De laffe politici van Nederland

Screenshot_10

(Door: Erik60)

Ik ben juist terug van een welverdiende vakantie in de zon. Uiteraard heb ik via internet het nieuws in Nederland gevolgd. En wat blijkt? De onkunde van onze laffe politici komt weer eens bovendrijven. Niet alleen in Nederland worden onze politici uitgelachen, maar ook in het buitenland. Met name: Amerika. Ik kom regelmatig in Amerika. Florida is mijn favoriete staat. Veel zon, leuke mensen en natuurlijk heb ik daar veel vrienden en ook familieleden wonen. In Florida in de stad Maimi wonen nogal wat uitgeweken Nederlanders die ons land in de jaren zeventig en tachtig de rug hebben toegekeerd. Maar toch blijven zij nog steeds in hun achterhoofd Nederlander en volgen zij de politiek nog steeds op de voet. Deze mensen wisten in de jaren tachtig al dat het met Nederland verkeerd ging aflopen. En zie: ze krijgen gelijk. 

De Palestina-betoging in Den Haag was niet meer dan een voorbode van gewelddadige rellen die uiteindelijk zullen eindigen in een bloedige burgeroorlog. En waarom zeg ik dat? Omdat de politiek weigert in te grijpen om de terroristen van ISIS in de gevangenis te gooien. Waarom tolereren ze in Godsnaam de ISIS-vlag!? Een vlag die staat voor Joden- en christenvervolging in de hoogste graad. Dit is pure provocatie tegenover de autochtone en Joodse bevolking van Nederland. Maar de politici in Nederland laten het maar begaan. Waar gaat dit eindigen? Waarschijnlijk in moord en doodslag tegenover ons Nederlanders. En dan zullen onze politici ook geschokt zijn en zoals gewoonlijk zal er dan ook niks gebeuren.

Zouden de oorlogshitsers Verhofstadt en Van Baalen nog kunnen slapen nu? Waarschijnlijk wel. Want zij weten dat ze toch niet vervolgd kunnen worden voor oorlogsmisdaden. Geloof het of niet: door hun gedrag zijn onze landgenoten en anderen vermoord.  (ik krijg juist een bericht binnen dat het189 Nederlanders zijn) Wat een afgang van Rutte en zijn kliek. Het is duidelijk dat dit een terroristische aanslag is, maar ze noemen het nog steeds een ramp. Het is erop of eronder voor de kliek van Rutte nu.  Dit zal de komende dagen uitwijzen hoe dit kabinet de geschiedenis in zal gaan. Ik wil er mij nog niet over uitspreken, maar elk weldenkend mens weet al hoe het gaat aflopen.

Nu terug naar de Pro-Palestina betoging in Den Haag. Waarom verdragen onze politici dat demonstranten ISIS- en nazivlaggen dragen? Waarom grijpen zij niet in? Ik zal u vertellen waarom.  Omdat er maar enkele tienduizenden Joden zijn tegenover meer dan 1 miljoen moslims. Dat zijn veel meer stemmen voor de zogenaamde democraten van D66, PvdA, GroenLinks, SP en die andere debielen van De Partij van De Eenheid. Mijn kennissen reageerden verbijsterd toen ze de beelden van deze betoging in Den Haag zagen. Zij vroegen zich vertwijfeld af waarom alle Nederlandse politici niet gezamenlijk tegen deze terroristen opstaan. Want dat zijn deze vlaggendragers. Terroristen van het ergste soort. Wie met een vlag van een bende moordenaars, verkrachters, pedofielen en lafaards zwaait en er zijn sympathie niet voor onder stoelen of banken steekt, verdient niet meer dan uit dit land gezet te worden.

En toen de beelden van de rellen in Parijs getoond werden, wisten mijn kennissen en ik hoe laat het was. Indien over een aantal jaren de moslims zo in aantallen gegroeid zijn in Nederland en Europa zullen onze laffe postjes pakkende elitaire politici de andere kant opkijken als het bloed van de Joden, christenen en andersdenkenden door de straten vloeit. Want elke stem telt voor hen en die domme Nederlanders doen er dan niet meer toe. Je ziet het nu al gebeuren. Er zijn 189 Nederlanders vermoord en er wordt nog geen vuist gemaakt om de daders te straffen. Deze laffe politici zullen nooit hun nek uitsteken voor ons. Het wordt absoluut tijd dat er een andere generatie politici opstaat en een vuist maakt tegen de islamisering en de andere vernederingen die het Nederlandse volk moet ondergaan. We mogen best trots zijn op ons land en een vuist maken naar degenen die ons kwaad willen doen. Een regering heeft de plicht om haar burgers te beschermen. Doen zij dat niet, dan moeten zij de laan uit.  Dan mag dit zootje ongeregeld zonder pardon op straat gegooid worden en mogen ze Mark Rutte in Brussel hebben. Dan is de Europese Unie tegen de volgende verkiezingen opgedoekt. Want Rutte met zijn kattengezicht en zijn valse glimlach zal er nog een grotere zooi van maken dan in Nederland.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in lafheid, landverraad, Nederland, political correctness, politici. Bookmark de permalink .

35 reacties op De laffe politici van Nederland

 1. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom……

  Ik sla de trom en dreun de droomers wakker.
  Wie droomt verraadt zijn vrouw, zijn kind, zijn makker.
  Geen eerlijk man kan zich gelukkig voelen
  Als zijn gelijken, die het goed bedoelen
  En nooit hun ruggen nek hebben gebogen.
  Door liederlijke landsknechten bespoten,
  Getrapt, geslagen worden totterdood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, het is geen tijd voor zingen,
  Voor maanlicht, minnepijn en mooie dingen,
  Als de gerechten, onze zielsgenooten
  In donkre martelkampen weggesloten
  Verteren zonder hoop op beter morgen,
  Als dronken loeders godenzonen worgen,
  Het beste volk geprangd wordt totterdood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, het voordeel van deze aarde
  Verloor, voor wie een hart heeft, alle waarde.
  Wie denkt aan ketenen en ballingsoorden
  Veracht muziek en gruwt van groote woorden;
  Zoolang de besten in hun cellen zuchten,
  Dweept men niet met opalen avondluchten,
  Het leven is verbitterd door den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, we zijn in ’t nauw gedreven,
  Wij die in vrede en vriendschap wilden leven,
  Werden een zee van purperroode vlammen
  Die zich een weg baant door betonnen dammen:
  Bezielde mannen die voor vrijheid vechten
  Zijn sterker dan een troep betaalde knechten.
  Wij vreezen niets, den duivel noch den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom; eens komt een eind aan ’t lijden,
  Na deze ellenden rijzen zachte tijden.
  Dan bouwen we weer onze luchtkasteelen.
  Dan mogen onze kinderen weer spelen,
  Dan glijden weer op ’t meer de blonde barken,
  Dan vrijen weer de paren in de parken……
  Het leven wint het eindlijk van den dood!
  Maar wordt nu wakker, want de nood is groot.

  Jan Greshoff

  Like

 2. Harry zegt:

  Goed verhaal Erik 60 !
  Precies wat er staat te gebeuren !
  Wat kunnen we doen om die lafaards aan te pakken , hoe maken we die slapende meute wakker ?

  Like

  • brampater zegt:

   Zeg het maar Harry, neem jij het initiatief? Zeg maar waar en wanneer. Nederland volgt je. Maar niemand neemt het initiatief. En is er iemand (Geert) dan komt er haast niemand. Vroeger zongen ze strijdliederen: “Kom socialisten trekt ten strijde…. ” maar helaas die socialisten zijn kapitalisten geworden en strijden nu voor een hogere baan, maar niet meer vor jan de arbeider maar vor Achmed de jihadstrijder . En wij, wij slikken het allemaal .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    tja, het beste dat je ervan kunt hopen is, dat “Achmed de jihadstrijder” zich massaal transformeert tot “Achmed the dead terrorist.” (maar ik weet uiteraard niet of U bekend bent met Jeff Dunham en zijn marionetten.)

    Like

   • Harry zegt:

    Tja brampater , U hebt gelijk , iemand moet de kar trekken .
    Pim Fortuyn zou dat gekund hebben , helaas heeft Wilders te weinig enthousiaste volgers .
    Persoonlijk ben ik ook al een ouwe zak , die probeert in zijn omgeving om mensen te activeren .
    En het wordt een grijs gedraaide plaat, maar men heeft meer belangstelling voor vakantie , voetbal , tour de France , etc. , dan voor hun werkelijke leefsituatie .
    Ik verkeer voortdurend in een fase waarin ik me afvraag of ze nou allemaal te stom zijn om het te snappen of dat ik te ver doorschiet .
    In ieder geval ben ik niet in staat om grote aantallen mensen te enthousiasmeren .
    De ellende is ook als je niet tot de armste landgenoten behoort , je hebt onroerend goed , een bedrijf en de nodige andere materiële rotzooi zoals boten en autootjes , dat je niet alles zomaar op wilt geven .
    En al helemaal niet de laatste jaren van je bestaan achter de tralies belanden .
    Wat ga je doen ? Wat wil je doen ? Wat kun je doen ?

    Ik weet het niet , maar ik zou graag een bijdrage leveren !

    Ik was ook op de Koekamp , vond het geweldig , was trouwens de eerste keer dat ik bij een politieke manifestatie was , iedereen ging na afloop keurig naar huis en dat was het dan weer .
    Door een eindeloos aantal jaren geïndoctrineer van onze overheden zijn we een soort apathisch geworden lijkt het wel .

    Maar wat ik bedoelde was : hoe kunnen we iets verzinnen om het hele zootje maffers wakker te schudden ?
    Dat moet kennelijk met een grote klap of zo , de menigte is net als een kudde stomme schapen die staan te wachten om de strot doorgesneden te laten worden .
    En dan nog even verdwaasd rondkijken , zo van : “wat is dát nou ” ?

    Denk mee , misschien komt iemand met een briljant idee !
    Maar persoonlijk lijkt me het beste bij onze eigen landverraders te beginnen , Rutte , Pechtold en de hele pvda .
    Wegens hoogverraad .

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Erik60 volkomen juiste kijk op de gang van zaken. Maar, en ik zeg het nog eens, de meeste smerige lafaards van de politiek zitten bij: de PvdA,D66,CDA en de VVD. Stelselmatig hebben deze smeerlappen sinds 1972, ons land naar de kloten geholpen. En geloof maar dat dit politiek gepeupel de vliegtickets al heeft klaar liggen, als hier in Nederland en Europa, de BOOSBAARDEN/MOSLIMS los gaan op de eigen bevolking!!

  Like

 4. koloth zegt:

  Ja ga maar naar Amerika en was je handen in onschuld, ik zou er nog niet dood gevonden willen worden.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Zo is het en niet anders ! Obama hetzt de hele wereld op !
   Een vieze propangadist van de bovenste plank !
   En het is alles nice en beatifull in USA, maar geen gerecht soziaalsysteem !

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  En dan liep het in den haag nóg met een sisser af, Erik60:
  De ongeveer gelijktijdige demonstraties in Duitsland en Frankrijk escaleerden heviger. Maar ik zeg U dan ook: Was dat hier in die mate gebeurd, dan was de kans groot geweest dat de weerstand tegen de Palestijnen was gegroeid, want de Nederlanders pikken dingen tot een zekere grens en niet verder. Oh nee! Dat mag dan onuitgesproken blijven, het feit ligt er toch maar, naar mijn overtuiging. En de moslims voelen dat aan. Daarom proberen ze bepaalde grenzen weliswaar uit, maar overschrijden is nog wat anders. Nïet, zoals ze dat in sommige andere landen durven.
  Ja, de politici, díe zijn laf. Als het tot een burgeroorlog leidt, komt dat door hún laffe beleid. En als we ons nog weten vrij te worstelen zal het onder leiding van de uitzondering die de regel bevestigt, Geert Wilders, zijn.
  Net als in uw feuilleton, in feite.

  Like

  • Vederso zegt:

   @ Theresa. In alle eerlijkheid, ik denk dat u de zaken te rooskleurig voorstelt. Uw comment bij Robert Kern had ook die teneur. Mark Steyn zei al jaren geleden: Europa is verloren. Ik vrees dat hij gelijk gaat krijgen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Met alle respect, Vederso, maar als we elkaar dàt gaan aanpraten, kunnen we over enige tijd deze site wel opdoeken omdat iedereen dan mentaal de moed verloren heeft en we elkaar gek maken van frustratie en pessimisme.
    Ik zeg maar zo: Erken de ernst van de situatie, maar blijf intussen wel speuren naar lichtpuntjes en uitwegen.
    Wie weet ontwikkelt Nederland wel de verborgen kracht om zich te ontpoppen tot het “Gallische dorpje” in bezet Gallië.
    Geloof het of niet, maar die mogelijkheid zíe ik gewoon.
    Gedurende de 80-jarige Oorlog hebben wij die rol ook vervuld, moet U maar denken.

    Like

   • Vederso zegt:

    O.K. U heeft een punt.

    Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Ik kom er regelmatig Erik. Toch kom ik ook daar een hoop linkse klootzakken tegen. En het aantal mohemmedanen neemt ook elk jaar verder toe.

  Like

 7. rotsus zegt:

  Mooi gedicht, echter geen oplossing voor dit probleem. Maak mij premier van Nederland en ik zal het land zuiveren binnen 2 jaar maar hiervoor zijn voor de zekerheid 80 zetels nodig en zodoende moeten er zich nog 79 mensen aanmelden om met me mee te doen. Twee jaar zullen er nodig zijn.
  Mijn gedachtengoed is te vergelijken met dat van Pim Fortuyn ( Deze man had niet alleen een ontzettend groot analytisch denkvermogen, een wonderbaarlijk ego, waarmee hij menig Nederlander charmeerde, maar ook een vooruitziende blik van zo’n 10 jaar) alleen vond ik hem veel te netjes. Geen wonder dat die grijze massa schroot wat er destijds in den Haag tegenover hem zat hem zo demoniseerde. Hij droeg de oplossingen aan en SPRAK ZE UIT, en daarover durfden die schijtlijsters niet eens te dromen. Het ging ze toen net zoals nu om de stemmetjes en niet om iets te verbeteren voor Nederland en de Nederlanders!!! Toen kon dat misschien nog net maar nu is keihard optreden noodzakelijk om dit achterlijke zombieland weer enigzins op orde te krijgen. Mijn standpunten in grote lijnen: Nederland uit de EU, Terug naar de gulden, grenzen dicht en veel zwaarder bewaken, elke allochtone inwoner van Nederland past zich aan aan de regels van hier, zo niet retour, afzender, zo ook bij het plegen van een misdrijf, retour afzender, en de achterlijke ideologie Islam wordt per direct verboden inclusief de koran. Waarom wel “Mein Kampf” van Adolf Hitler verbieden en niet het BOEK de koran, samengesteld door een kinderverkrachter, onderdrukker, moordenaar en……ik ga maar niet door want zoveel tekst schrijven kan ik hier niet maken. De gehele gezondheidszorg op de schop en geheel anders waarbij onze ouderen welke ervoor gezorgd hebben dat we zo’n mooi land hebben de zorg krijgen die ze verdienen EN GRATIS, en het pensioen dat ze verdienen en niet de directeur van het pensioenfonds. Zo, dat is eruit. Gedichten maken is een leuke hobby en ik begrijp de intentie echter tijd om te hobbyen hebben we echt niet meer mensen, de wereld staat in brand, in ons eigen land worden dingen getolereerd welke ik verafschuw en de idd verschrikkelijk laffe politieke puppets on a string zullen zich voor u en de uwen nooit of te nimmer ook maar 1 handje vuil maken.
  Het wordt nu langzamerhand eens tijd dat er iemand opstaat die dat durft en ik denk dat ik dat durf. MAAR NIET ALLEEN!!!!!!!!!!!!
  En vergeet niet de zéér wijze spreuk: “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” en het stinkt hier in Nederland verschrikkelijk.
  Fijn weekend gewenst.
  Rotsus

  Like

  • Klinkt goed,mijn medewerking heeft u,indien nodig!

   Like

  • Driek zegt:

   Rotsus zegt: Mijn standpunten in grote lijnen: Nederland uit de EU, Terug naar de gulden, grenzen dicht en veel zwaarder bewaken, elke allochtone inwoner van Nederland past zich aan aan de regels van hier, zo niet retour, afzender, zo ook bij het plegen van een misdrijf, retour afzender, en de achterlijke ideologie Islam wordt per direct verboden inclusief de koran.

   Ja, volkomen met u eens, maar wat u daar opnoemt (zie boven) zijn de punten die alle lezers van deze site ambiëren, doch zijn niet te verwezenlijken omdat er geen dappere lieden zijn die een greep naar de macht doen, het blijven allemaal van die amateuristische knutselwerkjes, ik noem maar een Piratenpartij, en er was er nog eentje waarvan ik de naam nu even niet weet. Maar ik heb alle waardering voor uw standpunten en ik twijfel niet aan uw oprechte bedoelingen.

   Like

   • Helemaal mee eens, Driek. Maar je verzetten tegen de moslims en Islam is strafbaar, ik stond in 2004 voor de rechter en het kostte mij 5,5 duizend euro. Daar moest ik een lening voor afsluiten. Ik ben bedreigd en voor van alles en nog wat uitgemaakt, door deze mensen, dat mag wel. Maar zo maken ze ons Nederlanders monddood. Zij stappen naar een anti discriminatiebureau en “KRIJGEN” de beste advocaten. Deze bureaus, die draaien op financiele steun van de overheid, die moeten eerst maar eens gesloten worden, want daardoor durven zij wel en wij niet!
    Ik hoop echt dat je succes krijgt en ooit gebeurt wat je beschrijft, maar dan zal er eerst een andere Regering moeten komen en dat bepalen wij met elkaar!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rotsus: 19.36. uur, op 18/7. Ik sta helemaal achter uw commentaar, Rotsus. Als er initiatieven komen, om deze aanpak mogelijk te maken, ben ik erbij. Hoewel zelf niet meer de jongste, zit er nog steeds vuur in mijn hart, voor ons eigen land!

   Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogd.

  Like

 9. Toni zegt:

  Alles wat hier staat geschreven klopt helemaal! Dit is al zo lang aan de gang en het zal alleen erger worden! Ik kan en durf niks meer doen zover is het al! God staat ons hopenlijk bij want wie zou het anders nog kunnen?

  Like

 10. Jean zegt:

  Zijn er dan ook eerlijke politici? Wilders PVV buiten beschouwing gelaten…
  In Vlaanderen is dat enkel het VB.

  Like

 11. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op PowNed: De inname van Mosul door de Islamitische Staat (IS) heeft onplezierige gevolgen voor christenen in de Iraakse stad. Zij moeten zich bekeren tot de islam of zullen worden uitgemoord. Een uitweg die ze geboden wordt is het betalen van ‘jiziya’, een extra belasting. De soennitische militanten hebben dit na het vrijdaggebed verklaard, schrijft zender Aljazeera. IS (voorheen ‘ISIS / ISIL’) besloot tot de maatregel nadat christelijke leiders een afspraak met de fanatieke islamieten gemist hadden.

  De wereld gaat er met die mooie spirituele islam echt op vooruit, ik hoop nog steeds dat er iemand in Den Haag een keertje wakker wordt, want straks gaan onze koppen eraf.

  Like

 12. brampater zegt:

  Vraag me af of de politiek dit ook allemaal leest. Zou alleen al een reactie van hun hebben op deze vraag met een Ja en hun naam. Commentaar mag maar hoeft niet. Dan weet ik dat men het leest en dan kunnen we er wat mee..

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Dat zeg ik! We moeten de tyrannie van die oorloghitser Hans van Baalen ( om er maar eens eentje te noemen) beeindigen. En wel nu! Ik heb zojuist een stemming gehouden en de uitslag was dat alle VVD-ers hun bezittingen aan ons moeten overhandigen. Dat Is democratisch beslist en dus is het waar.Op straffe van onze gevangenis, ons geweld en noem het allemaal maar op.

   Dit land barst van de huilbabies die niets zelf kunnen. Hun lot leggen ze in de handen van zogenaamde partijen en mensen als Hans – Horst Wessellied- van Baalen. Dat is allemaal leuk en wel maar ze moeten mij er niet langer mee lastigvallen. Optieften met je “democratie”

   Like

 13. lucky bee zegt:

  Niet vergeten wie ze zijn, het zijn Goddeloze Marxisten en Liberalen , zonder ruggegraat.en Jesuiten.

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  100% MEE EENS! WIJ WORDEN BESTUURD DOOR LANDVERRADERS!

  Like

 15. Sjef Smeets zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat er eindelijk mensen opstaan.
  Ik ben te vinden via http://www.ziekvandepolitiek.nl

  Like

 16. Flip (Den Haag) zegt:

  En na Parijs vorige week is het moslimgeweld sinds vandaag 400 km. dichterbij Nederland gekomen. Zojuist vanuit Brussel: http://www.telegraaf.nl/buitenland/22875148/__Gazabetoging_loopt_uit_de_hand__.html
  In Brussel zijn de autoriteiten al een tijdje de controle kwijt. Nog maar heel eventjes en we hebben het hier in Den Haag ook, tenzij onze regeerders ingrijpen natuurlijk, maar op dit moment kiezen zij vreemd genoeg nog altijd de zijde van onze vijanden; de moslims en de “weg-met-ons” volk en landverraders.

  Like

  • Reageren bij de Telegraaf gaat niet;Israel vergelijken met de nazi,s?????Het zijn de moslims die nazistreken hebben!Wat een tering regeringen overal om dat zo maar toe te laten.Sla al die moslims toch eindelijk Europa uit;schieten mag ook;z\e hebben het er naar gemaakt dat ze gehaat worden;verdienen niets anders!Beesten zijn het,of,eigenlijk nog veel minder!

   Like

 17. pieter zegt:

  Devise néerlandaise: Je vais maintenir une meilleure lâche que la mort, plutôt que de l’argent une bouée de sauvetage.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s