PVV lanceert 10-puntenplan tegen islamterreur

PVV groot

Terroristen met Nederlandse paspoorten, vaak van Marokkaanse afkomst, zaaien dood en terreur in Syrië en Irak. Er moet onmiddellijk ingegrepen worden om te beletten dat deze misdadigers straks hun gruweldaden in Nederland herhalen. De Partij voor de Vrijheid stelt tien concrete maatregelen voor om Nederland te beschermen, waaronder een automatisch verlies van de Nederlandse nationaliteit voor Syriëgangers, harde aanpak van steunverleners, het verbreken van de diplomatieke banden met landen die de terreur steunen, etc.

Geert Wilders: “Terroristen die dood en verderf zaaien in Syrië en Irak mogen nooit de kans krijgen om in Nederland hetzelfde te doen. Deze islamitische misdadigers zijn een gevaar voor onze samenleving. Dit kwaad moet keihard worden aangepakt.”

De islam toont zijn ware gezicht in Syrië en Irak. Gruwelijke fanatici, waaronder helaas ook terroristen met een Nederlands paspoort, trekken een spoor van bloed door het Midden-Oosten. Nederland moet zich beschermen. Doen we dat niet, dan herhalen de barbaarse taferelen die zich vandaag afspelen in Syrië en Irak straks ook in ons land.

De Partij voor de Vrijheid stelt 10 concrete voor om Nederland tegen de islamterreur te beschermen:

 1. Eens weg, altijd weg
Wie naar Syrië, Irak of elders vertrekt om er voor de islam te gaan vechten, verliest automatisch de Nederlandse nationaliteit en komt er niet meer in. Zijn tegoeden worden bevroren en ontnomen. Dit geldt ook voor wie Syriëgangers ronselt.

2. Naar de gevangenis
Teruggekeerde Syriëgangers moeten per direct de gevangenis in. Onmiddellijk vastzetten in administratieve detentie. Deelname aan en ondersteuning van de islamitische strijd wordt strafbaar gesteld.

3. Grenscontroles instellen
Herinvoering van grenscontroles. We moeten uit Schengen en uit de EU zodat we onze grenzen zelf kunnen controleren.

4. Immigratiestop islamitische landen
Er moet een immigratiestop komen voor mensen uit islamitische landen, met inbegrip van asielzoekers. Internationale verdragen moeten aangepast of opgezegd worden zodat dit mogelijk wordt.

5. Vrijwillige remigratie
Remigratie voor mensen uit islamitische landen. Uit een enquête blijkt dat 73% van de Nederlandse moslims van mening is dat Syriëgangers helden zijn. Deze kwalijke sympathieën horen in Nederland niet thuis.

6. Harde aanpak steunverleners
Moskeeën, islamitische scholen en andere organisaties die Syriëgangers financiële of andere steun geven moeten onmiddellijk dicht. Ze moeten civiel-, bestuurs- en strafrechtelijk keihard worden aangepakt.

7. Geen militaire interventie
Nederlandse interventie in de islamitische wereld is zinloos. Landen kunnen alleen veilig, welvarend en democratisch worden als zij de islam afzweren. Maar dat is hún verantwoordelijkheid. Wij moeten focussen op de bescherming van Nederland. Geen wapenexport naar islamitische landen.

8. Meer geld voor de AIVD
Stop met weggooien van geld aan ontwikkelingshulp en geef extra geld aan het beschermen van Nederland tegen terrorisme.

9. Steun Israël
Israël is de frontlijn in de strijd tegen de jihad. Bevorder de economische betrekkingen met dat land. Als Israël valt, dan valt het Westen.

10. Verbreek diplomatieke banden
Nederland moet de betrekkingen verbreken met landen die terreur steunen, zoals Saoedi-Arabië en Qatar.

Bron:
PVV
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Nederland, PVV, Terrorisme. Bookmark de permalink .

43 reacties op PVV lanceert 10-puntenplan tegen islamterreur

 1. roger catrysse zegt:

  Mochten deze tien punten toegepast worden dan staan we al een heel stuk verder maar helaas dat wordt niet toegepast en de situatie verslecht met de dag Mijn hoop ligt bij de PVV

  Like

 2. Joop Sigaar zegt:

  Mee eens , maar wat ik enorm mis is het vormen van een zeer sterk leger in ons eigen land , dat is belangrijk , jezelf goed kunnen verdedigen dat is waar het om gaat !
  Dat mis ik bij de PVV.
  Onderschat je vijand nooit !

  Like

  • JooJootje zegt:

   Geheel mee eens Joop En we moeten ook ons leger hervormen naar een defensieve taak de bescherming van Nederland en zijn bevolking en daar horen geen dure luchtmacht of tanks bij maar luchtafweer en artillerie en veel marine en amfibiespul.
   En vergeet de oude waterlinie niet dat blijft een machtig opstakel voor een land aanval
   Maar wat doen we al jaren bezuinigen en de verkeerde wapens kopen om internationaal mee te kunnen doen maar wat heeft Nederland daar aan niks.

   Like

   • BertG. zegt:

    Jullie maken 1 denkfout over zo’n leger. Ik ben zeker niet tegen een goed leger.
    Wie zijn daar de opperbevelhebbers van? Onze moslim vriendelijke gezinde regering of de eu baasjes met de opdracht om ze niets in weg te mogen liggen?
    Dus tegen wie zullen die zich dan moeten keren?
    Juist de opstandelingen, het volk zelf. Bevel is bevel voor iemand in het leger.
    Zelfstandigheid en een eigen mening wordt niet op prijs gesteld.
    Ik zie dan meer iets in een soort van oproer leger aan de kant van de bevolking en dat zit er niet in met mensen als hennis op defensie en dikke willem als opper commandant.
    Schreeuwen om een leger is te makkelijk als je niet weet aan welke kant ze staan.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Helemaal mee eens;aan welke kant ze [moeten!]staan?Niet aan de onze,natuurlijk!

    Like

   • BertG. zegt:

    @Yvonne, je kan het zien aan de politie en hun bescherming en hun bereidheid tot optreden t.a.v. een bepaalde groep. En van het NL’se leger verwacht ik echt niets anders. Hetzelfde laken en pak.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Land, lucht en zeemacht worden volledig ontmanteld. Wat te denken van het laatste bevoorradingsschip van de marine dat verkocht werd aan het buitenland. het begin is ook hier gemaakt. Men is dus van plan na de landmacht, ook de marine volledig te ontmantelen. Bij een conflict kunnen die paar marineschuiten die we nog over hebben niet bevoorraad worden.

   Like

  • Leo zegt:

   Een sterk Nederlands leger o.k., Maar dan moet dat leger wel uit Nederlanders bestaan
   met een rood-wit blauwe instelling. ( geen dubbelpasporters)
   Als de rapen NU gaar zouden zijn dan kijken U en ik met onze rug tegen de muur , in de lopen van onze geweren .Diegene (en dat zijn er velen ) die dan achter onze militairen staan , gratis voorzien van een rode roos, voelen zich dan beschermd tegen een horde van RASCISTEN ??!! , kopt de media dan.
   Defensie NET als in Zwitserland, in ELK huis een Sturmgewehr en eens in de maand een verplichte schietoefeningsdag, volgens het boekje. ( one shot , – one kill )
   Zodoende kent Zwitserland al 250 -jaar vrede en onafhankelijkheid binnen de eigen grenzen.

   Oefening baart kunst ….. geoefendheid baart afschrikking , dus vrede !!

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Nou deze regering nog van socialisten en liberaal socialisten.
  Want helaas is de VVD inmiddels een linkse partij geworden, het is mij dan ook een raadsel wat rechtse liberalen nog bij de VVD zoeken !!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Strak plan PVV, we gaan ervoor !!!!

  Like

 5. isidor zegt:

  je zelf goed kunnen verdedigen daar zal het op aankomen ,ik ben er klaar voor laat maar wat van je horen .tijd van ouwe hoeren is voorbij.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Een goed plan helaas dat krijgt de PVV niet voor elkaar, van deze punten lopen straks de regeerings partijen mee weg..

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Geweldige lijst! Jammer dat er mensen zijn die hier geen leger willen!

  Like

  • BertG. zegt:

   En ik denk dat jij zelfs nog je leger nr. uit je hoofd kan opnoemen.
   Dat nr op je groene leger paspoort wat bestaat uit je geboortedatum, lichting en je persoon nr.
   De meeste schijnen dit nog te kunnen, vraag maar eens in je omgeving.
   Vol trots kunnen ze dit nog opdreunen, 10 tallenjaren later nog.
   Als je dat geen hersenspoeling en indoctrinatie noemt dan weet ik het niet meer.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    @BertG. Ik begrijp je irritatie maar je vergist je. Helemaal ideaal krijg je het nooit. En normaal wordt het leven, dus vandaaruit de samenleving, ook nooit. Gelukkig overigens want dat lijkt me pas saai! Onze samenleving en democratie waren decennia geleden
    hartstikke goed. De laatste jaren zit daar de klad in. Oké, daar schrijven we elkaar regelmatig over. Dat moet en zal ook veranderen. De juiste mensen op de juiste plaats en geen valse politici met een EU-baan als doel, zodat we de gierende misstanden in onze huidige samenleving kunnen vernietigen. Enz. Maar een volksleger in plaats van een geregeld leger…? Dat gaat naar mijn smaak opnieuw terug naar de 60-tiger jaren met Fidel Castro en óh wat houdt ik toch veel van die Russische samenleving. Wij noemden dat in die tijden “salonsocialisme of -communisme” (streept u maar door wat niet op u van toepassing is). Ik stel voor dat we gewoon doorgaan met te proberen op democratische wijze een dictator te kiezen zoals Wilders, die orde op zaken zal stellen met een geregeld leger dat helemaal rood-wit-blauw is en waarvan ieder zijn legernummer van buiten kent.

    Like

 8. Ahava zegt:

  PVV heeft honderd procent gelijk. Dat weet iedereen, maar de meesten zijn te laf om dat toe te geven. Of: zo dom om dat niet in te zien.

  Like

 9. Jade zegt:

  Wat mij betreft krijgt de PVV alleenheerschappij in Nederland.
  De rest van de shit is landverrader…
  En ik ben het eens met Joop Sigaar voor wat betreft ons leger.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  ´Moskeeën, islamitische scholen en andere organisaties die Syriëgangers financiële of andere steun geven moeten onmiddellijk dicht´.

  Morele steun is ook steun, dus kan 73% weg.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Helemaal mee eens, maar hoe wil de PVV dit vorm geven? In de Tweede Kamer zit de sympathie voor de PVV/Geert Wilders niet zo hoog, en vooral bij de linksen is er geen sprake van dat ze moslims ook maar één poot dwars zetten, dus steun voor zijn goede 10 puntenplan ligt niet voor de hand. En zonder steun van andere partijen blijft het bij een (mooi) plan van de PVV.

  Ik hoop dat Geert Wilders in het Europees Parlement, samen met gelijkgestemde partijen, wél een vuist kan gaan maken. Samen staan ze veel sterker.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het 10 punten plan meneer van Kesteren! Maar let op de VERRADERS van PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU,SP,PvdD,50+, gaan daar NIET MEE AKKOORD!

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Nobele standpunten van de PVV. Alleen zijn daar wel minstens 78 Kamerzetels voor nodig. Helaas, het is weer eens niet anders !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 20.49. uur, op 18/6. Precies John. Daar zit het probleem, zolang de zultkoppen van kiezers blijven stemmen op VVD,D66,CDA,PvdA,GL verandert er geen BARST!

   Like

 14. tjonge zegt:

  wilders ziet het verkeerd, vraag maar aan malmstom, het ligt aan ons !!!

  Like

 15. oud-marinier zegt:

  Ben het geheel eens met het het plan van de PVV , daarnaast ook met de iedee-en van enkele andere reguurders om ook een sterk leger op te bouwen en voor een goede verdediging te gaan.
  Ik ga zelfs NOG een stap verder ….iedere NIET Moslim in NL en Europa is naar mijn mening dan nog altijd een potentieel doelwit , ongeacht je afkomst , huidskleur , ras , enz enz….Ik ben daarom van mening om dit deel van de bevolking dan ook het recht te geven om een wapenvergunning aan te vragen + handvuurwapen aan te schaffen ivm zelfverdediging tegen de eventueel achtergebleven Moslim commune in NL/Europa , echter WEL op voorwaarde dat deze personen eerst psychologisch getest worden EN ook de juiste training voor het handvuurwapen volgen. Het moet natuurlijk GEEN Wild West worden.

  Like

 16. Yvonne van Cleef zegt:

  We gaan zware tijden tegemoet;de regering gaat van ze lang zal ze leven niet achter de punten van Geert staan,zolang ze zelf niet het haasje zijn van islamitisvh tuig!En de Eu zal zo dwars gaan liggen als het maar kan,al moeten ze de Pvv er voor verbieden en het internet slopen!Nogmaals:we zullen het zelf moeten doen!

  Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  NEDERLAND MOET OPHOUDEN OM TERRORISTEN TE SPONSOREN!
  Het financieren van daden van terrorisme is naar huidig Nederlands recht vervolgbaar als strafbare voorbereiding van een ernstig misdrijf – artikel 46 Sr.

  Like

 18. danny zegt:

  Ik sta achter de PVV, wat betreft dit plan. Ik zeg, uitvoeren en zo snel mogelijk als het kan. Liever vandaag dan morgen.

  Like

 19. dgneree zegt:

  Duidelijk en effectief. Iedereen die gilt dat Wilders niet met oplossingen komt is een landverrader en een slappe worm

  Like

 20. vanhetgoor zegt:

  Doorgaans zijn het de verstokte oude mannetjes die hoog in de partij zitten die voor een sterk leger zijn. Zelfde jaargans als Breznjef of de grote roerganger Mao. Tegenwoordig heet dat dan de vooruitgangspartij. Een nieuwe zak voor de oude wijn. Een nieuwe banier voor de zelfde oude meute. En geloof mij, het zijn exact de zelfde praatjes als vroeger in het poliet-bureau of de opperste sovjet. En het is ook net zo zinloos als vroeger. Met vuur kun je geen vuur bestrijden. Stenen helpen niet tegen honger, kogels niet tegen onrecht. Om de islam te vernietigen is er slechts een wapen nodig en dat is de waarheid, niets anders dan de waarheid. Ik geloof dat ik eens een keer in een foldertje van de Evangelische Omroep heb gelezen: “De waarheid zal U vrij maken!”

  Welnu, met kogels kun je iemand niet overtuigen. En als men door blijft gaan met de andere wang toekeren dan krijgt men een stijve nek. Omdat de islam bestaat uit leugens kan de islam alleen maar verslagen worden met de waarheid. Simpel en afdoende.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoe bedoeld u? “De waarheid zal U vrij maken!”

   De Metropolitan Opera van New York heeft een wereldwijde HD-uitzending van opera De Dood van Klinghoffer afgeblazen. De organisatie vreest namelijk voor antisemitische haatuitbarstingen.
   http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/06/geen_opera_wegens_jodenhaat.html

   Like

  • paulzwueste zegt:

   @vanhetgoor. Gelukkig ben ik zelf geen verstokt oud mannetje, dus ik neem de vrijheid om het helemaal niet met u eens te zijn over die kogels. U hebt helemaal gelijk met wat u schrijft over die ‘waarheid’ die vrij maakt. Laten we eerst eens vaststellen wat die zogenaamde waarheid eigenlijk is?!… Zelfs Pilatus wist het niet. Ik denk dat waarheid de realiteit is die voor iedereen weer verschillend kan zijn. Maar om er uit te komen trekken we een lijn. En die lijn zegt dan: “weg met die vervloekte islam!”
   Oké en dat was het dan. En die moslims maar lachen! Ik zie u al staan tegenover die moslims die zich dan omdraaien en hun broek laten zakken…

   Like

 21. Syrier/assyrier zegt:

  De eerste 6 punten daar sta ik 100% achter.Over de de andere betwijfel ik de haalbaarheid en of ander opties.

  Like

 22. delamontagne zegt:

  Als ,t maar niet zo af-loopt als met het “dobbelsteen-plan”.
  Dat werd door de media zo afgekraakt, dat ,t niets werd.

  Like

 23. oinnk zegt:

  Maar gelukkig hebben we in deze moeilijke tijden een moedige koning die nu
  even voor het landsbelang naar brazilie is.
  Leve de koning , wat zouden we toch moeten als we deze godenzoon niet zouden hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s