Groot-Brittannië: Multiculturalisme bij teenagers mislukt

Screenshot_31

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Het artikel in de grootste Britse krant “The Telegraph”, een column van de redactie sociale zaken, is alleen daarom al bijzonder interessant, omdat Groot-Brittannië altijd een soort voortrekkersrol wat betreft multiculturalisme en liberalisme in Europa speelde. Nu echter komen daar steeds vaker onderzoeken voor over het bankroet van het multiculturalisme, zodat ook navolgerlanden zoals Duitsland weldra hun conclusies moeten trekken. Eigenlijk valt dit iedereen op die met de ogen open door het leven gaat. De schrijver van het artikel, John Bingham, is redacteur sociale zaken. Hij schrijft:

Hoewel zij in een samenleving zijn opgegroeid die multicultureler is dan ooit tevoren, in een tijd, toen de massa-immigratie het gezicht van Groot-Brittannië veranderde, hebben de huidige teenagers 30% minder vriendschappen tot de andere etniciteiten dan de oudere generatie van de 20-40-jarigen.

Een omvangrijke analyse van de experimentele psychologen van Oxford toont aan dat de nieuwe teenager-generatie eenzelfde segregatieniveau laat zien als de generatie van middelbare leeftijd (dus de 40- tot 50-jarigen).

The Telegraph

Het onderzoek toont aan dat de zogenaamde trend van de steeds beter geïntegreerde generaties bij de teenagers gewoon in elkaar stort.

Vooral langs de rassenscheidslijn faalt de integratie. In Groot-Brittannië worden de moslims door Aziatische immigranten uit Pakistan en Bangladesh vertegenwoordigd. Men beschouwt hen allemaal als vreemd ras.

Dit leidt tot ernstige moeilijkheden op scholen om de meest verschillende etniciteiten onderling te integreren.

Ook in de rest van het leven mengen de etniciteiten alleen daar waar zij hiertoe gedwongen worden door de sociale omgeving, dus op het werk, tijdens het inkopen doen enz. Daarom zijn het de pensioengerechtigden die zich het minst mengen, want zij hebben de vrijheid, zijn niet gedwongen om zich op school of op het werk te mengen met vreemde rassen.

Het onderzoek is uiteraard hyper politiek correct, want het negeert de hele tijd het thuisrecht van de Engelsen, Schotten, Welshmen en Ieren in het eilandenrijk.

Voor Duitse politici en sociologen moet dit onderzoek echter een waarschuwend vingertje zijn. En onze kristallen bol wil ook een waarschuwend vingertje opheffen: Stel je voor hoe de vijandigheden onder deze vreemde rassen en vreemde etniciteiten uitbreken als het geld er niet meer is om hen sociaal te vertroetelen, als men echt moet beginnen zelf voor zijn brood te zorgen – ook de volledig verzorgde immigranten etniciteiten. Stel je voor hoe de rassenonlusten op de dag van de afrekening die naties zullen treffen die überhaupt geen etnisch basisvolk hebben , slechts een verzameling immigranten met een gemeenschappelijk paspoort, die zich wederzijds vreemd en wantrouwend bekijken – zoals de VS of Canada.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Europa, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti. Bookmark de permalink .

24 reacties op Groot-Brittannië: Multiculturalisme bij teenagers mislukt

 1. Ahava zegt:

  hier kunnen we op wachten, politiek correct of niet, die onlusten gaan komen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit loopt vanzelf op burgeroorlog, armoede, en oproer uit! En dat allemaal in de hand gewerkt, door een politieke elite, die deze ellende veroorzaakt hebben, maar ervan wegkijken. En niet in Engeland alleen, maar ook in Nederland en de rest van Europa. Vuile klootzakken van socialisten, liberalen, christen-democraten en conservatieven. Jullie zijn hier schuldig aan, en ik hoop dat er eens een afrekening komt!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   wij weten die land en volksverraders wel te vinden als puntje bij paaltje komt, zeker weten, en het zal niet hun beste dag zijn.
   Het moet nu starten met:
   1 islam te verbieden
   2 vreemdelingen stemrecht af te schaffen incl.voor dubbele nat. bezitters
   3 grenzen te sluiten
   4 illegalen en criminelen van vreemde origine te vewijderen
   5 geen eurocent nog te spenderen aan vreemdelingen
   Als dat gerealiseerd is volgt wel devolgende stap en dat is de land en volksverraders aanpakken tot de mesthoop hersteld is.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jean: 15.20. uur. Dat is de enige oplossing, Jean! Maar we zullen moeten afrekenen met de POLITIEKE VERRADERS, van de volgende partijen; socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en uiteraard de christen-democraten!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik sprak Flip Dewinter laatst in De leeuw Van Vlaanderen. Tussen twee pinten door vertelde hij mij precies hetzelfde. Dus er is nog hoop! Temeer daar ons VB helemaal vernieuwd zal gaan terugkomen!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Paulzwueste, 16.53u.: “El Cid” is, geloof ik, best wel een toegankelijk iemand, is het niet, Paul?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. Ja hoor. Nou moet ik wel zeggen dat je Vlaanderen t.o.z. van Nederland niet kunt vergelijken met de Nederlandse principiële afstand die daar nu eenmaal moet bestaan tussen het gewone volk en mensen die een bestuurlijk ambt hebben, of politicus zijn. Aan de andere kant is hier, in de maatschappelijke omgang met elkaar, veel meer onderdanige horigheid. Gezien door de ogen van een Nederlander dus.

    Like

 3. BertG. zegt:

  Journalisten verduisteren de waarheid in het immigratievraagstuk
  Geplaatst op 28 juni 2014, door rommel.
  Dit is een een Zweeds artikel uit 2008. Maar aangezien het nog steeds actueel is heb ik het vertaald.
  http://www.vrijechroniqueurs.nl/journalisten-verduisteren-de-waarheid-in-het-immigratievraagstuk/

  Like

 4. catharina zegt:

  See no evil, hear no evil is to be evil.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  De anti racisme roepers zijn straks verantwoordelijk voor de grootste rassen oorlog die de mensheid ooit heeft gekend.
  Wat gaan we met de verantwoordelijke doen?
  De vorige 50 miljoen doden hoeveel deze keer 100 miljoen?

  Like

 6. Jade zegt:

  Ach, Merkel had het er in 2010 al over.
  http://vorige.nrc.nl/buitenland/article2632571.ece/Merkel_multiculturele_samenleving_mislukt
  Ik kan me niet heugen, dat ze ooit iets gedaan hebben met deze conclusie.
  De derde wereldoorlog moet en zal er komen, want lullo Albert Pike heeft het gezegd.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Wie weet valt het die teenagers wel op, hoezeer hun scholen gaandeweg geïslamiseerd worden en moeten ze daar niets van hebben……
  Tja….Het zou toch kunnen……

  Like

 8. koloth zegt:

  Er gebeurd niets het volk wil dit blijkbaar, kijk naar de wekelijkse peiling van de hond:
  PVV 20 zetels / D66 26 zetels. Wie het snapt mag het zeggen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar wie zegt dat PVV stemmers overgelopen zijn naar D ’66? Lijkt me sterk.
   Zelfs als het minder, minder een brug te ver voor je is, ga je nóg niet zomaar van de PVV naar D ’66, dat is té veel een wereld van verschil.
   D ’66 heeft ongetwijfeld de grootste stemmenwinst van de PvdA afgeknabbeld. Ze zijn het kabinetsbeleid zat, dús proberen ze dàt. Lààt D ’66 een volgende periode maar weer eens mee-regeren, dan is ze die stemmen zó weer kwijt, want dat is nooit anders gegaan bij die partij.
   Het volk wil dit? Je kunt beter zeggen dat het volk niet weet, wat het wil, zodoende!

   Like

 9. lucky bee zegt:

  Common wealth is een multiecultie wereld als de Britten niet oppassen kan het hun ondergang betekenen.

  Like

 10. Willie zegt:

  Kijk deze video en lees zeker de tekst , dat is wat ik ook denk
  Sorrow https://www.youtube.com/watch?v=Pjn2aHT-kZQ

  Like

  • Jade zegt:

   Thanks…, die song kende ik nog niet, errug mooi.
   Maar die Israël-boycot van Waters lijkt me reden om
   de cd`s verder illegaal te branden ipv ze te kopen…

   Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Engeland was voor de twee wereldoorlogen de heerser over de halve wereld en het had in zijn (multiculturele) leger ook talloze verschillende soldaten uit andere landen verworven. Toen Engeland zijn wereldmacht kwijt raakte overspoelden veel allochtonen ongecontroleerd dit eiland waardoor het een puinhoop werd!

  Like

 12. Jan zegt:

  Nazi-stijl GB:

  A radical hate preacher linked to the ‘brainwashing’ of three Welsh young jihadis fighting in Iraq and Syria has outlined his chilling vision of a Nazi-style, Islamic state in Britain on video, describing how non-Muslims will be forced to shave their heads and wear a red sash, in a land where the ringing of church bells is banned.

  Abu Waleed, 35, a leading preacher for a group banned last week for incitement to terrorism, was seen earlier this month at a barbecue in the Welsh capital where the banner of the Isis terror group – the Al Qaeda splinter group which the trio are fighting for – was flying.
  Jobless Waleed – whose real name is Shahid Janjua – lives in a council house in Hounslow, West London, and claims benefits for himself, his wife and three disabled children.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2673493/Infidels-wear-red-collars-shave-heads-Nazi-vision-Muslim-Britain-Imam-ran-Isis-barbecue-Welsh-park.html

  (Met de islam heeft dit niets te maken)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s