezen om te weten waar deze groepering voor staat:

  Voor LEUGEN en BEDROG [TAQIYYA] vanuit de fundamentalistische moslimwereld.

  Ze doen zich heel modern en pro-westers voor, maar ondertussen … zijn ze de wegbereiders voor datgene wat hun meesters, de moslimbroederschap, op het oog hebben:

  De zeggenschap van de islam over de hele Westerse wereld.

  Met de taktiek: :”Wees de Jood een Jood en de Griek een Griek” (ze konden de Bijbel wel gelezen hebben) draaien zij vooral links Amerika een enorm rad voor de ogen”.

  Bij alles wat ze ondernemen kun je, als je dat tenminste wilt zien, tussen de [CAIR] regels doorlezen.

  http://tinyurl.com/mwbnpov

  Een artikel van BNI toont hoe slijmerig, leugenachtig maar ook hoe slim zij zijn.

  http://www.care2.com/news/member/100541798/3604370

  Ook een poster van de moslimkinderlokkers mocht van hen niet worden geplaatst.

  De mensen mochten eens gaan denken dat alle moslims zo slecht zijn.

  Ondertussen breiden ze hun invloed in Amerika steeds meer uit.

  Gelukkig zijn er intelligente Amerikanen die hen doorhebben en die hun smerige taktieken naar buiten brengen.

  Like

  • Trucker zegt:

   Reageerders die meer over de terroristen support group CAIR willen weten surfen naar http://www.barenakedislam.com/ en lezen de talloze bijdrage’s van het meisje Geller met haar scherpe analyses over deze organisatie met één doel: de islam(ieten) op ALLE mogelijke manieren helpen terein te winnen.
   Let wel op alle mogelijke manieren, nu hebben ze al enkel jaren hun machtigste wapen bovengehaald : moslimbroeder HUSSEIN barack.
   Lezenswaardig deze islamiet en zijn relatie met de terroristen support group CAIR…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s