Anti-Piet jurist King vuistdiep in Afrikanenhandel

Screenshot_18

Frank King

Jurist Frank King (video) claimde vandaag een overwinning in de Slag om OnsLand: hij vertegenwoordigde het marginale clubje gekwetsten dat eiste dat burgemeester Van der Laan zijn vergunning voor de intocht van Sinterklaas voor 2013 herzag. De rechter stelde hen op slechts 1 van de vele punten in het gelijk, zij bepaalde dat Zwarte Piet inderdaad een kwetsende karikatuur is en dat Van der Laan zijn beslissing moet heroverwegen. Frank King is een leugenaar, en charlatan en een handelaar in negers.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Immigratie, Justitie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

24 reacties op Anti-Piet jurist King vuistdiep in Afrikanenhandel

 1. Nanninga is Intellectueel&Moreel gezien altijd okay, maar ze offert wel eens duidelijkheid op aan een te grote hang naar leuk formuleren.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Dat heb ik nou al vanaf het begin gevonden.
   Hoewel ze me nu en dan spontaan in de lach doet schieten: Ik herinner me bijvoorbeeld nog wel vaag de uitlating: “Gauw! Iemand! Verzin iets politiek incorrects!” -of zoiets, in ieder geval op dezelfde manier als Heer Bommels:”Tom Poes! Verzin een list!” Zulke invallen doen het altijd goed.
   “Dobberneger,” trouwens, was ook een goeie.
   Een beetje spaarzamer doseren, zulke kwinkslagen, en het is perfect,

   Like

 2. Jean zegt:

  Ik hoop dat 16.000.000 Nederlanders dat gezeik over zwarte piet in de vuilbak sodemieteren, het is toch te gek voor woorden dat wij de kinderwereld beschadigen omdat enkele zwarte leeglopers zich gekwetst voelen. Al lopen alle zwarten hier gekwetst rond dan nog moeten wij dat gezeik negeren.
  Sinterklaas en zwarte piet blijven sinterklaas en zwarte piet, punt.
  Waar houden die eencelligen zich toch mee bezig, terug naar Afrika ermee daar kunnen ze sinterklaas en witte piet invoeren.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Er is geen verbod uitgesproken!!!Maar v.d. Laan is al weer terug in zijn hol gekropen;wat een ontzettende slappe zak is dat!en verder moeten die paar zwarten maar terug naar de rimboe,waar ze thuis horen!Wij leven [nog]in een democratie en 117 miljoen mensen vinden zwarte piet leuk!Dus blijft ie!Punt uit!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Het hek is nu helemaal van de dam. In het vervolg in het theater; Een zwarte Christus aan het kruis met zijn zwarte moeder Maria, en op afbeeldingen. En de zwarte Madonna die zich alleen maar wit mag vertonen. Tradities zijn niet meer heilig in Nederland. Outsiders bepalen voor ons hier de Wet, terwijl de Wet zo zot is als de welbekende gekke Henkie, en alle medewerking verleent aan die meer dan verschrikkelijke import ! Onze cultuur moet er aan geloven, en wordt ingeruild voor de barbaren cultuur van de Islam.

  Like

 5. Leo zegt:

  De oorspronkelijke bewoners van Amerika, de indianen, konden de instroom niet tegenhouden.
  ZIJ LEVEN NU IN RESERVATEN !!!!
  De oorspronkelijke, bewoners van Nederland ( de Abodutchenals ) krijgen nu de zelfde
  ZWARTE PIET toegeschoven !

  OOK in de ZOMER houden we van ZWARTE PIET !

  Ooit wel eens gehoord van een neger die Piet heette?, …….. nou dan.

  Opnegeren, Basta !

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Eerder hebben we al het veelzeggende woord: “weggejorist” leren kennen, en nu hier het al even duidelijke woord: “opnegeren”.
   Leo, geweldig.

   Like

 6. meneertje zegt:

  Die zwarte zeikers kunnen nu menen dat zij de zaak hebben gewonnen, maar de zaak Zwarte Piet is nog lang niet afgesloten.
  Je kunt Nederlanders kennelijk niet zo ver krijgen dat zij massaal tegen de islamisering demonstreren, maar gek genoeg zou dat misschien voor Zwarte Piet wèl kunnen.
  De overweldigende bijval die de man kreeg die vorig jaar een Face Book actie begon voor Z.P., geeft mij die gedachte in.

  Als Van der Laan buigt en in december inderdaad een Sinterklaas-intocht organiseert overeenkomstig de wensen van de slaven-masochisten, zouden er wel eens heel onverwachte dingen kunnen gebeuren.

  Die Quinsi Gario onderschat zwaar de tegenkrachten die hij oproept.
  Ik raad hem aan vast een vluchtadres te organiseren.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En zo is het;ze maken het er zelf naar dat je die lui gaat haten!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Is er nu niemand die zich afvraagt of zo,n Quincy Gario in zijn geboorteland ook zoveel aandacht zou krijgen met dat gezeur over ZWARTE PIET ?? Ik denk van niet. IK WEET wel zeker van niet. Zo iemand heeft iets gevonden waardoor in middelpunt belangstelling in NL.
   En wat bereiken ze erdoor: De NL-ers gaan een hekel aan hun gekleurde medebewoners krijgen.
   ……………………………
   Pa Quincy
   Ki tal Quincy, pakiko bo no ta keha pa Korsou. Ainda mehor bo ta mes Zwarte Piet.
   Si Makambas ta racistisch, rapido na Korsou

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Hallo Delamontagne. Ja, je hebt natuurlijk helemaal gelijk.
    Als die Gario in zijn geboorteland zou zeuren over Zwarte Piet en gelijk krijgen, zouden ze allemaal daar hun haar in allerlei kleuren moeten verven en een lippen-operatie laten uitvoeren. En als dadelijk Zwarte Piet echt verboden zal worden?
    Wat dan?

    Like

 7. Avidia zegt:

  Een gedachte komt in mij op zoals eigenlijk bij allerlei andere kwesties, jullie zijn hier gekomen, jullie zijn niet uitgenodigd, jullie hebben asiel gekregen, dus houd je smoel maar, bevalt het je niet??? o nee??? wat belet je om naar je eigen land te gaan. Onmiddellijk terug, vandaag liever dan morgen. Wij beleven Sinterklaas zoals wij dat beleefden voor dat jullie ons leven kwamen beheersen, en wij blijven dat doen, horen jullie dat stomkoppen. Als jullie aan ons mooiste feest komen, dan komen jullie aan mij. Ik eis dat deze mensen uitgezet worden uit Nederland, zij hebben niets met ons, de meeste van hen houden alleen maar hun hand op, jij en ik werken voor dit soort mensen, en dan nog praatjes?????????? Witheet ben ik, meer dan witheet, ik word bijna, ik houd het hierbij. Als ik in mijn stad de Sinterklaas intocht meemaak, krijg ik altijd een brok in mijn keel, en dit soort volk dat hier is komen wonen en uitkeringen krijgt, en alleen maar een grote smoel kunnen opzetten, dan sla ik totaal achterover, en is mijn haat tegen hen meer dan ik verdragen kan, sorry. En denk maar niet dat het hier bij blijft, de volgende eis ligt al kant en klaar.

  Like

  • meneertje zegt:

   Die Quinsi Gario bereikt zo maar op zijn eentje dat Nederlanders die tot dusverre totaal niet op huidskleur letten, nu wel een onaangenaam gevoel krijgen bij negers. Anders gezegd: hij bevordert in hoge mate de toename van het anti-zwarte racisme in Nederland.

   De man, die kennelijk van nature een zuiger en pestkop is, heeft gezien dat een minderheid, de moslims (langzamerhand een heel grote minderheid geworden), Nederlandse gewoonten wilden vervangen door hun eigen woestijngewoonten en daarbij heel vaak hun zin kregen, zeker als zij kans zagen een D’66-rechter in te schakelen..

   En nu denkt hij dat Nederlanders altijd zwichten voor minderheden en dat hij dus ook wel eeuwige roem kan vergaren door zijn zin door te drijven dwars tegen een meerderheid van miljoenen in.

   De man begrijpt niet dat er een grens is aan de laffe toegeeflijkheid van de Nederlanders.
   En die grens lig, vermoed ik, merkwaardig genoeg, bij ons geliefde kinderfeest waarvan Zwarte Piet onlosmakelijk deel van uitmaakt.
   En hoe Zwarte Piet er uitziet, bepaalt die miljoenenmeerderheid en niet een handjevol ten onrechte bevrijde slaven uit het oerwoud van Suriname.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 02.32. uur. Ik begrijp uw reactie volkomen Avidia! Ik sta er volledig achter!

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Wat was Nederland een mooi land, in de jaren ’50 van de vorige eeuw! Sinds de RODE DEN UYL, besloot om half Suriname hierheen te laten komen, en de Turkse en Marokkaanse “gastarbeiders”, toestond hun familie over te laten komen, is het faliekant uit de klauwen gaan lopen. Niet alleen de familie kwam, maar hele BERBER DORPEN kwamen over, om hier te profiteren van onze uitkeringen. Daarna de smerige RESOLUTIE VAN STRAATSBURG er overheen, en hoppa weer 100 duizenden moslims ingestroomd. En de idioten en smeerlappen in de politiek, wisten verdomd goed dat het mis zou gaan lopen! En dan noem ik met name de VVD,CDA,PvdA en D66! En nu, kunnen deze VREEMDELINGEN de baas over ons spelen, de D66 rechter werkt wel mee hoor!

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Erg lastig als jezelf nog leeft met het slavenverleden, veel zwarte mensen zien zwarte piet niet als vertegenwoordiger van een slaaf, daar gaan we weer, een kleine niets zeggende minderheid gaat het weer bepalen. Ik roep bij deze allen mensen die carnaval vieren zich te verkleden als zwarte piet in 2015.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  “Jurist.” Aha. Op dezelfde manier als Mohammed Enait, zeker!
  Ergens in Suriname obscure papieren gehaald en daarmee meteen gekwalificeerd, omdat de Nederlanders te politiek-correct-schijterig zijn om er kritische vragen over te stellen. (“Wat?! Zeker omdat ik zwart ben, hè!”)
  Het zijn ook nog allebei Surinamers, dus dat klopt wonderwel!
  Ook dít succesje’ heeft hij natuurlijk aan zijn ‘zielige’ zwart-zijn te danken…….

  Like

  • Harry zegt:

   Herinner me ineens een voorvalletje van een bevriende politieagent die een Surinamer tegenhield die op de maasvlakte in een auto reed zonder achterlichten .
   ” Zeker omdat ik zwart ben ” was meteen het verweer .
   Nee omdat je licht niet brandt , klootzak !

   Zo zitten ze in elkaar , altijd jammeren , altijd de vermoorde onschuld uithangen .
   Zelfs als ze roofmoordenaar zijn .
   Misselijk volk .

   Kijk altijd met veel belangstelling naar real life politieprogramma’s uit Engeland en Amerika .
   Dan zie je duidelijk dat zwarten altijd beginnen met liegen en nadat ze bij herhaling met hun neus door de stront gewreven zijn dat ze continu liegen, geven ze het na vele uren of dagen op omdat het ze te ingewikkeld wordt .
   Misschien maar gelukkig dat ze zo stom zijn .

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Harry: 15.25. uur. Dus deze Surinamers lijken daarin precies op Moslims! Soort zoekt soort!

    Like

 11. Jean zegt:

  Die neger op de foto is dat dan niet zwarte piet? Of wordt soms bedoeld dat hij een zwart pietje heeft? ha ha ha.
  Ik zou zeggen, laat ze maar negeren ik bedoel zeveren op 6 dec is zwarte piet weer van de partij.
  En zeggen dat die lullen diezich hiermee bezig houdn door ons betaald worden, kan het nog waanzinniger?
  Die zwarten horen thuis in Afrika dus oplazeren ermee en die moslims horen thuis in die grote zandbak eveneens in Afrika, want het is toch maar steeds gezeik met dat onderontwikkeld zootje ongeregeld.

  Like

 12. Sylvia Groot zegt:

  Zwarte Pieten werkloos in de toch al lange rij bij het UWV.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Als ze in zwarte Piet zichzelf tegenkomen dan moeten ze wel een grote hekel aan zichzelf hebben, ze verbieden hun eigen uiterlijk volgens hun eigen zeggen, maar ik heb nog nooit een zwarte Surinamer gezien, een van jullie misschien? Nu moeten de Pieten bruin worden, nou, dan wordt het nog erger, want dan pas lijkt het op hun uiterlijk, ik snap er niets meer van.
  Ga allemaal terug naar jullie eigen land en laat ons met rust, maar nee dat kan niet, want hier krijgen ze een uitkering, wel van ons blanke ras, dat mag wel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s