PvdA

Screenshot_1

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

16 reacties op PvdA

 1. Tom Hendrix zegt:

  Hahahaha, die zit! De partij met leden die het IQ hebben van een schoorsteen!

  Like

  • joop van den heuvel zegt:

   in mijn jeugd een partij van de arbeiders maar dat is lang geleden n8u is het een partij van de aco`s want de arbeider word nu kapotgemaakt voor de gelukzoekers.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Hij is prachtig.
  Die gebalde vuist is in de groene krop sla beter te herkennen dan in die rode roos, die ze altijd zo gul uitdelen. Misschien gaan deze notoire graaiende zakkenvullers in de toekomst kroppen sla uitdelen om kiezers ervan te overtuigen op hun walgelijke partij te stemmen?

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Iedereen aan de moestuin en moet voortaan zijn eigen broek ophouden. En zijn totale verdiensten uit werk worden door de PvdA besteed aan gelukszoekers. Daarbij de bejaarden op straat gooiend, en vele ogen die dichtgeknepen worden voor de Islam. Bah, wat duurt het nog lang eer het weer tweede Kamerverkiezingen zijn. En dan maar zien of we ALWEER geen kabinet krijgen met een meerderheid van die linkse rooie neten ! Vuil smerig ongedierte ! Waar is mijn spuitbus tegen kruipend ongedierte…..In de na-oorlogse periode is kapitalistisch Nederland schijnbaar verliefd geworden op het Marxisme. Een onmogelijke combinatie veroorzaakt door een meute zwakbegaafde kiezers waar u en ik al decennia lang het slachtoffer van zijn !

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Deze is echt geweldig !!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Een moestuin ????? Dat lukt P.v.d.A-ers nooit. Ze hebben geen groene vingers, maar rooiden !! 🙂

  Like

 6. joop van den heuvel zegt:

  ik ben 70 en heb nu een moestuin op 4 hoog tomatenplantjes in pot en een druivenplantje zou dat voldoende zijn?

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Ik wil om wat mooiere dingen met julie bepraten; Dione Stax de nieuwe nieuws lezeress heb ik eergisteren met haar heerlijke hemelblauwe ogen gezien.Ze zag uit als een werkelijke toekomstige Godin uit Holland. Reeds gisteren was het gedaan met haar hemelsblauwe ogen waarschijnlijk heeft ze zwarte contactlinsen gedragen.Om de geimporteerde geblondeerde Sterren uit Limburg, die allemaal geen blauwe ogen hebben, niet te beconqureren?

  Like

 8. Lis zegt:

  Degene voor wie ik mantelzorger ben, heeft altijd op de partij van de afbraak gestemd. Door de acties van domme Klijnsma is ze overgestapt naar D(emonen)66. Gisteren vertelde ik haar dat als ze wil dat er iets voor ouderen gedaan wordt ze beter op de PVV kan stemmen. Maar nee,…. dat doet ze toch echt niet. Zolang ouderen hun informatie halen bij het NOS journaal en propagandistische kranten waar Der Stürmer nog een punt aan kan zuigen, kunnen figuren zoals Klijnsma hun gang gaan, helaas.

  Like

 9. Jan zegt:

  Omstreden wethouder gooit nog één keer belastinggeld stuk: PvdA-wethouder Kool eist eigen afscheidsfeestje

  Henk Kool, de vertrekkende Haagse wethouder van Economie en Armoede heeft een eigen afscheidsfeest geëist in het Gemeentemuseum. Dit meldt De Telegraaf. Hij weigert ‘zijn moment’ te delen met drie andere collega-stadsbestuurders die opstappen.

  Peperdure reisjes
  Kool kreeg landelijke bekendheid door zijn gestrooi met armoedegeld voor zijn eigen lezing en de vele peperdure tripjes naar China. Nu gooit hij nog één keer geld van de belastingbetaler stuk voor het afscheidsfeest. Maar liefst 25.000 euro is uitgetrokken voor het borrelbudget.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2014/06/26/pvda-wethouder-kool-eist-eigen-afscheidsfeestje/

  De zelfbenoemde ‘elite’

  Like

 10. Jan zegt:

  Diederik Samsom zwaar onder vuur

  PvdA-leider Diederik Samsom baalt van de kritiek die zijn partij heeft op zijn functioneren, zegt hij in een interview met regionale kranten van De Persdienst. ‘Nu zien mensen PvdA’ers die met de koppen tegen elkaar staan en dus met de rug naar de kiezer.’

  Commentaar van Samsom: ‘We zouden een partij kunnen zijn die zich bezighoudt met wat mensen nodig hebben, niet met elkaar.’
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3684472/2014/07/05/Samsom-baalt-van-openlijke-kritiek-binnen-PvdA.dhtml

  Met deze uitspraak geeft Samsom toe dat hij en zijn sekte dus niet heeft geluisterd naar de wensen van het volk, dat hij doof is voor commentaar, dat hij dat in de toekomst ook niet zal doen en dat zijn Nederlands grammaticaal en syntactisch abominabel is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s