ISLAM = “DE RELIGIE VAN DE VREDE”

Screenshot 22

Geplaatst door
E.J. Bron
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op ISLAM = “DE RELIGIE VAN DE VREDE”

 1. Schattig hoor, de moslimkinderen doen ook mee aan het afslachten van andersdenkenden. Ja, zo groei je op tot een waar moslim. Binnenkort ook in uw straten. Houdt uw kinderen maar binnen… Slaap maar lekker door. Gewoon wegkijken, doet 80% van de geretardeerde Nederlandse bevolking ook. Als lemmingen op weg naar de afgrond. Als herten starend in de lichtbak van de jager. Koppen diep in het zand begraven. Eén advies: bewapent uzelf. De regering van socialistische, gristelijke en liberale landverraders zal u niet komen verdedigen. Die zijn uw graf aan het delven.

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Het geldt voor alle niet-correct denkende Nederlanders: Bewapent U! Ik ben het helemaal eens met U.G. Kempenaer. Dat is eerste vereiste om u te verdedigen op het moment suprême. Het kan ook echter gebruikt worden tijdens de actie die ongetwijfeld er aan zit te komen om de zwijnenstal aan het Binnenhof schoon te vegen.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Deze politici en ook de gutmenschen snappen niet dat ook zij aan de beurt komen !!
   Ook hun koppen zullen rollen !!

   Like

  • rob lejeune zegt:

   U heeft gelijk, bewapen u zelf, dat is waar, maar hoe?

   Like

  • Trucker zegt:

   En kogelvrije deuren en ramen plaatsen want ze gaan niet vragen om binnengelaten worden, ha nee ze gaan met een CAL 12 slug het slot eruit knallen en dan hebben ze hun nooit haperende AK om het klusje af te maken, URBAN WARFARE hé dus in huis blijven is niet zo slim in deze situaties.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Meer dan walgelijk! Onmenselijk, en niet te geloven dat jonge kinderen met dit islam-gif worden volgegoten!

  Like

 3. janfreak zegt:

  Er zullen vast nog wel mensen zijn die in de ooievaar geloven.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Er stond ook nog dit bij: L’image du jour: Leurs enfants sont éduqués comme ça
  Zo worden dus de kinderen opgevoed.
  Publié le 29 août 2014 par EJ
  Ils en sont fiers et se prennent en photo.
  ////////////
  Dit kun je toch geen 21st eeuw mensen noemen, dit is middeleeuws.
  ECHTER: in de hoofdlanden van de is=lam is het ook gebruikelijk dat de kindertjes mee-kijken bij onthoofdingen op het plein voor de moskeet na het “vrijdag-middag-gebed”.
  In Iran worden de kinderen op de schouders getild van de vaders, zodat ze kunnen mee-genieten van het schouwspel van de openbare ophanging.

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, dit is Middeleeuws! We kunnen alleen maar vaststellen dat déze moslims én hun kinderen totaal geen gevoel, geen mededogen, geen dierenliefde, en al helemáál geen naastenliefde kennen! Hun dagelijks leven staat in het teken van geweld, agressie, bloedvergieten, hardheid en haat!
   Kunnen we hen dan nog ménsen noemen? Waarom heeft Europa dit tuig ooit binnen gelaten, en doet men er veel te weinig aan om de dagelijkse toestroom te stoppen? Willen ze dat ook in Nederland de aarde rood verkleurt door vergoten bloed?
   Dan zijn ‘ze’ hier geen haar beter dan die satans-volgers uit het Midden-Oosten (en de grote hoeveelheid moslims die al hier zijn, die dezelfde ideeën hebben)!

   Like

   • Ze doen er niet veel te weinig aan om die instroom te stoppen;ze doen er helemaal niets aan!Ja,ze bevorderen het zelfs met hulp en medewerking van al die “vluchtelingen-hulp-bureautjes”!Die daar een zeer dik belegde boterham mee verdienen.Evenals het leger van asiel-advocaten!

    Like

 5. cat zegt:

  “Soon comming to your neighbourhood”

  Wat anders dat “computerspelletjes”
  Realityshow Islam
  Net7 iedere dag om 17.30. Voor de kleintjes….

  Like

 6. Jade zegt:

  Ooit een blauwe maandag heb ik er gewerkt…
  “Met een wekelijks slachtvolume van ruim 6,8 miljoen kippen is Plukon
  één van de grootste Europese spelers op de markt.”
  Misschien kunnen ze voor het vaderland de lijn even ombouwen…

  Like

 7. jans zegt:

  Als de roomse kerk heden ten dage had gedaan wat ze 500 jaar geleden deden, was het roomse geloof verboden geworden. Waarom is de islam nog niet verboden?

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Jimmy Carter hoofdspreker op islamitische pro-Hamas conventie

  Amerikaanse mensenrechten expert: Carters steun voor ISNA mogelijk ‘criminele activiteit’

  Oud president Jimmy Carter, tot de komst van Barack Hussein Obama de slechtst beoordeelde Amerikaanse president ooit, spreekt deze week in Detroit op een conventie van de Islamic Society of North America (ISNA), die onder Obama uitgroeide tot de machtigste lobbygroep in Washington. Volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft ISNA illegaal $ 12 miljoen naar de Palestijnse terreurbeweging Hamas doorgesluisd. Carter is al jaren berucht vanwege zijn vriendschap met de leiders van Hamas, die nog altijd openlijk de Joodse staat compleet willen vernietigen.

  ISNA probeerde onlangs een gerechtelijke uitspraak uit 2007 ongedaan te krijgen, waarin de organisatie schuldig werd bevonden aan het financieel steunen van Hamas, volgens de overheid een terreurorganisatie waar geen banden mee mogen worden aangeknoopt. Een federale rechter heeft dat verzoek echter verworpen, omdat er volgens hem ‘overvloedig bewijs’ is dat ISNA via haar zogenaamde ‘Holy Land Foundation’ fondsen heeft opgehaald voor de Palestijnse terreurorganisatie.

  Vertegenwoordiger Hamas werkte vanuit hoofdkwartier ISNA

  Shukri Abu Bakr zit een gevangenisstraf uit van 65 jaar omdat hij fungeerde als de belangrijkste tussenpersoon van Hamas in de Verenigde Staten. Bakr heeft toegegeven dat hij zijn werk verrichte vanuit het hoofdkwartier van ISNA. Hij werd mede schuldig bevonden aan de talloze gruwelijke zelfmoordaanslagen die Hamas tijdens de ‘Tweede Intifada’ tussen 2000 en 2003 pleegde op duizenden Israëlische burgers, en die Israël noopten tot de bouw van de door Carter fel veroordeelde beschermingsmuur, die het aantal aanslagen met 98% wist te verminderen.

  ‘Carter mogelijk crimineel bezig’

  De 89 jarige Carter is één van de bekendste en tevens venijnigste anti-Israël activisten in het Westen, en beschuldigt de Joodse staat van ‘ergere Apartheid dan in Zuid Afrika’ en van het bewust veroorzaken van oorlogen met Hamas, om zo de ‘bemoedigende stappen richting vrede’ van de terroristen te stoppen.

  Volgens de Amerikaanse mensenrechten expert Alan Dershowitz zou Jimmy Carter met zijn optreden voor ISNA, dat openlijk Hamas blijft steunen, wel eens de wet kunnen overtreden. ‘Hij zit heel dicht tegen de grens van criminele activiteit aan en is daar wellicht al overheen.’

  Jamal Badawi en Siraj Wahhaj, leden van het ISNA-bestuur, staan officieel geregistreerd als medeplichtigen, maar zijn nog altijd niet veroordeeld. Behalve Carter zullen zij ook welkom heten aan bisschop Elizabeth Eaton van de Evangelisch-Lutherse Kerk en de Democratische afgevaardigde Keith Ellison, het eerste moslimlid van het Amerikaanse Congres. >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Jimmy-Carter-hoofdspreker-op-islamitische-pro-Hamas-conventie

  Like

  • Trucker zegt:

   carter was een “nobele” onbekende pindaboer die meer per ongeluk als wat anders President is geworden.
   Ik weet nog hoe euforisch de openbare KRomroep BRT was als ze roeptoeterden over die onbenul (toen wisten we het nog niet zo goed natuurlijk want het www was er nog niet), het was elke maal feest als er een democraat in het Witte Huis kroop.
   Hoe chagrijnig ze waren met Ronald (Ronny) Reagan en hoe ze hem afschilderden als een cowboy die dom was en niks kende van politiek, een truuk die ze iedere keer herhaalden bij een republikein op het hoogste ambt.
   Bij de verkiezing van de moslimbroeder hussein barack zal vrijwel zeker de voltallige redactie in opperste extase geweest zijn (nu nog trouwens), als de moslimbroeder een geluid laat horen is het te beluisteren op de openbare KRomroep BRT als was het God’s persoonlijke gezant.
   Wat is de leuze van de Marines ook alweer… o ja KILL KILL KILL

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Trucker het begint eentonig te worden (lol):-) maar je hebt alweer gelijk, de MSM stond óók hier bol van euforie toen Obama werd gekozen als 44e en eerste Afro-Amerikaanse president van de Verenigde Staten . De linkse (Men heeft hier geen rechtse) actualiteitsprogramma’s, waren zij allemaal onbezonnen lyrisch, nu wat minder ach het duurt jaren voor deze rode honden het door beginnen te krijgen. Dat Obama in feite een moslimbroeder is, Obama voert gewoon zijn destructieve buitenland beleid uit, in opdracht van zijn corporate meesters.

    Grt.

    Like

 9. Bas Koning zegt:

  Zelfs de nazies waren niet ZO gewelddadig.

  Like

 10. GT zegt:

  Uitroeien, zoals ze daar lopen geen een uitgezonderd, uitroeien.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Op die leeftijd liepen wij rond met een bal en sjotten maar en de ouders maakten een fotootje met de Kodak Instamatic, hier zien we hoe de ideologie van de islamieten werkt : ASAP hun addergebroed leren wat onmenselijkheid is.
  In een andere topic gerelateerd aan islam(ieten) geweld (is er ander?) schreef ik dat ze hun addergebroed op zeer jonge leeftijd leren om dieren op de wreedste wijze te slachten op hun jaarlijkse slachtpartij dat (door idioten en lieden met weinig nobele bedoelingen) “feest” wordt genoemd.
  Het lijden en de dood van een levend wezen wordt als normaal beschouwd en het leven als een bijkomstigheid, een islamiet leest in zijn manual dat de vrouw geen zelfbeschikkingsrecht heeft en leert dus zijn mannelijk addergebroed dat het volkomen normaal is om hun zusje te doden of gruwelijk verminken als ze denken (!) dat er een reden is.
  Wegvegen die kluit met NBC materiaal (elke natie heeft het in voorraad) en is er een gebrek aan de “N” zal Israël dit met alle plezier leveren.
  Wipe them out.

  Like

 12. Tempelier. zegt:

  In mijn ogen zijn dit geen kinderen meer.

  Like

 13. Maak hier een affiche van om het aan kinderen uit te delen, dwz kinderen die oud genoeg zijn te begrijpen wat ze zien, maar nog niet zo oud hersensgespoeld te zijn. En schrijf (BELANGRIJK) er volgende tekst op: ‘Hun kinderen zullen onze/jullie kinderen vermoorden.’

  Slag je mee, een zekere aantal onder de kinderen te verdelen, kon je een omwenteling aanstoten, volgens mij: Ze zullen niet vergeten wat ze hebben gezien, en ze zullen het aan hun ouders tonen…

  Like

  • Trucker zegt:

   Fout, hun ouders gaan zeggen dit is een affiche uit een film.

   Like

   • Om wat het gaat is het ideologisch beton te kraken. Als je kinderen zo als beschreven kiest en zo te werk gaat als beschreven, is er een redelijke kans dat je hun aandacht bereikt. En die zullen niet vergeten wat ze gezien hebben. Ze zullen doorgaan daaraan te denken, erover te praten en de boodschap te verspreiden. Dat is het primaire doel.

    Dat ze dit dan ook aan hun ouders laten zien is en bij-effect, die niet onwelkom is. Hoe die reageren is eigenlijk niet zo belangrijk – ik denk trouwens eerder dat vele van hen aangifte bij de politie zouden doen. Maar dan gaan de problemen voor de systeem-vertegenwoordigers echt beginnen, want dan komen ook de media, de PVV, etc.

    Voorstel: Ipv de idee gebaseerd op teoretische (en niet voldoende) overwegingen af te wijzen, ga het gewoon uitproberen?
    .

    Like

   • Trucker zegt:

    Uw methodiek is dus eerst eens een onderzoek voeren om de “kinderen die oud genoeg zijn te begrijpen” of “nog niet zo oud dat ze hersensgespoeld zijn” te kunnen aanspreken en een foldertje of zoiets te geven, hoop dat u niet het uiterlijk van een potloodventer heeft of de mensen bellen ASAP politie als u met kinderen staat te smoezen.
    “…Het ideologisch beton kraken…” ?.
    Kinderen bereik je niet meer met foldertjes of wat dan ook, dit is het tijdperk van www, iphone, twitter en wat nog allemaal en vandaag de dag hebben ze op 12 jarige leeftijd al meer gezien dan wij in onze jonge jaren.
    Vergeet het maar en die ouders…u weet toch hoe de verkiezingen de kaarten geschud hebben, dit is een (zal uiterst beleefd zijn) iets dat zeer moeilijk zal zijn tot niet uit te voeren.
    Het is tevens niet aan mij om een idee dat ik zonder meer niet goed acht uit te proberen om mijn gelijk te halen, de door u aangehaalde theorie moet u zelf uittesten op straat.

    Like

   • Klopt, er zijn problemen op te lossen: Je moest met een kinderenpsykoloog spreken om te bepalen welke leeftijdgroep te benaderen. En dan ‘benaderen’, precies: Hoe doe je dit zonder opgepakt te worden. (Misschien door mohammedanen laten doen, want die kunnen zich alles veroorloven – haha.)

    Maar wellicht is het zo op te lossen: Je tentoonspreidt de affiches in het openbaar vervoer, op lijnen waar en wanneer vele scholieren verkeren. Dan hoef je ook geen kinderenpsykoloog nodig, de zaak regelt zich op de ‘vrije markt’.

    Dat met de ouders was maar een bijgedachte, niet waard om controverse discussies over te voeren.

    Ik ben trouwens onder permanente bewaking, sinds meer dan tien jaar, dus heb geen realistische kans iets te bereiken. Ja, de politici hebben hun prioriteten: Kritische burgers moeten met alle middelen het zwijgen opgelegd worden. Wat mohammedanen doen is daarentegen vrij oninteressant. Ik heb trouwens niet voor hen gestemd.

    Like

   • Trucker zegt:

    Michael Laudahn 31 augustus 2014 om 11:24

    “…Je tentoonspreidt de affiches in het openbaar vervoer, op lijnen waar en wanneer vele scholieren verkeren…”

    Vijf minuten als het al zolang duurt, naast het islamieten addergebroed is het openbaar vervoer nogal “bevolkt” met jawel islamieten die aan het stuur zitten.
    Los van het feit dat de overheid ze er laat afhalen nog voor de lijm droog is.

    Like

 14. Geachte,
  Hoe kunt u zowat plaatsen “ISLAM = “DE RELIGIE VAN DE VREDE” ik vind het verschrikkelijke om het te lezen op uw site en ik heb uw site altijdt bewonderd maar bij nader inzien zal ik de website negeren islam is duivel religie van hell.
  M.v.g Identitair Verzet Limburg

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bent u wel goed bij uw hoofd?! Ziet u niet dat “religie van de vrede” tussen aanhalingstekens staat?

   Het lijkt me inderdaad ook maar beter dat u mijn site negeert. En een waarschuwing aan allen wat betreft Identitair Verzet Limburg: onmiddellijk je lidmaatschap opzeggen, want met zulke intelligente vrienden heb je echt geen vijanden meer nodig….!! 😦 😦 😦

   Webmaster

   Like

 15. Bas Koning zegt:

  @EJ:
  Poe’s law: ‘it is impossible to create a parody that someone won’t mistake for the real thing.’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s