FOTOSHOPPER

Screenshot_34

 
Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Anneke zegt:

  Ha, twee beruchtte SMEERKEZEN bijelkaar….Een vertegenwoordigde de christelijke tak, de ander de islamitische tak van een zeer (fig.gesprkn) verwilderde boom. Religie en politiek zijn altijd beiden actief te werk gegaan(hand in hand kameraden….), op ruige -, allesverwoestende golven. Hier in het verwildere westen doet men wel alsof beiden takken van elkaar gescheiden zijn, maar het TEGENDEEL is realiteit. Geloof dit nu maar, beste mensen.

  Like

 2. Twee dikke vrienden van elkaar maar aartsvijanden van ons!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Verboden boodschap. Als de SS is opgebrand houd je NTO over,is Non-Tariff Obstacle! Vrij verkeer van mensen en goederen. Dus Bilderberg.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Een Islamiet en een (Nationaal) socialist bij elkaar, daar komt alleen maar een hoop ellende uit voort. Heden ten dage ziet men alweer een socialist, Samson genaamd, die met zijn PvdA ook weer een voorliefde koestert voor diezelfde Islam. Ze de grenzen nog maar weer verder open….In feite is er al die jaren helemaal niets veranderd, en ruikt het (Inter)nationaal socialisme NA Hitler, en NA het Oostblok weer een nieuwe kans om de mensheid naar de verdoemenis te helpen.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Voor Nederland kun je met wat fantasie ook Europa lezen, één pot nat. De Democratie is ver te zoeken.

  Like

 6. Jade zegt:

  Ok, het gezicht van de groot moefti is geshopt,
  maar ik herken hem zo 1,2,3 niet…

  Like

 7. Jan Rutten zegt:

  Ah. Het notoire PVV- en Wilders-bashen is ongewenst, maar de PvdA met de SS vergelijken is hier geen enkel probleem?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee, dat klopt. Dat is hier geen enkel probleem!!! Problemen mee? Moet je eens kijken waarmee Wilders wordt vergeleken op linkse en islamofiele sites! Doe niet zo hypocriet man.

   Webmaster

   Like

  • max zegt:

   Zo vreemd is het toch niet Jan Rutten?

   PvdA en NSB en de NSDAP de SDAP SP en Groenlinks zijn toch vruchten van diezelfde socialistische boom?

   Moet je eens kijken hoeveel S-en er tussen zitten!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Op de website joop.nl kun je je hart ophalen en de steeds groter wordende groep van criticasters die wel een probleem met de islamisate hebben te bashen. Zeker ook op de basis school les van linkse juffen gehad.

   Like

 8. Jan Rutten zegt:

  Ja, daar heb ik zeker problemen mee. Het is een schandalige belediging voor al die sociaal democraten (SPD-ers) die door Hitler zijn opgesloten of zelfs vermoord. De NSDAP en de NSB met de SP vergelijken, zoals Max doet, vind ik trouwens ook onnodig. Vooral omdat juist de SP nooit heeft meegedaan met dat demoniseer circus richting Fortuin of Wilders.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dan zou ik zeggen: schroom niet en vertrek naar de site van Anja of Harry of wellicht naar De Joop! Tot ziens!
   Dat was toch Harry, die voorop in die demonstratie meeliep, waarbij heel duidelijk geschreeuwd werd “Hamas, Hamas, de Joden aan het gas!”??? Maar daar had Harry niets van gehoord,zei hij.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ E.J.Bron: 07.41. uur. Precies Bert, en ook ik zal niet vergeten, dat Dhr. van Bommel, daar geen afstand van heeft genomen. Misschien kan dhr. Pechthold daar eens naar vragen?

    Like

  • max zegt:

   Jan,

   Open je ogen!

   Ik vergeleek ze niet; ik zei: het zijn vruchten van dezelfde boom! Doorstroomt met hetzelfde DNA, om maar even in beeldspraak te blijven.

   Wat wil Wilders?
   Staat achter Israel, pro joods en voorzichtig heel voorzichtig met de Islam.
   Ik druk me dan voorzichtig uit.

   En de rest (PvdA en de SDAP SP en Groenlinks) wat jij zo verdedigt (incluis de NSB en de NSDAP) volgen allemaal het zelfde stramien: Demoniseren en delegitimeren Israel, de Joden, en zijn vriendjes van de Islam die elke Jood per definitie haat. Ook nu druk ik mij voorzichtig uit. Want als je voorin een betoging loopt met Hamas Hamas Joden aan het gas, dan ben ik heel voorzichtig………….. m.a.w. de tomaat van SP had hier ook gepast voor mijn gevoel.

   Kijk nu zie je het Frans Timmerman op het lijf van de groot moefti van Jerusalem Amin al-Hoesseini die met Hitler praat. Flirt met het gedachtegoed van Hitler.

   Die moefti was een personlijke vriend van Hitler en had de leiding over speciale moslim-eenheden van de Waffen-SS (de Handschar en Kama divisies).

   Kijk nu is het cirkeltje rond.

   Wat betreft de relatie SP-Groen-Links en de NSB lees ook dit eens:
   http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1199

   Like

  • Tiny zegt:

   SPD’ers? Klopt niet, voor geen meter. Als, dan waren het de hardcore communisten.
   van de KPD, hoewel in 1933 de SPD ook verboden werd vanwege kommunistische aanslagen. En als jet het toch hebt over wie dan wi4e heeft vermoord, die KPD en SPD kommunisten moordden net zo hard mee.

   NSB’ers die heulden met de vijand, verrieden zelf hun eigen ouders en vrienden en hun eigen volk. NSB’ers noem ik tegenwoordig, persoonlijk iedereen die aan landverraad doet en met de EU heult. En dat zijn alle partijen en hun kiezers, behalve ondertussen alleen de PVV en de PvdD.

   Like

 9. Jan Rutten zegt:

  Kritiek en een open discussie zijn in een democratische westerse samenleving juist zo belangrijk.
  Als u dat ook vindt, zou u mij niet sommeren deze site te verlaten. Goed om te lezen dat vrijheid van meningsuiting hier kennelijk alleen van toepassing is voor ja-knikkers.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik sommeer niemand! Aan u de keuze. Ik ben er zeker van dat u weinig tot geen vrienden zult maken op mijn blog.

   Like

  • max zegt:

   Jammer, Jan Rutten, dat je de discussie niet aangaat wat betreft de relatie SP-Groen Links en de NSB en en het beleid van PvdA en de SDAP SP en Groen Links wat betreft het demoniseren en delegitimeren Israël, de Joden en hun standpunten ten opzichte van de Islam. Lees het verhaal van Martha N om 13:21 maar eens over de relatie van Hitler met groot moefti van Jeruzalem Amin al-Hoesseini en kijk nog eens naar mijn link om 08:16. Als jij andere feiten heb hoor ik het graag. Vrijheid van meningsuiting is van wezenlijk belang, maar wel op basis van feiten en omstandigheden, niet op basis van verdraaide en halve waarheden en verzwegen waarheden en feiten, die door het politiek correcte spectrum worden gebezigd.

   En wat betreft het socialisme: hoe je het ook verpakt nationaal, internationaal, groen of democratisch: dat is de buitenkant, de kern blijft socialisme. Lees ook:
   https://ejbron.wordpress.com/2013/04/16/totalitaire-politieke-correctheid/

   Like

 10. luckybee zegt:

  Dat blonde vrouw van de D66 beweerd dat de partij nu 25 zetels hebben.Voor mij betekentdan de er veel meer Turken zijn bij gekomen nu de deuren en ramen wagenwijd door ze geopend wordt.Nog een zorg meer.

  Like

 11. Martha N zegt:

  Misschien een N teveel hier, Rutte
  Doe het rustig aan, ieder is vrij in het antwoorden op deze blog en /of informatie door te geven.
  Niet ieder is het met elkaar eens, dat mag je dan zeggen en anders reageer je gewoon niet.
  Er is al genoeg geruzie in Nederland…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s